Voor u beschikbaar:
Murien, Janneke, Damaris, Caroline, Kurt, Sandra, Lizette, Petra

Momenteel in gesprek:
Yvonne, Marga, Hansje, Sujadi, Shamim

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Sujadi
Terug naar home

Sujadi

Sujadi is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Sujadi
Sujadi
In gesprek
Paragnost en energetisch heler, waarneming van uw levensproces, middels de 'Grote Lenormand legging', Proces begeleiding in bewustworden en verandering, negatieve energieën en structuren van situaties, transformeren en neutraliseren

Menukeuze 2 - boxnummer 17

Lieve mensen,

Als paragnost~leraar en energetisch heler en door de genoten levenservaring en groeiprocessen, kan ik u oprecht en aanvullend terzijde staan, voor het verkrijgen van een ruimer en verhelderend inzicht op uw levenssituatie.

Vanuit uw thema- of vraagstelling, neem ik middels de ‘Grote Lenormandlegging’ en paranormale waarneming, uw levensproces waar. Hierdoor worden er inzichten en overwegingen aangereikt, die u uitnodigen, om op een andere wijze naar u zelf en naar uw situatie en relatie te gaan kijken.

Dit geeft u de mogelijkheid, om bewust te worden, dat u eerst positieve verandering bij u zelf mag gaan aanbrengen, waardoor uw situatie en relatie met de ander, in een geheel andere perspectief komen te staan. Hierdoor worden verantwoordelijkheden en keuzes, duidelijk en helder.

Tevens bied ik ondersteuning, voor het transformeren en neutraliseren van negatieve energieën en patronen (rituelen en lagere entiteiten), waar de kernoorzaak voornamelijk ligt, in een ‘onveilige basis’ (angst).

‘Collectieve heling, op afstand’
Iedere Donderdagavond, vind kosteloos, de wekelijkse ‘Collectieve heling, op afstand’ plaats, voor uw transformatie en bewustwordingsgroei, om blokkerende energieën (emotionele blokkades), patronen en structuren te transformeren. Hierdoor ervaren en komen wij weer dichter bij onze ware gevoelens en positieve emoties.

Voor meer informatie en aanmelden, neemt u contact op met Sujadi.

De kern van ons leven is, ervaren, leren en weer loslaten. Waar het op neer komt is, dat we ons niet meer krampachtig hoeven vast te houden aan oude pijnlijke ervaringen en oude angst herinneringen. We mogen weer leren open staan, voor nieuwe ervaringen, levens bezielende omstandigheden en zielen aantrekken, welke de kwaliteit van ons leven als mens, positief aanvullen, verdiepen en verlichten.

Indien u hiervoor kiest, bent u bewust en wakker, om uw leven op een vernieuwende en verfrissende wijze, van heldere kleuren en geuren te voorzien!.

Graag sta ik u terzijde in uw veranderingsproces!

'De kracht die u ontvangt ligt niet in de betekenis van het gesproken woord, maar in de intentie waarmee u het tot u neemt'.

Mijn hartegroet, SujadiReikt u inzichten en overwegingen aan, om op een andere wijze, naar u zelf en naar uw relatie te kijken. Hierdoor wordt u bewust, hoe u eerst verandering kunt aanbrengen bij u zelf, waardoor de relatie met de ander, ook in een andere perspectief komt te staan.

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hierEigen tekst van Sujadi

Het Energetisch Werkhuis: Module levensomwenteling


Top