Helaas is er niemand beschikbaar op dit moment

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Reacties over Irma
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Irma

Datum: 25-08-2021
Consulent: Irma
Geplaatst door: Rajni
Reactie:

Allerliefste Irma,

Wat fijn om je een paar weken geleden gesproken te hebben. Ik zat met iets wat jij precies wist aan te voelen. Ik heb overal en bij velen geprobeerd (toen je niet online was) om een verklaring te vinden, maar ik kwam steeds van een koude kermis thuis. Na ons gesprek ben ik me lichter gaan voelen, ik zie nu de verbanden en weet de kwestie die destijds speelde nu achter me te laten (iets wat ik als onmogelijk beschouwde).
Je bent een engel die door het universum op m’n pad is gestuurd om mij mn ware zelf (de ziel) te laten voelen. Ik beschouw jou als mijn guru en dat meen ik oprecht.
Bedankt voor alle steun en hopelijk tot gauw weer. Jouw begeleiding heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht en het voelt alsof je me hebt geheeld.

Groetjes, Rajni

Datum: 09-09-2019
Consulent: Irma
Geplaatst door: R
Reactie:

Ik heb inmiddels al een paar gesprekken gehad met Irma. Ik stond er in het begin versteld van hoe ze met precisie dingen kon aangeven en vertellen. Irma kan dingen heel goed aanvoelen en weet me ook moed in te spreken wanneer ik me niet lekker voel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een grote aanwinst is voor ons. Keep it up Irma! Ik ben trots op jou en ook dankbaar om jou te hebben als coach. Tot gauw! Rajni

Datum: 18-09-2018
Consulent: Irma
Geplaatst door: Esther
Reactie:

Dank je wel Irma voor ons gesprek vanmorgen. Het ging over mijn onrust en mezelf verliezen in alles tegelijkertijd willen.Je zei dat ik me eerst op 1 ding moet richten en tegen mezelf moet zeggen wat nu het belangrijkste is. Dat is voor mij toen ik erover nadacht duidelijk.Leuk werk om mijn passie te hervinden en bij te dragen en samen te werken, daarmee grotere geldstromen. Wordt ik toch vandaag door 2 bedrijven uitgenodigd om over een leuke job te komen praten. Dank je wel voor je hulp orde op zaken in mijn hoofd en daarmee naar boven te krijgen! Ik ga je zeker weer bellen Esther xxx

Email notificatie instellen
Top