Voor u beschikbaar:
Eric, Rohaa, Annelies

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Betrouwbaar en professioneel consult van helderziende mediums en paragnosten

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult. Vrijwel alle medewerkers hebben jarenlange beroepservaring en een eigen praktijk. Of het nu gaat om een gedegen Tarot of Lenormand kaartlegging, een vraag aan een paragnost of medium, vraagstukken over relaties, zakelijk advies, werk en carriëre, uw eigen spirituele groei, coaching, hoog gevoeligheid bij volwassenen en kinderen, traumaverwerking, zielsverwantschappen/tweelingzielen, astrologie, een healing of Sjamanistische healing, gidscontact, contact met overledenen...
met elke vraag kunt u bij ons terecht.

Annelies

Annelies is beschikbaar voor:
Foto consult
Plan consult
Chat
Annelies
online
Aura reader, Coach, Healer, Tarotlezer, Droominterpretatie

Menukeuze 2 - boxnummer 14

Met een reading kan ik je helpen inzichten en helderheid te geven in relaties, werk, in je sterke en zwakke kanten en je talenten en mogelijkheden.
Het kan je helpen om bewuster in het leven te staan waardoor je met een 'nieuw' gevoel opnieuw keuzes kunt maken.
Ik krijg informatie via mijn helderhoren, heldervoelen en ik krijg kleuren te zien en kan daaruit lezen waar je energie stagneert of blokkeert waardoor je het gevoel kunt hebben dat je vastzit of dat je bijvoorbeeld ervaart dat je steeds in dezelfde situaties terecht komt. Kortom, ik maak met behulp van mijn gidsen verbinding met jou op basis van de vraag of vragen die je hebt en dat kan je meer inzicht geven in jezelf, in je huidige levenssituatie en dat geeft jou handvaten voor de toekomst.

 Lees hier verder
    

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Chat (1.00 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:


Rohaa
Rohaa
online
Meta-intuïtief en Empatisch

Menukeuze 2 - boxnummer 10

Hi! Ik ben Rohaa, een all-round intuitive. Sinds mijn geboorte ben ik erg gevoelig en heb ik intuitieve gaven. Ik kan naar je vorige levens kijken, de dynamiek van je relaties in beeld brengen, de gezondheid van je energie systeem bekijken, en waarnemen hoe jouw pad door je leven verloopt.

Ik ben al zeven jaar full-time in training bij spiritueel master Kirael doAni. Hierdoor heb ik veel ervaring met de meest rare, ernstige, maar ook de meest gewone zaken. Daarbij geef ik sinds zes jaar internationaal les in de meta-intuitive arts (alles wat met intuitieve gaven en zelfontwikkeling te maken heeft), en heb ik met duizenden mensen gewerkt, intensief een-op-een, via de telefoon, via Internet, korte readings en trainingen in groepen. Ik vind het geweldig om een lichtje te zien aangaan bij mensen.

Je mag me met liefde bellen over familie, relaties (of het gebrek daaraan), werk en carriere. Waar je ook mee zit, ik kan er wel iets mee. Ik heb jaren ervaring met gevoelige kinderen en lastige familiesituaties. Daarnaast vind ik het heel leuk om je te helpen om beter om te gaan met je eigen intuitive gaven of die van mensen om je heen, en je duidelijkheid te geven over je eigen pad, wie je bent, wat je nou eigenlijk wilt, en waarom dezelfde patronen steeds blijven gebeuren in je leven.

Bel me gerust even! Ik ben practisch en direct, ik zeg het zoals ik het scan, en als je wilt help ik je met mogelijke oplossingen voor je problemen. Jouw energie geeft vaak duidelijk aan wat je op dit moment het meest nodig hebt, en ik probeer je dat zo goed mogelijk te geven.Lees hier verder
    

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:


Eric

Eric is beschikbaar voor:
Plan consult
Eric
online
Aura reading, Contact met overledenen, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend

Boxnummer 53
Alleen te bereiken via credits op 010-3009100 box 53. Overdag € 1,40 p/m.
Avonden en weekend € € 2 p/m.
Bel via credits, klik hier


Hoi, ik ben Eric .

Ik ben een medium, dat houdt in dat je mij geen vragen hoeft te stellen. Ik stem me af op jouw energie en dan komt naar voren wat het belangrijkst in je leven is op dit moment. Je mag natuurlijk wel vragen stellen. Vaak krijg ik de kleuren van jouw aura door. Via helderzien weet ik dan wat ik je mag vertellen. Ook kan ik contact maken met overledenen en hun herkenbaar maken door boodschappen voor jou. Ik kan je ook spirituele tips geven voor je eigen ontwikkeling. Je kunt met elk probleem bij mij terecht. Ik kan je ook helpen met wat jij aan de situatie kan doen. We zoeken het vaak buiten ons maar het enige wat je in een situatie kan veranderen ben je zelf. Ontvang een consult op een aardse en duidelijke manier . 

Vanaf mijn geboorte zie ik al aura's en voel ik overledenen. Vanaf 2002 ben ik me meer gaan ontwikkelen en heb diverse trainingen gevolgd om me meer te verdiepen in mediumschap. Dit heb ik in binnen en buitenland gedaan. 

Dus zit je met iets ? Ik kan je ook antwoord geven zonder dat jij je vraag hoeft te stellen, waardoor je weer verder kan met je leven. Ik beantwoord geen gezondheidsvragen. 

Hartelijke groet,

Eric

 Lees hier verder
    

Beschikbaar via credits bellen:
Vanuit Nederland: 010 - 30 09 100
Vanuit België: 0031 10 300 9100

Bel via credits, klik hier

Eric is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hierOnze medewerkers zijn alleen zichtbaar op het moment dat ze beschikbaar of in gesprek zijn.Top