Voor u beschikbaar:
Mary, Monique., Petra, Emmelie, Dick, Conny

Momenteel in gesprek:
Florentine

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Reacties over Hansje
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Hansje

Datum: 21-06-2019
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Wija
Reactie:

Hoi Hansje,

Dankjewel voor het bijzondere consult!
Hopelijk tot een andere keer!

Groetjes,

Wija

Datum: 15-10-2016
Consulent: Hansje
Geplaatst door: J.
Reactie:

Hansje is een paragnoste die ik zelden heb meegemaakt. Door haar gaves heeft zij mij zoveel inzichten gegeven en vele vragen heeft zij beantwoord. Ik kan na zo lange tijd zeggen dat ik zoveel ben veranderd en dat dankzij Hansje. Ik heb goede adviezen, antwoorden en inzichten van haar gekregen en daarvoor heeft ze haar gaves gebruikt . En die antwoorden en adviezen hebben mijn leven echt veranderd. Ik kan het niet anders verwoorden. Het mooie van Hansje is dat je nooit afhankelijk van Hansje ben . Daar zorgt ze ook voor dat het niet gebeurt . Zat paragnosten die dat wel doen en die er voor zorgen dat je afhankelijk bent en blijft van de paragnost. Hansje doet dat niet ! En dat maakt het erg gezond en nuchter. Het is aan mij hoe ik met de adviezen en antwoorden zal omgaan. En eindelijk kan ik zeggen dat ik nu de toekomst stralend tegemoet kan zien. Zij heeft mij zoveel geholpen met zaken in mijn leven; zaken die niet lekker liepen. Zij kan situaties heel goed doorzien met haar gaves. En haar voorspellingen komen ook uit. Het maakt het voor mij wat makkelijker om haar te spreken omdat ze weet wat er aan de hand is zonder teveel van mij te horen . Het mooie is dat ik dingen denk en Hansje die dingen ook gewoon benoemt . Het blijft mij steeds verbazen. Of dat je later achterkomt dat ze gelijk heeft gehad. En dat een voorspelling is uitgekomen. Dat is mij zo vaak met Hansje gebeurd. Ik ben erg blij dat ik de hulp en steun van Hansje heb mogen ontvangen.

Liefs van J.

Datum: 18-04-2016
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Lia
Reactie:

Vandaag voor een 2e keer een consult met Hansje gehad.
Ik zat best wel in de put terwijl ik normaal best sterk ben. Ik ben nog steeds "flabbergasted" van de dingen die ze zei want dat is precies de vinger op de zere plek zonder dat je zelf een teveel aan informatie geeft. Zodat je ook weet dat je te maken hebt met een zuiver medium. Door dit gesprek kan ik mezelf weer hervinden want het geeft me weer moed om door te gaan, te weten dat er licht is aan het eind van de tunnel als je het even niet meer ziet zitten.
Wat Hansje zegt is waar en ik ben dan ook dankbaar voor dit helende consult.
Lieve Hansje ontzettend bedankt voor de kracht die je me wederom aanreikt.

Liefs en een big hug, Lia

Datum: 15-08-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Elvira
Reactie:

Lieve Hansje,

Ik wil je via deze manier even bedanken voor je spiegelingen. Het geeft mij weer goede inzichten waar ik mee verder kan. Het helpt mij enorm op mijn pad. Na je gesprek van gister voel ik weer ruimte in mij en het gevoel weer verder te kunnen.

Lieve groet Elvira

Datum: 30-07-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Cindy
Reactie:

Lieve lieve lieve Hansje...

Ik heb hier al eens eerder een reactie achtergelaten maar ik moet nu toch echt weer wat kwijt.

Wat ben ik ontzettend gegroeid sinds ik jou spreek, wat nu toch echt al weer bijna 2 jaar is volgens mij...?
In het begin maakte je af en toe opmerkingen die ik toen helemaal niet kon/wilde horen haha.. en hoe anders is dat nu!
Je bent inmiddels echt een "sparringpartner"..super fijn hoe ik mijn vragen, twijfels en hersenspinsels aan jou kan en mag voorleggen, zonder dat je er moe van wordt.
Jouw voorspellingen..ik zie inderdaad een aantal dingen "veranderen", sowieso bij mezelf :)..maar hoe dan ook, de stappen die ik gemaakt heb in mijn eigen proces, heb ik absoluut ook aan jou te danken!
Dus dank voor al onze gesprekken, jouw begrip en geduld.
Enne om met jouw woorden te eindigen: "The story will be continued".
And I cannot wait to live the rest of it ..!!

