Voor u beschikbaar:
Rachel, Dina, Angelique

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Irma
Terug naar home

Irma

Irma is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Irma
Irma
Offline
Helderziend/wetend | Tarotreader & docent | Zielsconnecties | Psychologie (Jung) | Life coaching | Droomduiding | Direct | Eerlijk | Luisterend oor | Advies |

Menukeuze 2 - boxnummer 46

De unieke mogelijkheid bestaat nu ook om mij en Noelle (box 48) samen te spreken via onze duobox. Zie 'Plan een consult' box 19.

Wanneer het overzicht ontbreekt, je tegenwind ervaart, beslissingen moeilijk of niet kunt nemen kan het heel prettig zijn wanneer iemand objectief met je mee ‘kijkt’, en vooral mee ’voelt’. Daarom kun je bij mij terecht met al je vragen. Mijn persoonlijke motto is dat we allemaal weleens advies of een luisterend oor nodig hebben van iemand die objectief naar je situatie kan kijken. Kernwoorden zijn daarbij: empathie, discretie, luisteren, invoelen en zonder oordeel zijn. Vanuit achtergrond en ervaring kan ik een sleutel aanreiken die voor jou de deur kan openen, zodat je een volgende stap kunt nemen.

Geen vraag is vreemd want iedereen mag zijn wie hij of zij is, authentiek en uniek. Respect voor ieders eigenheid staat bij mij op nummer 1 op het prioriteitenlijstje.

Ik wens je een prachtige ‘reis’ toe die we ‘het leven’ noemen!

Ervaring

Vanaf 2009: Als telefonisch consulent

Vanaf 2002: Als therapeut in persoonlijke coaching/gesprekken

Vanaf 2011: Tarot-docent

Na ruim dertig jaar werken met de tarotkaarten heb ik een tarot-opleiding in 12 modules ontwikkeld en geschreven om het vak als tarotist gedegen en met verantwoordelijkheid te leren vanuit het Jungiaanse gedachtegoed (zie tarotopleiding.com).

Naast mijn therapeutische en coachingsvaardigheden, zet ik heldervoelendheid en helderwetendheid in die ik van kind af aan bij me draag.

Ik heb diverse weken doorgebracht in Engeland aan het Arthur Findlay College in Stanstedom getraind te worden in het mediumschap, energievelden, trance en trance-art teneinde structuur aan te brengen in het ‘helder zien’. Als je niet weet waar het vandaan komt, en je gaat ervan uit dat iedereen hetzelfde  ‘onzienbare’ ziet en ervaart, zoals de èchte ‘waarheid’ achter alles, dan kan het je behoorlijk in de weg staan als blijkt dat dat niet zo is. Maar zoals altijd met alles, kun je iets wat ‘destructief’ lijkt te zijn, ook naar het constructieve, het positieve, tillen.

Juist dat laatste deed ik onder andere met behulp van deze cursussen in Engeland, ook samen met Noëlle (box nr. 48). We vullen elkaar heel mooi aan vanuit onze verschillende disciplines en we hebben ons samen steeds verder ontwikkeld. Onze intuïtieve en spirituele gaven kregen vooral in Engeland handen en voeten en zo konden we al veel mensen helpen. Dat is het mooiste wat er is, maar vooral… met “heel veel plezier!”

Noelle en ik werken al jaren samen en er is nu ook de unieke mogelijkheid om een consult van ons beiden tegelijk te krijgen via box nr 19. U kunt ook via 'Plan een consult' een afspraak maken.

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Irma is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier
Eigen tekst van Irma

Ervaren helderziend, heldervoelend en helderwetend medium (conform Engels mediumschap), Droomwerk, Jungiaans Filosofisch Therapeut, Tarotist (en tarot-docent), gespecialiseerd in coaching bij bewustwordingsprocessen en het hervinden van je innerlijke kracht

Email notificatie instellen
Top