Voor u beschikbaar:
Nova, Jeannette, Kurt, Angelique, Tulay, Leontine, Alicja, Ajita

Momenteel in gesprek:
Rosana, Dia

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Rohaa
Terug naar home

Rohaa

Rohaa is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult

Reacties over Rohaa
Rohaa
Offline
Meta-intuïtief, Empatisch, Allround intuitive

Menukeuze 2 - boxnummer 10

Hi! Ik ben Rohaa, een all-round intuitive. Sinds mijn geboorte ben ik erg gevoelig en heb ik intuitieve gaven. Ik kan naar je vorige levens kijken, de dynamiek van je relaties in beeld brengen, de gezondheid van je energie systeem bekijken, en waarnemen hoe jouw pad door je leven verloopt.

Ik ben al zeven jaar full-time in training bij spiritueel master Kirael doAni. Hierdoor heb ik veel ervaring met de meest rare, ernstige, maar ook de meest gewone zaken. Daarbij geef ik sinds zes jaar internationaal les in de meta-intuitive arts (alles wat met intuitieve gaven en zelfontwikkeling te maken heeft), en heb ik met duizenden mensen gewerkt, intensief een-op-een, via de telefoon, via Internet, korte readings en trainingen in groepen. Ik vind het geweldig om een lichtje te zien aangaan bij mensen.

Je mag me met liefde bellen over familie, relaties (of het gebrek daaraan), werk en carriere. Waar je ook mee zit, ik kan er wel iets mee. Ik heb jaren ervaring met gevoelige kinderen en lastige familiesituaties. Daarnaast vind ik het heel leuk om je te helpen om beter om te gaan met je eigen intuitive gaven of die van mensen om je heen, en je duidelijkheid te geven over je eigen pad, wie je bent, wat je nou eigenlijk wilt, en waarom dezelfde patronen steeds blijven gebeuren in je leven.

Bel me gerust even! Ik ben practisch en direct, ik zeg het zoals ik het scan, en als je wilt help ik je met mogelijke oplossingen voor je problemen. Jouw energie geeft vaak duidelijk aan wat je op dit moment het meest nodig hebt, en ik probeer je dat zo goed mogelijk te geven.Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:
Eigen tekst van Rohaa

Ik help je vooral graag verder met: * Al je relaties. Gaat het wat worden met die persoon die je al een tijdje leuk vindt? Zijn jullie goed voor elkaar? Wat zijn je mogelijkheden om iemand meer geïnteresseerd te maken? Hoe verbeter je een bestaande relatie, breek je door vervelende patronen heen, en hoe weet je of het tijd is om een relatie te beëindigen? Hoe pak je dat het beste aan? Met al deze vragen en meer werk ik met je mee en help ik je de situatie van meerdere invalshoeken te begrijpen. * Inzicht in jezelf. Soms doe je iets al jaren, maar heb je eigenlijk geen idee waarom. Misschien heb je het gevoel dat je iets mist, jeukt het je. Een van mijn specialiteiten is om je diepgaand inzicht te geven in wie je diep van binnen bent, waarom je in dit leven bent, en hoe je jezelf echt gelukkig kan maken. * Werk en carrière. Wat wil je nou eigenlijk gaan doen? Zit je wel op je plaats? Hoe ga je beter met je baas/collega/werknemer om? Vraag me gerust als je meer wilt weten over je mogelijkheden en kansen op gebied van carrière. * Conflict oplossen. Of het nou een korte uitspatting, een heftige ruzie of om een jarenlange slepende spanning gaat, er is altijd een interactie tussen twee of meer personen. Soms gaat het om een conflict binnen jezelf, of uit je verleden, dat zich nu uit in de mensen om je heen en in je dagelijkse leven. Vaak ook is het een kwestie van wederzijds onbegrip en leren om met elkaars persoonlijkheid om te gaan. Ook met moeilijke situaties kan ik helpen. * Vragen over kinderen en opvoeding. Alle kinderen zijn anders, en soms is het heel handig als er een handleiding bij zit. Ik help je graag begrijpen waar je kind (of ouder!) mee zit, wat ze in dit leven willen gaan doen, en hoe je ze het beste kan helpen. Ook als je met (ontwakende) intuïtieve gaven zit, of iemand in je omgeving kent die hiermee worstelt, kan je bij mij goed terecht. Wat jouw gave of ervaring ook is, ik heb veel simpele technieken beschikbaar om je op weg te helpen, en ik kan je uitleggen welke "rare" dingen eigenlijk heel normaal zijn. Samen komen we er wel uit! * Ik leg geen kaarten ** If you would like a consult in English instead of Dutch, I would be very happy to help you. I'm bilingual and fluent in both.

Email notificatie instellen
Top