Voor u beschikbaar:
Rohaa

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Reacties
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Datum: 09-09-2019
Consulent: Irma
Geplaatst door: R
Reactie:

Ik heb inmiddels al een paar gesprekken gehad met Irma. Ik stond er in het begin versteld van hoe ze met precisie dingen kon aangeven en vertellen. Irma kan dingen heel goed aanvoelen en weet me ook moed in te spreken wanneer ik me niet lekker voel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een grote aanwinst is voor ons. Keep it up Irma! Ik ben trots op jou en ook dankbaar om jou te hebben als coach. Tot gauw! Rajni

Datum: 28-08-2019
Consulent: Jane
Geplaatst door: E
Reactie:

Ha Jane,

Ik heb je nu een paar keer gesproken en je bent zo’n fijn iemand.
Heel geduldig, wil mijn zelfde vragen wel 100x beantwoorden. Je bent heel eerlijk. Wat je niet doorkrijgt, krijg je niet door.
Vertrouwen houden is soms moeilijk maar jij helpt me daarbij.

Liefs, E

Datum: 21-08-2019
Consulent: Koosje
Geplaatst door: Anja
Reactie:

Zojuist een geweldig consult gehad van Koosje met veel inzichten waar ik mee verder kan een echte aanrader om te bellen, hartelijk dank hiervoor!

Groetjes Anja.

Datum: 21-08-2019
Consulent: Barbara
Geplaatst door: J
Reactie:

Barbara spreek ik inmiddels 17 jaar, en ze is fantastisch. Ze heeft vrijwel altijd gelijk gekregen met voorspellingen en in haar waarschuwingen ook! Zonder informatie van mijn kant begint ze aan haar reading. Ze praat niet met je mee en geeft je informatie en inzichten in je eigen blinde vlekken. Het belangrijkste is dat je zelf eerlijk bent, dan kan Barbara je nog beter begeleiden. Blijf je je verzetten dan moet je niet bellen. Moeilijke of lastige boodschappen weet ze op een prettige manier te verwoorden. Ze hoeft niet lang na te denken, en geeft je snel inzicht in een kwestie. Ze blijft constant en dat is wel zo betrouwbaar en integer!

Groet, J

Datum: 20-08-2019
Consulent: Koosje
Geplaatst door: S
Reactie:

Heel mooi consult gehad van Koosje. Dankjewel!

S.

Datum: 20-08-2019
Consulent: Margarita
Geplaatst door: Bernice
Reactie:

Margarita, wat ben jij goed!!! Nooit eerder heb ik zulke concrete en duidelijke inzichten gekregen. Jij communiceert snel, helder, duidelijk en toch empatisch. Dat wat je doorkrijgt en zegt is 100% waar en zo concreet communiceer je dat ook. Heerlijk! Dank je wel! Dus voor iedereen die niet bang is voor de waarheid, die op zoek is naar echte antwoorden en oplossingen en die een top medium/coach wil raadplegen is Margarita de aangewezen vrouw. Thanks, Bernice

Datum: 17-08-2019
Consulent: Ernst
Geplaatst door: Joke
Reactie:

Dank je wel Ernst voor een fantastische reading. Je wist perfect te benoemen waar het over gaat, tot in details. Een aanrader voor iedereen. Mijn visioenen, mijn dromen heb je benoemd. Echt klasse!!!!

Groet, Joke

Datum: 14-08-2019
Consulent: Jane
Geplaatst door: L
Reactie:

Jane heb ik een aantal keren gesproken nu en ik wil heel graag laten weten dat ze een mooie en bijzondere gave heeft. Ik hoef niets te zeggen als een naam en ze begint te vertellen, kruipt in de huid van de ander en het voelt zo herkenbaar. Het is voor mij een bevestiging van wat ik voel, maar waar mijn hoofd mij soms weer aan laat twijfelen. Het is heel fijn en duidelijk hoe Jane de dingen ziet en uitlegt. Echt ik heb al heel veel mediums gesproken de afgelopen jaren maar Jane is echt goed en geeft mij weer even vertrouwen op momenten dat ik aan mezelf twijfel. Dank daarvoor, Liefs L

Datum: 22-07-2019
Consulent: Karin
Geplaatst door: M
Reactie:

Hi Karin,
In paniek belde ik je op en je hebt mijn angst en onzekerheid weggenomen door heel snel en op een duidelijke en liefdevolle manier mij gerust te stellen. AL heel snel kwam rust over mij heen en je gaf mijn antwoorden en inzichten om verder te gaan.Vooral de rust die je mij gegeven hebt is fantastisch. Heel hartelijk bedankt voor je duidelijkheid en het vertrouwen dat je in mij hebt. Ik ga je zeker weer bellen! In liefde en licht, M

Datum: 17-07-2019
Consulent: Barbara
Geplaatst door: B
Reactie:

Hallo Barbara!

Dankjewel voor het consult. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt! Het
raakte me echt. Je sloeg steeds de spijker op zijn kop. En wat mijn gids
betreft, ik voel ook vaak de aanwezigheid van een man. Ik voel me erg
verbonden met jou en je klinkt zo oprecht en gepassioneerd over wat je
doet. Dit consult was echt verbazingwekkend! Ik ga je dan ook vast en
zeker vaker benaderen. Dankjewel! B.

Datum: 17-07-2019
Consulent: Barbara
Geplaatst door: C
Reactie:

Hallo Barbara,

Wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb! Ik ben heel blij met jouw supermooie reading, blijf hem maar opnieuw beluisteren.
Je hebt me een heel eind verder geholpen en heb in jouw reading rust gevonden.

Heel hartelijk bedankt hiervoor!

Warme en lieve groetjes,

C uit Belgie

Datum: 25-06-2019
Consulent: Freya
Geplaatst door: E
Reactie:

Ha Freya,

Dank voor alle inspiratie en het super upliftende gesprek.

Via deze weg: hartelijk dank voor alle mooie inzichten en bevestigingen.
Het was heel fijn jouw verwoording te horen van wat ik innerlijk voel maar in tijden van 'Pentakels vier' heel gemakkelijk lijk te vergeten.

De tweede helft van mijn leven doneren aan (mijn eigen plezier en dat van) de totale sisterhood is een lonkend perspectief.

Wellicht tot een volgende keer en keep on doing the good work! Ik had je echt even nodig en zo zullen er meer zijn.

Groetjes, E

Datum: 24-06-2019
Consulent: Karin
Geplaatst door: K
Reactie:

Karin stemt zich direct op me af en geeft waardevolle, duidelijke inzichten en adviezen. Ze is helder en liefdevol.

Lieve groet, K

Datum: 21-06-2019
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Wija
Reactie:

Hoi Hansje,

Dankjewel voor het bijzondere consult!
Hopelijk tot een andere keer!

Groetjes,

Wija

Datum: 17-06-2019
Consulent: Elsbeth
Geplaatst door: J
Reactie:

Hoi Elsbeth,

Bedankt voor al je inzichten en heldere kijk op de dingen. Bijzonder hoe jij dingen kunt zien die je niet kunt weten. Soms willen we weten maar beseffen we niet dat alles te zien is. Je moet altijd zelf dingen ervaren. Door dat mediums dingen niet zien wil het niet zeggen dat Ze niet goed zijn maar dan is de tijd niet rijp of ligt het verder weg. En is het op dit moment niet belangrijk voor je. Hoe mooi is het niet dat ze doorgeven wat op dit moment belangrijk voor ons is.
Bedankt. X

Datum: 12-06-2019
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Katey
Reactie:

Vandaag een fijn gesprek gehad met Charlotte. Voor gesprek was ik heel onrustig en Charlotte heeft dit gevoel ontnomen door haar hartverwarmende stem en helende kracht. Heb heel veel bruikbare tips gekregen om weer sterk en liefdevol door het leven te gaan.

Groet, Katey

Datum: 11-06-2019
Consulent: Shalini
Geplaatst door: Hedwig
Reactie:

Dank je wel Shalini voor het mooie consult. Met jouw aanwijzingen en tips ga ik zeker aan de slag. Heel fijn ook om bevestigd te krijgen dat mijn dierbaren nog altijd energetisch bij mij zijn en dat ik hen inderdaad zelf vaak waarneem. Vooral mooi omdat het geen vraag van mij was maar deze mensen toch doorkwamen. Het sieraad kwam ineens in beeld in mijn gedachten. Een Keltische broche van zilver met een blauwe/turquoise steen. Ooit gekocht in Schotland, een land waar ik van houd. Ik ben het al een tijdje kwijt maar heb het gevoel dat ik het zo ineens terug zal vinden. Je bent krachtig en een plezier om mee te praten. Hartegroet Hedwig

Datum: 03-06-2019
Consulent: Shalini
Geplaatst door: J
Reactie:

Hallo Shalini,

Ik heb u vandaag gesproken. En het klopte helemaal ..u noemde alleen een naam en meteen wist u de situatie te benoemen ...u heeft een zuivere gave. Ik ga u vaker bellen want u heeft ook voorspellingen gedaan waar ik iets mee kan ....
Ik hoop zo dat u op deze lijn blijft werken want u bent echt steengoed. U kunt zoveel mensen helpen... ik las de reactie bij u en ik dacht laat ik ook maar bellen en ik heb er geen spijt van.

Liefs
J

Datum: 30-05-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Sharon
Reactie:

Ik kan niet anders zeggen dat ik Iris echt een aanwinst vind op de lijn. Haar adviezen zijn helder, liefdevol en ontzettend verrijkend. Ik ben haar ontzettend dankbaar.

Groeten,
Sharon

Datum: 25-05-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Iris,

Ik zeg iedere keer weer nu voorlopig even geen consult meer hoor...en dan denk ik het is toch wel weer even fijn om met Iris te chatten. Ook omdat ik daar behoefte aan heb. Ik raad jou aan, omdat je inlevend bent, maar ook lief en zorgzaam, ook eerlijke adviezen waar ik iets mee kan doen of niet. Je bent eerlijk in wat je zegt, geen mooie verhalen ophangen. Je bent een aanrader voor de chat.

Liefs Jo xxx

Datum: 13-05-2019
Consulent: Shalini
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Goedendag,

Op advies van een vriendin ben ik bij Shalini terecht gekomen.

Ben altijd sceptisch geweest als het om paragnosten ging. Vertrouwde en geloofde het nooit.

Nadat ik Shalini heb gesproken ben ik nog nooit zo blij geweest met alles wat zij mij heeft verteld. Alle onduidelijkheden zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen.
Ben nu ook meer gaan geloven dat er echt mensen zijn die zintuigen hebben wat ik nooit zal snappen. Een gave die het leven van een ander kan veranderen.
Voordat het begon, legde zij mij goed en duidelijk uit wat het mij te wachten stond.
Het moment dat ik haar sprak verteld ze mij al dat ze van alles door kreeg.
Voordat ik mijn vragen kon stellen, had zij al heel veel verteld en kon mijn oren gewoon niet geloven. Alles maar dan ook werkelijk alles klopte. Het bevestigde mijn twijfels.
Ze gaf mij ook adviezen waar ik heel blij mee ben.
Aan het einde vroeg ze of al mijn vragen waren beantwoord en of ik er blij mee was met de uitslag. Ze was pas tevreden als ik tevreden was.

Zij is echt een topper en zeker een aanrader en zal zeker ook mensen aanraden om contact met haar te zoeken.

Datum: 01-05-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Lieve Carol Ann,

Ik heb je gebeld in een hele moeilijke periode, want ze hadden baarmoederhalskanker bij mij ontdekt en ze wilden mij opereren en mijn baarmoeder eruit halen.... Jij hebt gezegd dat het niet klopte en dat er fouten waren gemaakt en dat het niet nodig was om mijn baarmoeder eruit te halen, want er zat volgens jou helemaal niks meer! Het is allemaal uitgekomen en klopte wat je had gezegd, want na de eerste operatie bleek dat er helemaal niks meer zat en uiteindelijk (na een hoop gedoe met een second opinion) bleek dus dat het inderdaad niet nodig was om mijn baarmoeder te verwijderen en dat is uiteindelijk ook niet gebeurd! Heel bijzonder en speciaal dat je vanaf het begin al zo overtuigd was dat het niet klopte en dat mijn baarmoeder er niet uit zou gaan! Je bent duidelijk en direct en niet zo zweverig... Heel erg bedankt voor alles en ik zal je snel weer contacten! Je bent een topper!

Veel liefs, Sandra

Datum: 23-04-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Iris,

Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp, je luisterend oor en adviezen. Ik neem het van harte aan. Je bent áltijd zo snel met invoelen, ook omdat je ziet dat ik weinig tijd heb voor het consult. Zo knap, dat jij meteen alles zo snel zo goed kunt aanvoelen. Daarom kom ik ook telkens bij jou terug. Je oordeelt niet, je geeft ook door wat nodig is. Dat laatste, maar mijn tegoed was op, mbt mijn zoon/vakantie, ga ik goed over nadenken plannen en vooral loslaten en mijn rust erin vinden. Je geeft mij dat stukje vertrouwen mee zodat ik weer rustig word. Kost me wel wat maar dat heb ik er echt voor over. Super lief mens!- xxxx Jo

Datum: 10-04-2019
Consulent: Maria
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve Maria, helaas waren mijn credits op, maar heel erg bedankt voor jouw inzichten en antwoorden. Ik vond het een heel fijn en positief gesprek en ik ga zeker heel hard aan de slag met wat je mij hebt aangereikt. Veel liefs, S

Datum: 01-04-2019
Consulent: Margarita
Geplaatst door: A
Reactie:

Wat een fijn gesprek heb ik net met jou gehad. Je slaat precies de spijker op zijn kop! Je gaf een realistisch beeld over de situatie. Mijn dank daarvoor!

A.

Datum: 29-03-2019
Consulent: Jesse
Geplaatst door: D
Reactie:

Hallo Jesse, bedankt voor je geweldige reading. Het was to the point en hielp me veel. Ik zal je aanbevelen aan andere mensen. Love, D

Datum: 28-03-2019
Consulent: Jesse
Geplaatst door: C
Reactie:

Beste Jesse, je hebt me geholpen mijn relatie vanuit een heel andere hoek te bekijken. Dit gaf me veel meer begrip over mezelf en de relatie. Ik zal zeker weer contact met je opnemen. Ga zo door! Met vriendelijke groet, C

Datum: 27-03-2019
Consulent: Barbara
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve Barbara,

Zoveel dank nogmaals voor wat je door hebt mogen krijgen.
Ik ben onder de indruk en voel rust, berusting, vertrouwen, blijdschap en liefde.

Met liefs,
S

Datum: 21-03-2019
Consulent: Elsbeth
Geplaatst door: John
Reactie:

Ik heb net een heel fijn en prettig consult mogen ontvangen van Elsbeth.

Voelde aan als warm en vertrouwd en heeft me heel veel nieuwe antwoorden en inzichten gebracht.

Dank daarvoor!

M.v.g.

John

Datum: 03-03-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Carol-Ann,

Jou heb ik een aantal keren gesproken. Je weet, net als 2 andere op de website, goed alles aan te voelen. Je bent eerlijk en verteld zoals het is. Je weet goed ver te kijken, maar vooral ook goed of die ene persoon te vertellen. Alles wat ik al eerder heb gehoord waarvan deels is uitgekomen.
Een warm en meedenkend persoon vind ik jou. Ook jou raad ik ten zeerste aan.

