Voor u beschikbaar:
Mary, Murien, Monica

Momenteel in gesprek:
Caroline, Maick

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Welke astrologische invloeden spelen er voor jou in 2017?

Het is belangrijk om ook altijd de horoscoop van de sterrenbeelden te lezen waar jouw ascendant en maan in staan, deze zijn net zo belangrijk qua invloed als jouw zonneteken. Op deze manier krijg je een beter totaalbeeld van de astrologische invloeden in jouw leven.

Als je niet weet in welk sterrenbeeld jouw maan en ascendant staan dan kun je dit simpel en gratis laten berekenen via bijvoorbeeld www.astro.com


2017 Jaarhoroscoop voor het Sterrenbeeld Ram, Maan in Ram, Ascendant in Ram:


De geluksplaneet Jupiter is voor het grootste gedeelte van 2017 te vinden in jouw relatiesector. In oktober 2017 komt Jupiter in jouw intimiteitssector te staan. Al jouw relaties kunnen verbeteren onder de invloed van Jupiter. Het is mogelijk dat je vanaf oktober veel nieuwe mensen ontmoet waarmee je de band kan verstevigen. Je voelt je comfortabel in een verbintenis en in de meer serieuze kanten van relaties.

De planeet Mars staat in maart en april 2017 in jouw geldsector. Dit is een goede periode om plannen te maken om meer inkomen te genereren en een financieel plan voor jezelf op te stellen. Je hobby kan nu ook ineens voor inkomen gaan zorgen. Mars staat in september en een groot deel van oktober in jouw werksector waardoor je heel productief kan zijn.

Mars staat in augustus 2017 in de sector van de liefde en in diezelfde maand vindt er een zonsverduistering plaats waardoor dit een gunstige tijd is om een nieuwe liefde te ontmoeten als je single bent.

Het jaar eindigt met Saturnus die jouw carrière- en levenspadsector binnenkomt en daar lange tijd verblijft. De planeet Pluto staat al in deze sector. Dit kan qua werk en levenspad een enorm succesvolle tijd voor jou worden. Een ongekend hoogtepunt waar je jarenlang naartoe hebt gewerkt. Er vindt een transformatie plaats op werkgebied en levenspad dankzij Saturnus en Pluto. Als je een paar jaar verder bent en terugkijkt op deze periode dan zie je duidelijk welke enorme veranderingen er stapsgewijs in je leven plaatsgevonden hebben.

De planeet Uranus verblijft ook dit jaar nog in jouw teken en verhuist in 2018 naar Stier. Deze langdurige transit van Uranus in Ram loopt dus bijna ten einde waardoor je niet langer meer om hoeft te gaan met het onverwachte en de onstabiliteit die Uranus met zich meebrengt. De meeste Rammen hebben hun portie al gehad van de gevolgen van Uranus over hun Zon. Alleen de Rammen die midden-april geboren zijn kunnen hier nog wel mee te maken krijgen.

Saturnus die in 2017 nog steeds in Boogschutter staat, maakt een mooie verbinding met jouw sterrenbeeld waardoor je makkelijker met verantwoordelijkheden om kan gaan.


2017 Jaarhoroscoop voor Sterrenbeeld Stier, Maan in Stier, Ascendant in Stier:


Tot oktober 2017 ligt de focus op jouw werk doordat geluksplaneet Jupiter tot midden-oktober in jouw werksector staat. Hierdoor kan je meer werkmogelijkheden en mooie kansen krijgen en ook met meer plezier je werk uitoefenen. Alles wat je nu neerzet blijft de komende jaren de positieve invloed van Jupiter behouden. Dit kan een vruchtbare tijd voor je worden.

Mars is in maart en april 2017 te vinden in jouw Sterrenbeeld Stier. Hierdoor kun je enorme focus leggen op de dingen die je graag wil beginnen. Mars staat ongeveer om de twee jaar in ieder teken dus haal je voordeel uit deze periode. Dit kan de start zijn van een nieuwe tweejarige reis in jouw leven. Door Mars heb je moed en energie.

