Voor u beschikbaar:
Ajita, Leontine, Eva

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Elsbeth
Terug naar home

Elsbeth
Elsbeth
Offline
Helderwetend, Helderhorend, Helderziend en Heldervoelend, Orthomoleculair therapeut, Foto reading, Reading/healing op afstand, Coach in bewustwording persoonlijke ontwikkeling, Hoog-gevoeligheid, Rouwbegeleiding

Menukeuze 2 - boxnummer 47

Mijn naam is Elsbeth, vanuit mijn bewustzijn stem ik me af op jou zodat je antwoorden en inzichten krijgt op vragen, situaties en patronen die op dit moment spelen in jouw leven. Ik krijg beelden te zien, hoor en voel ik informatie welke voor jou bestemd is. Vraag je je weleens af waar je nu staat en wat je nodig hebt, dan kan een gesprek verhelderend zijn. Je inzichten geven, helpen keuze(s) te maken. Je bewust(er) te maken in jouw proces. 

Lopen bepaalde dingen niet zoals je zou willen en wil je (weer) in je eigen kracht komen, dan kan ik je helpen hoe daar op een andere manier naar te kijken en wanneer nodig patronen te doorbreken. Met behulp van mijn analytisch vermogen doorzie ik snel situaties en kan ik je laten zien wat voor jou belangrijk is en hoe dat te bereiken. Jouw verhaal is mijn uitgangspunt. Wil je meer weten, bel me gerust. 

Ik hoor graag van je, hartegroet Elsbeth . Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Elsbeth is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top