Voor u beschikbaar:
Emmelie, Erica, Bas, Koosje, Dina, Rachel, Catharina, Maria

Momenteel in gesprek:
Monique., Mary, Angelique

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Volle maan, nieuwe maan, supermaan, zon- en maansverduisteringen in 2021.

Onderaan de tekst, na het laatste sterrenbeeld, hebben we een jaarkalender gemaakt van alle volle manen, nieuwe manen, super manen en zon- en maansverduisteringen in 2021. Handig om alvast in jouw agenda van 2021 te noteren.

Dit zijn de jaarhoroscopen 2021 voor alle sterrenbeelden. Lees ook de horoscoop van jouw ascendant en maanteken, hierdoor krijg je een goed totaalbeeld van de astrologische invloeden die dit jaar een rol spelen in jouw leven.

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Vissen:

Dit jaar voltooi je een cyclus die 12 jaar geduurd heeft. De afgelopen jaren waren druk en volgepakt met verantwoordelijkheden op vrijwel alle vlakken in jouw leven. Je bent enorm gegroeid. Dit jaar merk je dat je veel behoefte hebt om in jouw cocon te verblijven omdat je in voorgaande jaren zoveel gedaan hebt. Dit jaar moet je zien als ‘rups en pop tijd’ zodat je in 2022 als vlinder ontwaakt. De quote van Maya Angelou kan het niet beter verwoorden: ‘We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty.’

Het jaar 2021 is voor de Vissen geen jaar om aan nieuwe projecten te beginnen. In 2022 kan je helemaal los gaan maar dit jaar moet je grote veranderingen even laten voor wat ze zijn. Dit jaar is perfect om alle losse eindjes af te maken, bijvoorbeeld je huis opruimen, eindelijk die boeken lezen waar je nooit aan toegekomen bent, mediteren, een online cursus volgen, je boekhouding op orde brengen. Kortom: legio mogelijkheden. De kosmos ziet dit voor jou als een rust en retraite periode, een soort stilte voor de - positieve - storm.

Vanaf 28 december 2021 komt Jupiter – de gelukplaneet – een vol jaar in jouw teken te staan. Alles wat je in dat jaar start en neerzet heeft alle medewerking van het Universum om succesvol te worden. Ook als je al een tijd op zoek bent naar andere woon- of werkruimte dan

helpt Jupiter hieraan mee. Buitenkansen kunnen zomaar op jouw pad komen, volledig uit het niets. Bedenk dit jaar wat je allemaal wil gaan doen in 2022. Wat wil je neerzetten? Wat wil je bereiken? Denk groter. Grondig voorwerk is het halve werk. En dit jaar krijg je alle tijd om rustig na te denken wat je precies wil zodat je in ’22 spijkers met koppen kan slaan.

Dit jaar mag je veel support verwachten van familie. Je hebt de afgelopen jaren geleerd om assertiever te zijn. Je voelt nu goed aan wanneer je grenzen moet bewaken maar ook wanneer je om hulp kan vragen zonder het te hoog op te laten lopen voor jezelf.

‘Je versterkt jouw paranormale vermogens, empathie, creativiteit en artistieke ambities’

In 2021 gaat het voor de Vissen opmerkelijk makkelijker af om los te laten. Je gaat zien waar je onterecht aan gehecht was: dingen die je eigenlijk niet nodig blijkt te hebben. Dit geldt ook voor je relaties, vooral relaties die voor jou te dominant voelen ga je los laten. En met meer gemak dan je dacht. Het voelt als schoon schip maken.

Daarnaast ga je op zoek naar mensen die hetzelfde voelen en denken. Vooral vrouwen kunnen heilzaam voor je zijn. Dit is een jaar waarin je eerlijk naar jezelf bent. Je laat los wat niet meer bij je past en je stelt je in alle rust open voor alles wat jou wil vinden.

In 2021 heb je niet zo’n behoefte om er veel op uit te trekken. Single Vissen kunnen echter wel in de eerste vier maanden van 2021 een periode op liefdesgebied verwachten die vooral om passie draait. Het gaat dan niet om langdurige relaties maar om nieuwsgierigheid en vooral behoefte aan afwisseling. Voor de Vissen in een vaste relatie is dit vooral een jaar om de relatie te verdiepen en te verstevigen.

Jouw heerser: de planeet Neptunus, staat het hele jaar in jouw teken. Je versterkt jouw paranormale vermogens, empathie, creativiteit en artistieke ambities.

Zonneteken Vissen is samen met de sterrenbeelden Kreeft en Schorpioen een waterteken. Water staat onder andere voor intuïtie, gevoel en emotie.

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Waterman:

Dit wordt een boeiend jaar voor jou Waterman! De afgelopen jaren stond je vaak een beetje in de wachtstand en je geduld is ook op de proef gesteld. Maar niet meer van dit alles in 2021. Zwaai maar dag met je handje naar 2020 want dit jaar is het eindelijk jouw beurt om alle kansen te pakken die op je pad komen. In 2021, maar ook in de jaren die daarop volgen, ga je compleet en radicaal transformeren. Alles wat niet meer in jouw leven hoort gaat weg. Het ‘dode hout’ wordt door jou opgeruimd waardoor je enorme ruimte krijgt om vernieuwend te zijn. De tijd is aangebroken om te laten zien wie je werkelijk bent. Je gaat jezelf opnieuw uitvinden en dat is nu precies waar jij als Waterman heel goed in bent. Dit jaar is om erachter te komen wie je bent, wat je wil – op alle vlakken in jouw leven – en waar jouw waarheid werkelijk ligt.

