Voor u beschikbaar:
Sujadi, Yvonne, Rohaa, Dick, Kurt

Momenteel in gesprek:
Hansje

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Reacties over Sujadi
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Sujadi

Datum: 14-03-2018
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Fenthya
Reactie:

Wat een geweldig mooi gesprek heb ik gehad. Tot diep in mijn ziel geraakt. Heel bijzonder. Dank je wel voor je tijd en je energie!

Groetjes Fenthya

Datum: 22-01-2018
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Nancy
Reactie:

Hallo Sujadi,

Graag wil ik vertellen hoe het na de heling bij jou met mij gaat. Ik kan het letterlijk van de daken schreeuwen!! Ik voel me bevrijd van alle ballast uit mijn verleden die ik met me mee torste! Je hebt me laten zien en voelen hoe negatief en angstig in het leven stond! Ik ben mijn antidepressiva aan het afbouwen. Dit is na 20 jaar gebruik zo een ommekeer in mijn leven!! Ik durf het leven weer te leven. Blijf heel dicht bij mijn eigen gevoel. En heb daar vooral alle vertrouwen in. Heel hartelijk dank voor je positiviteit, eerlijkheid. Jij laat mensen weer in hun zelf vertrouwen!! Ik begrijp nu pas wat dat betekent!! Ik raad iedereen van harte aan om deze heling bij Sujadi te mogen ondergaan!! Ik hou weer van mezelf! Ik heb weer zin en vertrouwen in de toekomst!

Bedankt Sujadi dat ik het licht weer heb mogen ervaren! Lieve groeten Nancy

Datum: 26-11-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Rosana
Reactie:

Goedemorgen,

Ik wil even een positieve recensie achterlaten voor medium Sujadj.

Heb paar keer hem gebeld. Hij heeft het elke keer aan rechte eind, hij is concreet. Geduldig en vooral eerlijk. Wat ook erg fijn is dat ie niet te zweverig is!

Wat mij betreft een topper!

Groetjes, Rosana

Datum: 24-07-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Mel
Reactie:

Dankbaar, gelukkig en veel beter in mijn vel!
Dit alles na de 1 op 1 heling die ik bij Sujadi in zijn praktijk heb gedaan.
De jarenlange lasten die ik bewust, maar vooral onbewust met mij heb meegedragen zijn weg. Dit geeft in heel veel opzichten verlichting waardoor ik mezelf kan zijn en mijn plek weer kan innemen. Het voelt heel natuurlijk en kost weinig moeite. De dagelijkse dingen kosten minder moeite en verlopen vloeiender zonder belemmeringen en beperkingen. Hetgeen wat voor mij het meest bijzonder was tijdens de heling was de connectie te voelen met mijn overleden jeugvriendin: "Alles is en blijft altijd met elkaar verbonden in liefde en licht."

Sujadi behandelt integer, met grootse wijsheid, inzicht en respect.
Niets dan lof en dank hiervoor!
Warme groet,
Mel.

Datum: 05-06-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: L
Reactie:

Sujadi heeft mij in een pijnlijk transformatieproces waarin veel angst de kop opstak met veel liefde ondersteund. Hij ziet valkuilen en blokkades en is op een zuivere liefdevolle manier in staat je hierop te wijzen zonder te oordelen. Hij bevestigt me in mijn eigen intuïtie en geeft praktische tools om de verbinding met je ware Zelf te herstellen. Zijn helend werk heeft me diep in mezelf laten kijken en me meer en meer bevrijding van oude lasten gebracht. Dankjewel! L. X

Datum: 31-05-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Maaike
Reactie:

Tijdens mijn transformatieproces heb ik Sujadi gesproken en ook bezocht in zijn praktijk. Vanuit het integreren in mezelf kwam ik zogenaamde blinde vlekken tegen die ervoor zorgde dat er weerstand ontstond in ervaren waardoor ik het gevoel had te stagneren en teveel in emotie bleef hangen. Vanuit zijn buitengewone afstemming en helderheid kwam er weer beweging, ook zijn hart -kwaliteit is zeer duidelijk waarneembaar en doordrenkt zijn werkwijze, dit zorgt voor een voelbare neutrale basis waardoor je ongemerkt weer stappen zet.

Maaike

Datum: 15-05-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: LR74
Reactie:

Veel respect, bewondering en hoogachting heb ik voor medium Sujadi.

