Voor u beschikbaar:
Mary, Roos, Rohaa, Eva

Momenteel in gesprek:
Carol Ann

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Reacties over Iris
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Iris

Datum: 01-03-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Iris,

Ik heb jou een aantal keren via de chat gesproken. Je bent een heel fijn mens. Wat ik je graag wil meegeven, je voorspellingen zijn uitgekomen! Ik heb het dan over ex, en financiële vraag. F, die idd op het laatste moment niet kon ;-) ... Werk, idd verlengd tot einde van het jr, thuiswerken mogelijk, en vakantie. :-)

Jij, en er zijn nog 2 andere op deze website die op een lijn zitten met wat ik van jou hoor. Ik raad jou ten zeerste aan, je bent een betrouwbare consulent en vooral ook eerlijk. Bedankt daarvoor.

Xxx Jo

Datum: 16-01-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Ik ervaar Iris als een integere heldere open vrouw die me altijd weer een stukje verder helpt.

Sandra

Datum: 07-10-2018
Consulent: Iris
Geplaatst door: Jacqueline
Reactie:

Ik belde met Iris omdat ik even geen raad wist met mijn emoties. Was mijn energie kwijt en zat even bekneld in mijn gevoel van verdriet over het loslaten van mijn zoon die met zijn 17 jaar sinds twee weken in het buitenland verblijft voor zijn studie. Mijn eerste die het thuis verlaat.
Iris wist direct in te voelen hoe mijn relatie met hem en mijn twee andere kinderen is. ZONDER dat ik er wat over zei. Wat Iris zei, klopte precies. Ook over mijn op te starten bedrijf zag ze waar ik mee bezig ben. En wist ze mij in één woord aan te geven wat ze zag! En mij als persoon hierin te beschrijven. Bedankt Iris dat je in 30 minuten mij mijn energie terug geeft als moeder en onderneemster zijnde. Ik ga met vertrouwen mijn toekomst tegemoet. Bedankt! En bij deze een roos voor jou.

Liefs JacquelineTop