Voor u beschikbaar:
Maria, Jeannette, Leontine, Kristel, Ajita, Rosana, Tulay, Alicja

Momenteel in gesprek:
Dia

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Jaar horoscoop 2022. Lees ook de tekst van het sterrenbeeld waar jouw maan in staat en de tekst van het sterrenbeeld van jouw ascendant. Zo krijg je een goed beeld van de tendensen die plaats gaan vinden voor jou in 2022.

Ram jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Ram in 2022: focus op relaties, zowel privé als zakelijk – veranderende financiën – sterke connectie met intuïtie – genezing

Waarom is het zo leuk om een Ram te zijn?

Je bent ambitieus, een leider en dapper. Het moedigste teken van alle sterrenbeelden. Jouw wilskracht is enorm, vooral als je competitie voelt. Je houdt van mensen en van feesten. Je bent een harde werker maar je zorgt er ook altijd voor dat je net zo hard geniet. Ja, soms doe je iets voordat je erover nagedacht hebt, maar dit leidt vaak naar mogelijkheden die je anders niet had gekregen.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Ram

Jouw focus ligt in 2022 onder andere op partners en relaties. Als je bijvoorbeeld een bedrijf start, dan zal dit samen met een partner zijn. Als je zelfstandig en alleen werkt, dan betrek je dit jaar een partner erbij. Als je voor een bedrijf werkt, dan werk je samen in een team met iemand anders. In de liefde ga je samen met je partner bouwen om een beter leven te creëren. Als je een single Ram bent dan is de kans echt enorm groot dat jij dit jaar DE liefde van je leven tegenkomt.

In 2022 staat Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) het hele jaar in jouw carrièresector. Pluto heeft hier al een aantal jaar gestaan en dit is het laatste jaar waarin jij de kracht en de hulp van Pluto in jouw carrière kunt benutten. Pluto zorgt ervoor dat jij met passie en veel energie iets blijvends kan creëren. Welke doelen op werkgebied wil jij behalen dit jaar? Welke lange termijn doelen moeten bijgesteld worden? Vooral aan het begin en aan het eind van 2022 ga jij je hier intensief mee bezig houden. 

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) staat in 2022 in jouw financiële sector. Jouw focus op geld is sterk, en dat blijft de komende jaren zo. Dit jaar heb je de mogelijkheid om je inkomen te vermeerderen. Ook belangrijke financiële beslissingen komen dit jaar op jouw pad. Het een goede tijd om met behulp van een financieel deskundige een plan voor de komende jaren op te zetten. Dit jaar wil je de stabiliteit en zekerheid in je leven verbeteren. 

De planeet Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) verblijft het hele jaar in de sector van jouw onderbewustzijn. Je gaat je hierdoor nog dieper verbinden met jouw intuïtie, je dromen en creativiteit. Als je werkt in een helend beroep dan merk je de werking van deze planeet heel sterk dit jaar.

De planeet Jupiter (geluk, groei en kansen) staat in 2022 vanaf half mei tot eind oktober in jouw teken Ram. Deze maanden zijn perfect om nieuwe ideeën te lanceren en je dromen na te jagen. Je voelt je positiever, blijer en opgewekter met Jupiter in jouw teken. 

Chiron (de planeet die staat voor 'de wond van de ziel’) staat in 2022 in jouw teken. Dit betekent dat helen en genezen dit jaar belangrijk voor jou is. Door Chiron leer jij jezelf nog beter kennen en jezelf ook beter uit te drukken. Je kunt jezelf maar ook anderen helen. Door het ervaren van jouw eigen pijn, kun je anderen helpen met hun eigen genezing. 

 

 

Stier jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Stier in 2022: doorbraak in carrière – nieuwe mogelijkheden door nieuwe relaties – afsluiten van het oude en start van het nieuwe

Waarom is het zo leuk om een Stier te zijn?

Je bent trouw, zeer vastberaden, sterk en het beste uithoudingsvermogen van alle sterrenbeelden. Je bent ook veerkrachtig: tegenslag maakt jou juist nog sterker. Jouw heersende planeet Venus heerst over geld en liefde, en Stier weet beide te vinden. Je weet hoe je jouw dromen werkelijkheid kan laten worden, ook (of misschien juist) als dat veel geduld en uithoudingsvermogen van jou vraagt.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Stier

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) staat al een aantal jaar in Stier. De komende jaren blijft dit zo, daarna verhuist Uranus naar sterrenbeeld Tweeling om daar een aantal jaar te vertoeven. Uranus zorgt voor grote veranderingen in jouw leven. De Stieren geboren voor 30 april hebben dit in hun persoonlijke leven al gevoeld. De Stieren geboren tussen 30 april en 9 mei gaan in 2022 veel veranderingen ervaren. Het is voor de Stier een uitdaging om met veranderingen mee te gaan. Probeer open en positief tegenover alle veranderingen te staan, want uiteindelijk werken ze allemaal in jouw voordeel.  

