Voor u beschikbaar:
Monique., Rohaa

Momenteel in gesprek:
Hansje, Margarita, Elsbeth, Edmee, Caroline

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Welke astrologische invloeden spelen er voor jou in 2016?

Het is belangrijk om ook altijd de horoscoop van de sterrenbeelden te lezen waar jouw ascendant en maan in staan, deze zijn net zo belangrijk qua invloed als jouw zonneteken. Op deze manier krijg je een beter totaalbeeld van de astrologische invloeden in jouw leven.

Als je niet weet in welk sterrenbeeld/teken jouw maan en ascendant staan dan kun je dit simpel en gratis laten berekenen via bijvoorbeeld www.astro.com

2016 Jaarhoroscoop voor het Sterrenbeeld Ram, Maan in Ram, Ascendant in Ram:
Dit jaar kan als een chaotisch jaar aanvoelen qua liefde. De planeet Mars staat in jouw intimiteit-sector in de maanden januari en februari. Je begint het jaar gefocust op relaties en het verbeteren van de intimiteit in jouw leven. Een volle maan/maansverduistering op 23 maart 2016 kan een hoogtepunt geven; je brengt een relatie naar een volgend niveau of je besluit de relatie te beëindigen. In september komt Jupiter in jouw relatie-sector te staan, waardoor je in de laatste maanden van 2016 veel verbetering zult ervaren qua relaties.

Tot september 2016 staat Jupiter in jouw werk-sector waardoor het makkelijker voor je wordt om meer werk te verzetten en er meer kansen op je af zullen komen. De nieuwe maan/zonsverduistering op 1 september 2016 valt in jouw werk-sector. Hierdoor komt er een lading positieve energie qua werk naar je toe. Dit kan tevens een hele mooie aanbieding brengen op werkvlak. Pluto verblijft het hele jaar in jouw carrière-sector en dit helpt om krachtige doelen voor jezelf te stellen, en om de juiste mensen aan te trekken. Dit is een fantastisch jaar om je goed te voelen in een baan waar je hart bij ligt.

Neptunus verblijft het hele jaar in het gedeelte van jouw onderbewustzijn. Je staat veel meer open voor subtiele signalen vanuit o.a. de kosmos. Je gaat je bezig houden met het loslaten van oude bagage zodat jij je volledig kunt gaan richten op je toekomst. De nieuwe maan/zonsverduistering op 9 maart 2016 kan het startsein geven om te gaan werken aan de oude bagage die je los wilt laten. En de volle maan/maansverduistering op 16 september 2016 kan het einde van deze periode aangeven waardoor je voelt dat je werkelijk los hebt gelaten.

Uranus staat het hele jaar in jouw sterrenbeeld Ram en zal ook dit jaar de nodige - soms onverwachte veranderingen met zich mee brengen. Je wilt graag veranderen maar soms kan het teveel voor je zijn. Je moet er ook dit jaar weer rekening mee houden dat je eerst nadenkt voordat je doet en niet andersom. Je voelt dat het belangrijk is om jouw unieke zelf te zijn en om uit te blinken in de massa. Dit jaar brengt vele mogelijkheden voor jou om ook daadwerkelijk uit te blinken.

2016 Jaarhoroscoop voor Sterrenbeeld Stier, Maan in Stier, Ascendant in Stier:
Saturnus staat heel 2016 in jouw intimiteits-sector. Saturnus wil dat jij jouw (intieme) relaties serieus neemt. Je gaat mensen loslaten waar je geen sterke band (meer) mee voelt. Je gaat jouw relaties re-evalueren. Wat heb jij nodig om een werkelijk intieme en bevredigende relatie te ervaren en wat houd je tegen om hiervoor te gaan? Deze vraag ga jij jezelf stellen dit jaar. Saturnus is streng maar rechtvaardig en wil een solide, gelukkige basis voor jou creëren die nog jarenlang mee kan gaan.

