Voor u beschikbaar:
Petra., Ernst, Jeannette, Roos, Noelle

Momenteel in gesprek:
Nova, Adinda

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Koosje
Terug naar home

Koosje

Koosje is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult

Reacties over Koosje
Koosje
Offline
Heldervoelend, Helderziend, Helderwetend, Transformatiecoach, Energetisch massagetherapeut

Menukeuze 2 - boxnummer 29

We leven in een tijd van grote verandering. Er is veel gaande om ons heen. In de wereld, in ons land, in de politiek, in organisaties, in relaties en op individueel niveau. Dat geeft verwarring, spanning, angst, onrust en onzekerheid.

Een gevolg hiervan is dat steeds meer mensen ervoor kiezen los te breken uit het collectief om vanuit hun hart en eigen waarheid te gaan leven. Dit wordt ook wel het pad van zelfrealisatie genoemd. Mensen willen weer thuiskomen bij zichzelf en gaan leven vanuit hun essentie, ofwel hun authentieke zelf. Omdat dit wordt aangestuurd vanuit een diepere laag (je ziel), gaat hier in veel gevallen, een “crisis” in de vorm van een relatiebreuk, ziekte en/of ontslag aan vooraf.

Het pad van zelfrealisatie is het afbrokkelen en loskomen van collectieve programmeringen, overtuigingen, patronen en het helen van oud zeer, op zowel individueel als collectief niveau. Puinruimen dus. Dat gaat soms heel diep en kan daardoor ook behoorlijk pittig zijn. Alles wat niet meer past bij wie jij in essentie bent, ga je loslaten, om ruimte te maken voor jouw unieke potentieel.

Dit pad van zelfrealisatie is een héél bijzonder, maar zeker geen gemakkelijk pad. Ook kun je je soms erg eenzaam en onbegrepen voelen. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je een luisterend oor bieden en  je helpen om bepaalde patronen en overtuigingen inzichtelijk te krijgen, zodat je deze kunt gaan loslaten, waardoor er ruimte komt voor wie jij werkelijk bent en voor wat werkelijk bij jou past. En kun je jouw unieke potentieel gaan leven . Daarnaast kan ik je helpen om vanuit een ander perspectief naar moeilijke situaties in je leven te kijken, zodat dit kan veranderen.

Ook met vragen over je werk, wonen, relaties etc kun je bij mij terecht.

Warme groet, KoosjeVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Koosje is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen Chat
Top