Dit jaar is er een zonsverduistering en een maansverduistering in jouw teken. De zonsverduistering valt op 30 april 2022 en de maansverduistering valt op 8 november 2022. Tijdens de zonsverduistering mag je nieuwe mogelijkheden en kansen op je pad verwachten, ook op liefdesgebied. Tijdens de maansverduistering sluit je oude dingen af die geen toegevoegde waarde meer in jouw leven hebben.

De actieplaneet Mars staat van begin juli 2022 tot half augustus 2022 in jouw sterrenbeeld. Je krijgt veel energie tijdens deze periode. Je hakt makkelijker knopen door en je bent bereid om risico’s te nemen. Dit kan de vruchtbaarste periode van het jaar voor jou worden, ook op liefdesgebied. Sowieso heb je dit jaar al extra mentale energie. Je voelt de behoefte om een volle agenda te hebben en met veel verschillende mensen te communiceren.

2022 Is een goed financieel jaar voor de Stier. Veel Stieren zullen hun inkomen zien verdubbelen. Het is tevens een goed jaar om te beginnen met investeren, bv in vastgoed. De afgelopen drie jaar ben je druk bezig geweest om je carrière stevig te verankeren. Je hebt waarschijnlijk vele zaadjes gepland en in 2022 ga je hier de vruchten van plukken. Misschien heb je al in 2021 de eerste vruchten kunnen plukken. Al je harde werk is niet voor niets geweest. 

De planeet Saturnus (de strenge, maar wel rechtvaardige planeet) staat in 2022 in jouw carrièresector. Het blijft voor jou dus hard en serieus werken, waarin niets je zomaar in de schoot wordt geworpen. Met de invloed van Saturnus lijkt het erop dat je plannen nooit beloond worden maar het tegendeel is waar. Juist als je doorzet krijg je meer dan waar je op gehoopt had.  Vooral vanaf begin februari 2022 tot half mei 2022 mag je enorme toename in je financiën verwachten.       
 


 

Tweeling jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Tweeling in 2022: gouden kansen op werkgebied – het verleden een tweede kans geven – transformatie onderbewustzijn 

Waarom is het zo leuk om een Tweeling te zijn?

Je bent vriendelijk, makkelijk in de omgang en populair. Je hebt volop verschillende onderwerpen waar je over mee kan praten omdat je interesse heel breed ligt. Je bent intelligent en een snelle denker. Je hebt veel energie en je bent goed in multitasking. Je houdt van mensen om je heen, je hebt een oprechte interesse in je medemens. 

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Tweeling

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) verblijft al een aantal jaar in de sector die over jouw onderbewustzijn gaat. Ook dit jaar heb je deze invloed. Uranus zorgt ervoor dat jij op onconventionele en vaak verrassende manieren connectie kan maken met jouw onderbewustzijn. Hier vindt een diepe transformatie plaats en daardoor heb je soms behoefte om even alleen te zijn om de dingen te verwerken. In juli 2022 tot en met september 2022 heb je veel mentale energie. Dit is een ideale tijd om je ideeën actief vorm te geven, je plannen in daden om te zetten.

Als jouw heerser, de planeet Mercurius, retrograde loopt, dan voel jij je soms een beetje ontregeld. Een retrograde periode kan heel goed zijn om dingen een tweede kans te geven. Je kan mensen uit het verleden tegenkomen. Dit kan bijvoorbeeld een ex-partner zijn, waarmee je een nieuwe start kan maken. Of bijvoorbeeld een oud werkgever die contact met jou zoekt of je interesse hebt om weer terug te komen. In 2022 zijn er 4 retrograde periodes: half januari tot begin februari, de tweede week van mei tot begin juni, de tweede week van september tot begin oktober en eind december 2022 tot half januari 2023.

De actieplaneet Mars gaat eind oktober 2022 tot eind van het jaar ook retrograde lopen in jouw sterrenbeeld. Mensen om je heen kunnen in deze periode ongeduldig zijn en snel aangebrand. Je kan zelf ook frustratie voelen dat de dingen even niet gaan zoals jij wil. Vooral Tweelingen geboren tussen 13 juni en 20 juni voelen deze invloed het sterkst. Voordat Mars in oktober retrograde gaat lopen, loopt hij volle kracht vooruit in jouw teken in augustus 2020. Dit betekent dat je meer energie hebt, meer risico’s kan nemen en knopen door kan hakken voordat de retrograde periode begint.

Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) verblijft in 2022, net als voorgaande jaren, in jouw intimiteitssector. Hierdoor krijgt het onderwerp intimiteit een compleet nieuwe mening voor jou. Je wilt dit jaar veel tijd en energie steken in de liefde. Ook om actief op zoek te gaan als je single bent, of een oude vlam een tweede kans te geven.

Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) verblijft, net als voorgaande jaren, in jouw carrièresector. Je gebruikt je intuïtie om erachter te komen wat je echt wil op werkgebied. Je krijgt in 2022 hulp van Jupiter (de planeet van geluk, groei en kansen). Vanaf januari 2022 tot half mei 2022 en in november en december 2022 staat Jupiter in jouw carrièresector. Hierdoor krijg je kansen en aanbiedingen in verband met werk. Ook als je in 2022 een eigen product wil lanceren, je website live wil zetten, je eigen bedrijf wil starten enz. dan is de beste periode om dit te doen aan het begin van het jaar en het einde van het jaar.

 

Kreeft jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Kreeft in 2022: transformatie in relaties – nieuwe liefde – grenzen aangeven – leren van je onderbewustzijn

Waarom is het zo leuk om een Kreeft te zijn?

Je bent enorm loyaal in liefde en vriendschap. Kreeft wordt gezien als de beste vader of moeder die een kind zich maar kan wensen. Je bent paranormaal of op zijn minst zeer intuïtief. Mensen komen vaak naar jou toe voor raad en hulp. Je houdt van verzorgen, bent creatief en je hebt een diepe verbinding met de maan. Je voelt instinctief wat de ander nodig heeft.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Kreeft

Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) verblijft ook dit jaar in jouw relatiesector. Dit betekent dat ook in 2022 jouw relaties een transformatie ondergaan. Waarschijnlijk ben je hier al min of meer aan gewend geraakt omdat Pluto al een aantal jaar op relatiegebied transformerend in jouw leven bezig is. Mensen verdwijnen uit jouw leven, nieuwe mensen komen daarvoor terug. De relaties die Pluto’s transformatie overleven worden nog hechter. Voor single Kreeft is het laatste kwartaal van 2022 en in maart en april 2022 de beste periode om een nieuwe partner te ontmoeten.  

In de zomer van 2022 staat actieplaneet Mars in jouw geldsector waardoor je veel geld kan verdienen. Je voelt je zelfverzekerder en je werkt aan stabiliteit in je leven. Sommige Kreeften nemen in die periode een extra baan of maken van hun hobby hun werk. In december 2022 werk je harder dan ooit. Hoe harder je werkt, des te meer energie je krijgt. Jij hebt vleugels eind van het jaar.

Op relatiegebied (vriendschap, liefde en familie) ga je in 2022 vaker je grenzen aangeven en bewaken. Het is voor mensen om jou heen heel natuurlijk om aan hun geliefde Kreeft vriend of vriendin, hulp te vragen. Je staat namelijk ook altijd klaar voor iedereen. In 2022 ga je merken dat je zuiniger met je tijd en energie om wil gaan. Dat je voor jezelf duidelijk wilt hebben aan wie jij jouw tijd en energie geeft en aan wie niet. Tot en met 2024 ga je dit belangrijke onderwerp onder een vergrootglas leggen voor jezelf.

Vanaf eind augustus 2022 tot eind 2022 komt de actieplaneet Mars in de sector van jouw onderbewustzijn te staan. Vanaf eind oktober gaat Mars retrograde lopen. Hierdoor kunnen mensen om je heen sneller geïrriteerd raken. Of jij bent degene met een korter lontje. Deze retrograde tijd kun je positief benutten door extra goed voor jezelf te zorgen. Bouw voldoende rust en ruimte in. Dieper inzicht op elk gebied in jouw leven kan zich aandienen als de energie van Mars jouw onderbewustzijn belicht. Je leert jezelf beter kennen, ook ten aanzien van jouw onbewuste drijfveren en emoties.           
 


 

Leeuw jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Leeuw in 2022: meer intimiteit – succesvol werkjaar – verhuizing/verbouwing – carrière in de lift

Waarom is het zo leuk om een Leeuw te zijn?

Je bent op een natuurlijke manier het centrum van aandacht. Mensen accepteren jou als leider zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Je hebt veel energie en je bent betrouwbaar. Je bent warm en grootmoedig. Je uiterlijk is belangrijk voor jou, vooral je haar. Je hebt oog voor stijl. Je straalt grandeur en gezonde trots uit. Je bent ook terecht trots op wie jij bent en wat je bereikt hebt. 

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Leeuw

Het nieuwe jaar start voor Leeuw met de spotlight op liefde. Dit is een goede periode om een nieuwe liefde tegen te komen of om een oude liefde een tweede kans te geven. De planeet Saturnus (de strenge, maar wel rechtvaardige planeet) staat het hele jaar in de sector van jouw relaties. Saturnus vraagt van jou om op een serieuze manier naar je relaties te kijken: jouw betrokkenheid en inzet op dit gebied. 

Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) verblijft in 2022 in jouw werksector waardoor dit jaar een zeer succesvol jaar gaat worden op werkgebied. Je gaat 2022 gebruiken om jouw werk dusdanig te vormen dat je alleen nog doet waar je hart echt bij ligt. 

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) verblijft het hele jaar in jouw carrier sector. Je kunt veranderen verwachten die je zelf initieert of die onverwachts tot jou komen. Je bent gedreven en ambitieus. Je doel is om vooruit te komen en je jaagt alle kansen na die op jouw pad komen. Nieuwe kansen zijn zeer waarschijnlijk tijdens de zonsverduistering van 30 april 2022.

Jouw intimiteitssector wordt in 2022 belicht door de planeet Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie). Je voelt daardoor een grotere behoefte om een spirituele connectie aan te gaan. Je staat open om de intimiteit en emotionele band met anderen te verbeteren, te verdiepen. 

September 2022 is voor de Leeuw een maand waarin je extra liefdevol met jezelf en je energie om moet gaan. Probeer zoveel mogelijk tijd voor jezelf in te plannen. Je brein heeft de afgelopen maanden op volle toeren gedraaid. Deze maand is goed om je focus bij te stellen en nieuwe plannen te maken die je dan na september met succes in de praktijk kan brengen.

Op 25 oktober 2022 vindt er een zonsverduistering plaats in de sector van huis en haard. Voor Leeuw is dit een goede tijd om te verhuizen of verbeteringen in huis aan te brengen. Je bent meer dan tevreden met de veranderingen en het eindresultaat.

 

Maagd jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Maagd in 2022: transformerende liefdesrelaties – serieuze werkhouding – durf en ambitie – verbeterende financiën

Waarom is het zo leuk om een Maagd te zijn?

Je bent intelligent en grappig. Je ziet de details die anderen over het hoofd zien. Je bent een scherpe observeerder en je hebt een analytisch brein. Je bent hartelijk en vriendelijk. Je werkt hard en je bent de perfecte werknemer. Je bent trouw en verzorgt graag anderen. Het is voor jou heel natuurlijk om mensen in nood direct te helpen. 

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Maagd

Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) verblijft in 2022 in de sector die over de liefde gaat. Pluto laat jou zien waar je aan kan werken. Onopgeloste zaken op het gebied van de liefde komen in jou naar de oppervlakte toe zodat je deze op kan lossen en transformeren. De afgelopen jaren ben je hier al druk bezig mee geweest. Je gaat liefde op een totaal andere manier ervaren. 

De planeet Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) verblijft in jouw relatiesector. Dit kan ervoor zorgen dat je jouw relaties niet helemaal ziet zoals ze werkelijk zijn. De bekende ‘roze bril’. Stort je niet direct met hart en ziel in een nieuwe relatie maar kijk de kat even uit de boom. Neptunus kan ervoor zorgen dat jouw relaties zeer spiritueel zijn: mensen die je al uit vorige levens kent.

Jouw werksector wordt in 2022 beïnvloed door de planeet Saturnus. De strenge maar rechtvaardige planeet. Je werkt serieus en met veel volharding. Saturnus verblijft al een hele tijd in deze sector en alles wat je nu opbouwt en al opgebouwd hebt, is gegoten in beton. In januari 2022 kan de werkdruk hoger dan normaal voor jou zijn. Zorg goed voor jezelf in deze maand. In maart en april 2022 heb je juist weer extra veel energie. In 2022 merk je een vermeerdering op financieel vlak. Voor sommige Maagden zal dit zelfs een enorme vermeerdering zijn.

De actieplaneet Mars helpt jou vanaf augustus 2022 met meer durf, ambitie en gedrevenheid. Tijdens de ‘Mercurius retrograde’ periodes (half januari tot begin februari, de tweede week van mei tot begin juni, de tweede week van september tot begin oktober en eind december 2022 tot half januari 2023) kunnen er plannen gerealiseerd worden die je in het verleden opgestart hebt. Werk gerelateerde mensen uit het verleden kunnen weer op jouw pad komen. Deze retrograde periodes zijn ook geschikt om fouten te herstellen en de laatste details na te kijken.

Een zonsverduistering op 25 oktober 2022 brengt jou veel nieuwe vruchtbare ideeën en plannen. Deze plannen ga je in 2023 en 2024 tot in detail uitwerken. Een maansverduistering op 16 mei 2022 helpt jou om jouw huidige plannen kritisch te bekijken. Welke plannen zijn de moeite waard en welke kunnen in het ronde archief?

 

Weegschaal jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Weegschaal in 2022: veranderingen huis en familie – financiele kansen – gezinsuitbreiding – liefde serieus nemen

Waarom is het zo leuk om een Weegschaal te zijn?

