Voor u beschikbaar:
Leontine, Eva

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Andjela
Terug naar home

Andjela

Andjela is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Andjela
Andjela
Offline
Medium, Love connector, Energy Reader, Kaartlegster, Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend.

Menukeuze 2 - boxnummer 33

Hallo, ik ben Andjela.

Ik werk met de Silver-energie, deze komen uit de vijfde dimensie (5D) deze dragen een healing frequentie van 1111. Hierdoor kan ik u dichter bij uw tweelingziel brengen. Dit doe ik tijdens een healing en reading. Hierdoor worden mijn consulten als uplifted ervaren. Ik kan ook accurate tijdsvoorspellingen geven.

Ik verbindt de energieën die uit de 5D komen met elkaar voor het hoogste universele plan. Ik kan voelen en zien hoe jullie met elkaar verbonden zijn en waar er een eventuele miscommunicatie zit in de energie en welke dimensie deze miscommunicatie veroorzaakt. Ik zal tijdens een consult dit energetisch ontkrachten, en kracht geven aan het hoger en dieper niveau van verbondenheid. Hierdoor ontstaat er meer begrip, acceptatie en compassie. Dit zullen gevoelens van frustraties en machteloosheid vervangen voor rust, en dit creëert een ruimte voor overgave en ontvankelijkheid waardoor de liefde weer naar jou toe kan stromen op een gelijkwaardig niveau van het hartchakra. In deze dimensie is er geen plek meer voor angst of voor afwijzing en deze zal dan ook op 4D getransformeerd worden naar liefde. Op dit hogere niveau van liefde sta je in contact met je hogere zelf. Hierdoor kan jouw tweelingziel zich met jou verbinden om de onvoorwaardelijke liefde met jouw ziel samen te doen smelten, want dat is waar de ziel naar verlangt: van eenheid naar heelheid! 
 

Zwanger worden:

Wilt u zwanger worden en lukt dit steeds maar niet, dan kan ik energetisch contact leggen met het zielenkindje en kijken en voelen wat er nodig is om de verbinding met de toekomstige moeder en zielkindje energetisch met elkaar te verbinden.

Ik zie aan de hand van de aura kleur van het zielenkindje hoever de zwangerschap nog ligt en welke verbinding er nog energetisch aangevuld mogen worden. Dit gebeurt vanuit een warme liefdevol engelen energie die meteen al als een erkenning zal voelen.

Zwangerschap: 

Ik ontvang boodschappen van jouw baby in jouw buik, ik kan jou via de baby doorgeven wat voor spiritueel kindje het wordt en waar je bij mag opletten tijdens de opvoeding van het kindje, wat voor levensdoelen het heeft en waarom het kindje jou uitgekozen heeft als mama, alle moeders hebben een karma met hun kind.

Heb je het gevoel dat je maar moeilijk contact kan maken met je ongeboren kindje dan kan ik de aura van je kindje verbinden met jouw aura. Hierdoor zal het kindje de liefde van de moeder nog meer ervaren en zal het hechtingsproces bevordert worden al vóór de geboorte..
 
Baarmoeder:
 
Het vrouwelijke lichaam word gezien als een godinnen tempel dat heilig is.
Hierin ligt een grote heilige innerlijke krachtbron. Dit heeft een alles omvattende oerkracht hierin leeft een zachte warme energiebron en juist deze energiebron kan leven schenken. Vele vrouwen die al op leeftijd zijn hebben vaak een sterilisatie laten doen om de één of andere reden. Deze sterilisatie heeft als gevolg gekregen dat de vrouw zich niet meer verbonden voelt met haar eigen lichaam.
Vele vrouwen ervaren het alsof de energie die er zat weg is, en kunnen hierdoor symptomen krijgen als depressief zijn, vermoeid zijn enz. Deze symptomen komen omdat de eerste en tweede chakra verstoord zijn.
 
Deze twee chakra's staan voor aarde, verbinden en ontvangen. Als deze energieën wegvallen voelt het alsof je in een gat bent beland, dit gevoel kan ik jou ontnemen door met een baarmoeder healing jou energie aan te vullen waardoor de energie die er voor de sterilisatie was weer terug te brengen. Dus denk hier echt bij aan de energie die aangevuld word niet de baarmoeder zelf maar de energie die hier bij hoort.
 
Het resultaat zal zijn dat je jezelf weer terug vind als vrouw zijnde en dat je feminine feelings weer jouw eigen worden waardoor je weer de verbinding met jezelf kan herstellen en hierdoor weer een connectie terug vind met alles wat is.
 


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Andjela is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top