Voor u beschikbaar:
Petra, Monique., Dick, Mary, Emmelie, Carolien, Conny

Momenteel in gesprek:
Florentine

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Jane
Terug naar home

Jane

Jane is beschikbaar voor:
Foto consult
Plan consult

Reacties over Jane
Jane
Offline
Paragnost en Medium

Menukeuze 2 - boxnummer 31

Welkom

Ik ben Jane, paragnoste en medium.

In het leven kennen we allemaal the “ups” and “downs” net een achtbaan.. Een acht, het oneindige symbool, waar we allemaal wel eens herkenning in kunnen vinden doordat sommige situatie’s, oneindig lijken te duren.

Graag help ik u verder met uw vraagstukken op uw weg. Door mij af te stemmen op uw energie, mag ik voor u de antwoorden en inzichten door krijgen die u op dat moment nodig heeft. Elk consult is uniek en loopt zoals het lopen moet. Met uw en mijn gidsen, help ik u graag verder op uw weg.

Vaak is de ervaring wanneer een persoon een kaartlegging zou willen, dat ik dezelfde informatie in de kaarten mag zien die ik in het gesprek al door mocht krijgen.

Mocht u een kaartlegging of een vraag aan de pendel willen stellen dan behoort dat natuurlijk wel tot de mogelijkheden. Kaarten waarmee ik dan werk zijn de Mlle Lenormand en de orakel-kaarten van Doreen Virtue.

Warme groet, JaneVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Jane is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier
Eigen tekst van Jane

Als klein meisje was ik altijd al gevoelig voor mijn omgeving en pikte allerlei energieën op. Rond mijn tiende levensjaar begon ik boeken te lezen als " is er leven na de dood ". Ook begon ik mij af te vragen wat er toch in het universum zou zijn, achter al die planeten. Ik kreeg vanaf mijn tiende levensjaar dromen die uitkwamen. Tevens leerde ik mijn dieren kennen in mijn dromen die mij waarschuwden voor gevaar. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ook ik mijn levenslessen heb gehad en nog steeds. Deze gave komt vanuit mijn vaders kant, zo ben ik te weten gekomen dat de opa van mijn vader ook gaven had. Door de jaren heen werd ik helderruikend, helderwetend en kan het mij gebeuren dat ik een energie overneem tijdens een consult. Ik ben dankbaar dat ik samen met uw en mijn gidsen u verder mag en kan helpen. In zuiverheid, licht en liefde. Warme groet, JaneTop