Voor u beschikbaar:
Catharina, Rosana, Leontine, Alicja, Bas

Momenteel in gesprek:
Monique.

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Petra
Terug naar home

Petra

Petra is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Petra
Petra
Offline
Healer, Spiritueel coach, Paragnost, Medium, Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Heldervoelend, Bewustwording, Kinderen, Tweelingzielen, Dieren, Relaties, Werk, Financiƫn, Vorige levens.

Menukeuze 2 - boxnummer 45

Er bestaan geen rare vragen!

Al jaren mag ik als kanaal/medium werken, waarbij ik werk vanuit innerlijke balans en onvoorwaardelijke liefde voor het leven, de aarde, de volwassen mens, maar ook en vooral kinderen en dieren. Ik doe ook niets zonder ‘toestemming’ van mijn/onze gidsen. Tijdens een gesprek ben ik meestal ook letterlijk een kanaal dat gebruikt wordt door onze gidsen. Als er een antwoord beschikbaar is, geef ik het ook door. Als er geen antwoord komt, zeg ik dat ook.

 

Healing

Zodra een gesprek start zijn onze gidsen al bezig een healing te geven voor rust en ontspanning. Ook kan ik een gerichte healing doen, die nooit langer dan 5 minuten duurt. Op mijn website (petrabaas.nl) kunt u lezen over enkele – voor mij bijzondere -  genezingen die ik via healing mocht doen. Dit betekent niet dat elke ziekte of aandoening met healing behandeld kan worden. Maar proberen kan altijd. Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Petra is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top