Voor u beschikbaar:
Rohaa, Elsbeth, Charlotte, Noëlle

Momenteel in gesprek:
Berlinda, Irma, Shamim

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Johanna
Terug naar home

Johanna

Johanna is beschikbaar voor:
Foto consult
Plan consult
Johanna
Offline
Medium, Heldervoelend, Helderwetend, Droomuitleg, Transmuteren, Numerologie

Menukeuze 2 - boxnummer 16

Hallo, ik ben Johanna.

Helderziend, heldervoelend, helderwetend medium en werk onder andere met numerologie. Heb ook diverse meditatie-cursussen en healing-technieken gevolgd. 

Aan de hand van uw geboortedatum of de geboortedatum van een persoon waarover u iets wilt weten kan ik u veel vertellen over uw relaties, werk, gezondheid enz. Ook voor droomuitleg, fotoreading en contact met overledenen kunt u bij mij terecht. 

U krijgt duidelijkheid over uzelf en uw situatie en kunt u weer op uw zelf-vertrouwen. Het liefst werk ik met een specifieke vraag.

Iedereen komt in zijn leven ( innerlijke ) problemen tegen dat is onvermijdelijk. Je kunt echter op verschillende manieren met deze problemen omgaan. Meestal hebben we geleerd om onze problemen weg te drukken. Heb je hoofdpijn dan neem je een pijnstiller. Dat lost de achterliggende oorzaak van het probleem uiteraard niet op. Integendeel het blijft opgeslagen in je systeem en werkt als een ruis, als een ballast in ons energiesysteem, totdat het ooit verwerkt en naar het licht, naar bewustzijn wordt gebracht.

Desgewenst kan ik een methode toepassen die uw problemen in het licht zet waardoor het donker, het onverwerkte oplost. Dit heet transmuteren. Transmuteren werkt nog krachtiger dan transformeren. Transformeren brengt veranderingen aan in de bestaande werkelijkheid waar transmuteren deze werkelijk verandert waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. 

Liefs, JohannaVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:Top