Jupiter staat in jouw liefdes-sector tot september 2016. Dit is een tijd om plezier in de liefde te ervaren en te genieten, ook al wordt het een beetje getemperd door Saturnus. Deze stand van Jupiter maakt het makkelijker voor jou om verliefd te worden en om meer liefde te voelen voor de mensen die jou dierbaar zijn. September kan een belangrijke maand qua liefde worden met de nieuwe maan/zonsverduistering op 1 september 2016. Dit jaar is een behoorlijk belangrijk jaar voor liefde en relaties.

De volle maan/maansverduistering op 23 maart 2016 valt in jouw werk-sector. Dit kan een goede tijd zijn om belangrijke taken op een positieve manier af te ronden, grote voldoening te ervaren of erkenning te krijgen voor al je harde werken van de afgelopen maanden. Jupiter komt een heel jaar lang in jouw werk-sector te staan vanaf september 2016 tot september 2017. Dit is voortreffelijk voor bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan, het werken aan grote projecten of meer kansen die zomaar op jouw pad gaan komen. Mars staat in jouw carrière-sector vanaf november t/m midden december 2016 waardoor je meer ambitie krijgt en meer gedreven wordt om jouw doelen te bereiken. Hierdoor kan 2016 met een positieve 'big-bang' eindigen op werkgebied.

Jouw kinderen kunnen dit jaar nieuwe kansen en ervaringen krijgen, of meer de wijde wereld intrekken. Dat kan jou als (stief/adoptie/groot)ouder zorgen baren maar jouw kinderen hebben de positieve invloed van Jupiter aan hun zijde. Dit jaar krijg je de kans om meer controle over jezelf en je leven te krijgen.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen, Maan in Tweelingen, Ascendant in Tweelingen:
Dit jaar is een actief jaar voor jouw liefdesleven. Saturnus staat het hele jaar in jouw relatie-sector, waardoor je meer serieus wordt ten aanzien van relaties en je bent gefocust op verbintenissen. Als je al in een relatie zit dan voel je een behoefte om je nog dieper te verbinden met je partner. Als je voelt dat de verbintenis niet bevredigend is kan je besluiten om de relatie te beëindigen. Als je single bent dan kan je je wat geïsoleerd voelen, dit komt omdat je niet zomaar een relatie in wilt stappen, je wilt 'the real thing' en niets anders. Pluto bevindt zich het hele jaar in jouw intimiteits-sector waardoor intieme relaties meer passie en intensiteit krijgen. Dit jaar wordt het duidelijk voor jou dat je niet meer voor 'second best' wilt en kunt gaan.

Jupiter arriveert in jouw liefdes-sector vanaf september 2016 waardoor je veel meer lucht en lichtheid gaat ervaren op liefdesgebied. Je gaat het makkelijker vinden om liefde te geven en te ontvangen en je vindt het makkelijker om verliefd te zijn. Als je in een relatie zit dan wordt je weer helemaal opnieuw verliefd op je partner. Als je single bent dan kun je vanaf september 2016 voor iemand vallen waarmee je een serieuze toekomst samen ziet.

In 2016 is je focus ook gericht op jouw carrière, lange termijn plannen en de richting die je op wilt gaan. Neptunus staat in jouw carrière-sector waardoor je het gevoel kan hebben dat er een mist hangt over de richting die je qua werk op wilt gaan. Maar daar komt in 2016 verandering in. Want op 8 maart 2016 is er een nieuwe maan/zonsverduistering waardoor er licht wordt geschenen op jouw carrière en je doelen. Dit helpt je om meer focus te krijgen. De volle maan/maansverduistering op 16 september 2016 kan een doel realiseerbaar maken en al jouw harde werken beloond zien worden.