Mensen houden ervan om bij jou in de buurt te zijn, en jij houdt van mensen. Je bent de perfecte gastheer of gastvrouw. Je maakt het iedereen graag naar de zin, je wil dat iedereen zich comfortabel voelt. Je bent charmant, aantrekkelijk en je houdt niet van ruzie. Je bent creatief en je weet alles in harmonie te brengen. Dit is terug te zien in o.a. de inrichting van je huis en je kledingstijl. 

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Weegschaal

De planeet Neptunes (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) verblijft het hele jaar in jouw werksector. Hierdoor voel jij je aangetrokken door werk waar jij je spiritueel mee verbonden voelt. Je zoekt werk waar je vervulling in vindt. In april en mei 2022 helpt de actieplaneet Mars om hier grote stappen in te zetten. Om je ideeën en dromen op werkgebied werkelijkheid te laten worden. 

De strenge maar rechtvaardige planeet Saturnus verblijft heel 2022 in de sector van de liefde. Je neemt de liefde hierdoor veel serieuzer. Mensen waar jij je niet (meer) verbonden mee voelt, verdwijnen uit je leven om ruimte te maken voor mensen waar jij serieus je liefde, tijd en energie in wil steken. Op 30 april 2022 vindt er een zonsverduistering plaats, waardoor jij relaties kunt verdiepen en tevens nieuwe mensen aantrekt in jouw leven. Op 8 november 2022 vindt er een maansverduistering plaats, deze helpt jou om eventuele blokkades qua intimiteit op te lossen. 

Voor veel Weegschalen is er de laatste jaren veel verandering geweest in huis, haard en familie. Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) verblijft alleen nog dit jaar, 2022, in deze sector van huis en familie. Veel weegschalen zijn verhuisd en je bent getransformeerd ten aanzien van hoe jij naar huis en familie kijkt. 

De beste periode om je plannen en ideeën in daden om te zetten is januari 2022 en het eerste gedeelte van februari 2022. De actieplaneet Mars staat dan in jouw teken om jou die extra dosis durf, energie en doorzettingsvermogen te geven. Je kunt het nieuwe jaar heel actief beginnen. 

Vanaf half mei tot eind oktober 2022 staat geluk planeet Jupiter in jouw relatiesector. Er komen nieuwe mensen in jouw leven, ook op liefdesgebied. Mars komt vanaf eind mei tot begin juli 2022 ook in deze sector te staan waardoor je meer energie hebt om nieuwe mensen te ontmoeten. Je durft ook makkelijker op mensen af te stappen. 

Op 16 mei vindt er een maansverduistering plaats in jouw geldsector. Dit is een goede tijd om je financiële plaatje overzichtelijker te maken, maar ook om een lening af te lossen. Op 25 oktober vindt er in dezelfde sector een zonsverduistering plaats. Deze energie helpt jou om kansen te creëren waardoor je meer geld kunt verdienen via verschillende kanalen. 

 

Schorpioen jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Schorpioen in 2022: verrassende kansen op werkgebied – start van nieuw hoofdstuk in jouw leven – nieuwe vriendschappen 

Waarom is het zo leuk om een Schorpioen te zijn?

Je passie is grenzeloos. Je weet wat je wil en hoe je dit moet bereiken. Je bent niet snel van je stuk te brengen. Je geeft makkelijk je grenzen aan. Je staat op tegen huichelarij en onrecht. Je bent niet bang om te zeggen wat andere mensen denken. Je bent intelligent, creatief en ongelooflijk grappig. Je bent mysterieus, loyaal en zeer intuïtief.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Schorpioen

Het jaar begint voor Schorpioen met de focus op financiën. De actie planeet Mars staat dan in jouw geldsector. Januari is de beste tijd van het jaar om een financieel plan voor 2022 te maken. Je hebt in januari meer durf en energie om nieuwe wegen uit te stippelen die meer geld in het laatje brengen. De geluk planeet Jupiter staat vanaf half mei 2022 tot eind oktober 2022 in jouw werksector. Jupiter kan voor verrassende kansen zorgen op werkgebied. Veranderingen zijn nu makkelijker door te voeren met Jupiter aan jouw zijde. De actie planeet Mars gaat je daarbij ook nog een handje helpen vanaf half mei 2022 tot begin juli 2022. Mars staat dan namelijk ook in jouw werksector waardoor je meer energie en moed hebt. Dit is een hele goede tijd om initiatief te tonen.

De strenge maar rechtvaardige planeet Saturnus verblijft ook dit jaar in de sector die over jouw huis en familie gaat. Je voelt hierdoor bijvoorbeeld de behoefte om kleiner te gaan wonen of veel dingen op te ruimen en weg te gooien waardoor je huis groter voelt. Veel jonge Schorpioenen gaan tijdens deze Saturnus periode zelfstandig wonen. Schorpioen krijgt met grote veranderingen in de gezinssamenstelling te maken. Familiebanden worden sterker. 

