Voor u beschikbaar:
Rohaa

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Shamim
Terug naar home

Shamim

Shamim is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Shamim
Shamim
Offline
Medium & Paragnost, Helderziend, -voelend en -wetend, HSP-deskundig, Spiritueel Coach en begeleider, Telepathisch contact met dieren en kinderen

Menukeuze 2 - boxnummer 18

Hallo, ik ben Shamim , medium en paragnost. Via jouw energie/stem krijg ik beelden, gevoelens of verhalen door, waardoor ik je kan helpen en je inzichten kan geven om verder te komen op je levenspad. Het is ontzettend dankbaar en fijn om op deze manier mensen te ontmoeten en met ze te werken.
Ik ben gespecialiseerd in het invoelen van zielsrelaties en hun specifieke patronen, het telepathisch contact maken met kinderen en dieren en ik begeleid ontwikkelingsprocessen, zowel zakelijk als privé. Ook kun je bij mij terecht voor contact met overleden dierbaren en gidsen, kaartlegging (Tarot, Lenormand en krachtkaarten) huiszuivering en het weghalen van negatieve energie en/of entiteiten.

Verder kun je terecht voor allerlei vragen (heden, verleden, toekomst) over de liefde, werk, gezin en je persoonlijke ontwikkeling. Geen vraag is te gek en ik zal altijd proberen een direct, open en eerlijk antwoord te geven.

Naast het paragnost- en mediumschap via Antwoorden en Inzichten ben ik werkzaam als spiritueel coach, sensi therapeut, zielsbewustzijnstrainer en begeleider van rituelen en ceremonies. Dit doe ik op locatie.

Liefs

ShamimVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:

Top