Je gaat alle oude gedragspatronen van jezelf onder de loep nemen. Je stopt met gedrag waarvan je weet dat het geen doel meer dient. Dat haalt zoveel gewicht van je schouders. De planeet Saturnus die enkele jaren in jouw teken staat, helpt jou hierbij. Door zijn komst is het zoveel makkelijker om dingen uit je identiteit weg te laten die in het verleden thuis horen. Wat een bevrijding voor jou! Je gaat jezelf op een compleet andere manier leren kennen. Neem genoeg ‘me-time’ dit jaar.

Kan het nog beter voor je worden? Ja, want geluks-planeet Jupiter staat bijna het hele jaar in jouw teken. Dit markeert een periode van groei die 12 jaar duurt. Jupiter zorgt voor buitenkansen, op elk gebied. Wil je een eigen bedrijf neerzetten doe dat dan dit jaar. Probeer zoveel mogelijk van de invloed van deze geluks planeet te profiteren. Jupiter maakt je ook heel aantrekkelijk dus geen gebrek aan aandacht voor jou dit jaar. Volgens de Griekse mythologie vroeg koning Midas aan de god Dionysius de gave om alles wat hij aanraakte in goud te veranderen. Dit jaar heb jij echt ‘de Midas-aanraking’.

‘Kan het nog beter voor je worden? Ja, want geluks-planeet Jupiter staat bijna het hele jaar in jouw teken’

Waar kan een uitdaging liggen? Doordat jij je Oude Ik loslaat, kan je omgeving hier moeite mee hebben of aan moeten wennen. Geef mensen de tijd en wie echt van jou houdt zal jou aanmoedigen in jouw groei. Je hebt geen zin meer om compromissen te sluiten of uitleg te geven over de beslissingen die je neemt. Je woonruimte is dit jaar heilig voor jou omdat jij in jouw vertrouwde omgeving je transformatie proces aangaat.

In 2021 is elke maand anders op liefdesgebied. Dit komt omdat je zelf door zo’n enorme transformatie gaat: je wordt letterlijk een nieuw persoon en daardoor fluctueert je interesse ook snel.

Dit geldt ook voor de Waterman in een vaste relatie. De mogelijkheid is aanwezig dat je in 2021 merkt dat je niet meer in je relatie thuis hoort. Of jouw partner kan niet wennen aan de nieuwe versie die je bent geworden. Probeer geen tegengas te geven maar juist mee te gaan met de veranderingen die Saturnus van jou vraagt. Het kan namelijk ook heel positief uitpakken: dat jij en jouw partner nog dichter naar elkaar toe gaan groeien.

Zonneteken Waterman is samen met sterrenbeelden Tweeling en Weegschaal een luchtteken. Lucht staat onder andere voor actie, communicatie en innovatie.

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok:

De afgelopen jaren heeft Saturnus in jouw teken gestaan. Eind 2020 is Saturnus in het teken Waterman komen te staan, waar hij een aantal jaar zal verblijven. Saturnus in jouw sterrenbeeld heeft ervoor gezorgd dat de dingen die niet meer in jouw leven thuis hoorden, verdwenen zijn.

Dit kan bevrijdend voor je zijn geweest maar ook bij tijd en wijle voor onzekerheid hebben gezorgd. Je bent – samen met Stier en Maagd - een aarde teken, waardoor veranderingen met Argus ogen door jou bekeken worden en niet altijd heel soepel gaan.

Vaak voel je zelf heel goed wat eigenlijk in je leven losgelaten moet worden maar waar je, om wat voor (onbewuste) reden dan ook, toch aan vast blijft houden. De invloed van Saturnus zorgt ervoor dat er hoe dan ook losgelaten wordt. Deze planeet wordt niet voor niets: ‘streng, maar rechtvaardig’ genoemd. 

De planeet Pluto staat tot en met 2022 in jouw teken. Je bent een ware transformatie aan het ondergaan. Je leven ziet er ongetwijfeld al heel anders uit dan vijf jaar geleden. De realiteit onder ogen zien kan hard zijn, maar het jaar wordt niet zo intens zoals 2020 was. Steenbokken geboren tussen 13 en 17 januari voelen de invloed van Pluto in 2021 het sterkst.

Vanaf medio 2021 wordt jouw financiële plaatje beter dan de eerste helft van ’21. Je werkt dit jaar aan een stabiel en comfortabel leven. Het is een goed jaar om te investeren voor Steenbok. Ook wanneer je plannen hebt om te verhuizen of te renoveren.

Venus gaat vanaf medio december retrograde lopen in jouw teken waardoor je wat luier wordt zo tegen het eind van het jaar. Je bent druk dit jaar, dus om het eind van 2021 in een veel rustiger tempo af te sluiten is helemaal geen gek idee. Dit is ook een goede tijd om contact te leggen met mensen uit het verleden die je al een tijdje niet gezien of gesproken hebt.

