Voor u beschikbaar:
Rohaa, Shamim, Nancy, Jane, Margarita, Iris, Monique.

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Tarieven

De tarieven voor 0909 - 0890 (NL) en 0904 - 23009 (BE):

Het Nederlandse tarief voor het bellen naar Antwoorden en Inzichten bedraagt € 1.00 per minuut, plus de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Het Belgische tarief voor het bellen naar Antwoorden en Inzichten bedraagt € 1.75 per minuut, plus de kosten die uw provider aan u zal berekenen.

Wat betaalt u als u credits inkoopt via Antwoorden en Inzichten?

Omgerekend staat 1 credit voor € 1 (NL en internationaal).
Dit is het minimum tarief. Het tarief verschilt per consulent. Kijk bij "Plan een consult" om de verschillende tarieven per consulent te zien.

Met credits koopt u uw belminuten van tevoren in en deze worden gebruikt om onze consulenten te bellen. Voor onze cliënten uit België is dit een aangename oplossing omdat het gesprek dan niet na 10 minuten automatisch wordt beëindigd.

Ga direct naar het credit betaalscherm, de uitleg van de credits, veel gestelde vragen en antwoorden.

Tarief sms dienst:

Als u 1 sms naar ons stuurt dan ontvangt u maximaal 2 sms berichten retour a € 1,50 per sms. Dit is geen abonnement. Wij kunnen alleen sms berichten naar u verzenden als wij een sms bericht van u ontvangen hebben. Mocht u per ongeluk een fout hebben gemaakt in uw sms bericht (bijvoorbeeld omdat u in plaats van het woord PARA het woord PAR heeft gesmst, of tussen het woord PARA en de naam van de medewerker naar keuze een spatie vergeten bent) dan ontvangt u een gratis bericht met de tekst: "Dit is een gratis bericht. We hebben uw keyword niet herkend. Controleer aub."

Lees hier over de sms gedragscode.


Top