Heel veel liefs, Cindy

Datum: 22-05-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve, bijzondere, mooie Hansje,

Ons contact bekleedt al vele maanden. En bij elkaar al jaren. Wij zijn helder, duidelijk naar elkaar toe. En dat brengt altijd de juiste uitkomst. Maar vooral je oprechte en soms ook bescheiden betrokkenheid zet mij met beide benen op de grond. En je durft je kwetsbaar op te stellen in sessie's, wat ontzettend eerlijk is, en snel tot de kern brengt. Je openmind brengt respect in gesprekken en alles maar dan ook alles voelt goed. Tsja need I say more...

Love! S

Datum: 21-02-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Lia
Reactie:

Vandaag (21-2-2015) heb ik een consult gehad met Hansje en begrijp nu de lovende reacties en het feit dat zij constant in gesprek is heel goed. Wat een verhelderend consult was dit voor mij, het is ongelofelijk hoe Hansje precies de vinger erop kan leggen van wat er speelt en zoals zij al tegen mij zei het voelde als een opluchting dat zij mij bevestigde wat ik al voelde. Ik moet meer naar mijn gevoel luisteren en niet twijfelen. Ook is zij daarbij ook nog een heel fijn mens daarom Hansje bedankt.. Liefs Lia

Datum: 03-02-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: J
Reactie:

Lieve Hansje,

Na een zware jeugd, een relatie die jaren geleden is beëindigd en een depressie, is het u gelukt om mij anders te zien dan ik had kunnen dromen. Uw inzichten hebben mij veel gebracht. U gebruikt hierbij geen standaardadviezen of zaken uit boeken. Maar u gebruikt uw gave hiervoor waardoor u precies weet wat er gaande is. Ik ben van een bang meisje veranderd in een zelfverzekerde vrouw. U heeft geen kritiek op mij geuit en mij veiligheid geboden waarin ik met alle vertrouwen hulp van u krijg. Hansje, ik heb in mijn leven veel te maken gehad met paragnosten ( in mijn omgeving ), maar het is niemand gelukt om die veranderingen bij mij voor elkaar te krijgen; behalve u. Soms heb ik nog wat valkuilen; maar dat hoort bij het leven: ik hoef niet perfect te zijn. Maar de rust die ik nu heb en de zichtbare veranderingen heb ik aan u te danken. Ik vind het ongelofelijk; ik heb er geen woorden voor. U gebruikt uw gave en ja ik kan het haast niet uitleggen : u werkt met uw gave dat het gewoon klopt en dat een koppig persoon zoals ik door uw gave toch verandert. Ongelofelijk Hansje. Uw voorspellingen komen ook uit. A gentle rain begins to fall washing cares of life away.
Clearing darkened skies from fragments of yesterday. A new day has dawned looking for
tomorrow. Releasing saddened hearts from yesterdays sorrows.

Liefs van J.

Datum: 11-09-2014
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Cindy
Reactie:

Lieve Hansje,

Wij hebben meerdere malen met elkaar gesproken en ik heb het jou ook al “persoonlijk” gezegd, blij dat ik je gevonden heb!
Niet alleen om jouw “gaven”maar ook om het feit dat je gewoon lekker eerlijk, recht door zee en totaal niet zweverig bent.
Ben benieuwd wat er komen gaat...ik houd je sowieso op de hoogte!

Ontzettend bedankt, ben heel erg blij met je!

Liefs,
Cindy

Datum: 03-09-2014
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Chantal
Reactie:

Lieve Hansje,

Wat ben ik blij dat ik je gesproken heb. Ik was heel nerveus, bang wat me te wachten stond, maar de dingen die je wist te vertellen, die klopten allemaal!
Ik mag hopen dat de voorspellingen ook gaan uitkomen, het zou een hoop rust in mijn leven brengen. Na ons gesprek voelde ik me een heel stuk beter en zelfs weer vrolijk!
Ik vond het een heel prettig gesprek. Hartelijk bedankt!


Met vriendelijke groet,

Chantal

Datum: 07-06-2014
Consulent: Hansje
Geplaatst door:
Reactie:

Ik heb je een paar keer gebeld en je begrijpt alle vragen, niemand anders snapt mijn vragen of kan er iets mee.