Vanaf begin 2022 tot half mei 2022 komt Jupiter in jouw liefdes sector te staan. Hierdoor krijg je vele kansen om nieuwe liefde te ontmoeten. De actie planeet Mars komt daar ook nog eens bij vanaf half april tot eind mei 2022. Daardoor heb je meer moed en doorzettingsvermogen ten aanzien van liefde.

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) verblijft het hele jaar in jouw relatiesector. Vanuit het niets kunnen er nieuwe mensen op jouw pad komen. Deze nieuwe mensen hebben een totaal andere achtergrond en laten jou kennismaken met andere denkwijzen, andere culturen enz. De kring van mensen om jou heen is aan grote verandering onderhevig. 

Op 30 april 2022 vindt er een zonsverduistering plaats in jouw relatiesector. Deze helpt jou om meer open te staan voor nieuwe mensen en om je comfortabeler te voelen met alle veranderingen op relatiegebied. Op 8 november 2022 vindt er een maansverduistering plaats in dezelfde sector, en deze energie helpt jou om bestaande relaties te verdiepen.

Een belangrijke zonsverduistering in Schorpioen vindt plaats op 25 oktober 2022. Dit kan als een nieuwe start in jouw leven voelen. Wat je na de 25e begint heeft grote groeipotentie voor de komende jaren. Schorpioenen geboren voor 31 oktober voelen deze energie het sterkst.    
 


 

Boogschutter jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Boogschutter in 2022: boost in de liefde – veranderingen op werkgebied – transformerende financiën 

Waarom is het zo leuk om een Boogschutter te zijn?

Je bent gelukkig met een paspoort in je hand en een rugzak om, je houdt enorm van vrijheid en reizen. Je houdt ook van feestjes, je bent een gezelligheidsdier. Je bent een geboren leider en je bekommert je zelden over wat anderen van jou denken. Je ideeën zijn origineel. Je hebt een creatieve visie en je bent positief ingesteld. Je bent enorm eerlijk. Mensen vertrouwen en respecteren jou. Je verafschuwt roddels en leugens.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Boogschutter

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) verblijft het hele jaar in jouw werksector. Uranus zorgt voor (soms plotselinge) veranderingen op werkgebied. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het bedrijf waar jij voor werkt ineens verhuist of gaat reorganiseren. Het kan zijn dat jij besluit om dit jaar een andere richting op te gaan, een andere baan zoekt of een ander beroep kiest. Op 30 april 2022 vindt er een zonsverduistering plaats in jouw werksector. Deze energie kan nieuwe werkmogelijkheden brengen. Op 8 november 2022 vindt er een maansverduistering plaats, ook in jouw werksector. Deze energie kan erkenning en beloning brengen.

Pluto (de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie) verblijft in 2022 in jouw geldsector. Jouw kijk op geld en de manier waarop jij met geld omgaat is aan het transformeren. Je gaat plannen maken voor de lange termijn. Je hebt behoefte om zekerheid in te bouwen op financieel gebied. De actie planeet Mars staat in januari 2022 in jouw teken. Hierdoor krijg je meer energie om je wensen en dromen neer te zetten. Je hebt meer uithoudingsvermogen, enthousiasme en lef. 

De gelukplaneet Jupiter staat voor Boogschutter vanaf half mei tot eind oktober 2022 in de sector van de liefde. Dit is een uitstekende periode om een nieuwe liefde te ontmoeten. Als je in een relatie zit dan is dit een zeer romantische en liefdevolle periode voor jullie. Mars komt ook in jouw liefdessector te staan vanaf eind mei tot begin juli 2022. Mars zorgt voor een boost op liefdesgebied. 

Sowieso is 2022 een mooi jaar voor al jouw relaties. Je verlangt naar een spirituele connectie met de mensen om jou heen. Je vindt het fijn om dit jaar veel tijd met vrienden en familie door te brengen. Dit komt omdat de planeet Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) in jouw huis en familiesector staat het hele jaar. Mars komt hier ook te staan vanaf half april tot eind mei 2022. Dit jaar voel je ook de behoefte om veranderingen in huis aan te brengen. Dit kan een kleine of grote verbouwing zijn maar ook een huis wat je vanaf de grond op wil bouwen.

Op 16 mei vindt er een maansverduistering plaats in de sector van jouw onderbewustzijn. Deze energie helpt jou om oude onbewuste bagage op te ruimen. Een zonsverduistering op 25 oktober 2022 zorgt ervoor dat jouw intuïtie nog sterker wordt.

 

  Steenbok jaar horoscoop 2022 

De kernwoorden voor Steenbok in 2022: transformatie – financiële groei – liefde en geluk met huis en familie – sterk zesde zintuig

Waarom is het zo leuk om een Steenbok te zijn?