Groetjes,
Jo

Datum: 03-03-2019
Consulent: Roos
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Roos, je weet nu even niet meer wie ik ben, maar ik wil toch even een berichtje achterlaten. Jij en 2 andere op deze website, zijn lieve warme mensen. Jij hebt ook de dingen die ik vertelde goed aangevoeld. Verlenging contract werk is ook uitgekomen. De vakantie gaat door en thuiswerken ook. Die ene man, dat is nog even afwachten of hij naar het buitenland komt, het speelt wel bij hem. Je hebt ook humor, en lekker down to earth. Jij zou nog van mij horen mocht het hem gelukt zijn als ik in het buitenland zit.
Ik raad jou ook ten zeerste aan! Lief mens.

Groetjes,
Jo

Datum: 02-03-2019
Consulent: Ernst
Geplaatst door: K
Reactie:

Tijdens een wat moeilijkere periode in mijn proces heb ik een aantal keren met Ernst gesproken en dat als heel prettig en ondersteunend ervaren. Ernst oordeelt niet, is rustig en je voelt dat hij heel goed begrijpt wat je doormaakt. Hij vertelt je geen onzin verhalen, maar blijft wel positief. Ernst, dankjewel! Je bent een mooi mens. Groetjes K.

Datum: 01-03-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Iris,

Ik heb jou een aantal keren via de chat gesproken. Je bent een heel fijn mens. Wat ik je graag wil meegeven, je voorspellingen zijn uitgekomen! Ik heb het dan over ex, en financiële vraag. F, die idd op het laatste moment niet kon ;-) ... Werk, idd verlengd tot einde van het jr, thuiswerken mogelijk, en vakantie. :-)

Jij, en er zijn nog 2 andere op deze website die op een lijn zitten met wat ik van jou hoor. Ik raad jou ten zeerste aan, je bent een betrouwbare consulent en vooral ook eerlijk. Bedankt daarvoor.

Xxx Jo

Datum: 05-02-2019
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Sonja
Reactie:

Na een tijdje bellen met Antwoorden & Inzichten wil ik toch een keer een recensie schrijven. Ik heb Maaike meermalen gesproken en haar een keer mogen ontmoeten. Ze is voor mij iemand die me helpt bij de laatste stapjes in een al lang durend proces. Maaike voelt alles feilloos aan en creëert daardoor meer en meer helderheid voor mij. Haar manier van communiceren is wijs, liefdevol en met een vleugje humor. De gesprekken gaan zo vanzelf en het voelt echt vertrouwd! Dus lieve Maaike, bedankt voor al je hulp en helderheid tot nu toe. Erg bijzonder hoe jij werkt. We houden zeker contact! Liefs, Sonja

Datum: 01-02-2019
Consulent: Lisa
Geplaatst door: Monica
Reactie:

Hallo,

Ik heb Lisa(box50) gister gesproken voor het eerst en ik moet zeggen dat ik antwoorden heb gekregen op mijn vragen. Zij wist zelfs iets te zeggen wat niemand anders weet. Zij is bereid om mij te helpen om iets los te laten. Een hele aardige dame is ze ook.

Groet,
Monica.

Datum: 23-01-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Al heel wat jaren spreek ik Carol Ann.

Ze heeft me tijdens een heel traject begeleid. 

Ik kan oprecht zeggen, dat alles wat ze tot op heden heeft verteld, daadwerkelijk is uitgekomen, tot in de kleinste details!

Nu nog een heel klein stukje...en de vakantie foto's kunnen gestuurd worden ;-) 

Lieve Carol Ann,  dank voor je engelengeduld!!

Datum: 16-01-2019
Consulent: Iris
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Ik ervaar Iris als een integere heldere open vrouw die me altijd weer een stukje verder helpt.

Sandra

Datum: 28-12-2018
Consulent: Rohaa
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Hi Rohaa!

Ik heb veel aan je integere, oprechte, heldere en praktische manier van zijn!

Dank, Sandra

Datum: 27-11-2018
Consulent: Ernst
Geplaatst door: Judith
Reactie:

Hallo Ernst, ik wilde je graag nog bedanken voor het fijne consult. Fijn dat je goed kan invoelen op personen en veel informatie doorkrijgt.

Lieve groet,
Judith

Datum: 21-11-2018
Consulent: Ernst
Geplaatst door: Marijke
Reactie:

Hi Ernst,

Blij met je heldere feedback,
Je bent goed aangesloten op zuivere informatie, dankjewel, en ga zo door.

Hartelijke groeten,
Marijke

Datum: 30-10-2018
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Suus
Reactie:

Dank Charlotte voor je consult. Ik ervaar je
als zuiver, oprecht en je haalt dingen naar boven waar velen niet bij kunnen .
Suus

Datum: 18-10-2018
Consulent: Rohaa
Geplaatst door: Melanie
Reactie:

Net een consult met Rohaa gehad en wilde dit even kwijt:

Was kort maar in zeer korte tijd zei ze precies wat ik al aanvoelde..
Dat ik soms te serieus wil zijn en dat ik alles voor elkaar heb dit terwijl degene die ik heb ontmoet het hier niet om gaat. Hoef me niet te bewijzen en dat vergeet ik weleens dat iemand me leuk vind zoals ik ben. Als ik dit los kan laten zoals Rohaa het benoemde dan kan er iets moois bloeien tussen mij en een prille liefde. Dank je lieve Rohaa je zei precies de dingen die ik net even wilde horen.

Melanie

Datum: 07-10-2018
Consulent: Iris
Geplaatst door: Jacqueline
Reactie:

Ik belde met Iris omdat ik even geen raad wist met mijn emoties. Was mijn energie kwijt en zat even bekneld in mijn gevoel van verdriet over het loslaten van mijn zoon die met zijn 17 jaar sinds twee weken in het buitenland verblijft voor zijn studie. Mijn eerste die het thuis verlaat.
Iris wist direct in te voelen hoe mijn relatie met hem en mijn twee andere kinderen is. ZONDER dat ik er wat over zei. Wat Iris zei, klopte precies. Ook over mijn op te starten bedrijf zag ze waar ik mee bezig ben. En wist ze mij in één woord aan te geven wat ze zag! En mij als persoon hierin te beschrijven. Bedankt Iris dat je in 30 minuten mij mijn energie terug geeft als moeder en onderneemster zijnde. Ik ga met vertrouwen mijn toekomst tegemoet. Bedankt! En bij deze een roos voor jou.

Liefs Jacqueline

Datum: 18-09-2018
Consulent: Irma
Geplaatst door: Esther
Reactie:

Dank je wel Irma voor ons gesprek vanmorgen. Het ging over mijn onrust en mezelf verliezen in alles tegelijkertijd willen.Je zei dat ik me eerst op 1 ding moet richten en tegen mezelf moet zeggen wat nu het belangrijkste is. Dat is voor mij toen ik erover nadacht duidelijk.Leuk werk om mijn passie te hervinden en bij te dragen en samen te werken, daarmee grotere geldstromen. Wordt ik toch vandaag door 2 bedrijven uitgenodigd om over een leuke job te komen praten. Dank je wel voor je hulp orde op zaken in mijn hoofd en daarmee naar boven te krijgen! Ik ga je zeker weer bellen Esther xxx

Datum: 17-09-2018
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Sonja
Reactie:

Lieve Monique,

Heb vanmorgen een tijd met je gesproken zonder dat ik je heb kunnen bedanken voor het fantastische consult.
Je hebt me veel meegegeven, vragen beantwoordt en inzichten gegeven. Heel veel dank hiervoor!

Veel liefs Sonja

Datum: 13-08-2018
Consulent: Shamim
Geplaatst door: Irene
Reactie:

Net een ontzettend goed gesprek gehad met Shamim, zij wist alles precies te vertellen over mijn overleden moeder, over mijn huidige situatie en waar nu mijn uitdagingen lagen. Ze is heel duidelijk en vertelt gewoon hoe het is..
Erg mooi gesprek geweest,
Dankjewel Shamim

Groet,
Irene

Datum: 23-06-2018
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Natashja
Reactie:

Ik bel Monique al jaren af en aan en zij heeft mij door vele diverse periode's heen geholpen. Ze werkt eerlijk, zonder oordeel en geeft je alle ruimte om je vragen te stellen en te uiten wat je op je hart hebt. Ze voelt voor mij als een vriendin op afstand..hahaha

Ze gaat de diepte in en weet de zaken zo goed te doorgronden en vervolgens te formuleren dat alles voor mezelf weer duidelijker word en ik hang altijd met een positief gevoel weer op.

Alles wat ze tot nu toe heeft verteld is uitgekomen en ze voelt vaak al aan wat ik wil vragen of wat ik bedoel, voordat ze alles gehoord heeft. Heel bijzonder en ik hoop dat ze dit werk nog heeeeeeeeeeeeeeeel lang blijft doen.


Dank je wel Monique!


Liefs

Natashja

Datum: 14-06-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: V
Reactie:

Lieve Barbara,

Ik heb gisteren een consult gehad met jou en wil graag melden hoe fijn ik dit heb gevonden. Je wist snel op mijn energie in te voelen en kon direct goed meekijken op alle problematiek die er op dit moment om mij heen is.

Ik heb het tot nu toe heel lastig gevonden om begrip en het werkelijke snappen van mijn issues met de narcist(en) in mijn leven te krijgen als ik erover sprak. Mensen om mij heen begrijpen totaal niet het moeilijke proces dat niet snel is af te breken omdat het zo langzaam is ingeworteld. Ik krijg daarentegen veel veroordelingen en onbegrip.

Zo blij nu bij jou dat begrip wel te vinden, je snapt en voelt het echt en hebt me weer vertrouwen gegeven. Heel dankbaar ook voor de tips. Ik weet je nu te vinden.

V

Datum: 13-06-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: Brigitte
Reactie:

Lieve Barbara,

Dank voor je verhelderende gesprek. Je weet zaken perfect aan te stippen en je bent duidelijk en transparant. Je weet dingen haarfijn te benoemen. Door jouw inzichten heb je inzichten in jezelf. Energie en motivatie blijven over na een gesprek met jou.

Ontzettend bedankt.

Brigitte

Datum: 25-05-2018
Consulent: Monique.
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve Monique,

Ik wil je via deze recensie laten weten dat je echt super geweldig bent niet alleen vanwege onze gesprekken en jij als persoon maar ook wat je allemaal voorspelt hebt. Je bent de eerste die alles zo goed aanvoelt en wat je zegt komt ook nog tot nu toe uit, tot op de dagen zelfs toe!verbazingwekkend.
Je bent ook echt een aanrader. Bedankt dat je op deze manier voor de mensen er bent.

Liefs S

Datum: 25-05-2018
Consulent: Nancy
Geplaatst door: CB
Reactie:

Ik kan een consult met Nancy van harte aanbevelen!

Ze kijkt naar alle facetten van je leven, ziet in detail wat er aan de hand is, kan adviezen geven op elk gebied (werk, relaties, spirituele ontwikkeling, traumaverwerking en gezondheid), en heeft ook contact met overledenen. Zo kon ze mij precies vertellen hoe mijn vader was overleden en hoe het nu met hem gaat. Dit was een grote troost voor mij.

Ze is zuiver in haar waarnemingen, een opgewekte gesprekspartner en zeer praktisch in haar adviezen.

Dank je wel Nancy!

Datum: 25-05-2018
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: IR
Reactie:

Graag wil ik een ervaring delen met Carol Ann. In de eerste instantie kwam ik met een andere vraag maar zonder dat ik daarom gevraagd had kreeg zij door dat de doos met de foto's van o.a. mijn overleden dochter bij mijn exman lag. De doos had ik in een kist tijdens een verhuizing ter bewaring aan mijn ex gegeven. Eenmaal verhuisd heb ik de kist teruggevraagd. Echter de kist kreeg ik bijna leeg terug en zonder foto's. Mijn ex beweerde dat hij de foto's niet had genomen en ik weet 100% zeker dat ik ze in de kist had bewaard. Ook kon Carol Ann de naam van mijn overleden dochter en de naam van mijn exman noemen zonder dat ik dat ooit aan haar had verteld. Een jaar geleden nam ik contact met haar op in verband met een map met al mijn diploma's die ik kwijt was. Deze kon ik nergens meer vinden en dacht dat ik de map nog na mijn verhuizing had gezien. Ik was bang dat ook deze map in de kist lag en nu bij mijn ex ligt. Carol Ann vertelde mij dat de map ergens tussen mijn spullen moest liggen en niet bij mijn ex. Mijn apartement is niet zo groot en ik heb alles 2x goed nagezocht. Een paar maanden geleden sprak ik haar nogmaals en zij verzekerde mij dat de map in huis moest liggen. Ik had het zoeken opgegeven. Vorige week 1 jaar later vond ik de map tussen mijn spullen in een bewaardoos tussen mijn schildersspullen. Daar had ik al gekeken maar niet zo uitgebreid als nu en omdat ik niet meer wist hoe de map er precies eruit zag heb ik er blijkbaar overheen gekeken. Heel bijzonder!

IR

Datum: 17-05-2018
Consulent: Lizette
Geplaatst door:
Reactie:

Lizette is vriendelijk en neemt goed de tijd voor je. Ze heeft een goed oor voor je vragen waardoor er ook veel duidelijkheid kwam over mijn onbewust en bewustzijn wat deels te maken heeft met mijn carriére.
Het gesprek had een goede energie en ik zou de volgende keer zeker weer bij haar terug komen.

Lizette bedankt!

Datum: 03-05-2018
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Lea
Reactie:

Carol Ann is daadwerkelijk een zuiver medium, een zeer fijn gesprekspartner en een ontzettend mooi mens. Zonder veel te hoeven vertellen voelt ze al hoe de situatie in elkaar steekt en biedt ze helderheid van zaken, in alle eerlijkheid - en tevens tederheid. Ik ben haar ontzettend dankbaar.

Lea

Datum: 17-04-2018
Consulent: Barbara
Geplaatst door: Y
Reactie:

Hallo Barbara,

Bij deze wil ik je bedanken voor de antwoorden die je mij via het emailconsult hebt gegeven.
En ook vooral de manier waarop ik aan mezelf kan werken. Ik ga dat zeker doen.

Ik voel me enorm door je geholpen, dat geeft me veel rust. En ook dat er echte liefde op mijn pad komt maakt me erg blij.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes, Y

Datum: 09-04-2018
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Ally
Reactie:

Ik heb Maaike inmiddels 3 x gesproken . Wat heb ik veel aan haar en haar adviezen gehad!
Ze is eerlijk, rustig en liefdevol. Ze voelt dingen heel goed aan en alles wat ze zegt klopt. Goed medium maar vooral a beautiful soul.

Maaike, ik ben je dankbaar voor onze gesprekken. Ik zal je weer bellen.

Liefs Ally


Datum: 09-04-2018
Consulent: Maaike
Geplaatst door: K.
Reactie:

Maaike is erg goed in haar werk. Ze is integer, direct, duidelijk en werkt vanuit een hele fijne energie(verbinding). Ze weet je op een prettige en humorvolle wijze bewust te maken van je blinde vlek (ken). Dankjewel Maaike !!