Eind april en de gehele maand mei staat Mars in jouw geldsector waardoor je nieuwe manieren gaat bedenken om inkomen te verwerven. Je kunt dan met gemak aan je budget werken. Je kunt meer gaan verdienen maar ook makkelijker meer geld uitgeven. Geen probleem, want je houdt je budget goed in de gaten.

De maansverduistering in augustus 2017 vindt plaats in jouw carrière-sector. Je kunt de realisatie gaan zien van het harde en slimme werken van de afgelopen 6 maanden. Mochten er obstakels zijn dan pak je die snel en kundig aan.

In september komt Mars jouw sector van de liefde binnen waardoor je weer meer geniet van de liefde, veel makkelijker op iemand af durft te stappen en als je al in een relatie zit; veel meer affectie en plezier samen ervaart.

Midden oktober 2017 komt Jupiter een heel jaar lang in jouw relatie-sector te staan. Je kunt beter overweg met anderen, meer genieten van gezelschap. Als je single bent dan sta je meer open om een verbintenis aan te gaan. Als je in een relatie zit dan is het nu veel makkelijker voor je om de band te verstevigen en te verdiepen. Je vindt het fijn om je aandacht te geven aan de mensen waar je van houdt.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen, Maan in Tweelingen, Ascendant in Tweelingen:


Een van jouw beste periodes valt in mei 2017 als de planeet Mars in jouw teken komt te staan. Hierdoor heb je meer energie, je bent enthousiaster en klaar om met iets geheel nieuws te beginnen. Mars staat om de twee jaar in jouw teken en kan de start zijn van een bijzondere tweejarige reis in jouw leven. Focus op een gebied waar je nu en op de lange termijn aan wilt werken en ga ervoor.

Mars staat in maart en het grootste gedeelte van april in de sector die over jouw onderbewustzijn gaat. Dit is een mooie tijd om jouw innerlijke drijfveren te onderzoeken zodat je meer bewust wordt hoe deze jouw leven beïnvloeden. Hierdoor ben je in staat om oude kwesties los te laten.

In juni en juli richt jij de focus op financiën, je wilt nieuwe mogelijkheden qua financiën creëren. Mars staat dan namelijk in jouw geld-sector.

In augustus 2017 is jouw verstand extra actief omdat Mars dan in deze sector komt te staan. Je kunt een overvloed aan nieuwe ideeën ervaren. De maansverduistering in februari 2017 vindt ook in deze sector plaats waardoor je bepaalde overtuigingen los kan laten die jou belemmerden om volledig voor iets te gaan.

Tot oktober 2017 verblijft geluksplaneet Jupiter in jouw sector van de liefde. Je kunt meer liefde ervaren in je huidige relaties en als je op zoek bent naar liefde is de mogelijkheid om nieuwe liefde te vinden heel groot. In oktober komt de planeet Jupiter voor een heel jaar in jouw werksector te staan waardoor vanaf die maand de focus op werk komt te staan.

Saturnus staat tot december 2017 in jouw relatie-sector waardoor alle relaties die niet meer werken uit jouw leven verdwijnen. Wat overblijft, zijn de relaties die nu bij jou horen en die een langdurig leven beschoren zijn. Het kan onzekerheid meebrengen als de bezem door jouw relatie-kast wordt gehaald maar wat overblijft, is duurzaam en bestendig. De combinatie van Saturnus in jouw relatie-sector en Jupiter in jouw liefdes-sector is voortreffelijk voor alle relaties. Als je single bent kun je nu een langdurige en bestendige relatie vinden, en als je in een relatie zit dan kan je nu de gezamenlijke band nog meer verstevigen


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft, Maan in Kreeft, Ascendant in Kreeft:


Ook in 2017 staat Uranus nog steeds in jouw carrière-sector waardoor je open moet staan voor verandering op dit gebied in plaats van weerstand te bieden. Pluto verblijft in jouw relatie-sector waardoor relaties getransformeerd worden. In 2018 komtSaturnus ook in deze sector te staan waardoor relaties bestendiger worden en veel meer diepgang krijgen. Neptunus maakt eenmooie verbinding met jouw sterrenbeeld waardoor je spiritualiteit, paranormale vermogens en intuïtie groeit.

