Voor u beschikbaar:
Leontine, Eva

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

8 tips om een telefonisch consult te laten slagen

  1. Maak van te voren een lijstje met vragen die je graag zou willen stellen aan 1 van onze medewerkers.
  2. Vraag aan de medewerker welke discipline hij of zij bezit, zodat je weet op welke manier en via welke kanalen hij of zij jou gaat helpen.
  3. Sta open voor een andere manier van denken i.v.m. je probleem of de kwestie(s) waarvoor je belt. De medewerker wil jou helpen om op een andere manier naar je vraag of probleem te kijken. Soms zit je vast in een oude visie of denkwijze en de medewerker kan jou helpen om de zaken in een ander licht te gaan bekijken. Sta open voor (innerlijke) verandering.
  4. Als je iets niet begrijpt van wat er tegen je gezegd wordt, vraag dan gerust of de medewerker het je nogmaals op een duidelijke en voor jou begrijpelijke manier uit wil leggen.
  5. Geniet van het telefonische consult. Kijk ernaar als een sessie om jou verder te helpen of te troosten en om oude pijnen los te laten en nieuwe plannen voor de toekomst te maken.
  6. Probeer geen vragen over tijd te stellen. Tijd zoals wij die hier op aarde kennen bestaat 'boven' niet dus daar is geen antwoord op te geven.
  7. Probeer in je geest open te staan voor de medewerker. Hoe meer jij open staat voor hem of haar hoe soepeler het consult zal verlopen omdat een consult een samenspel is tussen beide personen.
  8. Verwacht geen pasklare oplossingen voor je eventuele problemen. Wij kunnen een oplossing aanreiken of je een zetje in de juiste richting geven maar de rest zul je toch echt zelf moet doen.


Ben je tevreden of heb je op- of aanmerkingen over het consult laat het ons dan weten:
antwoordeneninzichten@kpnmail.nl
Email notificatie instellen
Top