Liefs K

Datum: 09-04-2018
Consulent: Maaike
Geplaatst door: M.
Reactie:

Hoi Maaike,

Je hebt je vrije zondagavond vrijgemaakt voor een telefonisch consult, echt top!
Je was heel raak in wat en wie me bezig houden en wat mijn ontwikkelpunten zijn. Mooi hoe je me anders naar de situatie hebt laten kijken. Dank voor je goede adviezen, ga ik zeker mee aan de slag!

Groetjes, M.

Datum: 04-04-2018
Consulent: Marga
Geplaatst door: K
Reactie:

Is er een moment in je leven dat je twijfelt of even bevestiging nodig hebt?
Ik heb op z’n moment Marga gebeld. Ze is een warm en eerlijk persoon die over veel wijsheid beschikt.
Wijsheid van haar pure zelf, maar ook wijsheid die ze mag doorkrijgen.
En die informatie kan ze duidelijk en verhelderend overbrengen.
Je ervaart dat je rustiger wordt en inzichten mag zien die je daarvoor niet kon zien.
En dat maakt haar zo bijzonder!

En tenslotte klopt het wat ze zegt nl.: “over welk onderwerp het ook zal gaan, het gaat altijd over jezelf”...

Veel liefs
K

Datum: 24-03-2018
Consulent: Ingrid
Geplaatst door: Rajni
Reactie:

Beste Ingrid,

Ik ben je ontzettend dankbaar voor de mooie gesprekken die we hebben gevoerd. Het heeft me enorm geholpen. Ik vind het met name heel fijn dat je altijd de situatie vanuit meerdere perspectieven bekijkt. Je bent objectief en eerlijk en tegelijkertijd direct. Na jou consulten heb ik me veel beter gevoeld!

Nogmaals hartelijk bedankt!!

Groetjes,

Rajni

Datum: 22-03-2018
Consulent: Marga
Geplaatst door: Sharon
Reactie:

Lieve Marga,

Ik vind het altijd heel fijn om jou te spreken. Ik vind je een lief, warm en meelevend persoon en een buitengewoon goed medium. Ik voel me altijd door jou begrepen. Dank je wel voor je diepe inzichten en de waardevolle gesprekken.

Lieve groet,
Sharon

Datum: 12-03-2018
Consulent: Rohaa
Geplaatst door: Nansie
Reactie:

Bedankt voor het helpen bij het vertalen van de inzichten die mijn dromen mij probeerden aan te reiken. Het was een verhelderend gesprek en kan nu weer verder.Datum: 27-02-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: Petra
Reactie:

Lieve Barbara,

Allereerst nog bedankt voor je enorm fijne en warme gesprek. Het klikte direct en wat was het fijn om bevestiging te krijgen op mijn vragen. Je voelt alles goed aan met daarbij nuchter en beide benen op de grond te blijven staan.
Barbara ik zal je binnenkort zeker weer eens bellen om te vertellen hoe het met ons gaat.

Veel liefs Petra.

Datum: 13-02-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: LP
Reactie:

Lieve Barbara,
Enorm dankjewel voor je superscherpe blik op wat er op dit moment in mijn proces en in het proces van mij en mijn 'vlam' gebeurt. Soms lijk ik wel gek te worden, maar jij kon werkelijk heel helder verwoorden wat mijn uitdagingen zijn en hoe wij in processen en energie met elkaar verweven zijn.
Ik dank je vol vanuit mijn hart en ga met vertrouwen het proces verder aan. Je bent een nuchter maar heel gevoelig en empathisch mens die vanuit zuiverheid haar 'werk' doet.
Alle liefs, LP

Datum: 06-02-2018
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Nalini
Reactie:

Lieve Maaike, wat heb ik vandaag een fijn gesprek met jou gehad. Binnen een halve minuut wist je meteen wat er in mijn leven speelt en waar ik over belde. Ongelooflijk hoe jij de hele situatie en persoon haarfijn wist te beschrijven. Je bent een eerlijke, fijne, vriendelijke dame en er heerst zo een rust en een prettig gevoel tijdens het gesprek. Daarnaast heb je me vooral ook heel duidelijk zaken kunnen meegeven waar ik mee aan de slag mag gaan. Ik begon het gesprek best emotioneel maar heb met een lach opgehangen en voel alleen maar positiviteit na het gesprek met jou.
Bedankt Maaike en ik bel je zeker nog eens!

Groet,
Nalini

Datum: 03-02-2018
Consulent: Janneke
Geplaatst door: Sharon
Reactie:

Lieve Janneke,
Je voelt mij feilloos aan en helpt mij om losse gedachten aan elkaar te knopen. Na afloop van het gesprek heb ik altijd een rustig warm en vredig gevoel. Dank je wel voor je liefdevolle en inzichtgevende consult.

Groetjes,
Sharon

Datum: 22-01-2018
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Jeannette
Reactie:

Ik wil u hartelijk bedanken voor het gesprek Maaike
Ik ben zo onder de indruk en wil u vaker spreken als dat mag.
Ben zo ontroerd door u gave, dank u wel !


Veel liefs van Jeannette

Datum: 18-12-2017
Consulent: Marga
Geplaatst door: Sophie
Reactie:

Hi Marga,

Ik ervaar jouw hulp liefdevol en helder. Dank je wel!

Sophie

Datum: 07-12-2017
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Sana
Reactie:

Goedemiddag,

Ik wil graag een recensie achterlaten voor Maaike.

Maaike is voor mijn nummer 1!
Ze pakt alles op, ze heeft het altijd bij het juiste einde.
Ik voel me begrepen en gezien door haar.
Alles wat zij voor mij voorspeld heeft is uit gekomen. Ik hoop dat de rest ook snel uit mag komen.

Sana

Datum: 17-11-2017
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Angela
Reactie:

Lieve Charlotte,
Mijn grote dank voor het bijzonder verhelderende gesprek met jou! De directheid waarmee jij onmiddellijk op de kern van de situatie invoelde en deze wist te verwoorden, was gewoon verbluffend. Ik voelde me gezien en begrepen en jouw intelligente en liefdevolle manier de dingen te verwoorden, hebben mij rust en helderheid gegeven. Ik was onder de indruk van het hoge niveau van ons gesprek en kan veel beter in de situatie staan, omdat ik inzicht gekregen heb in mezelf en de ander.. nogmaals dank!!
Liefs, Angela

Datum: 09-11-2017
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

ik wil heel graag laten weten hoe bijzonder Maaike is.
Ik heb al heel vaak lange gesprekken gevoerd met haar.
Telkens weer weet Maaike ontzettend goed in te voelen op situaties en personen.
En haar voorspellingen komen echt uit.
Ze zag bij mij een man hoe ze hem beschreef echt heel specifieke dingen.
Nu is deze man ook in mijn leven gekomen.
Precies de man die zij beschreef.
Echt Maaike chapeau:)

Sandra

Datum: 09-11-2017
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Leo
Reactie:

Maaike, echt je had alles door zonder dat ik hoeft überhaupt iets had verteld. Bedankt voor de super consult. Ik bel zeker weer.
LS

Leo

Datum: 02-11-2017
Consulent: Barbara
Geplaatst door: Ans
Reactie:

Hoi Barbara, wat fijn dat je weer telefonische consulten geeft! Het was heel prettig je weer te spreken. Ik word altijd rustig van jou, je stem en energie. De 1e keer dat ik je sprak was 15 jaar geleden..wat vliegt de tijd! Mijn huidige man (die ik toen nog niet kende) beschreef jij toen tot in detail en de grote lijnen die jij schetste zijn stuk voor stuk in mijn leven gekomen. Ons eigen bedrijf, de kinderen die geboren zouden worden en de hereniging met zijn biologische vader. Het is elke keer best een rare gewaarwording als iets inderdaad gebeurd wat al gezegd is, jaren terug. Ik blijf mensen naar je doorsturen want ik kan uit eigen zeer positieve ervaring spreken. Ans xxx

Datum: 04-10-2017
Consulent: Edmee
Geplaatst door: Matina
Reactie:

Ontzettend bedankt Edmee voor het fijne gesprek zojuist. Ik neem je warme, duidelijke adviezen mee de komende tijd. Prettig om naar je te luisteren, ga je vast nog eens bellen!
Liefs,
Matina

Datum: 03-10-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Mieke
Reactie:

Carol Ann,

Dank voor je treffende consult! Ik heb je niets verteld, alleen een vraag gesteld. En toen kwam je met zoveel informatie dat ik echt flabbergasted was! Klopte gewoon als een bus. Daarbij geef je heel duidelijk aan wat je niet kunt vertellen en dat is ook prettig.
Helemaal bijzonder dat je toen ik net gedag wilde zeggen je met zo'n opmerkelijk en passend advies kwam van je gidsen en dat compleet ergens anders over ging dan de rest van het consult maar wel heel actuele kwestie is in mijn leven. Was ook een echt welkom advies. Dank je wel!!!

Vriendelijke groet,

Mieke

Datum: 11-09-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Jeanette
Reactie:


Lieve Carol Ann,

Iedere keer als ik je bel sta ik verbaasd van je wijsheid, je inzicht en je talenten. Feilloos voel je de situatie aan. Je geeft heel eerlijk antwoord en praat niet naar de mond. Nuchter met veel kennis en humor geef je antwoord en je weet als geen ander iemand op zijn gemak te stellen ook als het antwoord niet is waar ik eigenlijk op hoopte. Je voorspellingen zijn verbluffend goed ook al zeg je er altijd bij ga er niet naar leven toekomst staat niet vast. Het mooie was dat je precies kon vertellen hoe de situatie op mijn werk was en de rol van sommige mensen daarin. Feilloos gaf je met nine star ki een karakter analyse van de personen die ik noemde. Wat ik ook heel goed vond is toen ik aangaf dat een collega iets anders had gezegd dat je alleen maar zei dan moet je die collega bellen voor nadere info ik geef alleen maar aan wat ik voel en ervaar. Je bleef daarin voor mij heel zuiver. en bij je zelf. Ik had nog wel uren met je willen doorpraten maar ik weet je zeker weer te vinden als ik het nodig heb. Het was ook heel duidelijk dat je echt een gedegen opleiding hebt en termen gebruikt en uitlegt die ik nog nooit van een ander had gehoord. Ik belde je voor het eerst nieuwsgierig geworden door al die positieve reacties over jou. Ik kan me daarbij alleen maar aansluiten. Wat ik het meest knappe vond dat je de vraag die ik niet durfde te stellen aanvoelde en daar vanuit je zelf antwoord op gaf zonder dat ik de vraag gesteld had. Wauw.
Voor mij ben jij de topper van deze lijn. Ik bel je weer dat staat vast en voor jou ga aub zo door jij helpt echt mensen met je hart en je ziel.

Groetjes,
Jeanette

Datum: 11-09-2017
Consulent: Amalin
Geplaatst door: Jon
Reactie:

Beste mensen,

ik had een erg prettig gesprek met Amalin. Wat voelt zij veel aan en wat is ze helder.
Ze geeft praktische adviezen waar ik iets mee kan. Ze bevestigd wat ik zelf voel. Zelf durf ik niet altijd te vertrouwen op mijn intuitie. Als zij dan dingen zegt die ik gevoelsmatig vermoed voel ik me gesterkt aan de slag te gaan. Ook gaf ze aanwijzingen waarvan ik geen vermoeden had en raadde ze mij een bepaald type therapeut aan. Ben ik momenteel heel blij mee, echt weer een stap in heling. En ze raadde bachremediedrupples aan in een bepaalde verhouding. Toen ik las wat daar bij hoorde wist ik dat het klopte. In een tweede gesprek zag ze dat er iets met mijn nieren was en raadde me aan dat te laten controleren. Had ik een nierbekkenontsteking. Ik ben erg onder de indruk van de impact die twee gesprekken hebben gehad.

Met vriendelijk groet, Jon

Datum: 10-09-2017
Consulent: Edmee
Geplaatst door: Annemieke
Reactie:

Lieve Edmee,

Wat ben jij goed zeg! Knap hoeveel jij uit de kaarten haalt. Precies de kern, exact wat er heeft gespeeld of speelt. Heel knap. Ik viel van de ene verwonder in de andere. Je bent liefdevol, eerlijk en duidelijk.
Lieve groet,
Annemieke

Datum: 07-09-2017
Consulent: Lizette
Geplaatst door: Susanna
Reactie:

Beste Lisette,

Ik ervoer bij jou een kort krachtig niet oordelend consult . Jij pusht niet en geeft daadwerkelijk ruimte jezelf te zijn en dus bij je eigen inzichten te komen .

Susanna

Datum: 04-09-2017
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: B.
Reactie:

Lieve Charlotte,

Ik wil je bedanken voor je altijd zuivere oprechte en absoluut heldere advies.
Jij bent heel bijzonder en jij en je gidsen hebben altijd een mooie manier om te laten zien wat er speelt en kan gaan spelen.
De aanwijzingen zijn altijd zo mooi en telkens weer zo waar.
Vind je combinatie van advies je inzicht de boodschappen heel bijzonder.
Je had het bijvoorbeeld over een vlinder. Dat dat het teken is. En in zag na 10 dagen wel tientallen vlinders elke dag.
Ik ontmoette iemand en hij blijkt te wonen in complex genaamd Vlinder!!!!
Je kan de persoon tot in de detail aanvoelen. Heel bijzonder de wijze hoe.
Tot nu toe niemand gesproken die zo zuiver kan adviseren voorspelen en aanvoelen.

Bedankt voor de fijne gesprekken.

Liefs B.

Datum: 15-08-2017
Consulent: Amalin
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Dankjewel Amalin voor het verhelderende gesprek. Je hebt heel veel kennis en levenservaring merk ik. Ook nuchter en goed gegrond. Ik heb er veel aan gehad.

Datum: 13-08-2017
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: C.
Reactie:

Lieve lieve Charlotte,

Zaterdagmiddag j.l. zo rond 15.00 uur heb ik je gesproken i.v.m. mijn relatie.
Ik ben zo blij dat ik je gesproken heb omdat hetgeen wat je zei allemaal klopte, je bent helder, zuiver en vooral eerlijk. Je benoemd de dingen die een mens nodig heeft o.a. de groei die ik de afgelopen tijd heb doorgemaakt, ik werd daar heel erg emotioneel van (dat merkte je wel door mijn huilen).
Daarnaast kon je me helderheid geven over mijn relatie, de tips die je me gaf hoe ik mijn gesprek aan moet gaan met mijn partner. Zo wijs en zo lief en zo rustig maar ook zo intens gemeend. Je weet waar je het over hebt en je weet de persoon in kwestie precies te omschrijven. De warmte die ik nodig had tijdens ons gesprek gaf mij weer kracht om verder te gaan.
Heel erg bedankt lieve Charlotte, ik spreek je gauw weer.

Liefs C.

Datum: 12-08-2017
Consulent: Margarita
Geplaatst door: J.
Reactie:

Ik heb vandaag met Margarita gesproken in verband met een man die ik op een hele bijzondere manier heb ontmoet. Ik heb op dit moment geen contact met die man. Margarita, ik ben benieuwd .. we krijgen gewoon dus nog contact...fijn om dat te horen. Ik vind u heel erg duidelijk en het klopte allemaal. Veel liefs, J.

