Voor u beschikbaar:
Rohaa

Momenteel in gesprek:
Eva

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Reacties over Ronald
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Ronald

Datum: 23-04-2014
Consulent: Ronald
Geplaatst door: Marianne
Reactie:

Hoi Ronald,

Je heb me de afgelopen tijd goed op weg geholpen om emotionele stukken een plaats te geven en af te sluiten.
Wat mij opvalt in jou gesprekken is dat we samen naar obstakels kijken en dat je richtlijnen geeft om deze op te lossen.
De ene keer mag ik het zelf doen en de andere keer help je me er een handje mee.
Wat ook mooi is dat jij altijd spijkers met koppen slaat je weet precies of soms zelfs beter wat er aan de hand is dan ik zelf.
Met healingen krijg ik van jou ook altijd huiswerk mee en dat heeft weer tot uitwerking dat ik dichter bij mijn eigen gevoelens kom te
staan, en dat is heel mooi.
Ik ben door jou meer mijn eigen IK aan het worden en dat is een hele nieuwe kijk maar ook zo mooi.
Beste Ronald je bent een mooi mens eerlijk en oprecht,en een mooie richtingaanwijzer voor mensen die op de kruising staan en
niet meer weten welke afslag ze moeten nemen.
Je bent een Topper.
Veel liefs toegewenst; Marianne

Datum: 03-03-2014
Consulent: Ronald
Geplaatst door: Rohany
Reactie:

Ronald, het is fijn om zonder gene over onderwerpen te praten
die rationeel niet te vatten zijn. Je gaf me lucht en licht, ik ben lichter
en vastbesloten om er te zijn! Rohany

Datum: 29-12-2013
Consulent: Ronald
Geplaatst door: Alie
Reactie:

Beste Ronald,
Eind december had ik een mooi & indrukwekkend gesprek met jou.
Mijn vraag was of ik mijn beide dochtertjes al uit vorige levens ken. Wat je mij toen allemaal vertelde, heeft mijn bewustzijn weer vergroot en jij hebt mij weer mooie nieuwe inzichten gegeven. Een aantal punten die jij benoemde waren voor mij bekend. Maar deze punten hebben de afgelopen dagen flink 'doorgewerkt' waardoor ik nog meer bewustzijn heb gekregen over mezelf. En door mijn bewustzijn te vergroten, ben ik weer een stuk dichter bij mezelf gekomen wat mij tot een nog gelukkiger mens maakt.
Wat voor mij heel treffend was, is dat jij mij vertelde dat alles wat ik nodig heb al in mij zit. Klinkt in eerste opzicht misschien niet opzienbarend, maar ik realiseerde mij hierdoor juist dat ik mezelf weer opnieuw mag aansporen nog meer naar binnen te kijken in plaats van mij focussen op de buitenwereld. En dat het naar binnen kijken lukt door goed geaard te zijn en gegrond (twee verschillende dingen zoals jij zei). Dan pas lukt het mij mijn gave verder te ontwikkelen en het leven weer te leiden dat bij mij hoort. De afgelopen dagen hebben kleine subtiele veranderingen plaatsgevonden zoals jij al aangaf. En ik heb hier telkens via mijn gevoel naar gekeken en daar kwamen de mooiste inzichten naar boven. Niets is mooier en vervullender om vanuit mijn gevoel die dingen te doen, die bij mijn leven horen.

Met jouw rijke gaven heb jij mij van de zijweg gehaald en mij weer op mijn hoofdweg gezet. Bedankt Ronald voor je wijze woorden. Je bent gezegend met jouw mooie gave en ik hoop dat je nog vele mensen net als ik weer op de hoofdweg zet.

Groetjes Alie

Datum: 03-12-2013
Consulent: Ronald
Geplaatst door: Corine
Reactie:

Beste Ronald,

Mijn ervaringen na drie sessies met jou.

Het was verbazingwekkend hoe jij meevoelt,kijkt en tot de kern komt en het oplost,en liet mij daarin zelf hard meewerken.

De zware stukken waar ik tegenaan liep, werden door jouw begeleiding tot in de kern uitgeplozen en opgelost.
ten eerste begeleidde je mij naar wat van mij was,of van een ander.
Door terug te gaan naar mijn “”innelijk kind””het te laten her ervaren door er nu als volwassene naar te kijken,en er anders op te reageren.
Te kunnen zeggen,wat je als kind niet kon,en daarmee weer in je eigen kracht te staan.
Het mooie vond ik dat je bij jou niet kan faken,want je voelde duidelijk dat ik het nog niet echt geheeld had,en ging net zolang door dat je het echt ook zo voelde.

Zelfs teruggaand naar een vorig leven en dat te herstellen,deed je tot in de kern,zie en beleefde ik dat leven ook echt.
Elk detail werd onderzocht en niets liet je liggen.
Mijn hoofdpijnen zijn afgenomen,en is voor mij na een jarenlange zoektocht het bewijs,dat er daadwerkelijk iets weg is,na jouw sessies!!!
Dank je wel Ronald,
Lieve groet,
CorineTop