Voor u beschikbaar:
Carolien, Rohaa, Charlotte, Noëlle, Shamim

Momenteel in gesprek:
Irma, Berlinda

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Murien
Terug naar home

Murien

Murien is beschikbaar voor:
Foto consult
Email consult
Plan consult
Murien
Offline
Energetisch therapeut (Aura- en Chakra-Therapeur/Reiki Master), (Spiritueel) begeleidster, Heldervoelend, -horend, -ziend en -wetend, Natuurvoedingsadviseur, Kruidengeneeskundige, Massage-Therapeut

Menukeuze 2 - boxnummer 20

Mijn naam is Murién Gabriëla Leonora.

Energetisch Therapeut (Aura-, Chakra healer en Reiki Master), (Spiritueel) begeleidster, Heldervoelend, -horend, -ziend, - en -wetend, Natuurvoedingadviseur, Kruidengeneeskundige en Massage-Therapeut.
In mijn jonge jaren was ik een heel verlegen, gevoelig meisje en kon veel voelen, horen, zien en weten. Ik kreeg vaak voorspellende dromen, visioenen en deed uitspraken die nog niemand om me heen van wist. Zo groeide mijn interesse in het spirituele en de groei van mijzelf en de ander, maar na m’n dertigste ging ik veel meer hiermee doen. In eerste instantie om mijzelf te helpen, beter te leren kennen en daarna om anderen te kunnen ondersteunen.
Wat voor mij en mijn (groot) ouders heel normaal was, was voor anderen nog een taboe.

Werken met, begeleiden en stimuleren van mensen zijn een paar van mijn passies met als motivatie de ander zien groeien en bloeien.
Ik ondersteun u op uw pad naar Persoonlijke, Geestelijke en Spirituele volwassenheid, gebruik hierbij mijn gaven en/of talenten. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie en pas ook die toe. Ik pas verschillende vormen toe en hecht hierbij veel waarde aan Eerlijkheid, Gelijkwaardigheid, Oprechtheid en Zuiverheid. Soms pas ik ook een stukje Automatisch Schrift toe. Het hangt ervan af wat op dat moment goed voelt om te doen.
Ik hou ervan om het spirituele te combineren met het maatschappelijke. Vandaar heb ik ook de opleidingen Natuurvoedingsadviseur, Kruidengeneeskundige en Massage-Therapeut gevolgd. Ik heb in het verleden de functie van administrateur beoefend waardoor ik u ook bij uw vragen m.b.t. financiën kan ondersteunen.

!!! Ik ga alleen op vragen in die met persoonlijke, geestelijke, spirituele groei, lichamelijke- en emotionele klachten te maken hebben. Ik ga niet in op vragen die over een ander gaan ook niet in op vragen over zwangerschap. Het is verstandig om bij klachten een arts of specialist te raadplegen en ik ondersteun u verder d.m.v. natuurvoedingsadvies, kruiden, healing, reiki-behandelingen en/of massage therapie.

Indien u na het lezen me wil spreken, dan kunt u gerust contact met mij opnemen op box. nr 20. 

Moge we Eerlijk naar onszelf en naar de ander zijn
Elkaar als Gelijke zien en behandelen
Hand in hand met Oprechtheid ons pad bewandelen en moge de Zuiverheid van de Bron waar wij allemaal vandaan komen in elk contact geproefd worden.

U bent welkom met al uw vragen.

Namaskar,
Murién Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:Top