Datum: 02-08-2017
Consulent: Amalin
Geplaatst door: Francien
Reactie:

Beste Amalin,

Je manier van werken vond ik openend, praktisch, niet oordelend en to the point.
Dankjewel,
Francien

Datum: 24-05-2017
Consulent: Nancy
Geplaatst door: Ellen
Reactie:

Ik heb zojuist een gesprek gehad met Nancy. Heb het als heel fijn ervaren. Ze voelde precies aan wat er gaande was en gaf me inzicht en duidelijkheid. Echt heel fijn. Dankjewel Nancy.
Groetjes, Ellen

Datum: 19-05-2017
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Ik ken Maaike al geruime tijd….
Heb vele gesprekken met haar gehad over werk, liefde en privé.
Wat een lieve humorvolle vrouw ben je toch Maaike...
Je weet zo goed in te voelen op situaties en personen...
Vaak wilde ik dingen die je zei niet geloven en toch kwamen ze dan uit...
Maar ook gewoon van vrouw tot vrouw kan ik heerlijk met je praten...
Thanks voor alles...

Liefs, Sandra

Datum: 16-05-2017
Consulent: Shamim
Geplaatst door: Angela
Reactie:

Wauw, Shamim, wat een bijzonder en inspirerend gesprek met jou!! Dit geeft mijn
a.s. reis naar Portugal precies de visie en de diepte die ik nodig heb om er het maximale
uit te halen! Bijzonder, jouw helderheid, inzicht en voelbare verbinding met de onzichtbare
wereld om ons heen. Dank vanuit het diepst van mijn hart!
Angela

Datum: 08-05-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Astrid
Reactie:

Dank je wel lieve Carol-Ann. Wij hebben elkaar al regelmatig gesproken en dit zijn altijd fijne en eerlijke gesprekken waar ik veel steun aan heb. Je waarnemingen komen vrijwel altijd uit en je geeft goede adviezen. Daarnaast heb je veel kennis van het bedrijfsleven en geeft hierin ook veel bruikbare handvaten en inzichten waar ik echt iets mee kan. Ik hoop je nog veel vaker in de toekomst te spreken. Alle liefs, Astrid

Datum: 05-05-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anne
Reactie:

Bericht voor Carol- Ann

Je wist direct op mijn probleem in te voelen. Je had geen informatie nodig. Dat vond ik heel knap. Het was precies in de roos. Je kon de blokkade precies omschrijven. Je hebt me echt goede inzichten gegeven en vertrouwen. Ik vond het een fijn gesprek. Je hebt mij tools gegeven hoe ik verder kan. Niet op die ander gericht maar echt op mijn gedrag. Je raakte ook wat pijnpunten aan in mijn gedrag, mooie spiegel. Prachtig hoe jij je vak verstaat. Bedankt.

Anne

Datum: 30-04-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Nanda
Reactie:

Lieve Carol Ann,
Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen, je hebt me zoveel inzichten gegeven, me door een moeilijke periode heen geholpen, mede dankzij jij ben ik nu ben wie ik ben, het is fijn om tegen jezelf te kunnen zeggen, ik ben goed zoals ik ben en daar ben ik trots op.
Je vertelde dingen waarvan ik dacht ja tuurlijk, t zal allemaal wel, toch kwamen jou uitspraken later heel vaak ook uit. Er zijn weinig momenten geweest dat je waarnemingen niet uitkwamen.
Vertrouw op jou gevoel, dat in mijn ogen de leukste man ter wereld een relatie met mij gaan durft te gaan.
Dank je wel, lieve Carol Ann, je bent een liefdevol, oprecht, integer persoon.
Veel liefs, dikke knuff Nanda

Datum: 26-04-2017
Consulent: Nancy
Geplaatst door: Ellen
Reactie:

Ik heb Nancy gisteren voor de eerste keer aan de telefoon gehad en vindt haar een hele vriendelijke, rustige vrouw, ik stond er tevens versteld van wat zij allemaal
meteen doorkreeg en kon vertellen over mijn leven. Zij krijgt werkelijk van alles door wat er speelt in mijn leven.

Ik heb haar een aantal dingen gevraagd over de dieren die ik opvang, omdat ik mishandelde dieren en dieren opvang waarvan ik niet weet wat zij allemaal
meegemaakt hebben in hun leven. Nancy kon mij vertellen wat het dier voelt , dat het door zijn verleden traumatisch is geworden.
Dit is heel waardevol, omdat ik dan weet hoe ik het beste met ze om kan gaan.
Nancy is dus een fantastisch medium voor mensen maar ook voor mensen die graag iets willen weten over hun dieren, ook kan zij kontakt maken met een
overleden dier, wat veel rust kan brengen als je daar nog veel verdriet van hebt.
Ik zal Nancy zeker nog heel regelmatig gaan bellen.

Nancy, dank je wel voor het mooie consult.

Met vriendelijke groet, Ellen

Datum: 23-04-2017
Consulent: Maaike
Geplaatst door: R
Reactie:

Mijn nr 1! Een aanrader voor iedereen!
Xxx

Datum: 12-04-2017
Consulent: Marga
Geplaatst door: Esmeralda
Reactie:

Dankjewel Marga voor de juiste inzichten die je me hebt gegeven. Dit heeft me echt verder geholpen. En het is fijn te horen dat ik bevestigde kreeg wat ik zelf al dacht en voelde. Esmeralda

Datum: 11-04-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: W.
Reactie:

Ik heb zaterdag contact met je gehad via mediumlijn over dochter C. i.v.m. kleinkinderen.
Nogmaals veel dank voor de eerlijke en duidelijke antwoorden en inzichten.
Neem zeker in de toekomst nogmaals contact op.
Nogmaals dank. Grt. W.

Datum: 06-04-2017
Consulent: Maaike
Geplaatst door: D.
Reactie:

Ik heb zojuist een heel prettig gesprek gehad met Maaike. Zij gaf heel gedetailleerde en accurate beschrijvingen van de personen waarover ik vragen had. Heel bijzonder!
Daarnaast beviel me haar originaliteit in de manier waarop ze mijn vragen beantwoordde; haar zienswijze is cliché-vrij en authentiek.
Ik zal haar zeker nog eens bellen. Niet alleen om de voorspelde toekomstige ontwikkelingen te bespreken maar ook, en misschien vooral, vanwege haar geloofwaardigheid.
En ook niet onbelangrijk: ze is een leuke vrouw om mee te praten!

Groeten, D.

Datum: 16-03-2017
Consulent: Petra
Geplaatst door: E
Reactie:

Zojuist heb ik een consult met Petra gehad. Ik zat met een lastige situatie en
wist niet zo goed wat ik ermee aan moest.
Petra heeft mij alle inzichten kunnen geven die ik nodig had.
Het was een heel fijn gesprek. Ik voel me nu heel blij en opgelucht.
Ik ga haar zeker weer eens bellen. Groetjes, E

Datum: 20-02-2017
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Ingrid
Reactie:

Ik heb net gesproken met Charlotte. Wat een fijn gesprek. Ze wist gelijk mijn knelpunten te
noemen en heeft me tips gegeven hoe hier mee om te gaan.
Er volgde nog een mooie voorspelling voor de toekomst. Waarvan ik hoop dat deze uit mag komen.
Dank je wel Charlotte dat je me weer vertrouwen in mezelf hebt gegeven.
Ik ga je zeker nog een keer bellen.

Lieve groet Ingrid

Datum: 23-01-2017
Consulent: Jane
Geplaatst door: N
Reactie:

Ik wil graag een recensie geven voor Jane. Ik sprak haar over mijn relatie met mijn ex en over werk.
Ik bel al jaren met deze lijn en ik vind Jane supergoed in wat ze doet en ze voelt feilloos de karakteristieken aan van de persoon in kwestie. Ik moest ook best veel lachen omdat ik me gewoon kon visualiseren hoe dat eruit moest zien en ik herkende de persoon ook in het gesprek met haar. Ze is heel aardig en fijn om mee te praten en ik voelde me meteen op mijn gemak. Jane, ik hoop dat je vaker op de lijn te vinden bent. Je bent een kanjer, mag gezegd worden. N

Datum: 01-12-2016
Consulent: Gaby
Geplaatst door: Lia
Reactie:

In blinde paniek heb ik Gaby gebeld omdat ik begon te twijfelen over een belangrijke beslissing die ik had genomen. Heel rustig brengt zij dan naar voren waarom je de beslissing hebt genomen en dat je niet van je pad af moet wijken door angst. De paniek is weer verdwenen want zij geeft mij weer rust en vertrouwen. Ik vind Gaby een van toppers van deze lijn, Gaby bedankt!

Groetjes Lia

Datum: 25-11-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: V.
Reactie:

Dag Marga,
Ik wilde je nog van harte bedanken voor het gesprek! Het was een mooi, diepgaand en waardevol gesprek. Ik heb veel bevestiging gekregen.
Wat ik heel mooi vind aan je manier van werken is dat je zo helder kan formuleren! Het blijft niet bij wollig taalgebruik of bij vaagheden. Je taalgebruik is concreet en duidelijk. Daardoor kom je "to the point". Heel hartelijk dank!!

Groetjes,
V.

Datum: 09-11-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: DC.
Reactie:

Afgelopen maandag heb ik een zeer fijn gesprek gehad met Marga.
Haar warmte en nuchterheid zijn zeer verhelderend geweest en vooral positief waardoor ik sterker in mijn schoenen sta.

Ik wil haar heel hartelijk bedanken voor het fijne gesprek.

groet DC.

Datum: 15-10-2016
Consulent: Hansje
Geplaatst door: J.
Reactie:

Hansje is een paragnoste die ik zelden heb meegemaakt. Door haar gaves heeft zij mij zoveel inzichten gegeven en vele vragen heeft zij beantwoord. Ik kan na zo lange tijd zeggen dat ik zoveel ben veranderd en dat dankzij Hansje. Ik heb goede adviezen, antwoorden en inzichten van haar gekregen en daarvoor heeft ze haar gaves gebruikt . En die antwoorden en adviezen hebben mijn leven echt veranderd. Ik kan het niet anders verwoorden. Het mooie van Hansje is dat je nooit afhankelijk van Hansje ben . Daar zorgt ze ook voor dat het niet gebeurt . Zat paragnosten die dat wel doen en die er voor zorgen dat je afhankelijk bent en blijft van de paragnost. Hansje doet dat niet ! En dat maakt het erg gezond en nuchter. Het is aan mij hoe ik met de adviezen en antwoorden zal omgaan. En eindelijk kan ik zeggen dat ik nu de toekomst stralend tegemoet kan zien. Zij heeft mij zoveel geholpen met zaken in mijn leven; zaken die niet lekker liepen. Zij kan situaties heel goed doorzien met haar gaves. En haar voorspellingen komen ook uit. Het maakt het voor mij wat makkelijker om haar te spreken omdat ze weet wat er aan de hand is zonder teveel van mij te horen . Het mooie is dat ik dingen denk en Hansje die dingen ook gewoon benoemt . Het blijft mij steeds verbazen. Of dat je later achterkomt dat ze gelijk heeft gehad. En dat een voorspelling is uitgekomen. Dat is mij zo vaak met Hansje gebeurd. Ik ben erg blij dat ik de hulp en steun van Hansje heb mogen ontvangen.

Liefs van J.

Datum: 10-08-2016
Consulent: Maaike
Geplaatst door: J.
Reactie:

Maaike heeft mij goed inzicht geven in datgene waar ik antwoorden op vroeg...
Dank je Maaike.. Je bent een topper
Groeten j.

Datum: 28-07-2016
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Elisabeth
Reactie:

Ik heb net gesproken met Charlotte en het was prachtig! Een heel bijzondere vrouw en medium. Hetgeen ze zegt is verrijkend en vooral ook de manier waarop de dingen worden aangereikt. Haar stem verteld ook het bijzondere van haar. Dit voor de degene die dit kunnen oppakken.
Hetgeen ze heeft gezegd was voor mij volledig herkenbaar. Ze heeft veel indruk op mij gemaakt en zal haar absoluut vaker bellen.

Lieve groet, Elisabeth

Datum: 28-06-2016
Consulent: Lesley
Geplaatst door: Jeroen
Reactie:

”Ik vind Lesley een buitengewoon innemend persoon, vriendelijk, chique (zoals ik dat uit mijn jeugd ken), maar ook buitengewoon warm en hartelijk.
Typisch een persoon waar je bevriend mee zou willen zijn, gewoon om de hartelijke benadering van mens tot mens gekoppeld aan een in mijn beleving grote dosis aan wijsheid; ze staat aan jouw kant en geeft een messcherpe analyse van diverse zaken, en ze is totaal niet uit de hoogte.
Vanwege het feit dat ik toch wel wat op de financiën moet letten heb ik deze gesprekken soms iets sneller afgekapt dan dat ik eigenlijk zou willen.
Maar ik wil toch wel graag nog even vertellen dat ik haar een geweldig mens vind. Bedankt Lesley”

Jeroen

Datum: 03-06-2016
Consulent: Edmee
Geplaatst door: Ellen
Reactie:

Wat een fijn consult heb ik gisteren gehad met Edmee.
Ze heeft me erg geholpen en hele goede inzichten gegeven. Heel warm en liefdevol. Constant hadden we beiden kippenvel.
Ik ben haar echt heel dankbaar. Ik weet weer hoe ik nu verder moet. Dankjewel Edmee. Je bent een engel!! Ellen

Datum: 25-05-2016
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Miranda
Reactie:

Ik wil heel graag een reactie geven op een consult van Maaike.

Zij heeft mij heel veel inzichten gegeven, vooral over mezelf..hoe ik met mijzelf om kan gaan. Ook mooie duidelijk naar waarheid omschreven karakters .. ik wil deze bijzondere vrouw zeker aanraden.


Miranda

Datum: 18-04-2016
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Lia
Reactie:

Vandaag voor een 2e keer een consult met Hansje gehad.
Ik zat best wel in de put terwijl ik normaal best sterk ben. Ik ben nog steeds "flabbergasted" van de dingen die ze zei want dat is precies de vinger op de zere plek zonder dat je zelf een teveel aan informatie geeft. Zodat je ook weet dat je te maken hebt met een zuiver medium. Door dit gesprek kan ik mezelf weer hervinden want het geeft me weer moed om door te gaan, te weten dat er licht is aan het eind van de tunnel als je het even niet meer ziet zitten.
Wat Hansje zegt is waar en ik ben dan ook dankbaar voor dit helende consult.
Lieve Hansje ontzettend bedankt voor de kracht die je me wederom aanreikt.

Liefs en een big hug, Lia

Datum: 26-03-2016
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Met een grote glimlach heb ik een mooi gesprek beëindigd met Maaike. Als een stroom vloeiden de boodschappen en antwoorden in het gesprek naar de voorgrond, alvorens een vraag was gesteld. Heel verhelderend en zuiverend. En bovenal met een vriendelijke warme boventoon. Maaike dankje! Ik heb genoten van ons gesprek en ook dat stukje bevestiging. ;)
Liefs, Sandra

Beste antwoorden en inzichten,
Hierboven een recensie voor Maaike welk ik zojuist heb gesproken. Wat een mooie vrouw, met zoveel helderheid en openheid!
En mijn complimenten aan jullie site, jullie hebben mij echt geholpen in de transformatie.