Altijd in balans en gelijk gestemd, zijn bezieling, wijsheid en spiegeling leidt tot enorme groei in dit leven en is voor mij van onschatbare waarde. De transformatie gaat stapje voor stapje. Ik voel me daardoor veel beter geaard, kan beter met mensen omgaan en voel meer energie.

Ik consulteer Sujadi regelmatig, en doe ook mee aan de wekelijkse heling.

hartegroet LR74

Datum: 13-04-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Angela S.
Reactie:

Hierbij mijn grote waardering voor de bijzondere en buitengewoon verhelderende gesprekken met Sujadi. De grote zuiverheid en het hoge niveau die steeds weer door hem heen voelbaar zijn, zijn van onschatbare waarde voor mijn persoonlijke inzichten en transformerende processen!
De persoonlijke en groepshealingen die ik van hem mag ervaren ondersteunen dit proces op voelbare wijze.

Het contact met hem is een geschenk uit de Hemel en ik voel me bevoorrecht ermee...

Mijn grote dank aan hem! Angela S.

Datum: 23-03-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: S
Reactie:

Sujadi heeft mij enorm geholpen toen ik compleet vast was komen te zitten in mijn leven. Hij deed wat anderen niet konden, namelijk mij inzichten geven en mijn blinde vlekken onthullen. Ik ben hem zeer dankbaar en raad iedereen aan die even niet meer verder kan of het niet meer ziet hem te bellen. Hij doet dit alles op een zeer respectvolle manier en zonder dwang.

Datum: 25-01-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: I
Reactie:

Dankzij Sujadi heb ik iets fantastisch mogen ervaren.
Via een afstandsheling zag ik een vrolijk kind rondhuppelen in een weide.
Dat kind heb ik omarmd en tot tranen toe gezegd hoeveel ik van haar hield.
Ja dat was mijn innerlijk kind dat ik heb gevonden en dat laat ik nooit meer los.
Dagen erna begon ik terug mezelf te worden en alle ballast op te ruimen.
Ik ben terug; de oude geworden, de positieve energie en de juiste inzichten komen terug.
Dit had ik zo nodig...
Dank je wel Sujadi jij heb dit mij aangereikt
Wauw!!

Groeten I

Datum: 22-01-2017
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Ik heb een geweldig gesprek met hem gehad. Hij is briljant en weet zoveel. Hij gaat zelfs zo diep verder in je jeugd. Waar jezelf nooit bij stil hebt gestaan. Hij heeft mij zeer geholpen. Het was het meest nuttige gesprek ooit. Ik heb zoveel inzicht en ben hem zo dankbaar.

Anoniem

Datum: 07-12-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: S.
Reactie:

Beste Sujadi,

De collectieve helingen voelen goed krachtig, zuiver en transformerend voor mij. Mijn zoon kwam de eerste keer uit bed en vroeg waar die fijne energie vandaan kwam en vroeg of hij ze ook mocht ontvangen. Ondertussen is de helft van mijn gezin op donderdagavond ingetuned en klaar om dit cadeau te ontvangen.

Lieve groet S .

Datum: 27-10-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door:
Reactie:

Beste Sujadi,

Het was een hele bijzondere ervaring de 1op 1 heling.
Ik voelde me licht, ontspannen en oh zo fijn en jaren jonger.
Ook m’n gedachtes zijn weer fijn aanwezig …..
Ik voel me gewoon kei-goed en fit en vol energie.
Wel dagelijks doe ik de meditatie, aarden en de eliminatie instructies zodat dit gaat integreren in m’n leventje en dat maakt me stukken sterker.
Maar je bent echt een hele fijne, lieve, kundige man en ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan,Toppie!!!!!

Datum: 19-10-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Leny
Reactie:

Lieve Sujadi,

Ontelbare dank voor de CH's als voor de 1 op 1 heling die beiden voor mij heel positief en fijn werken.
We kunnen van geluk spreken dat er mensen zijn die het kosteloos doen zoals Sujadi dit elke donderdagavond doet.
Ik ben zo dankbaar en zeer gelukkig dat hij eindelijk op mijn pad is gekomen via Antwoorden en Inzichten.
God zegent Sujadi en zijn familie, dierbaren en vrienden voor alles wat hij aan ons wekelijks aan CH's en 1 op 1 heling geeft en dat hij dat voor lange tijd mag blijven doen.
Met warme groetjes, Leny

Datum: 28-08-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: M.
Reactie:

Beste Sujadi,

Bedankt voor de healing! De connectie die ik binnen mezelf heb ervaren is voor mijn gevoel nu echt hersteld. Met de healing zijn er heel veel dingen aangeraakt, waardoor er echt een transformatie in gang is gezet.