Je hebt een briljante neus voor investeringen en bankzaken. Je bent betrouwbaar en je neemt de volle verantwoordelijkheid voor wat je doet en zegt. Je bent stabiel, praktisch en onafhankelijk. Je hebt een goed gevoel voor smaak en stijl en je maakt jouw woning tot jouw kasteel.  Jouw woordenschat is groter dan elk ander sterrenbeeld. Je bent een harde en praktische werker.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Steenbok

Vanaf half mei tot eind oktober 2022 staat geluks planeet Jupiter in jouw huis en familiesector. Jupiter helpt mee om de banden tussen jou en je familie te verstevigen. Dit is tevens een goede tijd om positieve veranderingen in je woning aan te brengen. De actie planeet Mars komt vanaf eind mei tot begin juli 2022 ook in deze sector te staan waardoor elke klus heel soepel zal gaan. Als je plannen hebt om te verhuizen dan is 2022 een goed jaar hiervoor. Je focus zal uitgaan naar meer ruimte en vrijer wonen.

Het is een goed financieel jaar voor Steenbok. De enige maand waarbij je alert op je financiën moet zijn is januari 2022. Doordat Saturnus, de strenge maar rechtvaardige planeet, heel 2022 in jouw geldsector staat, ben je heel serieus bezig om reële plannen op lange termijn te maken. Waarschijnlijk voel je vanwege Saturnus meer behoefte om te sparen dan om uit te geven. Mars helpt jou met energie en motivatie om meer geld te verdienen vanaf maart tot en met half april 2022. In het laatste kwartaal van 2022 is het goed mogelijk dat je een baan aangeboden krijgt bij een bedrijf waar je al eerder gewerkt hebt.

Als je het gevoel hebt dat je af en toe moeite hebt om je focus scherp te houden, dan komt dat door Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie). Deze planeet zorgt ervoor dat jij voelt wat er niet gezegd wordt. Je intuïtie wordt sterk geactiveerd. Vanaf januari 2022 tot half mei 2022 wordt jouw zesde zintuig nog sterker door de hulp van geluks planeet Jupiter. 

Pluto, de planeet van wedergeboorte en transformatie, staat het hele jaar in jouw teken. De afgelopen jaren heeft Pluto in jouw teken gestaan en nu komt daar een eind aan in 2022. Pluto heeft ervoor gezorgd dat jouw leven getransformeerd is. Je leven is absoluut niet meer hetzelfde als een paar jaar geleden. Steenbok geboren tussen 15 januari en 18 januari voelen de intense energie van Pluto dit jaar het sterkst.

Op 30 april 2022 vindt er een zonsverduistering plaats in jouw liefdessector. Deze energie helpt mee om liefde tegen het lijf te lopen. Begin juli tot half augustus is ook een goede tijd om een nieuwe partner tegen te komen. Op 8 november 2022 vindt er een maansverduistering plaats in diezelfde sector. Deze energie helpt mee om jouw hart en hoofd op een en dezelfde lijn te krijgen.  
 


 

Waterman jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Waterman in 2022: meer verantwoordelijkheid – nieuwe kansen en ideeën – financiële verbetering – verandering huis en familie

Waarom is het zo leuk om een Waterman te zijn?

Je bent een vrije geest. Je denkt buiten de standaard bewandelde paden om. Je bent vriendelijk, en je houdt van afwisseling. Je lost graag problemen op zonder daar iets voor terug te vragen. Je bent ruimdenkend en een visionair. Je bent van alle sterrenbeelden het meest intellectueel onafhankelijke teken. Je bent sociaal, je houdt van plezier en je hebt veel humor.

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Waterman

De strenge, maar rechtvaardige planeet Saturnus staat het hele jaar in jouw teken. Daarom kan dit jaar af en toe frustrerend voor jou voelen omdat Saturnus van jou vraagt om naar belangrijke lessen te kijken en deze te leren en te integreren. Hij vraagt jou om volwassener te worden. Met de energie van Saturnus voel je meer verantwoordelijkheid naar jezelf en naar anderen toe. Waterman geboren tussen 31 januari en 14 februari voelen de energie van Saturnus dit jaar het sterkst. Meegaan met de energie van Saturnus is het beste wat je kan doen, in plaats van je ertegen te verzetten. 

Vanaf half mei 2022 tot eind oktober 2022 krijg je vele nieuwe ideeën. Je voelt je positiever en je staat open voor alles wat nieuw en interessant is. Dat komt doordat geluks planeet Jupiter in die maanden in jouw teken staat. De actie planeet Mars helpt jou vanaf eind mei tot begin juli 2022, met het realiseren van deze nieuwe ideeën. Je krijgt moed, passie en doorzettingsvermogen van Mars om ze werkelijkheid te laten worden. 

