Voor u beschikbaar:
Alicja, Sujadi

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (0.90 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Betty
Terug naar home

Betty

Betty
Offline
Medium, coach, reading, bedrijfsadvies

Menukeuze 2 - boxnummer 52

Stel mij je vragen over werk, relatie, bedrijf, persoonlijk geluk en bewustzijn. Ik ben helder voelend, horend, wetend. Ik ondersteun bij spirituele en emotionele processen. Samen met jou licht op thema's in je leven verkrijgen. Wat blokkeert je stroming, hoe maak je dit vrij, wat ben je nodig. Van jezelf als mens en als spiritueel wezen en van ons gezamenlijke ervaringen en ontmoetingen hier op aarde.

Ondernemersvragen: Ik kan beschikken over 18 jaar ondernemerservaring, waardoor ik snel begrijp wat de kwestie is die om belichting vraagt. Ik kan samen met jou plannen voor de toekomst onder de loop nemen, je samenwerking, collega's en personeel, wat speelt er nu in je bedrijf en bij jou.

Persoonlijke vragen: We maken allemaal in ons leven moeilijke dingen mee, staan we voor keuzes of hebben we moeite dat wat zich voordoet in ons leven te begrijpen.. Ik luister naar je, coach je naar de richting die jij op wilt, onderzoek samen met je waar mogelijke blokkades zitten om je heldere hartstroom weer te gaan voelen. Op allerlei gebied kun je met je vragen bij mij terecht.

Kosmisch hart bewustzijn: Heb je moeite je gevoelde missie helder te krijgen of neer te zetten. Heb je in je 'spirituele' bedrijf, werk of plannen onduidelijkheid of wringende zaken? Kun je wel een luisterend oor, raad en/of advies gebruiken? Ik kijk samen met jou via helder waarnemend coachen.

Toekomst: de toekomst is onder invloed van vele factoren. Het is niet aan mij hier vaststaande uitspraken over te doen. Wel kunnen we samen kijken wat in het nu in potentie aanwezig is en kunnen we lijnen naar de toekomst bespreken.

' Ik schrijf, duid en ondersteun met betrekking tot het ervaren van ons Kosmisch Hart op weg naar Thuis '. Betty - Hemel Fluisteringen

Veel kwaliteiten en onderzoekende vragen heb ik ontwikkeld nadat ik van nabij zware ziekten in mijn familie mee heb gemaakt, zowel geestelijk als lichamelijk . Helaas heb ik er vaak alleen voor gestaan. Dit heeft mij krachtig en wijs gemaakt en in de loop der tijd licht doen schijnen op blokkades en 'vervormingen'. Jouw verhaal is voor mij nooit vreemd. Ik bied je graag een luisterend oor, help je coachend je richting te gaan of vinden en zet mijn mediamieke gaven in ter ondersteuning. Met name op gebied van spirituele proceswerk en emotionele processen heb ik een sterk invoelend en mediamiek vermogen en sta ik je graag bij met raad en advies. Als gevraagd kan ik blokkades op je hartstroming aanvoelen en je helpen jouw mooie helderheid weer te laten stromen.

Ervaring en opleiding:

Studie sociale academie, en universitaire studie wijsbegeerte
Energetisch opleiding
Dagelijks meditatie en onderzoek

18 jaar ondernemerservaring, detailhandel
Geven diverse workshops-en opleiding Kosmisch hart bewustzijn
Bijeenkomsten groepsreading
Consultatie

Lieve groet,
Betty
Persoonlijke website: www.hemelfluisteringen.nl


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (0.90 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier


Top