Jupiter staat tot oktober 2017 in de sector die over emoties gaat, je huis en familie. Deze stand zorgt voor positiviteit en optimisme. Je kunt werken aan het sterker maken van je interne en externe fundament en een duidelijker begrip krijgen over wat je allemaal voelt. Je hebt er plezier in om je huis mooier te maken of te verhuizen naar een mooiere woning en de band met je familieleden te versterken.

In juni tot midden-juli staat Mars in jouw teken Kreeft, waardoor je de moed hebt om met iets nieuws te beginnen. Hoe meer passie je voor dit nieuwe voelt, des te meer energie je ook krijgt om dit te verwezenlijken. Probeer het meeste te doen in deze maanden waarin je Mars aan je zijde hebt en in jouw voordeel werkt. Leg de fundering. In februari heb je Mars aan jouw zijde in jouw carrière-sector waardoor je enorme focus op je doelen zet en hier ook vooruitgang in ziet.

Saturnus verblijft in jouw werk-sector tot december 2017. Saturnus heeft een aantal jaren in deze sector gestaan en je kunt nu gaan merken hoe je ten goede veranderd bent ten aanzien van je werk, de keuzes die je hierin hebt gemaakt, je werkomgeving en het werk wat je doet. Als je de keuze hebt gemaakt om voor jezelf te beginnen dan kan 2017 het jaar zijn waarin je ziet dat het zijn vruchten af begint te werpen.

In oktober 2017 komt Jupiter in de sector van de liefde te staan. Saturnus voegt zich hier midden december ook bij waardoor dat een uitstekende tijd is om een nieuwe, serieuze liefde tegen te komen. Als je in een relatie zit dan helpen deze planeten mee om de relatie sterker te maken.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw, Maan in Leeuw, Ascendant in Leeuw:


Saturnus verblijft ook dit jaar tot midden december 2017 in de sector van jouw liefdesleven waardoor je waarschijnlijk al gemerkt hebt hoe je nu in liefdesrelaties staat. Je neemt het onderwerp liefde serieus en je zou kunnen zeggen dat je volwassener in de liefde bent geworden.

Saturnus komt in december 2017 voor een aantal jaar in jouw werk-sector te staan. De planeet Pluto staat al in deze sector. Hierdoor ga je er op een serieuze manier naar streven om werk te zoeken of voor jezelf te creëren waar je echte vervulling uit haalt. Als je merkt dat je eigenlijk niet gelukkig bent in het werk wat je doet, dan zorgen Saturnus en Pluto ervoor dat je hiernaar moet kijken. Ze willen dat je werk doet waar je echt gelukkig van wordt. Alles wat onecht is op werkgebied moet wijken. Als je al werkt in een beroep wat wel vervulling brengt dan komt er meer diepgang en meer succes.

In februari vindt er een maansverduistering plaats in jouw teken -Leeuw en dit kan het einde betekenen van iets wat belangrijk voor jou is geweest in jouw leven. Je voelt dat er in sommige gebieden in je leven grote veranderingen plaatsvinden. Je gaat oogsten wat je gezaaid hebt. Beloning ervaren voor al je harde werk.

In augustus vindt er een zonsverduistering in jouw sterrenbeeld plaats. Dit is een uitstekende tijd om met eennieuw project te beginnen. Dit nieuwe project of idee kan het begin inluiden van een jarenlang durend nieuw en succesvol hoofdstuk in jouw leven.

Tot oktober 2017 staat de planeet Jupiter in de sector van jouw geest/verstand. Je bent hierdoor geestelijke meer actief, briljante ideeën komen spontaan bij jou omhoog borrelen. Je kunt de behoefte voelen om te leren, je kennis uit te breiden. Jupiter in deze sector is ook ideaal om te schrijven, te publiceren in woord en geschrift. Je vindt met gemak de juiste woorden.