Lieve groet,

Sandra

Datum: 19-03-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: Claire
Reactie:

Graag wil ik een reactie geven over Marga. Ze is een vriendelijke vrouw, positief en heb bij haar al 2x hele fijne gesprekken gehad.

Bedankt!

Groetjes Claire

Datum: 17-03-2016
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: D
Reactie:

Lieve Carol Ann

Wat ben jij goed in het ontrafelen van waar exact de pijn zit. Je gaf me zoveel inzicht in mijn onverwerkte issues. Daarnaast wist je heel veel te vertellen over de relatiedynamiek die tussen mij en mijn partner speelt en welke rol ik daarin heb en welke rol mijn partner. Ook gaf je tips hoe dit te veranderen. Met veel aandacht en humor maar ook met heel veel zachtheid en gehoord worden en met een feilloze weergave van de situatie zonder dat ik er iets over gezegd had heb je me heel veel gebracht. Youre simply the best. Je bent echt goed in je werk en je kunt merken dat je veel kennis en ervaring als therapeut hebt. Ik bel je zeker weer. liefs D.

Datum: 08-03-2016
Consulent: Monique.
Geplaatst door: J
Reactie:

Monique,

Ik ben zooo blij met jou ( en niets ten nadele van ander consulenten ), voor mij een vaste consultant die alles zo goed aanvoelt zo goed alles weet te vertellen. Maar het bizarre was over het verhaal van een petitie? Ik kreeg het er warm van, eerst kon ik het niet plaatsen maar mijn hersenspinsels gingen snel switchen :-)... ik moest het gewoon er met jou over hebben werd er gek van. Er komt vast wel een oplossing voor mij hoe dit werkelijkheid mag gaan worden. En mijn relatievraag....meteen weer raak. Ik ben toch niet gek, ook mijn intuïtie volg ik daar goed in, maar fijn dat het bevestigt word door jou! Ik vertelde heel weinig en bij jou kwam er weer van alles naar boven. Happy me :-) nogmaals dank.

Groetjes, J

Datum: 05-03-2016
Consulent: Margarita
Geplaatst door: Joke
Reactie:

Beste Margarita,

Ik heb twee keer met jou gesproken en ik ben nu wijzer geworden door jouw aanwijzingen en tips.
Bijna had ik mezelf op het verkeerde been gezet. Nu weet ik waar ik rekening mee moet houden en hoe ik moet handelen in deze lastige situatie.
Ik raad jou iedereen aan die door een ander onzeker wordt of van de wijs of aan het twijfelen wordt gebracht.
Je bent heel heel goed.

Groetjes,
Joke

Datum: 25-02-2016
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: E
Reactie:

Voor Charlotte,

Ik heb al menig paragnost geraadpleegd maar Charlotte blijft voor mij de allerbeste. Haar inzichten zijn helder en duidelijk. Ze heeft mij op een nieuw werkpad gezet en het loopt precies zoals zij voorspeld heeft, fantastisch! Dank Charlotte voor al jouw goede raadgevingen en inzichten. Keep up the good work!
Hgroet, E

Datum: 18-02-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: Chantal
Reactie:

Even een berichtje n.a.v het gesprek dat ik net met Marga heb gehad. Ik bel al jaren met deze lijn (sinds zeg 2006) en heb al vele hele mooie gesprekken gevoerd.
Dank je wel Marga voor het verhelderende gesprek! Je hebt me hele praktische aanwijzingen gegeven om de dingen iets anders aan te pakken zodat ik weer op kracht kan komen. Ik heb je ervaren als een warme en wijze persoonlijkheid. Je heldere gaven blijken uit alles wat je zegt en meegeeft. Dank je wel! Ik bel je zeker weer eens!

Chantal

Datum: 17-02-2016
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Kitaya
Reactie:

Beste Monique,

Hier voor jou weer een reactie. Ik heb jou gisteren gesproken ( iets te lang dan gepland :-) ), maar het was weer een mooi en geweldig gesprek. Je kan altijd zoveel vertellen, ik krijg echt waar voor mijn geld zo voel ik dat als ik jou aan de lijn heb. Ook is het altijd gezellig om met jou te praten. Maar ik wil je eigenlijk vertellen dat ik nu weet wat je bedoelt met SEO :-) ik lag op bed en ineen kreeg ik het door....ik googlen en ja hoor het betekent ranking coach voor mijn toekomstige website! Ik zat daar al over na te denken natuurlijk daarom pikte jij dat op, maar ik wist niet dat het SEO heet. Ik ga dat dus zeker gebruiken/toevoegen. Jij hoort mij wel weer een keer, ik ben heel blij met wat je mij gisteren allemaal vertelde. Nogmaals klanten van Antwoorden en Inzichten, Monique box 61 is echt om aan te raden!

Liefs Kitaya

Datum: 08-02-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: Saskia
Reactie:

Na een telefonische consult bij Marga in combinatie met haar
NLP-kennis vond ik bij Marga wat ik zocht. Zij wist meteen de kern te
raken en ik kon meteen met haar de diepte in gaan. Marga is
zachtaardig en zuiver. Ze kan goed luisteren en geeft goed advies. Door
haar uitgebreide kennis heeft ze me echt op weg geholpen. Fijn dat ik
je heb leren kennen.

Liefs Saskia

Datum: 28-01-2016
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Kitaya
Reactie:

Beste Monique,

Ik heb vandaag 28-1 een heel mooi en voldaan gesprek met jou gehad. Je bent een heel zuiver en oprecht persoon. Je bent ook heel eerlijk, ga zo door! Je kreeg heel veel informatie via mij binnen en het zijn voor mij allemaal mooie bevestigingen waar ik heel blij mee ben. Je bent ook nogeens een warm persoon en ook let je op hoe je iets overbrengt zonder iemand te kwetsen. De informatie blijft bij jou binnen komen zodra ik iets ging vertellen en weer kon ik het bevestigen :-) Ik vind jou een mooi mens en ik raad een ieder jou dan ook aan. Ga zo door Monique! Je hoort mij in de toekomst weer....

Hartelijke groet,

Kitaya ( je weet wel wie :-) )

Datum: 20-01-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: Nicole
Reactie:

Na vele paragnosten gebeld te hebben kreeg ik Marga aan de lijn. Het was alsof ik thuis kwam. Ze begreep mijn problemen meteen en ik voelde haar kracht en haar kennis.
Antwoorden op diepgaande vragen werden duidelijk en ze leert mij om in mijn kracht te gaan staan.
Dankjewel Marga en super dat ik je heb ontmoet.
Liefs Nicole

Datum: 19-01-2016
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Veronika
Reactie:

Lieve Charlotte,
Lang heb ik lopen zoeken naar de juiste woorden, terwijl het eigenlijk heel simpel is: jij en je Gids hadden het helemaal goed! Je adviseerde me een knoop door te hakken en een oude niet-werkende (liefdes)verbinding hélemaal los te laten, me te focussen op mijn toekomst met De Papillon en er zou een grote Liefde op mijn pad kunnen komen. Zo is het ook gebeurd! Du moment dat ik die knoop doorgehakt had was hij er al. Instant herkenning tot in de kleinste details en een grote verademing voor me. Precies zoals je zei.
Het leven stróómt nu...bijna niet te bevatten. Heel erg hartelijk bedankt!
Liefs,
Veronika

Datum: 13-01-2016
Consulent: Marga
Geplaatst door: Jesscia
Reactie:

Hallo,

Graag zou ik de volgende recensie voor Marga Dekkers willen plaatsen:

Bij Marga kan je terecht met al je vragen of onderwerpen die je bezig houden.
Ze zal oprecht, eerlijk en op een zachte wijze je begeleiden en inzichten geven.

Mijn gesprekken met jou zijn waardevol en helpend!

Liefs Jesscia

Datum: 28-12-2015
Consulent: Rohaa
Geplaatst door: Henk
Reactie:

Na heel veel zoeken weet ik nu eindelijk dat Rohaa op zeer grote afstand de beste is. Niet verder zoeken.

Henk

Datum: 28-12-2015
Consulent: Marga
Geplaatst door: Lucia
Reactie:

Toen ik rondneusde op de site van 'Antwoorden en Inzichten', sprak Marga Dekkers mij direct aan. Heldervoelendheid/wetendheid gecombineeerd met NLP is uniek omdat het de etherische inzichten handen en voeten kan geven door praktische oefeningen. Marga bellen bleek inderdaad een schot in de roos. Zonder dat ik veel hoefde te vertellen legde zij de vinger op de zere plek en voelde ik mij begrepen. Marga gaf op een warme en sympathieke manier, woorden aan wat ik zelf diep van binnen zelf al wist en gaf mij adviezen waar ik mee verder kon.
Lucia

Datum: 06-12-2015
Consulent: Marga
Geplaatst door: Hans
Reactie:

Ik ben heel erg geholpen dank zij een telefonisch consult met Marga, zij focuste meteen op de kern van het probleem (en dat lijkt me toch een hele kunst) en hielp me snel aan de meest effectieve en haalbare oplossing, bedankt, Hans

Datum: 29-11-2015
Consulent: Lesley
Geplaatst door: Petra
Reactie:

Graag laat ik een reactie achter voor Lesley.

Afgelopen vrijdagavond heb ik met haar een lang gesprek gehad. Ze sloeg overal precies de spijker op zn kop, had een zeer helder inzicht en gaf me rust en vertrouwen. Heel graag bel ik haar nog terug.

Petra

Datum: 28-11-2015
Consulent: Margarita
Geplaatst door: Geoff
Reactie:

Margarita,

Wil gewoon even zeggen: bedankt voor jouw hulp. Je bent echt super in wat je doet. Alles wat je zegt klopt.

Fijn leven.

Geoff

Datum: 28-11-2015
Consulent: Shamim
Geplaatst door: Greet
Reactie:

Dag Shamim,

Ik ben Greet en had je gebeld. Ik wou je even bedanken voor het fijne gesprek en de duidelijke inzichten. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen.
Hartelijk dank!
Het was fijn om met je te praten.

Mvg

Greet

Datum: 18-11-2015
Consulent: Rohaa
Geplaatst door: Melissa
Reactie:

Graag wil ik een korte indruk geven over mijn consult met Rooha.

Rooha stelt je snel gerust en probeert je door gerichte vragen te stellen inzicht te krijgen in je eigen belemmeringen en blokkades. Dit doet ze met humor, maar is verder heel begripvol!
Na het gesprek voelde ik me veel rustiger en ben ik zeer blij met haar tips en adviezen. Ik kan je haar dus zeker aanraden!

Melissa.

Datum: 15-11-2015
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Leuvenmeisjes
Reactie:

Goedeavond,

Graag zou ik medium Charlotte willen bedanken voor haar goede en heldere consult.
We hebben er zo veel duidelijkheid van gekregen en we kunnen weer verder.
Ook haar uitleg bij de kaarten was ook heel interessant.
Zeker dat ik weer eens een keer ga bellen. Nogmaals dank.
Gr.
Leuvenmeisjes.

Datum: 09-11-2015
Consulent: Kurt
Geplaatst door: Sanne
Reactie:

Kurt, dank voor je altijd liefdevolle zijn waardoor ik als vanzelf in contact kom met mezelf.
Dank voor je korte en duidelijke consulten in respect voor de ander.

Sanne

Datum: 22-10-2015
Consulent: Lesley
Geplaatst door: Ingrid
Reactie:

Lesley:
Ze pikte snel en secuur de kern op van het probleem en gaf me net zoveel informatie als ik nodig had. Wat een inzicht en afstemming!

~ Ingrid ~

Datum: 19-10-2015
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Annemieke
Reactie:

Hoi Maaike,

Onlangs heb ik de stoute schoenen aangetrokken om via deze weg misschien inzicht te verkrijgen dat licht schijnt op mijn "niet weten wat te moeten doen?"
Blijf ik nou rustig en in vertrouwen afwachten tot de situatie vanuit zichzelf op een natuurlijke manier in beweging komt? Of is het juist de bedoeling dat ik zelf in aktie kom en probeer een beweging aktief opgang te krijgen.....? Ik wist het niet meer.....
Langs deze weg wil ik je bedanken voor je vergelijking die glashelder mn situatie schetste. Ik ben van rups naar mn cocon fase gegaan en zit alleen maar ongeduldig te zijn en die vlinder eruit te trekken....maar zo werkt het natuurlijk niet.....Het antwoord is dus helder: wachten tot ik op een natuurlijke manier in beweging kom :)


Heeeel veel dank!

Warme groet,

Annemieke

Datum: 14-10-2015
Consulent: Monique.
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Monique,

Dank voor je mooie consult. Wat kon je de situatie en de personen goed omschrijven en verwoorden.
Echt super. Verhelderend! Het geeft mij weer ‘even’ rust en daarbij heb ik mijn eigen intuïtie bevestigd gekregen.
Graag tot een volgende keer. Het beste!

Harte groet,
M

Datum: 07-10-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: N.
Reactie:

Lieve Carol Ann,
Dank je wel voor al je inzichten, je bent eerlijk en voelt precies wat er speelt op dat moment.
Jouw inzichten hebben me geholpen om dingen op een rijtje te zetten. Daarnaast is veel van wat je doorkreeg uitgekomen.
Ik vertrouw erop dat je voorspellingen uit mogen komen en dat mijn grote liefde zijn commitment angst overwint.
Liefs N.

Datum: 07-10-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Marianne
Reactie:

Dankzij Carol Ann heb ik in therapie en via het bellen naar de lijn geleerd hoe meer je je bewust bent van jezelf, van je doen en laten, hoe meer je van jezelf houdt & in je kunnen, normen & waarden - des temeer je van een ander kan houden en des te minder een ander je kan kwetsen ... De beste relatie die je kunt hebben .. is de relatie met jezelf ! Omring jezelf met positieve/waardige mensen het is een verrijking in je leven! Mijn liefde en dank gaat uit naar haar. Zij is een aanrader om te bellen via de lijn en helemaal om -als je niet goed in je vel zit- je door haar te laten coachen in haar praktijk.

Liefs, Marianne

Datum: 05-10-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Deb
Reactie:

Van de week Carol Ann gesproken. Zij wist zo nauwkeurig in te voelen op de situatie en dingen te zeggen die zij niet kon weten. Ook wist ze me rustig te krijgen en gaf ze een oefening mee die ik thuis nu doe en waar ik rustiger van wordt. Met veel respect en humor wist ze exact de juiste dingen te zeggen. Echt een aanrader om te bellen. Groetjes Deb

Datum: 02-10-2015
Consulent: Kurt
Geplaatst door: M.
Reactie:

Kurt, ik heb je nu een paar keer om advies gevraagd en het voelt altijd goed. Ook als het antwoord minder fraai uitvalt. Op de een of andere manier geven de antwoorden altijd vertrouwen. Of misschien kan ik beter zeggen dat JIJ vertrouwen geeft. Kort en bondig, fijne stem, no nonsens en rekening houdend met de gevoelens (en beurs :-) van de klant. Wat het ook is, het voelt gewoon goed. Ik ben blij dat ik je heb ontdekt. Bij deze wil ik je dan ook ontzettend bedanken en inderdaad, je bent een aanwinst voor deze lijn! groetjes, M.

