Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Joyce
Terug naar home

Joyce

Joyce is beschikbaar voor:
Foto consult
Email consult
Plan consult
Chat
Joyce
Offline
Transformatiecoach ( van 3D naar 5D incl de verschillende dimensies ) , Healing, Contact met overledenen, Kinderen van deze tijd, Liefdses- & zielenrelaties, Hooggevoeligheid- & Hoogbegaafdheid, Lichtwerk.

Menukeuze 2 - boxnummer 70

Welkom !

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende vragen; levensvragen, vragen over je gezin, je (ex) relatie, je werk en meer. Natuurlijk ben je ook welkom als je alleen je verhaal kwijt wilt ! 

Ik kan voor je invoelen en ik begeleid je om het antwoord in jouzelf te vinden en/of te bevestigen. Ik geef je ( praktische ) handvatten, zodat je weer verder kunt op jouw pad. Mijn specialisatie is de transformatie waar we nu inzitten : van 3D naar 5D incl ervaringen met de verschillende dimensies, de veranderingen op het gebied van liefdes- en zielenrelaties en wat de kinderen van nu ons laten zien.

Ik werk in het nu door contact te maken met de ziel. Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Ik begeleid jou om ( weer ) bij je eigen wijsheid te komen. Naast het werk op de lijn begeleid ik mensen in mijn praktijk met o.a zielenreizen en familieopstellingen.

Lieve groet,

JoyceVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Chat (1.00 p/m)
Bel via credits, klik hier


Top