Jupiter komt in jouw huis- en familiesector te staan vanaf midden oktober 2017 tot ver in 2018. Dit is een voortreffelijke fase om de band met jouw familieleden te versterker, meer tijd met hen door te brengen. Het is ook een gunstige tijd om je huis op te knappen, nieuwe meubels aan te schaffen of zelfs te verhuizen. ‘Your home is your castle’.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Maagd, Maan in Maagd, Ascendant in Maagd:


Geluksplaneet Jupiter staat voor het grootste gedeelte van 2017 in sterrenbeeld Weegschaal en Saturnus staat in Boogschutter. Deze combinatie is goed voor het vinden van manieren om meer zekerheid in jouw leven te krijgen op financieel, lichamelijk en emotioneel gebied. Je krijgt meer zelfvertrouwen en interne zekerheid. Je kunt je meer teruggetrokken voelen en geen behoefte hebben aan drukte. In 2018 wordt dat vanzelf anders als Jupiter in Schorpioen komt te staan en Saturnus in Steenbok.

Uranus, Neptunus en Pluto verblijven in jouw intimiteit-, relatie- en liefdessector, waardoor je ook dit jaar door zal gaan met een transformatieproces in deze specifieke gebieden.

Saturnus komt eind 2017 in jouw liefdessector te staan en hij verblijft daar de komende jaren. Hierdoor ga je de liefde en je relaties veel serieuzer nemen. Kwesties uit het verleden kunnen nu verwerkt en losgelaten worden zodat je gezonde en stabiele relaties in het nu op kunt bouwen. Je gaat je bezig houden met wat liefde werkelijk is en wat het voor jou betekent. De relaties in je leven die de test van Saturnus doorstaan worden diepgaander, stabieler en daardoor blijvend.

Jupiter verblijft in jouw geldsector tot midden oktober. Dit geeft een positieve financiële energie. Je kunt nieuwe financiële kansen op jouw pad krijgen, of voor jezelf creëren. Het is in deze periode makkelijker voor jou om financiële stabiliteit en zekerheid te vinden. Maak gebruik van deze stand van Jupiter in jouw geldsector want deze staat om de 12 jaar in deze sector. Als je het nu goed aanpakt pluk je de komende jaren de vruchten hiervan.

Een maansverduistering in augustus in jouw werksector helpt mee om jouw werkomgeving te verbeteren en om werkprojecten tot een goed einde te brengen. Je kunt nu ook je passie uit gaan leven met een nieuw werkproject.

Saturnus verblijft in jouw huis- en familiesector voor het grootste gedeelte van 2017. De cyclus van Saturnus in deze sector heeft een aantal jaar geduurd en is nu bijna ten einde. Je hebt gewerkt aan kwesties met familieleden, wat familie eigenlijk voor jou betekent. Hoe je je met hen verbonden hebt. Je hebt hard gewerkt aan de basis van wie jij bent, jouw essentie en interne fundament.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal, Maan in Weegschaal, Ascendant in Weegschaal:


Jupiter verblijft in jouw teken tot midden oktober 2017. Dit kan een mijlpaal- jaar voor jou worden waarin je fantastische nieuwe dingen kan creëren. Alles wat je nu zaait kan je de komende jaren met succes gaan oogsten. Focus op waar je hart blij van wordt. Alle lichten staan op groen om alles waar te maken wat je wil.

In oktober verhuist Jupiter voor ongeveer 1 jaar naar jouw geldsector. Dit geeft een positieve financiële energie. Je kunt nieuwe financiële kansen op jouw pad krijgen, of voor jezelf creëren. Het is in deze periode makkelijker voor jou om financiële stabiliteit en zekerheid te vinden.

Saturnus verblijft tot midden december in de sector van jouw geest/verstand. Je zet de focus op de realiteit en je kunt je wat serieuzer voelen dan anders. Je wilt geen tijd verdoen aan fantasie verhalen.

Vanaf december 2017 komt Saturnus de sector binnen die over jouw huis en familie gaat. Hij verblijft daar de komende jaren. Je gaat werken aan kwesties met familieleden, wat familie eigenlijk voor jou betekent. Hoe jij je verbindt met familie. Wat jouw woning voor jou betekent. Wat je nodig hebt in een woning om je goed te voelen. Je gaat werken aan de basis van wie jij bent, jouw essentie en interne fundament.

