Voor u beschikbaar:
Leontine

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Spirituele boekenlijst

Er zijn talloze spirituele boeken geschreven. Hieronder hebben wij een kleine greep geplaatst van enkele klassiekers welke je onder meer via Bol.com kunt kopen. Heb je een spiritueel boek waarvan jij vindt dat deze absoluut op deze pagina hoort te staan, stuur dan een e-mail met de titel en schrijver naar antwoordeneninzichten@kpnmail.nl

Vraag en het wordt gegeven - J.Hicks, E. Hicks
Centraal in dit boek staat de gedachte dat het oneindige en overvloedige Universum vooral luistert naar de emotionele lading van onze geheime of uitgesproken wensen. Pak met dit boek de essentie van het leven vast. Luisterend naar de vibratie van onze emotie kan het Universum niet anders dan het gevraagde schenken. En hoe je die stroom kunt toelaten, wordt met tal van voorbeelden en oefeningen duidelijk gemaakt. Geen zweverig verhaal, maar meer een handleiding met antwoorden en advies.
'Een lees, voel en doe boek. Heel toegankelijk, inspirerend en praktisch toepasbaar.'
De zeven spirituele wetten van succes - Deepak Chopra
In De zeven spirituele wetten van succes formuleert Deepak Chopra heldere principes die eenvoudig toepasbaar zijn, zodat je op alle gebieden van het leven succes kunt boeken. Ontdek in dit inspirerende boek de geheimen die helpen jouw dromen in vervulling te doen gaan en je een leven vol liefde, geluk en succes kunnen bezorgen.
'Een positieve stimulatie voor je houding en humeur. Het brengt je met beide benen op de grond en leert je te bedenken hoe je aardig voor jezelf en een ander om je heen kunt zijn.'
Stemmen van de overzijde (The Eagle and the Rose) - Rosemary Altea
Stemmen van de overzijde is een indrukwekkend en waargebeurd levensverhaal van de schrijfster Rosemary Altea. Zij verwoordt hoe zij in contact treedt met hen die het tijdelijke met het eeuwige hebben verwisseld. Deze dierbare contacten vormen een aangrijpend onderdeel van dit geloofwaardige en eerlijke boek. Een ontroerend boek dat voor velen de ontdekking van nieuwe dimensies in het leven zal betekenen.
'Ook als je twijfelt of sceptisch bent, lees het en je bent om.'
Een blik in het hiernamaals - Jozef Rulof
In dit boek vertelt de schrijver hoe hij meer en meer werd ingewijd in de geheimen van het spiritisme door zijn geestesmeester Alcar. Ook komt aan bod hoe hij medium werd, automatisch kon schilderen, kon genezen, leerde uittreden, etc. Het belangrijkste doel van zijn mediumschap is de mens bekend maken met het feit dat geliefden die gestorven zijn, nog leven en dat het mogelijk is met hen in contact te komen.
'Mooi boek dat een andere kijk geeft op zowel de dood als het leven hier op aarde.'
Engelen in mijn haar - Lorna Byrne
Het boek gaat over Lorna die opgroeit in armoede en niet op waarde wordt geschat. Toch vindt zij de kracht, werkt in Dublin en trouwt met haar droomman. In dit boek neemt zij de lezer mee in haar verhaal. De lezer maakt in deze reis vooral kennis met engelen van verbijsterende schoonheid en diversiteit, maar ook diverse geesten van gestorven mensen komen aan bod.
'Een mooi en ontroerend boek waarin een arm meisje uitgroeit tot een sterke vrouw.'
Emed zijn leven aan gene zijde - W.A.H. Mulder-Schalekamp
Een van de klassiekers die Wilhelmina Mulder-Schalekamp heeft geschreven over het leven na de dood. In haar rol als medium ontvangt zij informatie en berichten van haar gids Emed, die de tip van de mysterieuze doodssluier licht. Met dit boek wil de schrijfster de lezer overtuigen van het leven na de dood. 'Het boek geeft je stof tot nadenken over wat nu eigenlijk echt belangrijk is.'
In Liefde zal men wederkeren - Loes van Loon
Dit is het derde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes. Een klassieker binnen het thema spiritisme. Ook in dit derde boek komen weer concrete onderwerpen aan bod, allen besproken op een manier waar je ook echt iets aan hebt tijdens het leven hier op aarde. Dit boek is tot stand gekomen door de samenwerking van zestien zielen, waarvan vier levenden op aarde en twaalf aan Gene Zijde. Alle zestien behoren tot de zelfde zielengroep en werken al heel lang met elkaar samen.
'Een boek waardoor je je persoonlijk aangesproken voelt, een samenwerking van een unieke hoeveelheid bronnen.'
Geheimen van de Vlinder - Allison DuBois
In Geheimen van de vlinder neemt Allison DuBois de lezer mee in het contact met de doden, het geeft inzichten over het leven en hoe je deze kunt toepassen op je eigen leven. Een mooie bewustwording; we maken allemaal deel uit van een groter geheel dat veel verder gaat dan onze (groot)ouders. Dit grote geheel krijgt een positieve invulling door alles uit het leven te halen en geleerde levenslessen toe te passen. De schrijfster deelt met dit boek haar opgedane inzichten vanuit contacten met overledenen.
'Een lekker leesbaar boek voor spirituele mensen.'
Email notificatie instellen
Top