 ‘Vanaf medio 2021 wordt jouw financiële plaatje beter dan de eerste helft van ’21’
 

In 2021 krijgt Steenbok veel aandacht, ook van potentiële partners. Single Steenbokken gaan met enthousiasme en zelfvertrouwen daten. Je bent vaker in een romantische bui. Je zoekt een partner waarmee je ook een spirituele connectie voelt. Steenbok in een vaste relatie wil dit jaar de band verdiepen met de partner.

De planeet Uranus staat het hele jaar in de sector van de liefde. De manier waarop jij hier expressie aan geeft kan veranderen. Het wordt een rijk sociaal leven voor de Steenbok in 2021. Je voelt een behoefte om de mensen die jou dierbaar zijn, beter te begrijpen.

Dit jaar wordt jouw intuïtieve intelligentie sterker en je aandacht gaat uit naar diverse spirituele onderwerpen. De behoefte om meer met je creativiteit te gaan doen is ook sterk aanwezig in ’21.

Zonneteken Steenbok is samen met de sterrenbeelden Stier en Maagd een aardeteken. Aarde staat onder andere voor bouwen, creëren en productief zijn.

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter:

Dit jaar voel je de behoefte om veranderingen in je werk door te voeren. Bijvoorbeeld met wie je samenwerkt of voor wie je werkt, of de baan die je hebt. Als je het werk niet (meer) leuk vindt, dan ga je onderzoeken wat je dan wel zou willen doen. En als je wel van je werk houdt, dan ga je manieren bedenken om productiever te worden en je tijd beter in te delen.

Het jaar 2021 is tevens een goed jaar om zelfstandig te werken. De manier hoe je geld verdient, je houding en je kijk op geld: wat echt waarde voor jou heeft, transformeert in 2021.

Communicatie speelt ook een belangrijke rol voor jou dit jaar. Als je publiek hebt - bijvoorbeeld via Youtube, social media, podcasts etc. – dan word je geprezen om de manier waarop je zelfs de meest moeilijke onderwerpen in een nieuw licht durft te zetten. Je kunt hierdoor nieuw publiek aantrekken, die ook openstaan voor jouw frisse manier van denken.

Ook als je klanten over moet halen, voor jezelf op wil komen of jouw geliefde wil laten weten wat hij of zij voor jou betekent, dan lukt jou dit in 2021 verrassend makkelijk en soepel.

‘Je voelt de behoefte om je dieper te verbinden met de mensen waar je van houdt. Je gaat kritisch kijken wie jouw aandacht en liefde werkelijk waard is en wie niet’

Je hebt in 2021 veel behoefte aan nieuwe kennis. Je zuigt nieuwe informatie op als een spons. Heb je plannen om een boek te schrijven of met bloggen te beginnen: 2021 is daar het perfecte jaar voor. Je frisse kijk op onderwerpen zal veel publiek trekken. Je bent ook heel ambitieus dit jaar en dat werpt vruchten af.

Je voelt de behoefte om je dieper te verbinden met de mensen waar je van houdt. Je gaat kritisch kijken wie jouw aandacht en liefde werkelijk waard is en wie niet. Je staat in 2021 als single Boogschutter serieus tegenover een potentiële partner. Je hebt geen behoefte om te daten met mensen waarbij je op voorhand al weet dat het nergens heen zal gaan.

Dit jaar voel jij, Boogschutter, je ook meer aangetrokken tot mensen waar je respect voor voelt. Je wilt iemand echt leren kennen, op een diep niveau. Wat zijn de wensen, dromen, doelen en ambities voor nu en langere termijn van jouw potentiële partner?

Dit voel je ook richting de mensen in je familie- en vriendenkring: je staat open om de diepte in te gaan. Je hebt oprecht gemeende belangstelling. Je geniet ervan om over allerlei diepgaande onderwerpen te praten en hierdoor verbind jij je met anderen op een dieper emotioneel en spiritueel vlak. Voor sommigen zal dit overweldigend zijn omdat ze dit niet altijd zo van jou gewend zijn. Geef de mensen de tijd en de ruimte om hieraan te wennen.

Zonneteken Boogschutter is samen met de sterrenbeelden Leeuw en Ram een vuurteken. Vuur staat onder andere voor passie, optimisme en energie.

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen:

In 2021 draait het bij Schorpioen voor een groot gedeelte om huis, haard en familie. Dit kan op verschillende manieren voor je uitwerken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je gezin groter wordt: dat je een baby in de familie mag verwachten of bonus-kinderen krijgt. Het kan zijn dat je in 2021 je huidige woning grondig gaat renoveren, uitbouwen of dat je gaat verhuizen naar een grotere woning.

Je grootste geluk vind je dit jaar in huis samen met familie. Jouw familie zal je ook ondersteunen en helpen als je nieuwe dingen wil ondernemen. En mocht je willen investeren in vastgoed: 2021 is het perfecte jaar hiervoor.

Je gaat dit jaar het fundament van je bestaan inspecteren. Letterlijk (waar je woont) maar ook figuurlijk. Wat wil je in je leven veranderen, en in jezelf? Alle innerlijke veranderingen die je in 2021 in werking zet, maken jouw fundament stevig en stabiel.