In augustus vindt er een maansverduistering plaats in de sector van de liefde. Je kunt dan alle kreukels gladstrijken met mensen waar je van houdt. Je voelt je romantischer en straalt meer affectie uit naar je mensen om je heen. Het onderwerp liefde is nu heel serieus voor jou. Als je vrijgezel bent dan kun jij in deze periode een soulmate tegenkomen. Als je in een relatie zit dan wil je werken aan de emotionele connectie, deze verdiepen en steviger maken.

Nadat Jupiter in oktober 2017 jouw zonneteken verlaat, staat Mars tot begin december in jouw sterrenbeeld. Dit geeft jou de drive en energie om alle mooie kansen in jouw leven aan te pakken en uit te werken. Kansen krijg je volop in 2017 met Jupiter in jouw teken. Pak ze met beide handen aan. Je bent nu in staat om jouw leven een nieuwe positieve richting te geven maar dan moet je wel in actie komen als de kansen aan je deur kloppen.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen, Maan in Schorpioen, Ascendant in Schorpioen:


De planeet Jupiter staat tot midden oktober in de sector van jouw onderbewustzijn. Het is vanwege Jupiter dat het dit jaar wat makkelijker voor jou wordt om oude bagage los te laten en je motivaties en diepe verlangens te begrijpen. Blijf hieraan werken zodat je voorbereid bent op alle nieuwe mogelijkheden die eraan komen zodra Jupiter in jouw teken komt te staan.

Vanaf midden oktober 2017 komt geluksplaneet Jupiter een jaar lang in jouw teken te staan. Dit gebeurt eens in de twaalf jaar. Kansen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe ervaringen komen hierdoor -vaak vanuit het niets- op jouw pad. Dit kan een fantastische nieuwe cyclus in jouw leven inluiden. Als je grote ideeën wil lanceren doe het dan nu met Jupiter aan jouw zijde. Je kansen staan fantastisch. Denk op de lange termijn. Alles wat je nu zaait ga je de komende 2 tot 12 jaar oogsten.

Saturnus verblijft ook dit jaar nog in jouw geldsector tot midden december. Er wordt van jou gevraagd om verantwoordelijk en serieus naar het onderwerp geld te kijken. Om je aan je budget te houden en onderzoek te doen voordat je grote uitgaven gaat maken.

Een maansverduistering in februari in jouw carrière-sector kan ervoor zorgen dat je een piekmoment in jouw carrière ervaart. Een zonsverduistering in dezelfde sector in augustus kan ervoor zorgen dat je hier grote vooruitgang gaat boeken en nieuwe doelen qua carrière na gaat streven.

Vanaf midden december komt Saturnus in de sector van jou geest/jouw denken te staan. Pluto staat hier al. Je gaat hierdoor grotere mentale discipline ontwikkelen. Je wil dingen tot de bodem uitzoeken en hebt weinig interesse in koetjes en kalfjes. Het verbeteren van het vermogen om je ideeën te uiten en duidelijk te communiceren wordt door Saturnus en Pluto geactiveerd.

In februari van 2017 staat Mars in jouw werksector waardoor dit voor jou een enorm productieve maand kan worden. Je kunt een nieuw werkproject beginnen, je energie is hoog en je wilt om te slagen groot.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter, Maan in Boogschutter, Ascendant in Boogschutter:


Saturnus verblijft tot midden december 2017 in jouw teken en heeft hier een paar jaar gestaan. Je bent nu bijna aan het eind van deze cyclus. In december verhuist Saturnus naar het sterrenbeeld Steenbok waar hij een paar jaar zal verblijven. Saturnus heeft de afgelopen jaren van jou gevraagd om alle overbodige zaken in jouw leven los te laten. Dit kan heel pittig zijn (geweest) maar het heeft een nieuwe, solide fundering voor de komende 30 jaar neergezet. Doordat Saturnus in jouw teken staat heb je meer discipline, controle en focus neer moeten zetten. Je hebt grote veranderingen meegemaakt: Saturnus zorgt ervoor dat je transformeert. Zodra Saturnus naar Steenbok verhuist ga je merken dat het leven lichter en luchtiger voor je wordt. Wat je dit jaar neerzet en de afgelopen jaren neergezet hebt is blijvend en positief.