Uranus (de planeet van revolutie, plotseling inzicht, opstandigheid en verandering) verblijft het hele jaar in jouw huis en familiesector. Hierdoor heb je de afgelopen jaren veranderingen in je woning en met familie meegemaakt. Je gezin kan groter of juist kleiner zijn geworden. Kinderen kunnen uit huis zijn gegaan. Je bent misschien verhuisd of je hebt verbouwd enz. Op 30 april 2022 vindt er een zonsverduistering plaats in deze sector. Deze energie zorgt ervoor dat je een beslissing maakt omtrent verbouwen of verhuizen. Op 8 november 2022 vindt er een maansverduistering plaats. Deze energie geeft het eind aan van projecten in verband met je woning. Als je een langdurig conflict binnen de familie hebt, dan helpt deze energie om dit op te lossen.

Oude liefde kan terugkeren in jouw leven vanaf half mei 2022 tot eind september 2022. Je voelt je dit jaar erg genereus. De mensen die belangrijk voor jou zijn, geef je extra veel liefde, warmte en aandacht in 2022. Je moedigt ze graag aan en je voelt de behoefte om emotionele banden te verdiepen.

Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) verblijft dit jaar in jouw geldsector. Je hebt een sterker instinct qua geldzaken en je kan verbluffend goede keuzes maken in 2022. Geluks planeet Jupiter zorgt voor vermeerdering van financiën door kansen op jouw pad te zetten die de financiële situatie enorm kan verbeteren. Jupiter staat in deze sector vanaf januari 2022 tot half mei 2022, en vanaf november tot half december 2022.            
 


 

Vissen jaar horoscoop 2022

De kernwoorden voor Vissen in 2022: groeiend zesde zintuig – dromen kunnen werkelijkheid worden – verbeterende financiën

Waarom is het zo leuk om een Vis te zijn?

Je intuïtie is feilloos. Je houdt van de natuur en voelt dat iedereen verbonden met elkaar is. Je bent artistiek, spiritueel en je voelt mensen en situaties haarfijn aan. Je veroordeelt niet snel, laat iedereen in zijn of haar waarde. Jouw dagdromen maak jij werkelijkheid. Je bent rustig en artistiek. Mensen vinden het heel fijn om bij jou te zijn, vaak vanwege de rust die je uitstraalt. Je verliest nooit het kind in jezelf. 

Horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Vissen

Het nieuwe jaar begint voor Vissen met actie planeet Mars in jouw carrièresector. Je krijgt waardering voor wat je gedaan hebt. Je hebt meer passie, energie, durf en uithoudingsvermogen om doelen en ideeën uit te werken.

Neptunus (de planeet van dromen, creativiteit en intuïtie) verblijft dit jaar in jouw teken, net als in de afgelopen jaren. Vissen geboren tussen 10 maart en 16 maart voelen deze energie het sterkst in 2022. De energie van deze planeet zorgt ervoor dat jij meer inspiratie en creativiteit voelt. Je bent sterk empathisch, intuïtief en je zesde zintuig ontwikkelt zich sterk. Je kan door de energie van Neptunus soms een versnipperde focus ervaren. 

De geluks planeet Jupiter en actie planeet Mars staan in 2022 ook in jouw sterrenbeeld. Jupiter vanaf het begin van 2022 tot half mei en daarna weer vanaf eind oktober tot half december 2022. Door Jupiter komen er vele kansen op jouw pad. Je maakt dit jaar plannen voor de komende 10 jaar. Mars staat in jouw teken vanaf half april tot eind mei 2022 waardoor je meer energie en moed hebt om nieuwe dingen na te jagen. Het maakt niet uit welk onderwerp in je leven je kiest: Mars, Jupiter en Neptunus zorgen er dit jaar voor dat je succes hebt. Vanaf half april tot half mei 2022 overlappen deze planeten elkaar. Benut deze unieke mogelijkheid om voordeel uit deze gecombineerde, sterke energie van dit drietal te halen.

Jupiter staat vanaf half mei tot eind oktober 2022 in jouw geldsector. Hierdoor verbetert jouw financiële situatie. Je denkt groter en je maakt belangrijke financiële beslissingen. Er komen kansen op jouw pad om meer geld te verdienen. Mars staat vanaf eind mei tot begin juli 2022 ook in deze sector. Je hebt in deze periode nog meer energie om het maximale uit de mogelijkheden en kansen te halen die op jouw pad komen. 

De beste periode om nieuwe liefde tegen te komen is vanaf half mei tot eind 2022. Op 30 april 2022 vindt er een zonsverduistering plaats in de sector van jouw denken. Deze zonsverduistering brengt nieuwe ideeën en spoort jou aan om actie te ondernemen. Je voelt je hoogstwaarschijnlijk heel positief gedurende deze periode. Op 8 november 2022 vindt er een maansverduistering plaats en deze energie geeft de succesvolle afronding aan van de plannen die jij in april 2022 bent gestart.

Email notificatie instellen
Top