Voor u beschikbaar:
Rosana, Eva, Ajita

Momenteel in gesprek:
Leontine

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Reacties over Dina
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Dina

Datum: 18-08-2022
Consulent: Dina
Geplaatst door: L
Reactie:

Lieve Dina,

Dank je wel voor onze helpende gesprekken tot nu toe. Ik vind ze erg persoonlijk en je hebt een hele fijne, rustige energie.

Xx Lotte

Datum: 13-08-2022
Consulent: Dina
Geplaatst door: A
Reactie:

Dankje Dina, voor dit bijzonder verhelderende gesprek met jou. Alles onmiddellijk herkenbaar en to the point. Fijn, om met jou te praten. Geeft inzicht en rust. Liefs!

Datum: 18-01-2022
Consulent: Dina
Geplaatst door: H
Reactie:

Lieve Dina,

Wat is het toch fijn om met jou te praten. Mijn vragen beantwoord jij altijd zeer volledig en met veel empathie voor mij en de situatie die ik je voorleg. Het geeft me rust en inzichten en richting.
Voor iedereen die zoekt naar een fijne en goede consulente, kan ik Dina van harte aanbevelen.

Groet, H

Datum: 10-09-2021
Consulent: Dina
Geplaatst door: J
Reactie:

Ik heb Dina onlangs een aantal keren gesproken onder andere in verband met een voor mij moeilijke en pijnlijke situatie waardoor ik erg geraakt was. Ik heb rust en inzicht gekregen door deze gesprekken. Dina is liefdevol en empathisch, haar prettige stem en rustige manier van praten wekte bij mij meteen vertrouwen. Ik voelde mij begrepen en erkend. Haar waarnemingen zijn helder en duidelijk waardoor ik begreep wat er gaande was tussen de persoon die het betrof en mijzelf en dit hielp mij om mijn eigen emoties en gevoelens te plaatsen en te hanteren.
De gesprekken verliepen heel soepel en gelijkwaardig.
Dina kon ook goed aangeven en uitleggen in welk ontwikkelingsproces ik mij bevind.

Groet Juul

Datum: 15-04-2021
Consulent: Dina
Geplaatst door: Melissa
Reactie:

Dina is een topper...! Heel fijn mens met een prettige en heldere stem. Haar consult vond ik heel goed; to the point, ze geeft duidelijk de energie aan die er speelt (ik had vooraf niet veel info gegeven) en later in het gesprek vulde ze heel mooi aan met haar rake waarnemingen. Gesprek duurde ook niet langer dan nodig, ze overspoelt je niet en is niet langdradig. Een zuiver, oprecht en warm mens...dank je wel lieve Dina, ik bel je over een tijdje zeker weer...een lieve en hartelijke groet van Melis (zwaarden 5 ;-))

Datum: 23-04-2020
Consulent: Dina
Geplaatst door: C
Reactie:

Lieve Dina, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen. Vele inzichten en antwoorden heb ik van jou mogen krijgen, waardoor ik weer verder kon. Je bent in mijn ogen een eerlijk, zuiver, puur, integer en oprecht mens en medium. Liefdevol neem je op en zo sluit je het ook weer af, maar daar tussenin snijd jij hout en ben je 'to the point'. Ik heb ervaren dat jij dit werk met liefde en oprechtheid doet vanuit je hart en daar ben ik je dankbaar voor. Ik vind jou een prettige en waardige gesprekspartner en je hebt humor. Ik groet jou met diep respect voor wie jij bent. Liefs Cees

Email notificatie instellen
Top