Voor u beschikbaar:
Sujadi

Momenteel in gesprek:
Sharon, Shamim, Carol Ann

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (0.90 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Rohaa
Terug naar home

Rohaa
Rohaa
Offline
Meta-intuďtief en empatisch

Menukeuze 2 - boxnummer 10

Ik help je graag met vragen over: relaties, inzicht in jezelf, werk en carričre, kinderen en opvoeding, spirituele/intuďtieve ontwikkeling, het oplossen van conflicten.

Sinds mijn jeugd ben ik al erg gevoelig, en na wat rondgezworven te hebben, heb ik de laatste 5 jaar een fulltime Meta-Intuďtieve opleiding gevolgd. Met gebruik van mijn eigen intuďtieve gaven kan ik hierdoor antwoord geven op bijna elke vraag, en je inzicht geven in elke situatie.
Hiernaast heb ik een doctoraat (PhD) in mens- en diergedrag en de ontwikkeling van persoonlijkheid, waardoor ik een brug kan maken tussen het rationele en spirituele, gevoel en verstand, verleden en toekomst. Ik zie snel verbanden en patronen, en help je in simpele, duidelijke taal om duidelijkheid te krijgen in je eigen leven. Ik houd van praktisch advies, en een gezonde dosis lichthartigheid.
Ik geef al jaren les in het ontwikkelen van je eigen intuďtief en het vinden van je levenspad, en ben daarnaast empaat, wetenschapper, coach, en vertrouwenspersoon.
Persoonlijke website: www.themetaconsultant.com


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (0.90 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Stel je vraag per sms aan Rohaa:
Sms Para (spatie) rohaa (spatie) je vraag naar 7373.
Maximaal 2 sms retour a 1,50 euro met een maximum van 3 euro.
Eigen tekst van Rohaa

Ik help je vooral graag verder met:

* Al je relaties. Gaat het wat worden met die persoon die je al een tijdje leuk vindt? Zijn jullie goed voor elkaar? Wat zijn je mogelijkheden om iemand meer geďnteresseerd te maken? Hoe verbeter je een bestaande relatie, breek je door vervelende patronen heen, en hoe weet je of het tijd is om een relatie te beëindigen? Hoe pak je dat het beste aan? Met al deze vragen en meer werk ik met je mee en help ik je de situatie van meerdere invalshoeken te begrijpen.

* Inzicht in jezelf. Soms doe je iets al jaren, maar heb je eigenlijk geen idee waarom. Misschien heb je het gevoel dat je iets mist, jeukt het je. Een van mijn specialiteiten is om je diepgaand inzicht te geven in wie je diep van binnen bent, waarom je in dit leven bent, en hoe je jezelf echt gelukkig kan maken.

* Werk en carričre. Wat wil je nou eigenlijk gaan doen? Zit je wel op je plaats? Hoe ga je beter met je baas/collega/werknemer om? Vraag me gerust als je meer wilt weten over je mogelijkheden en kansen op gebied van carričre.

* Conflict oplossen. Of het nou een korte uitspatting, een heftige ruzie of om een jarenlange slepende spanning gaat, er is altijd een interactie tussen twee of meer personen. Soms gaat het om een conflict binnen jezelf, of uit je verleden, dat zich nu uit in de mensen om je heen en in je dagelijkse leven. Vaak ook is het een kwestie van wederzijds onbegrip en leren om met elkaars persoonlijkheid om te gaan. Ook met moeilijke situaties kan ik helpen.

* Vragen over kinderen en opvoeding. Alle kinderen zijn anders, en soms is het heel handig als er een handleiding bij zit. Ik help je graag begrijpen waar je kind (of ouder!) mee zit, wat ze in dit leven willen gaan doen, en hoe je ze het beste kan helpen.

Ook als je met (ontwakende) intuďtieve gaven zit, of iemand in je omgeving kent die hiermee worstelt, kan je bij mij goed terecht. Wat jouw gave of ervaring ook is, ik heb veel simpele technieken beschikbaar om je op weg te helpen, en ik kan je uitleggen welke "rare" dingen eigenlijk heel normaal zijn.

Samen komen we er wel uit!

* Ik leg geen kaarten

** If you would like a consult in English instead of Dutch, I would be very happy to help you. I'm bilingual and fluent in both.


Top