Voor u beschikbaar:
Catharina, Dina, Sky, Koosje, Kurt, Bas, Maria, Emmelie, Rosana

Momenteel in gesprek:
Rachel, Erica, Mary, Monique., Angelique

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Sky
Terug naar home

Sky

Sky is beschikbaar voor:
Plan consult
Sky
Online
Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Helderhorend, Sterk intuïtief invoelend, Mediumschap, Engelenkaarten Reading, Engelen en Gidsen Reading Healing & Reading.

Boxnummer 35
Alleen te bereiken via credits op 010-3009100 box 35.
Overdag, avonden en weekend € 2 p/m
Bel via credits, klik hier


Hemel en Aarde met elkaar verbindend, zoals een Engel op aarde. Ik voel liefde voor alle wezens op aarde sinds ik een klein meisje was. Voelde mij niet begrepen. Nu sta ik in het middelpunt van mijn eigen bestaan en in mijn kracht. Dat wens ik iedereen toe.

Wat doe ik: Vanuit een zuiver contact met “de Bron” geef ik Healings & Readings met Engelen en Gidsen. Ik geef praktische Tools om in jouw kracht te komen. Want we leven wel op aarde en daar mag het stromen ;-). Humor is in deze ook belangrijk want het leven mag gevierd worden en mag ook luchtig zijn.

Een vlotte spirituele vrouw, met beide benen op de grond. En help je om vanuit Liefde, Geluk en Overvloed te gaan leven. Daarnaast werk ik met Chakra’s. Ik ben puur, eerlijk, zeer empathisch, warm en open.

Ik werk met Engelen Kaarten en andere kaartendecks om de Reading op een heldere en mooie manier te begeleiden. Een Healing op afstand is ook mogelijk via de lijn.

Jouw Chakra’s leer ik je te voeden, blokkades op te heffen en ze te laten stromen. Ik leer je jouw chakra’s te beschermen en tegen negatieve mensen en situaties, grenzen stellen en hoe op te laden wanneer je door iets of iemand bent leeggezogen.

Vanuit mijn ervaring als yogadocent kan ik je ademtechnieken leren om je rust weer te hervinden. Hoog sensitieve mensen kan ik veel leren in de omgang met zichzelf.

Achtergrond: Shiatsu & massage therapeut. Kennis van de 5 elementen, Chakra’s, Yoga, Astrologie, Symbolon Tarot, menselijk lichaam, Trad. Chinese Geneeskunde, Meridianen.

 
    


Beschikbaar via credits bellen:
Vanuit Nederland: 010 - 30 09 100
Vanuit België: 0031 10 300 9100

Bel via credits, klik hier

Sky is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top