Momenteel in gesprek:
Kristel

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Joke
Terug naar home

Joke

Joke is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult
Joke
Offline
Helderwetend, Heldervoelend; Mental Coach en Therapeut

Menukeuze 2 - boxnummer 69

Bewustwording, loslaten, emotie, gevoel, zielsverwanten, verbindend communiceren en innerlijke kracht.

Met behulp van mijn helderweten, inzicht en bij jou aansluiten help ik jou om antwoorden, inzichten en handvatten te krijgen. Het horen van jouw woorden, taal en stem zijn voor mij een belangrijk hulpmiddel.

Ik help jou graag ‘onder water te kijken’. Onder water, in jouw onderbewuste, liggen namelijk die diepere oorzaken van moeilijke situaties of mensen die je treft en gevoelens of gedrag waar jij mee stoeit. Wat jou blokkeert om jezelf te zijn en je vrij te voelen, ligt in jouw onderbewuste besloten, klaar om ontdekt en omgebogen te worden.

Als Mental Coach en Multidisciplinair Therapeut ben ik werkzaam in het bedrijfsleven, met gezinnen en ook met individuele cliënten vanuit mijn praktijk. Vanuit een holistische visie werk ik met, veelal verborgen, aspecten van wat mensen definieert, inspireert en stuurt. Jouw potentieel kan worden geblokkeerd door een persoonlijk waardensysteem, een verleden dat onvoldoende verwerkt is of andere oorzaken, die kunnen worden ontdekt en omgebogen.

Ik gebruik vaak de systemische benadering (herkennen van patronen en belemmeringen tussen mensen) en synchroniciteit (je omgeving, situatie en de ander tonen jouw thema’s). Loslaten en je vrij(er) voelen is waar ik met jou naar toe werk.

Geen onderwerp is onbespreekbaar en geen vraag is gek, bel gerust.

Hartelijke groet,

JokeVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Joke is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top