Datum: 18-09-2015
Consulent: Lesley
Geplaatst door: Susanne
Reactie:

Beste Lesley,
Je gaf me een duidelijk en helder en self- empowerend advies.
Hartelijke groet,
Susanne

Datum: 08-09-2015
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Rox
Reactie:

Lieve maaike,

Terwijl ik dit berichtje schrijf moet ik gelijk heel erg lachen! Je bent super zuiver in het aanvoelen van situaties, personen en wat je zegt komt ook uit!
Kortom in alle opzichten een aanrader voor iedereen! Xxxxx
Rox

Datum: 19-08-2015
Consulent: Kurt
Geplaatst door: Anneke
Reactie:

Lieve Kurt,

Bedankt voor je fijne consult. Heb je voor enkele weken gesproken over een baan. Kan je wel vertellen dat ik per 01 september daar kan beginnen. Je bent altijd erg bijzonder met je kaartuitleg, helder en duidelijk. Je bent zeker een aanwinst voor deze lijn. Tot een volgend consult

lieve groet,


Anneke

Datum: 15-08-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Elvira
Reactie:

Lieve Hansje,

Ik wil je via deze manier even bedanken voor je spiegelingen. Het geeft mij weer goede inzichten waar ik mee verder kan. Het helpt mij enorm op mijn pad. Na je gesprek van gister voel ik weer ruimte in mij en het gevoel weer verder te kunnen.

Lieve groet Elvira

Datum: 12-08-2015
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Lies
Reactie:

Ik wil Maaike even langs deze weg bedanken voor het fijne gesprek van gisteravond.

Het heeft deuren geopend en mij weer een beetje in beweging gezet.

Dikke pluim voor de liefdevolle en integere manier waarop ze het gesprek met me aanging.

Groetjes,
Lies

Datum: 31-07-2015
Consulent: Chris
Geplaatst door: B
Reactie:

Ik wil graag zeggen dat ik medewerker Chris een grote aanwinst vind voor Antwoorden en Inzichten!
Met vriendelijke groeten, B

Datum: 30-07-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Cindy
Reactie:

Lieve lieve lieve Hansje...

Ik heb hier al eens eerder een reactie achtergelaten maar ik moet nu toch echt weer wat kwijt.

Wat ben ik ontzettend gegroeid sinds ik jou spreek, wat nu toch echt al weer bijna 2 jaar is volgens mij...?
In het begin maakte je af en toe opmerkingen die ik toen helemaal niet kon/wilde horen haha.. en hoe anders is dat nu!
Je bent inmiddels echt een "sparringpartner"..super fijn hoe ik mijn vragen, twijfels en hersenspinsels aan jou kan en mag voorleggen, zonder dat je er moe van wordt.
Jouw voorspellingen..ik zie inderdaad een aantal dingen "veranderen", sowieso bij mezelf :)..maar hoe dan ook, de stappen die ik gemaakt heb in mijn eigen proces, heb ik absoluut ook aan jou te danken!
Dus dank voor al onze gesprekken, jouw begrip en geduld.
Enne om met jouw woorden te eindigen: "The story will be continued".
And I cannot wait to live the rest of it ..!!

Heel veel liefs, Cindy

Datum: 22-07-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: C.
Reactie:

Beste Carol Ann,

Ik heb altijd baat bij onze gesprekken en consulten, je voelt de situatie heel goed aan en het klopt tot nu wat jij hierover doorkrijgt.
Ik volg je advies graag op en je geeft mij vaak goede inzichten over hoe ik nu verder ga of beslis ...uiteindelijk bepaalt men zelf welke weg men inslaat, maar met jou als gids gaat het soms wat makkelijker.
Dank je wel !! dat jij er bent
Liefs C.

Datum: 23-06-2015
Consulent: Gaby
Geplaatst door: Hanna
Reactie:

Lieve Gaby,

Bedankt voor je luisterend oor vanmiddag. Het heeft me echt de kracht gegeven om weer door te gaan. Wat ik zo knap vond aan jou was dat je mij precies kon vertellen waar het probleem zat. Je bent heel zuiver en geeft heel eerlijk antwoord op wat jij ziet. Ik heb je al eens vaker gebeld en wat jij mij vertelde bleek achteraf ook te kloppen.
Nogmaals dank en ik bel je gauw weer !

Liefs Hanna

Datum: 23-06-2015
Consulent: Gaby
Geplaatst door: Rosana
Reactie:

Graag wil ik een recensie geven over Gaby;

Ik heb haar gebeld en had meteen hele fijne klik, ze is vriendelijk, luistert goed maar vooral concreet! Ze ging meteen naar de knelpunten, ze is direct maar op een zeer zachte manier. Ze helpt je echt verder. Ik vind haar voor iedereen aanrader die voor het eerst belt of een keer andere medium wilt spreken. Overigens, alles wat ze vertelde en voorspelde klopte ook!!

Liefs Rosana

Datum: 04-06-2015
Consulent: Mary
Geplaatst door: V
Reactie:

Dank je Mary voor het zeer inzichtgevende gesprek.
Het was een echte eyeopener voor mij!!
Na vele jaren spiritueel werk en bewustzijnsontwikkeling heeft dit gesprek me absoluut op een kristalheldere wijze inzicht gegeven in mijn soulsignature!!
Weer een stap dichter bij mijn hogere zelf!!
Je bent een mooie en wijze dame , dankbaar dat jij op mijn pad kwam.....

Datum: 22-05-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve, bijzondere, mooie Hansje,

Ons contact bekleedt al vele maanden. En bij elkaar al jaren. Wij zijn helder, duidelijk naar elkaar toe. En dat brengt altijd de juiste uitkomst. Maar vooral je oprechte en soms ook bescheiden betrokkenheid zet mij met beide benen op de grond. En je durft je kwetsbaar op te stellen in sessie's, wat ontzettend eerlijk is, en snel tot de kern brengt. Je openmind brengt respect in gesprekken en alles maar dan ook alles voelt goed. Tsja need I say more...

Love! S

Datum: 22-05-2015
Consulent: Maaike
Geplaatst door: H.
Reactie:

Met Maaike heb ik een fijn gesprek gehad. Zij gaf helder antwoord op de door mij gestelde vragen. Ook is wat zij eerder voor mij doorgekregen heeft reeds uitgekomen.
Een aanrader voor ieder. Eigenlijk heeft ze geen recensie nodig, ze is gewoon goed in haar waarnemingen.
H.

Datum: 20-05-2015
Consulent: Mary
Geplaatst door: Vis
Reactie:

Voor Mary:

Ik heb vanmiddag een zeer verhelderend gesprek gehad met jou .Heb veel inzichten in mijzelf en mijn kwaliteiten gekregen .Dit heeft mij een enorme positieve boost gegeven en een enorme kracht en zin om verder mijn pad te gaan bewandelen .
Mijn dank daarvoor is groot ! Je bent zo wie zo een zeer fijn mens om mee te praten !
Ik heb eindelijk mijn doel in het leven weer duidelijk voor mij en dit geeft mij meteen energie !

Liefs van een Vis :)

Datum: 21-04-2015
Consulent: Edmee
Geplaatst door: Andra
Reactie:

Lieve Edmee,
Bedankt voor het mooie consult. De boodschappen die de Engelen voor me
hadden, voelden zo fijn en goed. Je zag direct de kinderen om me heen,
en dat is ook precies waarvoor ik hier op Aarde ben. Ik kreeg overal
kippenvel en het bevestigde ook wat ik zelf al een paar maanden
voelde. Het consult zelf voelde zo warm en liefdevol, ik loop nu nog
steeds met een glimlach rond. Bedankt, mooie vrouw, wij spreken elkaar
vast weer!
Liefs, Andra

Datum: 19-03-2015
Consulent: Shamim
Geplaatst door: M
Reactie:

Alles wat Shamin heeft voorspeld is uitgekomen.
Het geeft goede handvaten....en kan tot maanden verder voortuit kijken wat uit komt.
Dank je wel.

Gr. M

Datum: 09-03-2015
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Claudia
Reactie:

Hallo,
Wat fijn dat ik Maaike vanmiddag heb gesproken.......Ze kon mij direct mijn situatie helder benoemen. Ze gaf mij veel duidelijkheid waar ik echt iets mee kan. Nu een aantal uur verder voel ik mij rustiger, ik voel iets broeien en nog beter ik mag er zijn en genieten. Maaike vertelde mij dat ik mijn eigen ruimte mag gaan creëren. Daar is het nu de tijd voor. Ik mag mijzelf gaan voeden en ik ga mijzelf los zien van mijn man. Als een eigen individu en eigen wensen. Door hieraan toe te geven, kan ik krachtiger worden.
Dank je wel. En mocht het nodig zijn, dan ga ik je zeker nog een keer bellen Maaike.
Warme groet, Claudia

Datum: 06-03-2015
Consulent: Monique.
Geplaatst door: M
Reactie:

Heel hartelijk dank voor een bijzonder gesprek Monique! Je hebt me heel erg geholpen & ik ga zeker in de toekomst nog eens contact met je opnemen. Nogmaals dank! Liefs, M

Datum: 03-03-2015
Consulent: Maaike
Geplaatst door: Julia
Reactie:

Ik heb vanavond een bijzonder verhelderend gesprek gehad met Maaike. Ze kreeg vrijwel meteen de juiste informatie door over de persoon en situatie waar mijn vraag over ging. Omdat ik tot op zekere hoogte al inzicht had wist ik dat het volledig klopte wat zij zei. Ze heeft me meer inzicht gegeven in deze persoon, in mijzelf en de situatie en hoe deze verder gaat verlopen en wat ik kan doen om me minder geraakt te voelen. Heel treffend en helder. Ze heeft me ook erg bevestigd in mijn kwaliteiten. Ik voel me erg goed begrepen en gesteund door wat zij heeft gezegd en het vertrouwen in mijn eigen gevoel en kracht is absoluut versterkt. Ik kan een consult met Maaike absoluut aanraden. Dank je wel Maaike.
Liefs Julia.

Datum: 21-02-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Lia
Reactie:

Vandaag (21-2-2015) heb ik een consult gehad met Hansje en begrijp nu de lovende reacties en het feit dat zij constant in gesprek is heel goed. Wat een verhelderend consult was dit voor mij, het is ongelofelijk hoe Hansje precies de vinger erop kan leggen van wat er speelt en zoals zij al tegen mij zei het voelde als een opluchting dat zij mij bevestigde wat ik al voelde. Ik moet meer naar mijn gevoel luisteren en niet twijfelen. Ook is zij daarbij ook nog een heel fijn mens daarom Hansje bedankt.. Liefs Lia

Datum: 03-02-2015
Consulent: Hansje
Geplaatst door: J
Reactie:

Lieve Hansje,

Na een zware jeugd, een relatie die jaren geleden is beëindigd en een depressie, is het u gelukt om mij anders te zien dan ik had kunnen dromen. Uw inzichten hebben mij veel gebracht. U gebruikt hierbij geen standaardadviezen of zaken uit boeken. Maar u gebruikt uw gave hiervoor waardoor u precies weet wat er gaande is. Ik ben van een bang meisje veranderd in een zelfverzekerde vrouw. U heeft geen kritiek op mij geuit en mij veiligheid geboden waarin ik met alle vertrouwen hulp van u krijg. Hansje, ik heb in mijn leven veel te maken gehad met paragnosten ( in mijn omgeving ), maar het is niemand gelukt om die veranderingen bij mij voor elkaar te krijgen; behalve u. Soms heb ik nog wat valkuilen; maar dat hoort bij het leven: ik hoef niet perfect te zijn. Maar de rust die ik nu heb en de zichtbare veranderingen heb ik aan u te danken. Ik vind het ongelofelijk; ik heb er geen woorden voor. U gebruikt uw gave en ja ik kan het haast niet uitleggen : u werkt met uw gave dat het gewoon klopt en dat een koppig persoon zoals ik door uw gave toch verandert. Ongelofelijk Hansje. Uw voorspellingen komen ook uit. A gentle rain begins to fall washing cares of life away.
Clearing darkened skies from fragments of yesterday. A new day has dawned looking for
tomorrow. Releasing saddened hearts from yesterdays sorrows.

Liefs van J.

Datum: 14-01-2015
Consulent: Gaby
Geplaatst door: Sabine
Reactie:

Wat een fijne persoonlijkheid is Gaby! Ze is rustig, liefdevol en heeft positieve instelling met respect voor de medemens. Gaby is zeer helder en eerlijk in hetgeen ze doorkrijgt. Het is alsof ze naar een film kijkt over je leven en kan hierbij snel schakelen tussen het heden, het verleden alsook de toekomst. Over het verleden en heden had ze helemaal gelijk en gaf over zaken waar ik zelfs geen weet van had ontzettend helder inzicht en advies. Op alle vragen heb ik een duidelijk antwoord gekregen. Ben ook erg benieuwd naar uitkomst van de voorspellingen die ze mij heeft gedaan.

Datum: 20-12-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: L
Reactie:

Ik heb net een warm, zuiver, heel mooi en diep gesprek gehad met Charlotte. Ze kan me precies vertellen wat er omgaat en geeft me ontzettend veel moed.
Ik ben zooo blij. Charlotte, harten-dank! L.

Datum: 17-12-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Charlotte,

Hoe komt het toch dat sommige mensen zo goed aanvoelen wat bij je speelt
en leeft?
Ik hoefde bijna niets te vertellen en datgene waar ik mee worstel, heb je
voor me beantwoord.
Je wist met behulp van je gidsen precies wat bij mij speelde en de
inzichten die je me gaf....dank!!!
Ik ben nu nog meer gedreven om iets neer te zetten en geloof me: het gaat
er komen. Jij weet waarover ik het heb.
Nogmaals dank voor de inzichten en krachtige woorden en wanneer de tijd
rijp is, zullen we elkaar weer tegenkomen.
Je weet heel goed wat de ander nodig heeft. Ik gun iedereen een
contactmoment met jou....

Liefs, M

Datum: 29-11-2014
Consulent: Margarita
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve Margarita,

Enorm bedankt voor het fijne gesprek zojuist. Ik vind je erg goed, voelt precies waar de schoen wringt.
Je bent heel duidelijk en helder en geeft goed advies.

Liefs S.

Datum: 26-11-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door:
Reactie:

Graag wil ik medium Charlotte bedanken voor het fijne gesprek dat we gisteren gehad hebben.
Zo een liefdevol en warm mens.
Ze kan zich heel goed inleven en begrijpen in je situatie, maar ook goede handvaten geven om weer verder te kunnen.
Wat kun je daar van opknappen.
Ik ga zeker nog een keer bellen.Zo waardevol.Dank je wel!!

Datum: 22-11-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Carol Ann

Nogmaals wil ik je heel hartelijk bedanken voor het consult dat wij samen hebben gehad.
Het was heel erg mooi hoe alle energie stroomde en hoe mijn overleden dierbare alles heel duidelijk kon overbrengen.
Het geeft me weer veel energie en moed om door te gaan met de toekomst en mijn ingeslagen weg.
Dank je wel voor alles.