Jupiter staat in jouw huis en familie-sector tot september 2016 en dit brengt een positieve energie op dit gebied. Jupiter biedt kansen om het soort huiselijk- en familieleven te realiseren waar je altijd zo naar verlangd hebt. De volle maan/maansverduistering van 23 maart 2016 bevindt zich in de sector aangaande kinderen, zij kunnen dan een aandachtspunt worden. Ze kunnen jou omtrent die dagen veel meer nodig hebben, jouw steun en support vragen.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft, Maan in Kreeft, Ascendant in Kreeft:
Dit is een belangrijk en transformerend jaar voor jouw relaties. Pluto verblijft het hele jaar in jouw relatie-sector. Pluto bevindt zich al een paar jaar in deze sector en zal nog een flink aantal jaren daar blijven staan. Pluto transformeert relaties en dwingt je om goed te kijken hoe jij relaties en verbintenissen benadert en hoe je daarmee omgaat. Jij wilt krachtige, diepgaande relaties met krachtige en diepgaande mensen. Je gaat onderzoeken wat wel en wat niet werkt en daardoor ga jij 'je kast schoonvegen'.

Uranus verblijft het hele jaar in je carrière- en doelensector. Hierdoor wil je verandering doorvoeren in je carrière en de richting die je leven opgaat. Je bent niet tevreden met wat alle anderen al doen, of wat er van je verwacht wordt. Je wilt je eigen ding gaan doen, en het maakt voor jou niet uit of dit iets totaal anders is dan normaal of wat men van jou gewend is. Wees niet bang om jouw eigen unieke pad te volgen.

Saturnus verblijft het hele jaar in jouw werk-sector. Je maakt de balans op en kijkt of dit echt het soort werk is wat je wilt (blijven) doen. Je gaat jezelf moeilijke maar terechte vragen stellen in verband met jouw werk. Je gaat jezelf afvragen of jij de talenten benut die jij in je hebt zitten. Het is mogelijk dat je jouw baan verliest waar je toch eigenlijk al een hekel aan had, zodat er een mogelijkheid wordt gevormd om een baan te krijgen waar je echt gelukkig van wordt. Er kunnen zich grote veranderingen t.a.v. werk voordoen en als je meegaat met de energie van Saturnus dan zal je merken dat de veranderingen uiteindelijk in jouw voordeel uitpakken. Je kunt dit jaar je hart gaan volgen.

Jupiter komt in september 2016 in jouw sector van huis en familie te staan waardoor dit gebied opmerkelijk zal gaan verbeteren. Je kunt je woonsituatie verbeteren en/of uitbreiden, beter met familie overweg en misschien zelfs gezinsuitbreiding verwachten. Eventuele onenigheid met familieleden kan opgelost worden. Je voelt ook de behoefte om meer tijd thuis en met familie door te brengen. Op 23 maart 2016 vindt er een volle maan/maansverduistering plaats in jouw huis en familiesector. Dit is de laatste in de rij van 3 en geeft het einde aan van alle grote verandering in jouw huis en familieleven.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw, Maan in Leeuw, Ascendant in Leeuw:
Neptunes verblijft het hele jaar in jouw intimiteits-sector waardoor je de behoefte voelt om een spirituele band met iemand te delen. Een nieuwe maan/zonsverduistering op 9 maart 2016 stimuleert het verlangen hiernaar en je gaat hier intensiever aan werken. Een volle maan/maansverduistering op 16 september 2016 kan jou het gevoel geven dat je zo'n band daadwerkelijk met iemand anders gevonden hebt.

Saturnus staat het hele jaar in de sector van de liefde. Dit maakt jou meer serieus qua liefde. Het kan zijn dat een relatie verdwijnt uit jouw leven omdat het je niets meer brengt. Je neemt de liefde serieus en je wilt hetzelfde terug kunnen verwachten van een partner. Mars staat in augustus en september in jouw liefdes-sector en in november en een gedeelte van december in jouw relatie-sector, waardoor deze maanden de kans geven om een gezonde liefdesrelatie te vinden.