Als er moeilijkheden zijn tussen jou en (een van) je ouders, dan kan je dat dit jaar oplossen. Ouders horen immers ook bij jouw innerlijke fundament.

Als zelfstandig ondernemer maak je dit jaar veel overuren met veel winst, vooral in juni en juli van 2021. Je leiderschap komt sterk naar voren dit jaar. Je hebt daardoor grote kans om promotie te maken.

De planeet Neptunus staat het hele jaar in de sector van de liefde. Je voelt je romantischer en dromerig dan normaal. Je verlangt naar een spirituele connectie. Single Schorpioen kan zeer zeker dit jaar een zielsverwant ontmoeten, waarbij ze een diepgaande spirituele herkenning voelen. De Schorpioen in een vaste relatie gaat de spirituele band met de partner verdiepen.

‘Je grootste geluk vind je dit jaar in jouw huis, samen met familie’

Je merkt in 2021 dat je meer open staat voor allerlei verschillende onderwerpen waar niet iedereen voor open staat. Jij wil onderzoeken, leren en begrijpen. Je gaat op zoek naar gelijkgestemde zielen die ook op onderzoek uit zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld occulte onderwerpen zijn, de diepere vragen over leven en dood en het universum. Je verliest snel je interesse als gesprekken over oppervlakkige onderwerpen gaan.

Heel 2021, maar vooral in de maanden september en oktober ga je merken dat je oude bagage die je met je meedraagt, los wil laten. Je wil misverstanden oplossen en mensen loslaten die niet meer op dezelfde golflengte zitten als jij.

Je krijgt veel meer begrip en inzicht over hoe jij in elkaar zit. Wat jou motiveert, je onbewuste drijfveren en patronen. Je krijgt dit jaar ook een dieper inzicht en begrip ten aanzien van je diepste passies en hoe en met wie jij de rest van je leven door wil brengen.

Zonneteken Schorpioen is samen met de sterrenbeelden Kreeft en Vissen een waterteken. Water staat onder andere voor intuïtie, gevoel en emotie.

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal:

In 2021 staat de planeet Saturnus voor de Weegschaal in de zone van creativiteit, kinderen, plezier maken, romantiek en liefde. Geluks-planeet Jupiter staat in diezelfde zone in 2021. Saturnus is een planeet die ons volwassen maakt, op onze verantwoordelijkheden wijst en zaken en mensen uit ons leven laat verdwijnen die niet meer bij ons passen.

Jupiter is een luchtige planeet die jou kansen biedt en vermeerdering geeft. Je kunt gerust zeggen dat deze twee planeten uitersten van elkaar zijn. Het is daardoor hoogst waarschijnlijk dat Jupiter met vele mooie kansen komt op het gebied van creativiteit, liefde, romantiek en kinderen en dat Saturnus tegelijkertijd van jou vraagt om hier op een verantwoordelijke, volwassen manier naar te kijken.  

Jouw creativiteit (op elk vlak van jouw keuze) gaat hoogtij vieren in 2021. Je bent heel productief en je haalt daar tegelijkertijd veel plezier uit.

Single Weegschalen voelen zich dit jaar niet aangetrokken tot luchtige en eenmalige ontmoetingen. Ze zoeken iemand waarmee ze een serieuze en langdurige relatie aan kunnen gaan. Weegschalen in een vaste relatie willen deze verdiepen.

Uranus staat in 2021 in jouw intimiteitssector. Je wilt nieuwe manieren van intimiteit ontdekken en je krijgt vele flitsen van inzicht over dit onderwerp. Sommigen flitsen van inzicht zullen onconventioneel zijn maar daar sta jij juist voor open dit jaar.

‘Jouw creativiteit gaat hoogtij vieren in 2021. Je bent heel productief en je haalt daar tegelijkertijd veel plezier uit’

In september en oktober heb je veel energie doordat Mars dan in jouw teken staat. Deze maanden zijn ook heel goed om iets of iemand een tweede kans te geven. Wil je nogmaals voor een bepaalde passie of bepaald doel, hobby of baan gaan, een ex-partner een nieuwe kans geven? De kosmos zet het licht op groen hiervoor.

De planeet Neptunus staat het hele jaar in je werksector. Dit betekent dat jouw hart uit gaat naar werk waar je spirituele vervulling bij voelt. Als je momenteel werk doet waar je hart niet in ligt, dan komen er in de maanden mei, juni en juli van 2021 kansen op je pad voor werk waar je wel die vervulling bij voelt.

Pluto verblijft in 2021 in jouw huis- en familiesector. Je kunt hier grote veranderingen in aanbrengen: zelfs een complete transformatie. Je wilt je huiselijke leven zo veilig en solide als mogelijk maken, dat jij zelf de controle en de touwtjes in handen hebt en niet van anderen afhankelijk bent. Hier ben je – net als afgelopen jaar – druk mee bezig.

Zonneteken Weegschaal is samen met de sterrenbeelden Waterman en Tweeling een luchtteken. Lucht staat onder andere voor actie, communicatie en innovatie.

 

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Maagd:

Het jaar 2021 staat voor sterrenbeeld Maagd in het teken van hard werken. Maagden zijn sowieso harde werkers en dit jaar komt daar nog een schep bovenop. Een flinke schep zelfs. En ondanks dat je geen direct resultaat van al je harde werken gaat zien en dus geduld op moet zien te brengen, zal de oogst boven verwachting en spectaculair zijn.