Tot midden oktober 2017 verblijft geluksplaneet Jupiter in de sector van vriendschappen, je hoop en dromen. Dit jaar ontmoet je veel nieuwe mensen, je sociale netwerk zal zich uitbreiden. Je jaagt meer kansen na om jouw wensen en dromen te realiseren. Het is nu ook makkelijker voor jou om uit je comfortzone te stappen.

De planeet Jupiter staat vanaf midden oktober in de sector van jouw onderbewustzijn. Het is vanwege Jupiter dat het de laatste maanden van dit jaar tot ver in 2018 makkelijker voor jou wordt om oude bagage los te laten en je motivaties en diepe verlangens te begrijpen.

Saturnus komt in jouw geld-sector te staan vanaf midden december ’17. De planeet Pluto verblijft hier ook het hele jaar. Saturnus en Pluto vragen van jou om financiën serieus te nemen en om plannen voor de lange termijn te maken zodat jouw toekomst qua geld stabiel wordt.

Mars staat in de maand mei in jouw relatie-sector waardoor je meer open staat voor relaties en verbinding. Je wilt een relatie die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Deze onderwerpen zijn dan heel belangrijk voor jou. In juli 2017 staat Mars in jouw intimiteits-sector waardoor je diepere verbondenheid in relaties ervaart.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok, Maan in Steenbok, Ascendant in Steenbok:


Saturnus verblijft tot midden december ’17 in de sector die over jouw onderbewustzijn gaat. Hij heeft hier een aantal jaar gestaan en ook dit jaar ga je door met het opruimen van oude bagage en meer begrip krijgen over hoe jouw onderbewustzijn werkt. Dit kan je soms een geïsoleerd gevoel geven maar Saturnus wil graag dat je hier serieus naar kijkt.

Saturnus komt vanaf december 2017 in jouw teken te staan. Pluto staat nu al in jouw teken. Je gaat de komende jaren grote veranderingen in jouw leven aanbrengen en transformeren. Je gaat een nieuwe positieve fundering neerzetten die de komende 30 jaar blijft staan. Saturnus gaat de komende jaren van jou vragen om alle overbodige zaken los te laten.

Jupiter staat in jouw carrière- en levenspad-sector tot midden oktober van 2017. Je werkt aan het realiseren van jouw doelen. Je gaat hard en positief werken om succes te behalen en je kunt een persoonlijk hoogtepunt ervaren opcarrière gebied. Mars staat ook in deze sector vanaf midden oktober tot begin december en dit geeft jou nog eens een extra boost. Dit kan een periode van grote vooruitgang betekenen.

Vanaf midden oktober 2017 komt geluksplaneet Jupiter in de sector van vriendschappen, je hoop en dromen te staan. Je gaat veel nieuwe mensen ontmoeten, je sociale netwerk zal zich uitbreiden. Je jaagt met succes meer kansen na om jouw wensen en dromen te realiseren. Het is nu ook makkelijker voor jou om uit je comfortzone te stappen.

Mars staat in jouw liefdessector van maart tot half april waardoor je meer romantisch bent en een werkelijke hartverbinding zoekt. Als je single bent is dit een goede periode om iemand te ontmoeten en als je al in een relatie zit dan wordt dit een romantische tijd.

In de maand juni tot half juli staat Mars in jouw relatie-sector waardoor je meer energie hebt om je te focussen op relaties. In juli en augustus komt Mars in jouw intimiteitssector te staan waardoor je de emotionele band met andere wil versterken. Hier komt nog eens een zonsverduistering in augustus bij in diezelfde sector van intimiteit waardoor het makkelijker voor jou wordt om je emotioneel te openen naar anderen toe.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Waterman, Maan in Waterman, Ascendant in Waterman:


Saturnus verblijft ook dit jaar tot midden december ’17 in Boogschutter. Hierdoor heb je de afgelopen jaren twijfels over je wensen en dromen gehad. Een aantal mensen zijn uit je leven verdwenen en je had het gevoel dat je niet buiten je comfortzone kon gaan. Deze transit is nu bijna ten einde waardoor je kunt gaan werken aan het realiseren van je wensen en dromen, solide vriendschappen kunt gaan bouwen met mensen waar je een echte connectie mee hebt en die ook blijvend zijn. Relaties die de test van de afgelopen jaren doorstaan hebben zijn solide en betrouwbaar.

