Voor u beschikbaar:
Eva, Leontine

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Sky
Terug naar home

Sky

Sky is beschikbaar voor:
Plan consult
Sky
Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Intuïtief zeer invoelend & empatisch. Mediumschap, Engelen & Gidsen Kaarten Healing & Reading.

Menukeuze 2 - boxnummer 35

Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt. Welkom!

De Hemel en Aarde met elkaar verbindend, zoals een Engel op aarde. Ik voel liefde voor alle wezens op aarde sinds ik een klein meisje was. Voelde mij vroeger anders en ook wel eenzaam. Door vele levenservaringen en leerprocessen, wat niet altijd makkelijk was, ben ik in staat om in mijn eigen kracht te staan en jou nu te helpen. Hoe mooi is dat?

Vanuit een zuiver contact met “de Bron” geef ik Healings & Readings samen met mijn Gidsen en Engelen. Ik werk veel met chakra’s, de energiewielen in jouw lichaam. Hiermee sta je in contact met anderen. En hoe beter het stroomt in jou, hoe stabieler intuïtiever je bent. Ook werk ik met etherische oliën, die geneeskrachtig kunnen werken op je humeur en lichaam. Ik leg graag kaarten om de reading op een zuivere wijze te ondersteunen.

Ik geef de Engelen Healing ook op afstand via de bel-lijn. Dit heeft een zeer positieve uitwerking op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

Vanuit mijn ervaring als Shiatsu Therapeut, masseur en yogadocent kan ik je ademtechnieken, Chi Kung oefeningen en meditatie leren om je rust in jezelf weer te hervinden.

Achtergrond: Ruim 17 jaar Holistisch Shiatsu & massage therapeut. Kennis van de 5 elementen, Aromatherapie, Chakra’s, Yoga, Astrologie, Tarot kaarten, menselijk lichaam, Traditionele Chinese geneeskunde, voeding en HSP en veel mensenkennis

 


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Sky is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top