Met alle liefde, M

Datum: 14-11-2014
Consulent: Shamim
Geplaatst door: Joris
Reactie:

Een pluim voor Shamim.
Zij is werkelijk heel helder, maar nog veel enger...alles komt ook uit wat ze zegt. Ik heb inmiddels een flink aantal voorbeelden hiervan.
Ik bedoel dan situaties waarvan ik denk dat kan niet, maar dan gebeurt het toch. Of letterlijk hoor ik zinnen in een gesprek die Shamim mij heeft doorgegeven.
Een ander element dat ik prettig aan haar vind is dat ze heel serieus is.
Ze verstaat de gave om vervelende boodschappen heel gedecideerd, maar constructief en liefdevol te brengen. Kortom: fantastisch!

Hartelijke groet,
Joris

Datum: 12-11-2014
Consulent: Barbara
Geplaatst door: M
Reactie:

Bedankt Barbara voor het mooie consult van gisteren.
Het heeft me de warmte en rust gegeven die ik nodig had. Ik vond het echt heel bijzonder!

Hartelijke groeten, en misschien tot een volgende keer.
M

Datum: 30-09-2014
Consulent: Barbara
Geplaatst door: G
Reactie:

Hallo Barbara,

Ik wil je hartelijk danken voor de fijne reading van gisteren.
Ik hoop dat mijn nieuwe partner snel op m’n pad komt en ik weer met veel plezier de toekomst in kan kijken straks.
Het lijkt nu nog onmogelijk maar er zal een dag komen en dan kan ik ...... loslaten. Na zoveel ruzie laatste jaar en jaloezie lijkt echt gelukkig zijn me weer fantastisch.
Nogmaals mijn dank

Liefs G

Datum: 11-09-2014
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Cindy
Reactie:

Lieve Hansje,

Wij hebben meerdere malen met elkaar gesproken en ik heb het jou ook al “persoonlijk” gezegd, blij dat ik je gevonden heb!
Niet alleen om jouw “gaven”maar ook om het feit dat je gewoon lekker eerlijk, recht door zee en totaal niet zweverig bent.
Ben benieuwd wat er komen gaat...ik houd je sowieso op de hoogte!

Ontzettend bedankt, ben heel erg blij met je!

Liefs,
Cindy

Datum: 04-09-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: C
Reactie:

Hi Carol Ann,

Dank je voor het verhelderende gesprek. Voor mij was het een bevestiging van mijn gevoel en intuïtie. Daar moet ik op vertrouwen. Veel dingen die je mij vertelde kloppen, zo bijzonder. Voor mij belangrijk om te horen dat ik moet doen wat mijn hart mij ingeeft, daar ben ik aan voorbij gegaan maar maak ik uiteindelijk niemand, inclusief mijzelf, gelukkig mee.
Ik heb nog een hele weg te gaan maar vertrouw er op dat het goed komt.
Nogmaals bedankt, ik kom zeker bij je terug!

Liefs,
C

Datum: 03-09-2014
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Chantal
Reactie:

Lieve Hansje,

Wat ben ik blij dat ik je gesproken heb. Ik was heel nerveus, bang wat me te wachten stond, maar de dingen die je wist te vertellen, die klopten allemaal!
Ik mag hopen dat de voorspellingen ook gaan uitkomen, het zou een hoop rust in mijn leven brengen. Na ons gesprek voelde ik me een heel stuk beter en zelfs weer vrolijk!
Ik vond het een heel prettig gesprek. Hartelijk bedankt!


Met vriendelijke groet,

Chantal

Datum: 03-09-2014
Consulent: Shamim
Geplaatst door: J
Reactie:

Beste Shamin, je bent echt ontzettend helder en concreet. Alles wat je zegt in een consult klopt steeds en gebeurt ook letterlijk in mijn leven. Geen vage algemeenheden, maar concrete aanwijzingen. Super scherp, en direct. Veel succes en tot binnenkort.
Groeten, J.

Datum: 03-09-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: K-J
Reactie:

Zoekend naar antwoorden waar je even of nog niet helemaal bij kunt......
Carol Ann helpt je een vertaalslag te maken in het proces waar je in zit, d.m.v. haar heldere maar vooral zuivere gaven.

Carol Ann je bent een prachtig zuiver medium

K-J

Datum: 31-08-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Esther
Reactie:

Ik vind Charlotte liefdevol, duidelijk en helder in haar waarnemingen evenals in haar adviezen.
Ik heb al meerdere mensen gesproken op verschillende lijnen, maar zij springt er echt voor mij bovenuit.
Dank je wel Charlotte , je hebt mij een goed spoor aangereikt waar ik het volste vertrouwen in heb, indien ik weer een vraag heb zal ik je zeker nog eens consulteren.

Harte groet,

Esther

Datum: 27-08-2014
Consulent: Barbara
Geplaatst door: A
Reactie:

Lieve Barbara,

Meer dan dank voor dit ongelooflijk mooie Gids-schrift, ik ben zo ontzettend onder de indruk en vol emoties dat het even duurde voor ik het allemaal goed kon bevatten. Het is zo rakend, zo ontzettend ja wat kan ik allemaal voor woorden gebruiken.....herkenbaar, zo 'Ik' zo fijn om vele vragen en twijfels over mijn zijn - mijn gevoel van anders zijn of misschien wel het niet parallelle nu als een soort van bevestiging te ervaren. Het geeft ook rust, het is goed zoals ik ben...het is zo'n mix van gevoelens in mij, bijna overweldigend met veel emotie en een ontzettende blijheid alsof ik thuiskom in mijzelf. Weet je Barbara het is zo fijn dat ik mag vertrouwen op wat ik voel...zoals mijn Gids zegt dat mijn gevoel daarin zuiver is. Het is toch vreemd dat ik mijzelf altijd een beetje kooky vind alleen omdat de meeste om mijn heen anders kijken, denken en voelen...wat goed is natuurlijk...maar bij mij rees dan altijd de vraag als iedereen rechtdoor gaat en jij wilt weer rechtsaf...altijd anders, begrijp je mijn twijfel? Sinds lange tijd voel ik een warme stroom van geluk door mijn zijn stromen, met een traan en een lach bedank ik jou voor dit werk! Dankbaar ben ik dat ik op deze manier mijn Gids ontmoet heb, iets wat er altijd wel was maar nu nog bewuster onderdeel is van en met mijn zijn....Ongelooflijk Wauw!!

Warme groet,
A

Datum: 23-08-2014
Consulent: Margarita
Geplaatst door: E
Reactie:

Ik ben geen type om reacties te plaatsen, maar donders wat is Margarita een vrouw! Eerste gesprek werd mij door haar gelijk een spiegel voor gehouden. De meeste 'rennen' dan vaak weg. Daarna volgden er meer consulten omdat ik hou van eerlijkheid en dat is ze. En erg bekwaam met haar mediamieke 'gaven'.

Thanks E

Datum: 18-08-2014
Consulent: Monique
Geplaatst door: Louisa
Reactie:

Lieve Monique, dank voor je consult van vandaag. Samen vielen er zoveel kwartjes dat me weer een heleboel extra helder is geworden. Mijn dank is megagroot! Liefs, Louisa

Datum: 04-08-2014
Consulent: Mary
Geplaatst door: Het Leeuwinnetje
Reactie:

Mary, wat ben je een kanjer...kort maar krachtig! Je bent nog niet van me af ha ha!

Het Leeuwinnetje

Datum: 28-07-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door:
Reactie:

Dank Charlotte voor je heldere consult met duidelijke oefeningen die ik kan toepassen.
Je had zo een aantal titels en namen op een rij waar ik nu mee uit de voeten kan.

De afbeelding waar je over begon, heb ik opgezocht. Het is zo treffend wat je beschreef hierbij. Heel bijzonder!

Datum: 09-07-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Charlotte,

Bedankt voor dat lieve, fijne gesprek. Ik zou zo graag willen dat een
ander me ziet staan en op waarde schat.
Dank hiervoor. Alles wat je zei was zo duidelijk, herkenbaar, raakte me en
klopte helemaal. Ik hoefde bijna niets te zeggen.
De tips die je hebt gegeven, ben ik meteen gaan toepassen en ik ben ermee
aan de slag gegaan. Het werkt: dingen stromen nu/al.....
Nogmaals, bedankt!
Liefs, M

Datum: 14-06-2014
Consulent: Barbara
Geplaatst door:
Reactie:

Barbara,

Wat een positieve, qua gevoel en uitspraken, top reading heb ik met jou gehad gisteravond. De dingen die je vertelde kloppen. Amerika... Bingo yess.
Geduld gaat geen struikelblok voor mij worden, je hebt me de kracht gegeven om door te zetten....!
Onwijs bedankt, ik ga je zeker vaker bellen.
Ciao Bella

Datum: 07-06-2014
Consulent: Hansje
Geplaatst door:
Reactie:

Ik heb je een paar keer gebeld en je begrijpt alle vragen, niemand anders snapt mijn vragen of kan er iets mee.

Heel erg bedankt

Datum: 23-04-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: G
Reactie:

Ik wil je hierbij bedanken voor het telefonisch consult. Je wist mijn situatie zo duidelijk te beschrijven dat het gesprek heel vertrouwd voelde.

Datum: 23-03-2014
Consulent: Mary
Geplaatst door: Christa
Reactie:

Lieve Mary,

heel hartelijk bedankt voor al je inzichten.

Je bent de eerste (!!) die mij zelf dingen liet inzien.
Zaken die in mij zitten en die door het gesprek vanzelf
bij mij naar boven kwamen.
Niet alleen dat creativiteit in mij zit, maar ook wat precies.

Keihard werken om dit verder naar boven te halen,
gaat nu volgen.
Geloven in jezelf is daarbij zo belangrijk!.

Je staat onder mijn Favorieten :)

Groetjes Christa

Datum: 24-01-2014
Consulent: Gaby
Geplaatst door: Elisa
Reactie:

Ik heb een consult gehad met Gaby , wat een eerlijke vrouw en lieve vrouw is dat.
Heel rustig vertelt ze je hoe je tegen de situatie waarover je een vraag hebt moet aankijken. Omdat je niet begrijpt waarom iets gebeurt maakt Gaby je het duidelijk door aan te reiken hoe je er op een andere manier naar moet kijken. Dat is dan ook je antwoord op de vraag. Door haar open beeldvorming vond ik het een fijn consult, het geeft me weer een goed gevoel.
Gaby dank je wel...

MVG Elisa

Datum: 06-01-2014
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Petra
Reactie:

Het gesprek met Charlotte ervoer ik als een soort verbinding tussen eerder gekregen adviezen en het ook daadwerkelijk uitvoeren ervan. Dat wat zij mij aanreikte was concreet en zeer van toepassing. Een telefoongesprek hoeft daardoor ook niet lang te duren om verder te kunnen met de zeer bruikbare informatie en tips.
Daarvoor ben ik Charlotte dankbaar (en mijzelf, dat ik haar gebeld heb).

Petra

Datum: 09-12-2013
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Carola
Reactie:

Lieve Charlotte,

Ik heb je net gesproken over mijn moeheid maar ook over mijn geliefde, dat ik ongelooflijk gelukkig ben en me tegelijkertijd ook zorgen maak over hem. Je hebt me gerustgesteld en me doen realiseren dat ik een gezegend mens ben, ook dat is fijn dat iemand me dat zegt. Je bent zuiver in de dingen die je me aanreikt en de dingen die je ziet. Je bent niet iemand die het alleen maar over zichzelf heeft en het mooiste is nog de vragen die ik niet stel die weet jij en je geeft me daarna de juiste antwoorden. Geweldig!!!!!!!
Dit gesprek is me bijzonder waard geweest. Dank je wel.

Liefs Carola

Datum: 20-11-2013
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Astrid
Reactie:

Ik heb een paar jaar geleden op een beurs een kort consult gehad van Carol Ann en de dingen die ze me vertelde zijn me altijd bijgebleven, er zijn zelfs al dingen uitgekomen.
Vandaag heb ik haar via 'antwoorden en inzichten' weer gesproken, dit keer wat langer, en het blijft bijzonder hoe ze dingen aanvoelt. Ik vind haar een ontzettend fijne gesprekspartner, hoef weinig uit te leggen en ze voelt haarfijn aan in welk proces ik zit en wat me bezig houdt. Het voelde als een warm bad, dank je Carol Ann voor je lieve en oprechte woorden!
Astrid

Datum: 15-11-2013
Consulent: Jane
Geplaatst door: L
Reactie:

Wat er tijdens de reading met Jane is gebeurd was zo bijzonder dat ik het niet kon laten om een recensie te plaatsen. Ik belde Jane eigenlijk op met een vraag over mijn ex en tijdens de reading kwam mijn overleden oma door. Ik heb meerdere readings gehad bij diverse paragnosten, maar nooit is er een overledene onverwachts doorgekomen tijdens de reading. Dit was zo speciaal, vooral omdat ik die dag erg verdrietig was, kracht nodig had en dat had ik Jane niet eens verteld! Ik vond het een erg fijn gesprek met Jane die zuiver is, erg goed kan invoelen en inzichten kan geven in een situatie/persoon met alleen de voornaam van diegene in kwestie. Bedankt Jane en ik hoop dat alles wat jij voorspeld hebt ook gaat uitkomen! Ik hou je op de hoogte. Liefs, L.

Datum: 22-10-2013
Consulent: Margarita
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Margarita

Ik wil je intens bedanken voor de afgelopen maanden. Voor alle inzichten naast al jouw fantastische waarnemingen.
Het is een werkelijke gave om een huwelijk te redden op afstand zoals jij dat gedaan hebt, ik wil je zo heel erg bedanken, ik ben je zo dankbaar, tot gauw..heel veel liefs M

Datum: 10-10-2013
Consulent: Kurt
Geplaatst door: Esther
Reactie:

Lieve Kurt,

Dank je wel voor de bevestiging van mijn situatie dmv jouw kaartlegging en jouw inzichten. Fijn het vooruitzicht dat je mij gegeven hebt ook. Jij bent hartstikke lief en een echte aanrader voor een ieder die inzicht wenst.

Harte groet, Esther

Datum: 09-10-2013
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Ellen
Reactie:

Lieve Charlotte,

Wat was ik onder de indruk van het consult. Het heeft me geraakt. Je gaf zo duidelijk en helder door welke richting ik op moest gaan, waarbij het mij bevestigde dat ik de juiste koers aanhield.
Daarnaast raakte je me diep over hetgeen je kon vertellen over mijn relatie. Heel mooi en bijzonder.
Je werkt vanuit een zuiver weten.
Hartelijk dank voor je mooie woorden en je inzichten.

Liefs Ellen

Datum: 18-09-2013
Consulent: Charlotte
Geplaatst door:
Reactie:

Lieve Charlotte,

Bedankt voor je fijne gesprek!
Nu kan ik aan mezelf gaan werken, was even nodig.

Datum: 06-09-2013
Consulent: Margarita
Geplaatst door: S.V
Reactie:

Lieve Margarita

Ik wil je zo graag eens bedanken
met deze speciale kaart
Want jij gaf me steun,
jij gaf mij kracht
Jij bent iets bijzonders waard.