Pluto verblijft het hele jaar in jouw werk-sector waardoor jij jouw werk wilt transformeren. Je wilt een krachtige verbinding voelen met het werk wat je doet. Je kunt een nieuwe baan vinden, een nieuw project beginnen of een krachtig persoon vinden die jou gaat helpen om jouw transformerende doelen te realiseren. Oppervlakkigheid qua werk past in 2016 totaal niet bij jou. Je wilt geraakt worden en een diepe verandering ervaren.

Jupiter verblijft in jouw geld-sector tot september 2016 en dit is traditioneel gezien een goede tijd om jouw inkomen te vermeerderen. Hard en slim werken gaat zijn vruchten afwerpen, meer dan wat je nu denkt. Er kunnen zomaar kansen op jouw pad komen die vermeerdering van inkomen brengen. Een nieuwe maan/zonsverduistering op 1 september 2016 kan een opening geven voor een mooie kans waardoor je positiever over je financiën zult zijn.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Maagd, Maan in Maagd, Ascendant in Maagd:
Pluto staat in het gebied van de liefde, Neptunus in jouw relatie-sector en Uranus in jouw intimiteits-sector. Deze 3 reuzen in jouw relatie-huizen gaan voor een grote inspectie en herziening zorgen in wat jij wilt en waar je behoefte aan hebt in de liefde. Je wilt meer intimiteit en een spirituele connectie met een partner, maar ook meer luidruchtig plezier in de slaapkamer. Als je single bent dan ga je actiever op zoek naar iemand die veel kracht en diepgang in zich heeft. Als je in een relatie zit dan wil je verdieping qua passie tussen jullie beiden. Je wilt via de relatie transcenderen.

Een nieuwe maan/maansverduistering op 8 maart 2016 vindt plaats in jouw relatie-sector waardoor je een serieuze en betrouwbare verbinding aan kunt gaan met bijvoorbeeld een partner of een bedrijf. Een volle maan/maansverduistering op 16 september 2016 kan jou de beloning geven voor alle oprechte en positieve energie die je de afgelopen 6 maanden in deze relatie gestoken hebt.

Jupiter komt in september 2016 in jouw geld-sector te staan. Dit wordt traditioneel gezien als een goede tijd om je financiën te verbeteren. Er kunnen mooie kansen naar je toekomen maar je kunt ook zelf mooie openingen creëren om meer geld te verdienen. In november en december staat Mars ook in jouw werk-sector waardoor je veel energie hebt. Hoe meer werk je kunt verzetten hoe beter jij je in die periode voelt.

Tot september 2016 staat Jupiter in Maagd. Dit gebeurt om de 12 jaar. Kansen kunnen uit het niets op jouw pad komen. Je kunt groei en expansie op alle vlakken verwachten. Je horizon gaat zich verbreden en je opent jezelf meer naar de wereld toe. Een nieuwe maan/zonsverduistering in Maagd op 1 september 2016 kan het startsein geven voor een nieuwe positieve richting in jouw leven die jaren voortduurt.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal, Maan in Weegschaal, Ascendant in Weegschaal:
Uranus verblijft het hele jaar in jouw relatie-sector waardoor je kansen krijgt om jouw relaties te veranderen; wat jij wilt in een relatie en van een partner. Je kunt meer vrijheid en onafhankelijkheid in relaties verlangen. Mars verblijft in jouw liefdes-sector in november tot half december2016 waardoor je als single gericht en met veel positieve energie op zoek gaat naar een relatie. Als je al in een relatie zit dan is deze tijd perfect om iets speciaals met z'n tweeën te gaan doen. Dit is de meest romantische tijd van het jaar voor jou.