Rond de tweede helft van 2021 begin je langzaam maar zeker de vruchten te plukken van al je harde werk en jouw tomeloze inzet. Zodra je resultaten begint te zien, zal het wat minder zwaar voor je voelen. Je ziet eindelijk waar al je werk toe leidt en dat geeft vleugels.

Je moet oppassen dat je niet aan je gezondheid voorbij gaat wanneer je zo hard werkt. De uitdaging in 2021 is om je gezondheid/energie en je harde werken in balans te houden. Stop en neem een pauze zodra je voelt dat je lichaam dit aangeeft. Dit kan 1 van jouw productiefste jaren ooit worden. Althans, als je geen roofbouw op je lichaam pleegt en wegens je gezondheid gedwongen wordt om je werk voor korte of langere tijd neer te leggen.

Doordat je zoveel werkt kan je door de mensen in je directe omgeving ervan beschuldigt worden dat je een workaholic bent. Mensen kunnen zich verwaarloosd voelen. Dit jaar ben je echter ook een workaholic en je voelt een enorme drive om elke minuut van de dag te werken.

Als je werk doet waar je van houdt en waar je vervulling in vindt, dan heb je dit jaar vleugels. Maar ook dan geldt nog steeds de waarschuwing om niet over je lichamelijke grenzen heen te gaan.

‘Geld komt heel makkelijk naar je toe in 2021. Het wordt daarom ook een gezond en stabiel financieel jaar voor jou’

Dit jaar is niet echt een jaar waarin je er veel op uit gaat om plezier te hebben. Je hebt meer taken dan normaal en jouw organisatietalent gaat naar versie 2.0 in 2021. Je werkt het liefst alleen zodat je zo min mogelijk compromissen hoeft te sluiten met anderen. Daar ben je dit jaar niet voor in de stemming.  

Geld komt heel makkelijk naar je toe in 2021. Het wordt daarom ook een gezond en stabiel financieel jaar voor jou. Je voelt heel goed wanneer een situatie risicovol is en je kijkt dwars door mooie woorden en luchtkastelen heen. Spiritueel ga je ook dit jaar weer groeien. Dit is al een aantal jaren gaande en deze ontwikkeling zet de komende jaren gestaag door.

Ondanks dat 2021 geen krachtig jaar is voor liefde en huwelijk, (hard werken is waar jouw meeste aandacht naar uit gaat) ga je toch veel liefde en affectie ervaren. Single Maagden voelen zich dit jaar aangetrokken tot mensen die creatief, artistiek en rebels zijn. De Maagd in een vaste relatie wil experimenteren en nieuwe ervaringen binnen de relatie opdoen. Omdat de focus vanuit het universum dit jaar niet zo sterk is op het gebied van liefde, zul je ook geen dramatische gebeurtenissen op dit vlak ervaren.

Vanaf augustus tot half september 2021 staat de Actie-planeet Mars in Maagd waardoor je energie, zelfvertrouwen en motivatie sterker is. Je durft dan veel sneller initiatief te nemen en alles wat je in deze anderhalve maand begint, kan de komende twee jaar tot een succes uitgroeien.

Zonneteken Maagd is samen met de sterrenbeelden Stier en Steenbok een aardeteken. Aarde staat onder andere voor bouwen, creëren en productief zijn.

 

 
2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw:

 

In 2021 heb jij de beste kansen om jouw soul mate te ontmoeten. Er vindt een Jupiter-Saturnus conjunctie plaats in jouw huwelijks-sector. Deze conjunctie brengt jou geluk, standvastigheid en een lange levensduur. Deze relatie vult jullie beiden aan en samen kunnen jullie grote dingen bereiken. De conjunctie voor de Leeuw in een vaste relatie kan een buitenkans brengen die extreem succesvol kan zijn en tevens veel geluk brengt. Het kan bijvoorbeeld om een samenwerking gaan op artistiek gebied of een zakelijke samenwerking. Dit is een perfect jaar om samen te werken – niet om als solist door het leven te gaan. Samen werken geeft jou gouden eieren dit jaar!

Ook eventuele juridische (rechts)zaken zullen in jouw voordeel uitpakken. Alle relaties die jij dit jaar aangaat, hebben een impact op alle vlakken in jouw leven. Dit jaar gaat over het manifesteren van jouw wensen en dromen. Het grondwerk leggen voor de komende jaren.

De planeet Pluto staat het hele jaar in jouw werk-sector. Je transformeert de manier waarop je werkt. Je gaat efficiënter en productiever werken. Je kan goed advies verwachten van mensen die jij respecteert. Je werkt het hele jaar hard door en aan het eind van 2021 voel je een sterke behoefte om een pauze in te lassen.

‘Samen werken geeft de Leeuw gouden eieren dit jaar!’

De actie planeet Mars staat in juni en juli van 2021 in jouw teken waardoor je extra energie, durf en wilskracht hebt. Je durft meer risico te nemen dan normaal en je bent enthousiast. Als je iets wil lanceren, promoten of een nieuw bedrijf wil starten: doe dat dan in deze twee maanden met Mars aan je zijde.

