Voor u beschikbaar:
Eva

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Betty
Terug naar home

Betty

Betty is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult
Betty
Offline
Medium, Soulhealer, Spiritueel life & business coach, Raadsvrouw

Menukeuze 2 - boxnummer 70

Wil je meer helderheid over je relatie, werk, bedrijf, hooggevoeligheid?

Soms zit het even vast, verlang je ernaar om verder te bewegen alleen weet je nog niet hoe. Als je het niet duidelijk hebt, iemand wilt spreken die naar je luistert en je kan helpen om meer helderheid te krijgen ben ik er graag voor je.
Ik ben Betty en ik kijk en voel met je mee bij je vragen over persoonlijk geluk, werk en onderneming, spirituele bewustzijnsgroei.

Meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als medium, spiritueel life & business coach, soulhealer, spiritueel raadsvrouw en orakel vrouw. Zowel voor persoonlijke levensvragen als bedrijfsconsultaties. Ik doe dat omdat energetische afstemming resoneert met mijn ziel. Ik wil hiermee mensen helpen thuis te komen in zichzelf, door wat vast zit en onduidelijk is op te
helderen middels wat ik doorkrijg over een vraag en/of door samen naar de situatie te kijken. Ik heb meerdere beroepsopleidingen gevolgd en leer nog steeds graag, want bewustzijnsontwikkeling en groeien in zelfkennis gaat altijd door.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende gebieden;

Persoonlijke geluk:
Familie, relaties, kinderen, te maken keuzes
Werk: Collega’s, veranderen van werk, promotie, je kwaliteiten, bedrijfscultuur
Onderneming:
Voorbereiding op besprekingen, sollicitanten, teamsamenstelling, richting kiezen, situatie verhelderen.
Spirituele bewustzijn vragen:
hooggevoeligheid, mediumschap, bewustzijnsvelden, tweelingziel, energetisch systeem, mediteren en visualiseren, healen

Hoe ik werk:
Je kunt mij je situatie vertellen en ik luister naar je en geef je hierop inzichten of je hebt een vraag en vertelt deze mij. Soms vraag ik naar een korte situatieschets. Ook kan ik naar voornamen vragen van betrokkenen. In geval van werkgerelateerde vragen zal ik je vragen naar het soort bedrijf waarin je werkt en in welk deel van het land deze gevestigd is. Als ook de voornaam van een belangrijk iemand op je werk.
Vervolgens ben ik even stil om te voelen naar wat aan informatie bij mij komt. Dit duurt niet heel lang. Daarna kunnen we er verder op ingaan op wat er speelt. Je mag met mij de diepte in, of we houden het wat meer bij het nu. Ook kan ik een osho tarot legging voor je doen.
Integriteit en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

Osho tarot legging:
Een kaartlegging kan een hele mooie snelle inspiratie geven op een vraag of thema die bij je leeft. De kaartleggingen zijn niet zozeer bedoeld als toekomstvoorspelling, maar helpen een situatie helderder te krijgen en daarmee ook de richting die je kunt gaan. Met name Osho Zen Tarot leggingen zijn bedoeld als mooie diepte inspiratie en kunnen vele mooie inzichten verschaffen.

Ondernemers consult:
Als ondernemer ben je een groot deel van de tijd bezig met koers bepalen en constant afwegen van beslissingen. Ruim 20 jaar ben ik fulltime onderneemster geweest in de detailhandel. Ik weet wat er speelt en kijk graag met je mee. Of het nu gaat om personeelsgesprekken, team wisselingen, gesprekken met belangrijke partijen, ik kan snel invoelen wat er speelt, zodat jij meer helderheid krijgt. Daarnaast help ik ondernemers met hun website om hun zielsmissie zichtbaar de wereld in te brengen. Hiervoor gebruik ik ook mijn afstemming, naast mijn technische kennis.Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:

Email notificatie instellen Chat
Top