Neptunus verblijft het hele jaar in jouw werk-sector waardoor het moeilijker kan zijn om erachter te komen wat je nu eigenlijk precies wilt qua werk. Het is echter uitstekend voor creatief en artistiek werk en ook voor heling, andere mensen helpen met de energie vanuit het universum. De nieuwe maan/zonsverduistering op 9 maart 2016 valt in jouw werk-sector net als de volle maan/maansverduistering op 16 september 2016. Een belangrijk project, nieuwe baan of onderneming kan starten rond 9 maart en bereikt een hoogtepunt in september.

Op 9 september 2016 komt Jupiter een jaar lang in jouw sterrenbeeld te staan. Dit gebeurt om de 12 jaar. Hierdoor komen er veel kansen en mooie mogelijkheden op jouw pad. Tot september 2016 verblijft Jupiter in de sector van jouw onderbewustzijn. Hierdoor kun je meer naar binnen gericht zijn. Dit is een mooie tijd om zelfonderzoek te doen of een studie te volgen die gericht is op de dingen die wij niet kunnen zien maar die er wel zijn. Vanaf 9 september 2016 ga je langzaam maar zeker merken dat je veel meer naar de buitenwereld gericht zult zijn.

Mars verblijft in jouw geld-sector in januari en februari 2016. Hierdoor krijg je veel energie en gedrevenheid om jouw financiële situatie gelijk aan het begin van het jaar te verbeteren zodat eventuele tegenslagen verderop in het jaar opgevangen kunnen worden. Vanaf juli 2016 krijg je nogmaals nieuwe kansen om verbetering aan te brengen qua geldzaken.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen, Maan in Schorpioen, Ascendant in Schorpioen:
Dit jaar verblijft Neptunus in jouw sector van de liefde waardoor jouw romantische kant toeneemt en jouw verlangen om bij iemand te horen die voor jou als een soulmate aanvoelt. Je gaat je focus leggen op het verkrijgen van het soort liefde waar je van droomt. Op 9 maart is er een nieuwe maan/zonsverduistering en circa 6 maanden later op 16 september een volle maan/maansverduistering, dus je kunt een nieuwe relatie starten rond de nieuwe maan in maart die volledig potentieel kan bereiken tijdens de volle maan in september 2016.

Uranus verblijft het hele jaar in jouw werk-sector waardoor jij je werk blijft veranderen en blijft verlangen naar werk wat jou uitdaagt op een dagelijkse basis. Saturnus verblijft het hele jaar in jouw geld-sector en dit helpt jou om controle over jouw financiële situatie te krijgen of te behouden en om betere en meer serieuze beslissingen over financiën te maken.

Jupiter komt in september 2016 in de sector te staan die over jouw onderbewustzijn gaat. Hierdoor kun je oude dingen uit het verleden, die jou niet meer van dienst zijn loslaten en het brengt wat je onderbewustzijn heeft verborgen naar de oppervlakte. Jupiter's makkelijke energie maakt het minder moeilijk voor jou om met deze dingen om te gaan. Op 23 maart is er een volle maan/maansverduistering op dit gebied en dit kan het signaal geven van het einde van een periode van diep innerlijk loslaten. Hierdoor kun je vooruitgang boeken met veel minder zaken die jou innerlijk tegenhouden of tegenwerken.

Tot september 2016 staat Jupiter in de sector van jouw hoop en dromen waardoor je de focus op jouw toekomst zet en de daarbij behorende dromen die je over jouw toekomst hebt. Je kunt deze dromen realiteit laten worden. De nieuwe maan/zonsverduistering op 1 september 2016 in deze sector draagt bij aan jouw energie en kan kansen en mogelijkheden brengen. Je hebt tot september de kracht en de stabiliteit om jouw dromen waar te maken dus gebruik deze energie en geloof in jezelf.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter, Maan in Boogschutter, Ascendant in Boogschutter:
Uranus verblijft het gehele jaar in jouw liefdes-sector waardoor je veranderingen aan gaat brengen in jouw liefdesrelaties, je wilt een ander soort relatie dan hetgeen waar je in het verleden genoegen mee nam. Je hebt meer vrijheid nodig dan vroeger. Je kunt je aangetrokken voelen tot rebelse personen, unieke personen en mensen met een interessante kijk op het leven. Venus staat in jouw liefdes-sector in april 2016, dus in die maand ben je veel meer romantisch en liefdevol.