Begin juni 2021 kan je een oude droom werkelijkheid laten worden. Iets wat je in het verleden opgegeven hebt kan je nieuw -en met succes- leven inblazen.

Je geduld kan af en toe op de proef worden gesteld omdat je gedreven, zelfverzekerd en heel ambitieus bent in 2021. Je bent een inspiratie voor anderen met jouw: ‘The sky is the limit’ houding. Je laat je ook door niets of niemand afleiden. In samenwerkingsverband ben jij de leider. Mensen waarmee jij samenwerkt laten zich ook graag door jou leiden. Niemand voelt de behoefte om met jou te wedijveren.

Vanaf oktober 2021 gaat jouw energie naar je woning uit. Je kan de behoefte voelen om te gaan renoveren of je gaat fanatiek op zoek naar een nieuw huis. Emotionele support van jouw familie en huisgenoten is heel belangrijk voor jou dit jaar. Je maakt in je drukke agenda graag tijd voor hen vrij om op gezamenlijke vakanties te gaan en veel uitjes te organiseren.

Zonneteken Leeuw is samen met de sterrenbeelden Ram en Boogschutter een vuurteken. Vuur staat onder andere voor passie, optimisme en energie.

 

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft:

Geld is een van de belangrijkste onderwerpen in 2021 voor Kreeft. Het geld wat je zelf genereert maar ook geld via of samen met anderen. Bijvoorbeeld een partner maar ook banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, uitkeringsinstanties enzovoorts.

Er kan in 2021 veel geld binnenkomen maar er ook net zo snel weer uit gaan. Je wil dit jaar financieel zelfstandig worden en niet meer van anderen afhankelijk zijn. Als je schulden hebt dan ga je minimalistisch leven omdat je zo snel mogelijk schuldenvrij wil zijn.

Je kan geen medewerking van anderen verwachten in 2021, het komt volledig op jouw eigen kunnen aan. En dat lukt je ook. Aan het eind van dit jaar ben je trots op wat je bereikt hebt en vooral omdat je het allemaal zelf gedaan hebt.

Het kan zijn dat jouw partner verlies van inkomen ervaart en samen vinden jullie manieren om hier goed doorheen te komen. Jonge Kreeften kunnen dit jaar hun eerste baan krijgen en ze zullen  verstandig met hun salaris omgaan.

De gelukplaneet Jupiter die in 2021 in jouw 8e huis verblijft, staat traditioneel gezien voor het ontvangen van een erfenis. Ook voordeel ervaren via de rijkdom van anderen. Het staat ook voor succesvol investeren samen met een partner.

‘Aan het eind van 2021 ben je trots op wat je bereikt hebt en vooral omdat je het allemaal zelf voor elkaar gekregen hebt’

De planeet Uranus activeert de sector die over jouw vriendschappen, sociale leven, dromen, wensen en de toekomst gaat. Je vriendenkring en sociale leven gaat daardoor ten goede veranderen. Er komen interessante nieuwe mensen in jouw leven met een hele andere achtergrond of cultuur. Je gaat je wensen en dromen over de toekomst ook anders bezien. De kans is heel groot dat je wensen en dromen krijgt die compleet buiten jouw comfortzone liggen.

Eind april tot midden juni 2021 staat Mars in jouw sterrenbeeld waardoor je meer energie en ondernemingslust voelt. Je durft ook sneller risico’s te nemen. Alles wat je in deze maanden neerzet speelt de komende 2 jaar een belangrijke rol in jouw leven. Mars staat iedere 2 jaar een aantal weken in jouw sterrenbeeld dus maak gebruik van de creatieve kracht die tot jouw beschikking staat in deze periode.

De planeet Pluto staat, net als in 2020, in jouw relatiesector. Je voelt je aangetrokken tot gepassioneerde mensen. Intimiteit is erg belangrijk voor jou en dit wordt nog belangrijker omdat Saturnus en Jupiter in 2021 ook in jouw intimiteitssector komen te staan.

Als er in jouw relatie een intimiteits obstakel is, dan komt dat in 2021 sterker naar de oppervlakte toe om opgelost te worden. In november en december staat Mars in jouw liefdessector waardoor je meer liefde, romantiek en passie in een bestaande relatie brengt.

De single Kreeft staat open om een nieuwe partner te ontmoeten. Single Kreeften die een obstakel ervaren op het gebied van intimiteit, kunnen dit jaar iemand ontmoeten waardoor ze dit obstakel los gaan laten. Met de energie van Saturnus, Pluto en Jupiter in jouw relatie- en intimiteitssector heb je veel kans om een diepgaande en serieuze relatie op te bouwen.

Zonneteken Kreeft is samen met de sterrenbeelden Vissen en Schorpioen een waterteken. Water staat onder andere voor intuïtie, gevoel en emotie.

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen:

Dit jaar staat reizen hoog op de agenda voor sterrenbeeld Tweelingen. Het kan letterlijk zijn maar ook via internet. En voor jou geldt dit jaar: hoe verder hoe beter! Het buitenland is enorm belangrijk voor jou in 2021. De reizen kunnen zakelijk gerelateerd zijn, vanwege de liefde of voor vakantie. Maar een mix van dit alles is zelfs ook mogelijk!

