Voor u beschikbaar:
Rosana, Ernst, Kristel, Suze

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Mary
Terug naar home

Mary

Mary is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Mary
Mary
Offline
Astrologisch Business coach, gespecialiseerd in zielskwaliteiten, unieke gaven en levensdoel. Vanuit je geboortehoroscoop en mijn heldere waarnemingen geef ik je inzichten.

Menukeuze 2 - boxnummer 26

Mijn naam is Mary en ik ben spiritueel astroloog en business coach.

Hoe werk ik? 

Op basis van je geboortedatum, plaats en tijd maak ik een horoscoop en kan ik jou helderheid en inzicht geven in jezelf en je situatie waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt en een nieuw toekomstperspectief krijgt. Ook het inzichtelijk maken van moeilijke ervaringen en gebeurtenissen. Verder geef ik je informatie over je vorige levens en je leerprocessen.

Als helderwetend astroloog geef ik inzichten aan je door om je zielsmissie te vinden, dit zorgt voor meer voldoening en vrijheid.

Met de astrologie geef ik inzichten in het verleden, heden en handvatten voor de toekomst.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als professioneel astroloog en business coach. Zowel voor privépersonen, als organisaties en zzp-ers. Ik heb veel mensen geholpen vanuit de astrologie en vanuit mijn heldere waarnemingen.  

Ik kan je helpen met: karakteranalyse, aanleg van talenten en mogelijkheden, je unieke kwaliteit, je paranormale gaven, levensdoel, je missie in dit leven, werk, business.

Als spiritueel astroloog werk ik met onder andere de betekenis van de planeten, maansknopen, de zwarte maan, de transformatiepunten.

Ik geef je inzichten in je persoonlijke ontwikkeling, verandering en toekomst. Als astroloog, persoonlijk coach en business coach kan ik jou helpen met goede keuzes maken waardoor je verder kunt groeien. Zodat je het leven kunt leiden waarvoor je geboren bent. Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:

Email notificatie instellen
Top