Heel erg bedankt

Datum: 27-07-2013
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Wendy
Reactie:

Lieve Hansje,

wat een fijn gesprek heb ik met jou gehad, en wat heb je een zuivere gave, je komt snel tot de kern van het probleem en zonder oordeel reik je me handvaten aan en geef je informatie waar ik veel aan heb en het belangrijkste is dat je bij je waarnemingen blijft die je een half jaar geleden ook voorspeld had, al is het nog niet uitgekomen ik heb er weer alle vertrouwen in omdat het ook ‘mijn’ gevoel is dat dit gaat gebeuren maar soms heb je even weer dat zetje nodig om zelf er weer geloof in te krijgen, maar inderdaad eerst nog een stukje werk aan mezelf en dan komt de rest ook.
ga je zeker nogmaals bellen.

liefs wendy

Datum: 25-07-2013
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Caroline
Reactie:

“goede wijn behoeft geen krans, behalve als de wijn meer dan wijn is”

Hansje geeft voor mij op de mooiste manier inzicht in jezelf.
Gecombineerd met haar “gaven” raakt ze elke keer weer opnieuw een snaar bij mij.
Een snaar die tot op het moment van spreken met haar nog niet eens in mijn aandachtsgebied is opgedoken.

Tijdens mijn vragen voelt ze direct op je energie in en legt zo verbanden met de thema’s die bij je spelen.
Ze maakt hier voor mij dan hapklare brokken van, daar waar het voor mij nog een doolhof is.
Dit doet ze op zo’n vriendelijke lieve begripvolle manier, dat je graag een abonnement op “Hansje” zou willen.
Het geruststellende, troostende dat zij tevens meegeeft maakt het tot een feestje om haar te praten.
Ook al zit je vol verdriet, het omarmende dat Hansje doet maakt alles weer zachter.

Het invoelen is bij haar loepzuiver met daarbij dat zij verschillende “talen” met je spreekt maakt het tot een compleet pakket.
De taal van de energie en de taal van de mind/voelen etc zorgt voor een mooi kleuren pallet dat zich dan opeens voor je openbaart.
Qua voorspelling is ze ook loepzuiver, voorspelling in mijn ontwikkelingen komen langzaam uit.

Fijn dat Hansje bestaat als mens, paragnost en coach op het persoonlijke vlak.
Een totale aanrader! voor iedereen die denkt in de kluwe van het leven “vast te zitten”

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Jeannette
Reactie:

In al die jaren en het zijn vele jaren heb ik meerdere paragnosten gesproken. Ook mensen uit mijn directe omgeving die paranormaal begaafd zijn. Mij kan je niet voor de gek houden. Ik heb zelden mensen ontmoet die volledig hun gaves inzetten. Hansje is een van die mensen. Tot nu toe mag ik zeggen dat ze echt een van de weinigen is. Op een hand te tellen. Hansje heeft mij echt doen verbazen. Iedere keer als ze iets voorspelt, komt gewoon uit. Ook met haar adviezen ( vanuit haar gaves !!! ) is zij zo zuiver. Zonder te oordelen en zonder dat je afhankelijk wordt van haar adviezen en voorspellingen heb ik regelmatig gesprekken met haar. Dat die gesprekken regelmatig zijn, is omdat ik alles in details wil weten, hahahah. Terwijl ze al in een consult heel zuiver en duidelijk is. Het mooie van Hansje is dat ze jou niet dwingt om een richting op te gaan maar dat je zelf die keuze hebt om te handelen, naar aanleiding van een advies of een voorspelling, zoals jij dat wilt. Of zelfs heb je de keuze om niks te doen met haar advies. En hoe fijn is het om zelf te kunnen beschikken over jouw keuzes en beslissingen in jouw leven. Dat is een van de dingen die ik in Hansje waardeer dat ze jou vrijlaat in jouw keuzes. Wat mij ook opvalt aan Hansje is dat ze geen antwoorden verzint ( en ik ken die mensen ook ) maar echt contact heeft met de Gidsen. Ik heb vaak genoeg gezien dat Hansje hetzelfde antwoord geeft op een vraag : ook al wordt die vraag na een tijdje door mij gesteld en ook omdat ze zoveel mensen spreekt. In welke vorm ik die vraag en wanneer ik die vraag dan ook stel: mijn vraag wordt door haar op dezelfde manier beantwoord. Ik vind dat echt verbluffend. En voor mij een bewijs dat ik echt te maken heb met een paragnoste en geen persoon die mensen leest. En niet te vergeten haar voorspellingen die ook echt uitkomen. En het verbaast mij ook dat ondanks dat ze altijd bezet is dat er zo weinig referenties over haar op de site staan. Het is soms moeilijk om haar te pakken te krijgen. Ze is altijd bezet. Maar het is echt zeker de moeite waard om haar te spreken. Geen vraag is haar teveel. Alles komt ook uit en de details die ze geeft, zijn echt treffend en zo zuiver. Het liefst wil ik anoniem blijven maar in dit geval ben ik bereid om dit te ondertekenen met mijn naam. Een paragnoste zoals Hansje verdient dit!! Veel liefs van Jeannette

