Voor u beschikbaar:
Erica, Dina, Jeannette, Monica, Mary

Momenteel in gesprek:
Ernst

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Marcella
Terug naar home

Marcella
Marcella
Offline
Contact overledenen, Reiki, Heldervoelend, Pendelen, Tarot, Counseling/coaching, Horoscopen

Menukeuze 2 - boxnummer 21

Fijn dat u mijn profiel bekijkt, en zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Marcella, na jarenlange ervaring doe ik nu iets wat ik echt heel leuk vind, mensen de weg wijzen waar zij het even niet meer zien welke kant zij uit moeten. En help ik u graag weer het juiste pad op. Ik kan u de handvatten geven maar u blijft ten alle tijden de beslissing nemen over uw eigen leven. Ik werk op basis van persoonlijke intuïtie wanneer wij elkaar spreken aan de telefoon is geen enkele vraag te veel. Openheid biedt mogelijkheden, want vragen staat vrij.
Wilt u u energie verhogen en uit de angst blijven en minder stress ervaren, het is mogelijk om met mij samen een Schumann resonatie oefening te doorlopen. Hierdoor zult u merken dat u rustiger wordt en meer bij u zelf kunt blijven.

Door middel van de Lenormand kaarten kan ik antwoorden en inzichten geven om de blokkades weg te nemen. Eerlijkheid en transparantie vormen de essentiële basis van waaruit ik werk. Mocht de mogelijkheid ontstaan dat ik geen verrijking kan bieden dan geef ik dit respectvol aan. Soms kan een belastende blokkade zo diep zitten of geleidelijk zo zwaar worden dat u er niet met familie of vrienden over kunt praten. Graag ben ik dan een respectvol en liefdevol luisterend oor.
 
Door mijn chronische ziekte heb ik heel wat tegenslagen moeten verwerken, maar ben hierdoor ook enorm gegroeid. Over ziektes mag en doe ik geen uitspraken , maar kan u wel helpen welk pad u het beste kunt belopen, of misschien wilt u alleen mijn luisterend oor van iemand die weet hoe het is om een aandoening of ziekte te hebben waarvan de buitenwereld het maar niet schijnt te kunnen plaatsen. Onbegrip is waar u tegenaan loopt. U mag mij altijd bellen voor advies hoe ik hiermee omga, de slagen van de zweep heb leren aan zien komen. En sta dan nu ook positief in het leven, elke dag weer help ik mensen hiermee op weg wat mij veel voldoening geeft.


Op basis van deze inleiding, hoop ik graag wat van u te horen en kunt u mij benaderen via de telefoon.

Liefs Marcella

Reiki

Pendelen

Foto reading

Lenormandkaarten, Kipper furtune telling deck

Tarot/Lenormand in combinatie met uw horoscoop, ik werk hierbij met de Living Wheel kaarten

Counseling/coaching

Horoscoop lezen, en toelichten (voor uitgebreide uitleg van geboortehoroscoop heb ik geboortedatum en tijd nodig, en uw geboorteplaats nodig.. Kan u uitleg geven omtrent de planeten en wilt u een korte uitleg dan kan dat natuurlijk ook.

Bijenwas tekeningen, als u mij uw kleuren aangeeft dan maak ik voor u een tekening, en zal hierbij mijn uitleg geven wat ik zie en door krijg, wilt u de tekening hebben dan kan ik deze toesturen.

Contact leggen met overleden dierbaren.

Veel liefs, Marcella


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Chat (1.00 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:

Email notificatie instellen Chat
Top