Pluto verblijft het hele jaar in jouw geld-sector waardoor jouw houding en je benadering tot financiën gaat transformeren. Mars staat ook in jouw geld-sector in oktober tot begin november 2016 waardoor je meer energie en focus op je geldzaken zet. Je gaat dan hard aan de slag om de veranderingen door te voeren die je voor ogen hebt.

Jupiter verblijft in jouw carrière en levenspad-sector tot september 2016 en op 1 september 2016 is er een nieuwe maan/zonsverduistering in deze sector waardoor jij je kapitein van jouw schip voelt en je klimt hoger en hoger richting de doelen die jij graag op dit gebied wilt bereiken. De nieuwe maan kan helpen om mogelijkheden in jouw leven te brengen waardoor je nog meer vooruitgang gaat ervaren.

Saturnus verblijft het hele jaar in jouw sterrenbeeld. Saturnus wil dat jij volwassen wordt, meer verantwoordelijkheid laat zien, groeit en hard en slim werkt. Saturnus wil dat er stabiliteit en een goede basis in jouw leven komt waar jij nog jaren de vruchten van kan plukken. Saturnus is streng maar rechtvaardig en bepaalde zaken die niet meer in jouw leven passen kunnen verdwijnen zodat er soliditeit en een stevige onverwoestbare basis overblijft.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok, Maan in Steenbok, Ascendant in Steenbok:
Dit is op mentaal gebied een zeer goed jaar voor jou en je kunt grote transformaties ondergaan. Saturnus verblijft het hele jaar in het gebied van jouw onderbewustzijn. Dit is een serieuze sector waarin je gaat evalueren wat jouw onderbewuste motieven zijn en je eerlijk met jezelf wordt over wat jou echt drijft. Er kunnen zaken uit het verleden naar boven komen en je gaat eraan werken om deze los te laten. Je kunt meer begrip krijgen over jezelf en jouw acties. Mars verblijft in maart ook in deze sector en brengt jou meer energie.

Neptunus verblijf het hele jaar in de sector van jouw geest en houdt je gefocust op creatieve ondernemingen, maakt jou meer artistiek, dromerig en je krijgt ook meer verbeeldingskracht. Mars verblijft ook in deze sector vanaf half december 2016, waardoor je een grotere mentale energie en drive voelt.

Jupiter verblijft tot september 2016 in de sector van hogere educatie en expansie waardoor jouw geest uit wil breiden d.m.v. nieuwe manieren en je wilt de wereld verkennen door je geest. Op 1 september 2016 is er een nieuwe maan/zonsverduistering op dit gebied waardoor je een nieuwe studie zou kunnen beginnen, meer kan gaan reizen of je geloof en passie achterna kan gaan.

Pluto verblijft het hele jaar in jouw sterrenbeeld waardoor je grote transformaties ondergaat, zowel diep in jezelf als in jouw leven. Pluto wil niet dat alles altijd hetzelfde blijft, hij wil dat jij altijd de betere versie van jezelf wordt. Hoe makkelijker jij mee vaart op de golven van Pluto, hoe makkelijker het voor je is. Innerlijke tegenstand kan een onnodig gevecht in jezelf opleveren die tot niets leidt.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Waterman, Maan in Waterman, Ascendant in Waterman:
Tot september 2016 verblijft Jupiter in de sector van jouw intimiteit en dit is goed voor het verbeteren en versterken van de banden die je hebt met de mensen waar jij van houdt. Je vindt het emotioneel makkelijker om hechter met hen te zijn. De nieuwe maan/zonsverduistering op 1 september 2016 in deze sector geeft jou een fantastisch gevoel over de intimiteit in jouw leven.