Als je via internet nieuwe buitenlandse contacten legt dan zijn deze net zo belangrijk als dat je deze mensen persoonlijk zou ontmoeten. Je voelt een diepe zielsconnectie met deze buitenlandse mensen en sommigen zullen voor jou aanvoelen als meesters die in jouw leven zijn gekomen om je diepe kennis en inzichten aan te reiken. Je geest staat ook absoluut open om al die nieuwe wijsheid en kennis te absorberen.

Als je zelf les geeft of les wil gaan geven dan trek je heel makkelijk deelnemers aan. Dit geldt ook voor workshops, cursussen enzovoorts. Face to face of online. Je kunt zelfs met succes je diensten wereldwijd aanbieden.

In 2021 voel je de behoefte om je vaardigheden in je huidige beroep naar een volgend, hoger niveau te tillen door middel van een nieuwe opleiding of cursus te gaan volgen.

‘Je voelt in 2021 een diepe connectie met mensen uit het buitenland en sommigen zullen voor jou aanvoelen als zielsverwanten en meesters’

In de maanden maart en april van 2021 staat de actie planeet Mars in jouw sterrenbeeld. Eens in de twee jaar staat Mars in jouw sterrenbeeld en geeft jou een aantal weken meer energie, durf en passie. Alles wat je in maart en april neerzet (vooral als het om iets nieuws gaat) heeft de komende twee jaar grote groei mogelijkheden. Benut deze tijd dat je Mars in jouw sterrenbeeld hebt staan.

Ondanks dat elk leven ups en down kent, voelt 2021 voor jou als een enorm druk en groei-jaar en je voelt je zelfverzekerd en positief.

Jouw heerser, de planeet Mercurius, gaat in juni 2021 retrograde (achteruit) lopen waardoor je in deze maand de tijd krijgt om rustig aan te doen en losse eindjes vast kunt maken die je in de drukke maart en april maanden eventueel hebt laten liggen.

Single Tweelingen hebben in de laatste 4 maanden van 2021 de meeste kans op een ontmoeting die zich kan ontwikkelen tot een serieuze en standvastige relatie.

Tweeling in een vaste relatie gaat in 2021 zijn of haar best doen om de verliefde gevoelens die er in het begin van de relatie waren, weer terug te brengen en nieuw leven in te blazen. Je wilt je partner laten zien hoe serieus je gevoelens zijn voor hem of haar.

Zonneteken Tweeling is samen met de sterrenbeelden Waterman en Weegschaal een luchtteken. Lucht staat onder andere voor actie, communicatie en innovatie.

   
 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Stier:

De planeet Uranus staat tot begin 2026 in jouw teken, Stier. Hierdoor vinden er vele veranderingen in jouw leven plaats. Begin 2026 komt Uranus vele jaren in sterrenbeeld Tweeling te staan. Als je straks in 2026 terugkijkt dan sta je verstelt over wat er de afgelopen 7 jaar allemaal anders is geworden in jouw leven en daardoor ook in de wereld om jou heen. Veel Stieren zijn al een ware transformatie aan het ondergaan. Kijk naar de prestatie van zangeres en de op 5 mei geboren Stiervrouw Adele: zij is bijna onherkenbaar door haar gewichtsverlies. De Stieren geboren tussen 25 april en 6 mei voelen de invloed van Uranus het sterkst in 2021.

In 2021 is het tijd om te schitteren in jouw carrière. Je voelt vertrouwen in je levenspad en je focus is heel sterk. Je bent een solide fundering aan het bouwen die jarenlang mee gaat. Dit trekt jaloezie aan maar laat je daardoor niet afleiden. Jaloezie is een compliment: mensen willen zijn wie jij bent en willen doen wat jij doet. Jaloerse mensen hebben een versnipperde focus en zullen daardoor nooit hun doel bereiken.

Het jaar 2021 wordt een van de belangrijkste jaren uit je leven! Je gaat oogsten wat je voorgaande jaren gezaaid hebt. Mensen zien jou als een leider en dat ben je ook. Ook als je achter de schermen de stuwende kracht bent. Je mag dit jaar salarisverhoging, een bonus, een promotie verwachten of alle drie. Als je op zoek bent naar een baan dan gaat dit lukken en de snelheid waarmee je hoger op de ladder kan klimmen zal je verbazen.

Een baan waarvoor je geregeld moet reizen of een baan die ver van je woonplaats ligt maar waarbij je vanuit huis kan werken staat onder gelukkig gesternte dit jaar. Zelfs buitenlandse bedrijven kan je aanschrijven. Laat je niet ontmoedigen door de afstand. Je kan voor internationale klanten of bedrijven werken zonder te vliegen: via internet dus. Het Universum wil dat jij je talenten in het buitenland laat zien.

Vrijwel direct aan het begin van 2021 (vanaf de eerste week van januari tot begin maart 2021) heb je meer energie, passie en durf. Dit komt omdat de planeet Mars dan in jouw sterrenbeeld staat. Een goed begin van het jaar om gelijk plannen in zelfverzekerde daden om te zetten. Aan het eind van het jaar (de laatste 3 weken) heb je behoefte om rust te nemen na zulke volgeboekte en boeiende maanden. Geef hier gehoor aan. 

