Voor u beschikbaar:
Eva, Rohaa, Roos

Momenteel in gesprek:
Carol Ann, Mary

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Danielle
Terug naar home

Danielle

Danielle is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult
Danielle
Offline
Helderwetend, -voelend, -horend, Universal White Time Healer, Tweelingzielen, Soulmates, Tarot, Pendelen, Transformatie- en ontwikkelingsprocessen, NLP, Coaching & counseling

Menukeuze 2 - boxnummer 66

Loop je even vast ? Heb je hulp nodig om meer inzichten te krijgen ? Wil je duidelijkheid ? Of heb je, zoals iedereen weleens heeft, behoefte aan een luisterend oor en echt aandacht voor jouw verhaal of situatie ?

Voel je welkom ! Ik ben Daniëlle 

  • Helder intuïtief gesprekspartner - helderwetend, - voelend, - horend
  • Universal White Time Healer- zie extra toelichting onderaan mijn profiel
  • Tweelingzielen, soulmates, karmic partners
  • Pendelen en Kaartlegging- tarot, engelen orakel kaarten
  • Astrologie
  • HSP - hoog sensitiviteit
  • Transformatieprocessen- en ontwikkelingsprocessen
  • NLP - Neuro Linguistic Programming - o.a wegnemen angsten en blokkades, communicatie tools
  • Coaching & counseling
  • Business / management gerelateerde sparring

Alle aandacht voor jou. Niets is hierin raar of vreemd. Tijdens ons open gesprek stem ik mezelf af op jouw energie, jouw verhaal of situatie. Ik geef je graag inzichten, richtlijnen en tools voor het vervolg zodat jij je beter voelt, in je kracht staat en de leiding (weer) neemt over jezelf in jouw leven..

Liefs Danielle 

Extra toelichting :

Wat is Universal White Time Healer (UWTH) ?

De energie van UWTH past met zijn vele toepassingsmogelijkheden bij het ontwikkelingsniveau van mensen in deze eeuw. Het is een zuivere, liefdevolle energie die in een zeer hoge frequentie gebracht wordt. Het is een veilige energie die vanuit een universele bron komt.

UWTH ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens en helpt je om pijnlijke ervaringen, stress, verdriet, trauma's en blokkades op een zachte en liefdevolle manier op te lossen. Zo ontgift je je lichaam en geest en versterk je het immuunsysteem. 

UWTH is een voedende energie voor mensen, dieren, de aarde, materie, gebeurtenissen en persoonlijke situaties en werkt in op zowel het lichaam als op de geest. Niet alleen de genezing van lichamelijke kwalen wordt door UWTH gesteund, ook helpt het negatieve emoties en gedachtepatronen te verwerken en los te laten. Je hoeft niet " ziek " te zijn om voor behandeling in aanmerking te komen. Juist de onderbewuste en meestal onderdrukte psychische drempels en blokkades zijn vaak de oorzaak van lichamelijke of psychische klachten.

Behandeling

Tijdens de behandeling komt de energie altijd daar terecht waar je hem op dat moment nodig hebt. De uitwerking van de energie is daardoor bij ieder individu en bij iedere behandeling weer anders, die kan variéren van gewoonweg tot rust komen en het verlichten van pijnen, tot het losmaken en verwerken van emotionele problemen.

Voor wie/welke klachten is UWTH geschikt ?

UWTH is geschikt voor de mens die aan zijn heelwording op lichamelijk en geestelijk gebied wil werken en is vooral zeer geschikt voor mensen met bijv de volgende problemen : Depressie - Stress - Vermoeidheid - Lusteloosheid - Slaap -, geheugen en concentratieproblemen - Emoties zoals angst, onzekerheid, woede etc - Lichamelijke klachten zoals pijn, spanning, benauwdheid etc - Nervositeit - Het stellen van persoonlijke doelen - Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis, enz. 

Bij een UWTH worden alle klachten in verleden, heden, en toekomst tegelijk behandeld. En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling direct de ontbrekende kleur/vibratie aan. Ook bij kinderen heeft UWTH een aangenaam en krachtig helend effect op hun lichamelijke en geestelijk welzijn. 

UWTH ondersteunt degene die behandelt wordt bij wat op dat moment belangrijk is en is nooit strijdig met andere behandelwijzen. Degene die een contactbehandeling ondergaan ervaren de White Time energie als heel prettig, liefdevol en diep ontspannend.

Behandelingen zijn mogelijk op locatie of op afstand.

 

 

 Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Danielle is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier
Eigen tekst van Danielle

 


 Top