Neptunus verblijft het hele jaar in jouw geld-sector waardoor je het moeilijk kunt vinden om de controle te krijgen over jouw geldzaken. Details kunnen ontbreken waardoor je niet het gehele plaatje kunt zien. Je moet met Neptunus extra waakzaam zijn om realistisch te blijven, schakel je gezonde verstand in en vertrouw niet zomaar iedereen met jouw geld. De nieuwe maan/zonsverduistering op 9 maart kan een kans geven voor financiële vooruitgang die volledig tot bloei komt met de volle maan/maansverduistering op 16 september 2016. Mars verblijft in jouw geld-sector vanaf de tweede helft van december 2016 waardoor je meer gedreven wordt om een beter financieel leven voor jezelf te creëren.

Mars verblijft in januari en februari 2016 in de sector van jouw carrière en levenspad, dus je kunt het nieuwe jaar beginnen met meer focus om je doelen te bereiken en vooruitgang te boeken op professioneel gebied. In juli verblijft Mars weer in deze sector waardoor je wederom kansen krijgt om vooruit te komen.

Uranus verblijft het hele jaar in de sector van jouw geest waardoor je wordt aangetrokken door ongewone, originele ideeën. Onconventionele methodes en onderwerpen. De manier waarop jij nu leert en de wereld bekijkt kan flink veranderen dit jaar. Het is een goede tijd om een nieuwe studie op te pakken of workshops en cursussen te volgen. Je kunt dit jaar meer verantwoordelijkheid op je nemen, door harder te werken. Je kunt veranderingen in jouw leven gaan realiseren waardoor jouw leven spannender wordt.

2016 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Vissen, Maan in Vissen, Ascendant in Vissen:
Jupiter verblijft tot september 2016 in jouw relatie-sector en dit helpt jou om beter overweg te kunnen met de mensen om jou heen, zelfs met de mensen die je liever zou willen vermijden. Je probeert echt om het beste in de mensen om jou heen te zien. De stand van Jupiter in deze sector kan er ook voor zorgen dat er nieuwe, gelijkgestemde zielen op jouw pad komen. Jupiter arriveert in jouw intimiteits-sector vanaf september 2016 en hierdoor ga je de banden verstevigen met de mensen die jou dierbaar zijn. Een volle maan/maansverduistering in maart 2016 zorgt ervoor dat je discussiepunten aangaande intimiteit kunt laten gaan en kunt gaan beginnen met het soort intimiteit die jij graag zou willen.

Uranus verblijft het hele jaar in jouw geld-sector waardoor geld komt en geld gaat. Het gaat op en neer. Uranus vraagt om meer verantwoordelijkheid ten aanzien van geld te laten zien en geld niet zomaar roekeloos uit te geven.

Saturnus verblijft het hele jaar in jouw carrière en levenspad-sector en dit is in de traditionele zin het tijdstip in jouw leven waarin jij de grootste professionele beloning gaat krijgen voor al jouw harde werk van de laatste 10+ jaar. Je bereikt een hoogtepunt die voor een lange tijd aanhoudt. Deze stand van Saturnus kan echter ook een wake-up call betekenen; dat je realiseert dat je al lange tijd niet in de juiste baan of sector zit en dat nu de tijd is aangebroken om van baan of beroep te veranderen, nu… niet later.

Vanaf september 2016 ga je diep in jezelf duiken, je wilt jezelf beter leren kennen en je bent bereid om gebieden in jezelf te onderzoeken waar je normaal niet naartoe zou durven gaan. Mars verblijft in november tot midden december 2016 in de sector van jouw onderbewustzijn en geeft jou meer inzicht in jouw onderbewuste motieven en het laten gaan van oude zaken. Er kunnen ook geheimen aan het licht gaan komen. Van jezelf of van anderen.


Top