Hartelijke groeten

Datum: 04-08-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: L.
Reactie:

Beste Sujadi,

Hartelijk dank voor het consult, je bent een zeer warm en betrokken persoon en wist accurate inzichten te geven in mijn situatie. Ik doe sinds kort ook mee aan de collectieve healingen en voel me hier ook beter door.

Mijn dank is groot!

Vriendelijke groeten,


L.

Datum: 03-08-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: M.
Reactie:

Dag Sujadi
Heel hartelijk dank voor de gesprekken met jou. Deze waren een grote hulp. Ik heb ook twee keer na elkaar de collectieve helingen mee gemaakt.
Bij de start zat ik niet goed in mijn vel, kon ik me moeilijk afsluiten van de negativiteit van mijn ex, en had ik het nog moeilijk met mijn verleden. In het begin was een verandering ten goede heel erg merkbaar. Ik deed eveneens de ochtendmeditatie, en de bevrijdingsinstructie. Daarnaast reinigde ik me ook energetisch. Algemeen heb ik het gevoel dat ik meer in mijn kracht sta. Als ik een dip heb, lukt het mij sneller om er uit te geraken. Ook voel ik veel minder of geen negatieve energie. Dit vind ik voor mezelf wel echt een bevrijding. Doordat de helingen elke week plaats vonden, was dit ook een hulp voor mezelf om blijvend en bewust te werken aan mijn welbevinden.
Ik kan nu meer vanuit het heden verder gaan, en werken aan mijn toekomst.
Heel heel erg bedankt voor uw hulp.
M.

Datum: 15-07-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: i
Reactie:

Beste Sujadi , ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek wat we afgelopen week hadden.Vooral wat je over mijn vader vertelde heeft me zo goed geholpen.
Je weet dat ik al aardig wat dingen uit het verleden heb opgeruimd maar dat stukje van mijn vader hield me nog aan een ketting .
Zonder dat ik er zelf over vertelde ( ik belde je eigenlijk over een man ), begon jij over mijn vader, ik werd hier heel emotioneel van omdat je daarmee een stuk aanraakte waar ik nog mee worstelde .
Na ons gesprek is het net of de laatste ( pijnlijke ) ketting is losgeknipt en zoals jij tegen mij zei dat mijn leven nu eindelijk mag beginnen zo voelt het ook voor mij !
Ik voel me zoveel lichter, bevrijd en vrolijk en wil je daar uit het diepst van mijn hart voor bedanken !!
Je bent sowieso een zeer fijne man om mee te praten,ik ga je zeker nog vaker bellen ! Ook doe ik mee aan de heling !
Dank je wel Sujadi, liefs van i .

Datum: 10-07-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Annemieke
Reactie:

Voor Sujadi,

Wat geef jij prachtige consulten.. het raakt me altijd. Je dringt snel door tot de kern en geeft hele waardevolle tips. Jij doet je werk met heel veel warmte en liefde. Ik ervaar de healingen als heel waardevol! Meer dan ooit kom ik in mijn kracht en ga eindelijk grenzen stellen. Ik zit in een heftige transformatie merk ik af en toe zeer pittig maar het komt goed dat weet ik. Groeien doet pijn maar straks weer lekker genieten. Dank voor je liefde, warmte en inzet. Lieve groet, Annemieke

Datum: 16-06-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door:
Reactie:

Dank je voor de persoonlijke healing..vond heel
bijzonder..en heb ook wel gemerkt dat
het veel dieper werkt..ook kon ik veel bewuster voelen wat er
gebeurde..waar de
blokkades zitten e.d.. Ook kon ik merken
dat wat er gebeurde erg was afgestemd. Voor mij heel nieuw dit. Ook toen
ik later in bed lag gebeurde er nog van alles..

Dankjewel!.

Liefs,

Datum: 02-06-2016
Consulent: Sujadi
Geplaatst door: Teekkona
Reactie:

Al enkele weken doe ik mee aan de "collectieve hellingen" van Sujadi die ik als zeer prettig ervaar. Ik zit nu in een flinke transformatie die goed wordt begeleid en dit gun ik iedereen. Ik voel me dankbaar, Mahsi Cho (big thanks) , TeekkonaTop