Consulent: Hansje
Geplaatst door: J
Reactie:

Lieve Hansje ik wil u echt bedanken voor uw hulp en steun. Ik vind u de beste paragnoste. Uw zuivere gave heeft mij zoveel steun gegeven in mijn situatie. U weet zoveel details zonder dat ik u informatie geef. Uw voorspellingen komen uit. Het is best grappig dat ik later achterkom dat wat u mij in het recente verleden heeft verteld in de nabije toekomst uitkomt. U komt ook meteen tot de kern en weet waar de problemen zit. Of hoe ik de dingen moet aanpakken. U heeft een zuivere gave. Voor mij bent u de beste paragnoste. Het is zeker niet vreemd dat u steeds bezet op de lijn bent. Omdat mensen weten dat als ze met u spreken dat het gewoon klopt. Niet een beetje klopt maar volledig klopt. U laat een persoon in waarde zonder te oordelen. U dwingt ook niet om keuzes te nemen maar u laat mensen zelf hun keuzes maken. Ik wil u bedanken voor alles. Ik moet nog even wachten op een stukje in mijn situatie. En ik weet dat u gelijk heeft hierin. Dat het ook gaat gebeuren. Veel liefs van J

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Jacqueline
Reactie:

Net terug van een thuisconsult bij Hansje! Wat een ervaring, zo specifiek in het oppakken van energie! En Hansje wat ben je een heerlijk mooi mens, ik gun iedereen als cadeau voor zichzelf een (thuis)consult bij Hansje Want bij haar voel je je thuis! Liefs Jacqueline

Consulent: Hansje
Geplaatst door: annoniem
Reactie:

Hoi lieve Hansje, Wat ga ik onze gesprekken missen! Wat ben jij een kei van een Medium. Al je waarnemingen al het zien en het horen alles wat jij inzet. Het klopte allemaal! Je bent een een Kanjer! Liefs annoniem

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Geertje
Reactie:

Lieve Hansje, Dank je wel voor je liefdevolle, heldere gesprekken. Zonder oordeel heb je mij naar mijn eigen inzichten en angsten geleid zodat ik hiermee aan de slag kon. Angst voor afwijzing heeft plaats gemaakt voor inzichten in mijzelf en inzichten in de situaties. Wat heb ik aan de toekomst zonder inzicht en zonder diepgang naar mijn processen ? Keer op keer was deze combinatie zo waardevol zodat ik de ruimte vond om te kunnen worden wie ik al die tijd geweest was. Eindelijk ben ik thuis gekomen. Dank je wel !! Geertje

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Hellen
Reactie:

Lieve Hansje en Margreet, Via deze gelegenheid wil ik jullie bedanken voor jullie luisterend oor en jullie goede adviezen waarbij ik soms de rillingen over mijn lijf krijg. Op dit moment ga ik door een heftigeperiode en daardoor word ik onzeker. Dankzij jullie kan ik weer de puntjes op de i zetten en mijn ongeduld proberen in te dammen, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd J! Dank daarvoor! Liefs, Hellen

Consulent: Hansje
Geplaatst door: LB
Reactie:

Er is op dit moment behoorlijk wat gaande in mijn leven waardoor ik het af en toe niet meer weet. Ik heb met Hansje meerdere malen gesproken en ik wil heel graag melden dat zij echt een bijzondere gave heeft. Alles, maar dan ook alles wat zij tot nu toe heeft gezegd tegen mij klopt. Dan heb ik het over stomweg praktische dingen die ze voorspeld, en die dan ook stuk voor stuk daadwerkelijk uitkomen, maar ook over diepgaande gevoelens die zij kan voelen en zien. Bij mij en bij de mensen waar ik vragen over stel. Ze heeft ook een rust over zich die ze heel goed op mij heeft overgebracht waardoor ik meer op mijn eigen intuitie kan vertrouwen. Heel erg waardevol. Ik ben ontzettend onder de indruk van haar, en dat wilde ik toch graag even melden! Groet, LBTop