Voor u beschikbaar:
Kristel, Kees-Jan, Maria, Rosana, Suze, Ernst, Catharina

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

AnneMieke
Terug naar home

AnneMieke

AnneMieke is beschikbaar voor:
Foto consult
Email consult
Plan consult
AnneMieke
Offline
Helder in Weten - Voelen - Zien - Horen / Fotoreading / Liefdevolle Boodschapper / Luisterend Oor / Liefde - Relatie - Werk - Business - Geld

Menukeuze 2 - boxnummer 62

Ik ben er voor jou!
 
Ik wens je een vol en fijn leven en met mijn heldere gaven en diepere weten help ik je om in een tijd van verwarring en onrust focus en balans te creëren. 
 
Waar loop je tegen aan en wat mag er opgelost worden? Ik tune in op je (volledige) naam en op je stem en ik mag aan je doorgeven wat je nu nodig hebt om weer in je kracht te komen. Ook lees ik de energie van personen (en dieren) op foto en voel haarfijn aan waarom zij in jouw leven zijn of waren.
 
Ook jij mag de liefdevolle kracht van het universum ervaren. De simpele voorwaarde die het universum hiervoor aan jou stelt is dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven en dat je gelooft in je eigen grootsheid en vertrouwt op jouw eigen kracht. Jij doet er toe en dit leven heeft alles in zich om optimaal door jou geleefd te worden. Dus, ervaar je struggles in de liefde, in relaties, op je werk en in geldzaken en verlang je naar rust en balans en ben je klaar voor de volgende stap? Dan is het nu de tijd om aan de slag te gaan en daarom ik ben er voor jou.  
 
Ik geef eerlijk antwoord op al je vragen. En al zijn het misschien niet de antwoorden die je zou willen horen, vertrouw er op dat de boodschap die ik aan jou mag doorgeven er is om jouw allerhoogste goed te dienen en dat de liefdevolle betekenis ervan zich voor je zal ontvouwen.   
 
Voel je welkom en ik zie er naar uit je in een mooi gesprek te mogen ontmoeten. 
 
In liefde,
 
AnneMieke
 
P.S. Ben je blij met ons gesprek en wil je dit delen dan nodig ik je uit om een reactie achter te laten in een mail: antwoordeneninzichten@kpnmail.nl


Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

AnneMieke is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top