In december 2017 komt Saturnus een aantal jaar in de sector te staan die over jouw onderbewustzijn gaat. Pluto staat hier nu al. Hierdoor krijg je een dieper begrip hoe jouw onderbewustzijn werkt. Je gaat zaken uit het verleden opruimen, oude bagage l oslaten. De komen jaren zullen diep transformerend voor jou zijn.

De geluksplaneet Jupiter komt in oktober 2017 een jaar lang in jouw carrière-sector te staan. Jupiter helpt jou om successen te behalen, een piek in jouw carrière te bereiken. Alles wat je nu bereikt op werkgebied blijft de komende jaren in stand. In december komt Mars ook in deze werksector te staan waardoor jij jezelf klaar kunt stomen om 2018 met een positieve ‘big bang’ te beginnen en gelijk de toon te zetten voor de rest van het jaar.

Als je jouw woning wil renoveren of nieuwe spullen aan wil schaffen dan is maart en de 1e helft van april de beste tijd hiervoor omdat Mars dan in jouw huis- en familiesector staat. Je hebt dan de focus en de energie hiervoor. Ook voor het verkopen of kopen van een woning is dit een uitmuntende tijd. Je vindt het in deze periode ook heel fijn om met familie samen te zijn.

Uranus staat ook dit jaar in de sector van jouw geest en denken. Hierdoor heb je veel ideeën, meer te vertellen en te delen met anderen en een meer actieve geest dan gewoonlijk. Je bent ook nieuwsgieriger en leergieriger.

Mars staat eind april en de gehele maand mei in de sector van de liefde waardoor je meer liefde wilt geven en ontvangen. Je wilt een wezenlijke connectie met anderen voelen en dat is mede dankzij Mars haalbaar.


2017 Jaarhoroscoop voor sterrenbeeld Vissen, Maan in Vissen, Ascendant in Vissen:


Neptunus –jouw heersende planeet- verblijft dit jaar in jouw teken waardoor jij je dit jaar meer jezelf kunt voelen. Je vindt het makkelijker om trouw aan jezelf te blijven. Direct aan het begin van het jaar staat Mars ook in jouw teken, hierdoor heb je meer energie en ook de drive om de dingen op jouw manier te gaan doen.

De geluksplaneet Jupiter staat tot oktober in jouw intimiteitssector en dit kan een heel goed jaar worden om de intiemeemotionele banden te verbeteren in bestaande en nieuwe relaties. Dit gaat je dit jaar ook makkelijker af. Als je single bent dan heb je alleen interesse in iemand die jij serieus kan nemen. Je hebt geen zin (meer) in emotionele spelletjes. Als je in een relatie zit dan wordt de emotionele band aanmerkelijk verbeterd. Mars staat ook in jouwintimiteitssector vanaf eind oktober en de hele maand november waardoor je het hele jaar gaat werken aan gezonde, volwassen intieme relaties.

Jupiter komt midden oktober een jaar lang in Schorpioen te staan. Je gaat je daardoor op het positieve richten, misschien meer reizen, nieuwe mensen ontmoeten, je wilt de wereld ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Een nieuwe studie is ook mogelijk.

Saturnus verblijft ook dit jaar in jouw carrière- en levenspadsector. Je kunt succes verwachten van al je harde werk in de afgelopen jaren. Deze periode is ook heel goed om je doelen te realiseren. Alles wat je nu neerzet blijft solide en bestaan.

Saturnus komt vanaf december 2017 een aantal jaar in sterrenbeeld Steenbok te staan. Dit betekent voor jou dat je jouwdromen realiteit kan maken. Je mag het traditionele met het onconventionele samen laten vloeien. Je legt de focus op vriendschappen/groepen die een positieve invloed op jouw leven hebben en je maakt je los van negatieve energie.

De planeet Uranus verblijft heel 2017 in jouw geldsector, Mars staat daar in februari ook waardoor je financiële mogelijkheden kunt ontdekken en het beste hieruit probeert te halen. Door Uranus ga je betere keuzes qua geld maken. Je budget wordt overzichtelijker.Top