Je huis is erg belangrijk voor jou dit jaar. Je wil daar rust en comfort ervaren: een veilige haven waar jij je echt thuis voelt en terug kan trekken. Je schenkt dit jaar aandacht aan het verfraaien van je woning. Je hoofd staat niet echt naar grote renovatie of verhuizing.

Op het gebied van liefde wil je meer tijd doorbrengen met de mensen waar je van houdt. Je wil je partner graag meer prioriteit in je leven geven en samen genieten van thuis zijn. Single Stier staat open om nieuwe mensen te ontmoeten. Je bent echter alleen geïnteresseerd in iemand waarmee je een toekomst op kan bouwen. Je bent afwachtend en wacht rustig af totdat de juiste persoon op je pad komt.

Zonneteken Stier is samen met de sterrenbeelden Steenbok en Maagd een aardeteken. Aarde staat onder andere voor bouwen, creëren en productief zijn.

 

 

2021 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Ram:

De afgelopen jaren heb je hard gewerkt en een fundering gebouwd. In 2021 ga je daar de vruchten van plukken. Promoot wie je bent en wat je kan en ga door met uitvoerig netwerken. Dit jaar is heel goed om met anderen samen te werken, om als team te opereren. Samen kunnen jullie bergen verzetten en elkaar motiveren en inspireren.

De afgelopen jaren heb je een duidelijk doel voor jezelf neergezet en nu is de tijd aangebroken om dit solo-doel om te zetten in een groeps-doel. Je voelt dit jaar ook de behoefte om samen met anderen manieren te bedenken om de aarde van dienst te zijn.

De transformatie planeet Pluto staat het hele jaar in jouw carrière- en levenspad sector. De planeet Uranus staat dit jaar (net als vorig jaar) in jouw geldsector. Hierdoor sta je open om op nieuwe unieke manieren geld te genereren en op andere manieren met je geld om te gaan. Pluto zorgt ervoor dat je met veel passie je ambities en doelen nastreeft.

De actie planeet Mars heeft in 2020 lange tijd in jouw sterrenbeeld gestaan en gaat nog een klein stukje met jou mee in 2021, tot 6 januari om precies te zijn. Je hebt in 2020 veel gedaan en bereikt en het nieuwe jaar begin je met veel energie.

Je hebt focus en veel meer duidelijkheid waar je precies naartoe wil werken in 2021. Je bent nuchter en praktisch: je weet goed wat wel en niet haalbaar is. Dit jaar sluit je veel nieuwe vriendschappen en je sociale leven bloeit op. Je woonsituatie krijgt ook veel aandacht van jou in 2021. Je kan met succes gaan renoveren of verhuizen.

Mars staat in juni en juli 2021 in de sector die over de liefde gaat. Dit is een uitstekende tijd om te daten en als je in een vaste relatie zit gaat de romantiek weer opvlammen in jullie relatie.

In september en oktober 2021 staat Mars in jouw relatiesector waardoor je meer verbondenheid wil voelen en een serieuze benadering hebt ten aanzien van de liefde. Je wil serieuze toekomstplannen maken. Je bent in deze maanden niet geïnteresseerd in oppervlakkige ontmoetingen.

In november en een gedeelte van december 2021, staat Mars in jouw intimiteitssector waardoor je meer passie voelt en intimiteit op een directe manier benaderd.

Vanaf augustus tot eind december 2021 is jouw connectie met de spirituele wereld en jouw gidsen duidelijker voelbaar. Je kan bijvoorbeeld ‘toevallig’ een boek in handen krijgen waardoor je vele inzichten krijgt en puzzelstukjes op z’n plek gaan vallen. Veel wordt je duidelijk over jouw band met jouw voorouders en jouw eigen paranormale vermogens. Als je kinderen of kleinkinderen hebt dan kun je in deze maanden ook magische, spirituele momenten met hen meemaken. 

Zonneteken Ram is samen met de sterrenbeelden Leeuw en Boogschutter een vuurteken. Vuur staat onder andere voor passie, optimisme en energie.

 

Volle manen, nieuwe manen, super manen en maan- en zonsverduisteringen in 2021:

Januari ‘21:        Nieuwe maan 13 januari, volle maan 28 januari.

Februari ‘21:      Nieuwe maan 11 februari, volle maan 27 februari.

Maart ‘21:          Nieuwe maan 13 maart, volle maan 28 maart.

April ‘21:           Nieuwe maan 12 april, volle maan 27 april: dit is een supermaan.

Mei ‘21:              Nieuwe maan 11 mei, volle maan 26 mei: dit is een supermaan plus maansverduistering.

Juni ‘21:             Nieuwe maan 10 juni, volle maan 24 juni. Op 10 juni vindt er een zonsverduistering plaats.

Juli ‘21:              Nieuwe maan 10 juli, volle maan 24 juli.

Augustus ‘21:    Nieuwe maan 8 augustus, volle maan 22 augustus.

September ‘21: Nieuwe maan 5 september, volle maan 21 september.

Oktober ‘21:      Nieuwe maan 6 oktober, volle maan 20 oktober.

November ‘21: Nieuwe maan 4 november, volle maan 19 november: dit is een maansverduistering.

December ‘21:   Nieuwe maan 4 december, volle maan 19 december. Op 4 december vindt er een zonsverduistering plaats.

 

Email notificatie instellen
Top