Voor u beschikbaar:
Bas

Momenteel in gesprek:
Leontine, Alicja

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Adinda
Terug naar home

Adinda

Adinda is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Adinda
Adinda
Offline
Tarotist, Paragnost, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Astrologe, Reiki master, Bewustzijns-coach.

Menukeuze 2 - boxnummer 52

VRAGEN
Je bent welkom met alle vragen over je leven en je persoonlijke ontwikkeling. Ook met praktische vragen over relaties, kinderen, werk en alles wat je bezighoudt. Graag sta ik je bij in moeilijke tijden, heb een luisterend oor en oordeel niet. Ik ben liefdevol, eerlijk en geef concrete antwoorden. 
 
HET CONSULT
Als je mij je naam geeft en een korte uitleg van de situatie of vraag, kan ik me op jou afstemmen. Ik kijk en voel met jou mee, met behulp van mijn mediamieke gaven. Ook ontvang ik beelden en informatie die ik aan jou door mag geven. Zo onderzoeken we waar voor jou de oplossing zit. Daarna kun je weer met frisse moed verder!
Ik kan je ook Reiki op afstand geven, waardoor je je rustiger en helderder zal gaan voelen.
 
TAROT
De Rider Tarot kaarten geven gedetailleerd antwoord, waardoor je een helder beeld krijgt van de situatie. Verleden, heden, toekomst, eventuele blinde vlekken en stappen die gezet mogen worden. Ook kunnen de kaarten helpen bij het maken van keuzes of helderheid geven over je levensdoel.
 
ASTROLOGIE
Ben je benieuwd naar de planeetstanden in jouw horoscoop, zoals je zon, maan en ascendant? Of wil je graag weten op welk gebied jouw levenslessen liggen (de maansknopen)? Als je je geboortetijd weet kun je me bellen voor een astrologisch consult.  Ik kan een gedetailleerde duiding geven van je karakter, aanleg, pijnpunten en valkuilen, en ook kunnen we kijken welke thema's op dit moment in je leven spelen en wat daar de lessen van zijn (de transits). Als je de geboortedatum weet van je partner, vriend(in) of familielid, kunnen we (met toestemming) ook jullie partnerhoroscoop bekijken.
 
PASSIE
We krijgen allemaal te maken met tegenslagen, en met lastige situaties en mensen. Vaak blijven bepaalde thema’s terugkomen, net zolang tot we er ons eigen antwoord op hebben gevonden. 
Het doel van het leven is ons te ontwikkelen, en het is mijn grote passie daarmee bezig te zijn. Ik deel mijn kennis en inzichten graag, zodat we samen kunnen groeien naar een bewuste en liefdevolle wereld.
 
VAARDIGHEDEN
Tarotist, astroloog, paragnost, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, Reiki master, energetisch healer & masseur, emailconsult/automatisch schrift, bewustzijns-coach. 


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:

Email notificatie instellen
Top