Voor u beschikbaar:
Rosana, Jeannette, Natasja

Momenteel in gesprek:
Catharina, Ajita, Adinda, Petra, Erica, Elsbeth, Jellie, Koosje, Emmelie

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Petra
Terug naar home

Petra

Petra is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Petra
Petra
In gesprek
Medium, Paragnost, Levenscoach, Healer

Menukeuze 2 - boxnummer 45

Er bestaan geen rare vragen!

Regelmatig wordt me gevraagd of een rare vraag gesteld mag worden, bijvoorbeeld over dieren of situaties. Alle vragen zijn welkom; tweelingzielen, zielemaatjes, dieren, situaties, werk, familie, kinderen, financiën, relaties, vorige levens, bewustwording, gezondheid, enzovoorts … immers alles is energie, waar het ook over gaat.

Healing

Zodra een gesprek start, zijn onze Gidsen al bezig met een healing voor rust en ontspanning. Ook kan ik een gerichte healing doen, die nooit langer dan 5 minuten duurt. Een healing is zo kort, omdat ik nooit langer mag healen, vanwege de krachtige energie waarmee ik verbinding sta. Op mijn website kunt u onder andere lezen over een – voor mij bijzondere -  genezing ik via healing heb mogen doen. Deze man had een zeldzame (huid)ziekte waarvoor nog geen behandeling bestaat. Na een paar healingen waren al zijn klachten en pijnen verdwenen en zijn ook niet terug gekomen. Dit betekent niet dat elke ziekte of aandoening met healing geneest. Maar proberen kan altijd.

Zuiver

Ik werk vanuit mijn hart, licht en zuiverheid en mag vrij snel naar de kern van een probleem. Ik ben vrij direct, ik geef door wat ik ontvang; een antwoord kan daarom anders zijn dan verwacht. Deze antwoorden bieden een opening, rust of ruimte.

Persoonlijk

Voor meer informatie over wie ik ben en hoe ik werk : https://www.petrabaas.nl. Hier kunt u ook lezen hoe belangrijk voor mij “gewoon” leven in vrijheid is en wat voor mij geluk betekent. Dat is ook mijn boodschap en mijn levensdoel : “gewoon” genieten van het leven.

Hoe?

Tijdens het telefoongesprek is uw stem en dat u praat voor mij heel belangrijk. Op het moment dat u praat, stem ik af op uw energie en uw stem en krijg ik vanuit de Bron van alles door. Hoe meer u praat, hoe dieper ik in de afstemming kom en hoe meer details ik ontvang. Ik word voornamelijk geleid naar het innerlijk bewustzijn, groeiprocessen. Daar ligt een deel van mijn specialisatie. Een ander deel is vorige levens. Vaak krijg ik de connectie te zien met het huidige leven, waardoor veel (vaak nog onbegrepen) dingen op hun plaats kunnen vallen.Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:

Email notificatie instellen
Top