Ik wil je weer graag bedanken
want het leven is weer goed
door jouw steun en door jouw kracht
en door jouw flinke dosis moed

Bedankt voor wie je bent
Voor wat je doet

Liefs S.V

Datum: 20-08-2013
Consulent: Barbara
Geplaatst door: S&S
Reactie:

Lieve Barbara,

Wat een geweldig, eerlijk, veilig en rustgevend gesprek heb ik gehad met je. Je zag alles zoals het is. Je hebt mij diep geraakt. Het leek ook net alsof ik niet alleen met jou een gesprek had maar dat ik ook de aanwezigheid van jouw gidsen voelde voor het eerst bij een consult voel ik dat). Ook was je stipt op tijd ingelogd. Je doet je werk met alle liefde voel ik. Voor beiden kanten was je oprecht en eerlijk.

Heel veel respect en liefde S&S

Datum: 17-08-2013
Consulent: Shamim
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Hallo vandaag zaterdag 17 augustus heb ik jou gesproken voor mijn relatie. Al meerdere jaren spreek ik veel paragnosten en kaartleggers etc. Toen ik jou voor het eerst belde kwam je heel krachtig en zeker over. Je zag alles zoals het was en vertelde mij hoe het allemaal zat. Meestal hoor ik een toon in consulten met twijfel van klopt het wat ik vertel. Maar jij was zeker van jezelf wat je mij vertelde. En terecht. Zonder dat ik jou vooraf iets had verteld. Bijzonder...... Je hebt ook een krachtige maar vertrouwde stem. Veel liefs anoniem/ buitenland

Datum: 15-08-2013
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: A
Reactie:

Lieve Charlotte,

Fijn je weer gesproken te hebben!Heb pas een leuke man ontmoet waarover ik zo mijn twijfels over had.
Wist niet goed of mijn gevoel klopte en wou je hier graag over spreken.
Soms moet je dingen een kans geven weet ik en niet overal voor weglopen, maar toch.Als je al twijfelt.....
Zo fijn je rustige stem weer te horen en dat ik vrijuit met jou het overal over kan hebben.Heel prettig.
Zonder al teveel te vertellen heb jij mij verteld hoe hij deels in elkaar zat en dat mijn gevoel juist bevestigd is.
Nu kan ik dit afsluiten en mij op andere dingen gaan richten.

Nogmaals dank je wel!
Liefs A.

Datum: 13-08-2013
Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Brigitte
Reactie:

Beste Charlotte, je steekt me een hart onder de riem op de juiste manier. Ik heb je een aantal keer gesproken en je bent consequent in de dingen die je zegt. Je geeft me het vertrouwen en de kracht om te vertrouwen op mezelf en in het grotere geheel.
We hebben de dingen zelf in handen, waarbij je me wel over de drempels helpt om dingen soms te laten gebeuren zonder dat ik het gevoel heb dat ik niets kan doen. Je bent een erg prettige persoon die heel dicht bij zichzelf en haar gidsen blijft waardoor je erg integer bent.
Ik zal je laten weten wat de uitkomsten zijn geweest.

Bedankt,
Brigitte

Datum: 10-08-2013
Consulent: Shamim
Geplaatst door: Ellen
Reactie:

Ik wil graag een recensie plaatsen over Shamim.
Ik heb haar nu een aantal keer gesproken en sta iedere keer weer verbaasd over wat zij allemaal kan vertellen.
Ik bel haar speciaal over dieren, omdat ik mishandelde dieren opvang, of dieren waarvan ik niet weet wat er precies allemaal mee gebeurd is, en Shamim kan mij dat dan allemaal vertellen en ook zeggen hoe ik het beste met ze om moet gaan.
Over mijzelf zegt ze ook dingen die helemaal kloppen.
Dus mensen die een vraag hebben over henzelf of een probleem hebben met hun dieren of die kontakt willen met een overleden dier, dan kunt u Shamim bellen, zij zal u zeker daarmee verder helpen.

Vriendelijke groet,

Ellen

Datum: 07-08-2013
Consulent: Margarita
Geplaatst door: H
Reactie:

Margarita, hartelijke dank voor je hulp. Je hebt alles bevestigd waar ik mijn twijfels en vragen over had. Het is toch fijn om te horen dat ik mij niet heb vergist. Ik kan het nu beter een plekje geven. Dank je wel. Ik zal je zeker vaker bellen. Groetjes H

Datum: 27-07-2013
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Wendy
Reactie:

Lieve Hansje,

wat een fijn gesprek heb ik met jou gehad, en wat heb je een zuivere gave, je komt snel tot de kern van het probleem en zonder oordeel reik je me handvaten aan en geef je informatie waar ik veel aan heb en het belangrijkste is dat je bij je waarnemingen blijft die je een half jaar geleden ook voorspeld had, al is het nog niet uitgekomen ik heb er weer alle vertrouwen in omdat het ook ‘mijn’ gevoel is dat dit gaat gebeuren maar soms heb je even weer dat zetje nodig om zelf er weer geloof in te krijgen, maar inderdaad eerst nog een stukje werk aan mezelf en dan komt de rest ook.
ga je zeker nogmaals bellen.

liefs wendy

Datum: 27-07-2013
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: D
Reactie:

Hallo carol ann,ik wilde je bedanken voor de fijne gesprekken,die wij altijd hebben.als ik de hoop een beetje op gaf,wist jij mij altijd weer op te peppen.ongelofelijk, dat alles wat je zei,ook zo was en nu uitgekomen is.nogmaals bedankt, je bent een warme en lieve vrouw.we houden zeker contact.
groetjes D

Datum: 25-07-2013
Consulent: Hansje
Geplaatst door: Caroline
Reactie:

“goede wijn behoeft geen krans, behalve als de wijn meer dan wijn is”

Hansje geeft voor mij op de mooiste manier inzicht in jezelf.
Gecombineerd met haar “gaven” raakt ze elke keer weer opnieuw een snaar bij mij.
Een snaar die tot op het moment van spreken met haar nog niet eens in mijn aandachtsgebied is opgedoken.

Tijdens mijn vragen voelt ze direct op je energie in en legt zo verbanden met de thema’s die bij je spelen.
Ze maakt hier voor mij dan hapklare brokken van, daar waar het voor mij nog een doolhof is.
Dit doet ze op zo’n vriendelijke lieve begripvolle manier, dat je graag een abonnement op “Hansje” zou willen.
Het geruststellende, troostende dat zij tevens meegeeft maakt het tot een feestje om haar te praten.
Ook al zit je vol verdriet, het omarmende dat Hansje doet maakt alles weer zachter.

Het invoelen is bij haar loepzuiver met daarbij dat zij verschillende “talen” met je spreekt maakt het tot een compleet pakket.
De taal van de energie en de taal van de mind/voelen etc zorgt voor een mooi kleuren pallet dat zich dan opeens voor je openbaart.
Qua voorspelling is ze ook loepzuiver, voorspelling in mijn ontwikkelingen komen langzaam uit.

Fijn dat Hansje bestaat als mens, paragnost en coach op het persoonlijke vlak.
Een totale aanrader! voor iedereen die denkt in de kluwe van het leven “vast te zitten”

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: IDM
Reactie:

Lieve Charlotte, Met veel warmte en liefde denk ik aan ons gesprek afgelopen vrijdag. Wat een verrassing dat mijn oma en opa beiden voelbaar aanwezig waren, zonder dat ze geroepen werden. Zij vond het nodig om mij die bloem te geven en mijn opa dit keer mee te nemen. Dit cadeau staat te stralen in mijn hoofd. Liefs, IDM

Consulent: Margarita
Geplaatst door: Henriette
Reactie:

Lieve Margarita!! Je bent echt een van de beste paragnosten!!! Je bent zo goed!! Heel erg bedankt voor alles. Liefs Henriette

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Vrouw uit het zuiden
Reactie:

Lieve Carol Ann, Jij bent zonder twijfel iemand die deze wereld een stukje mooier maakt. Jouw betrokkenheid, eerlijkheid, humor en inlevingsvermogen zijn hartverwarmend en een echte steun. Het is heerlijk om met jou diepgaande gesprekken te voeren, aangezien je zoveel weet en je dus veel bruikbare tips en adviezen geeft. Jij begeleidt bij de moeilijkere processen in het leven en helpt om er doorheen te komen. Kortom je bent een echte aanrader voor iedereen! Vrouw uit het zuiden

Consulent: Margarita
Geplaatst door: S.
Reactie:

Beste Margarita, Beste Antwoorden&Inzichten, Ik heb vroeger de lijn gebeld en dacht gisteren laat ik eens weer bellen, ik heb gesproken met Margarita en ik ben nog steeds een beetje overdondert. Zoveel duidelijkheid, ongelooflijk. Ik heb zo lang geworsteld met zaken in mijn leven waar ik niet uitkwam, dingen stapelden zich maar op.. De orde, de duidelijkheid, begrip, en warmte wat ik van Margarita heb gekregen is ongekend. Dit is de eerste persoon die mij (durfde) te confronteren. Ik heb een dag lang gehuild maar dat was ook wel nodig, ik heb gisterenavond al dingen opgepakt en vandaag al de resultaat van mogen zien. Ik heb je zojuist gebeld Margarita om dat met je te delen en heb weer een geweldig gesprek met je gehad. Margarita ik ben je zo dankbaar, wat een mooi mens ben jij, dankjewel antwoorden&inzichten. Liefs S.

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Leuven
Reactie:

Voor Charlotte, Langs deze weg wil ik je heel hartelijk danken voor je consult. Van de week was ik echt helemaal uit balans en wist me even helemaal geen raad. Jij hebt mij met jouw rustige stem al gekalmeerd , maar de oefeningen die je me aangereikt hebt werken ook prima, ervaar ik nu. Iwe krijgen nog een paar moeilijke dagen maar ik vertrouw er op dat het allemaal goed komt. heel veel dank. Lieve groet, Leuven

Consulent: Margarita
Geplaatst door: Mariska
Reactie:

Hallo.. Ik wil graag een berichtje plaatsen voor/over Margarita. Bel nu ruim een jaar met antwoorden en inzichten en sinds kort heb ik Margarita gebeld. Ik heb zo ontzettend veel infomatie gekregen, ik heb het allemaal opgeschreven en heb er zo ontzettend veel aan. Haar (helderziende) kijk is zo helder, gedetailleerd, met veel rust en duidelijkheid zijn al mijn vragen benantwoord. Margarita heel, heel erg bedankt!! Tot snel.. Mariska

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Anne
Reactie:

Lieve Charlotte, Zo'n fijn en eerlijk gesprek gehad met je! Je draait nergens om heen,vertelt mij dingen zoals ze zijn. Fantastisch. Door oefeningen die je mij geleerd hebt zal ik zekers weer in balans komen met mezelf. Daar geloof ik absoluut in. Fijn dat je kunt zien dat ik energie en kracht nodig heb. Kan het nu echt goed gebruiken. Graag bel ik je binnenkort weer, maar voor nu TOP,hartelijk dank! liefs Anne

Consulent: Charlotte
Geplaatst door:
Reactie:

Hallo, Mijn moeder heeft vorige week een consult gehad met Charlotte en aangezien ik al langer niet goed in m'n vel zit heeft ze mij zo ver gekregen om jullie lijn te bellen.Voor een jonge meid zoals ik is dat een hele stap, ik vond het toch een beetje eng.Maar ik moet eerlijk zeggen had ik het maar eerder gedaan.Medium Charlotte heeft zo'n fijne rustige stem ze heeft me goede tips en oefeningen gegeven die ik zelf moet doen.Verder stond ik er van te kijken hoe Charlotte precies alles waarneemt dingen die ze echt niet weten kan.Ik vind het nu helemaal niet eng meer en blij met de hulp die ik heb gekregen. Ik bel beslist nog een keertje terug. BEDANKT!!

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Marian
Reactie:

Lieve Charlotte, Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek dat ik vanmorgen met je heb gehad. Ik hoorde aan je, dat je wist waar het over ging. Daarom kan ik je adviezen serieus ter harte nemen en de hoopvolle boodschap geloven. Lieve Charlotte en uiteraard je lieve gidsen heel veel dank. Marian.

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: I
Reactie:

Lieve barbara, Ik wil je graag een compliment geven voor een nieuwe consulent op je lijn heb net met Charlotte gesproken ben zeer onder de indruk en heel dankbaar dat ik haar heb mogen spreken. Ik zal ook een stukje schrijven voor ervaringen over consulenten. zij is echt heel erg goed en zuiver . liefs, I

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Jeannette
Reactie:

In al die jaren en het zijn vele jaren heb ik meerdere paragnosten gesproken. Ook mensen uit mijn directe omgeving die paranormaal begaafd zijn. Mij kan je niet voor de gek houden. Ik heb zelden mensen ontmoet die volledig hun gaves inzetten. Hansje is een van die mensen. Tot nu toe mag ik zeggen dat ze echt een van de weinigen is. Op een hand te tellen. Hansje heeft mij echt doen verbazen. Iedere keer als ze iets voorspelt, komt gewoon uit. Ook met haar adviezen ( vanuit haar gaves !!! ) is zij zo zuiver. Zonder te oordelen en zonder dat je afhankelijk wordt van haar adviezen en voorspellingen heb ik regelmatig gesprekken met haar. Dat die gesprekken regelmatig zijn, is omdat ik alles in details wil weten, hahahah. Terwijl ze al in een consult heel zuiver en duidelijk is. Het mooie van Hansje is dat ze jou niet dwingt om een richting op te gaan maar dat je zelf die keuze hebt om te handelen, naar aanleiding van een advies of een voorspelling, zoals jij dat wilt. Of zelfs heb je de keuze om niks te doen met haar advies. En hoe fijn is het om zelf te kunnen beschikken over jouw keuzes en beslissingen in jouw leven. Dat is een van de dingen die ik in Hansje waardeer dat ze jou vrijlaat in jouw keuzes. Wat mij ook opvalt aan Hansje is dat ze geen antwoorden verzint ( en ik ken die mensen ook ) maar echt contact heeft met de Gidsen. Ik heb vaak genoeg gezien dat Hansje hetzelfde antwoord geeft op een vraag : ook al wordt die vraag na een tijdje door mij gesteld en ook omdat ze zoveel mensen spreekt. In welke vorm ik die vraag en wanneer ik die vraag dan ook stel: mijn vraag wordt door haar op dezelfde manier beantwoord. Ik vind dat echt verbluffend. En voor mij een bewijs dat ik echt te maken heb met een paragnoste en geen persoon die mensen leest. En niet te vergeten haar voorspellingen die ook echt uitkomen. En het verbaast mij ook dat ondanks dat ze altijd bezet is dat er zo weinig referenties over haar op de site staan. Het is soms moeilijk om haar te pakken te krijgen. Ze is altijd bezet. Maar het is echt zeker de moeite waard om haar te spreken. Geen vraag is haar teveel. Alles komt ook uit en de details die ze geeft, zijn echt treffend en zo zuiver. Het liefst wil ik anoniem blijven maar in dit geval ben ik bereid om dit te ondertekenen met mijn naam. Een paragnoste zoals Hansje verdient dit!! Veel liefs van Jeannette

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: Leuven
Reactie:

Voor Charlotte, Gisteravond voor het eerst een consult gehad met Charlotte. Heel helder en duidelijk en zo'n fijne rustige stem. Helemaal to the point.Mijn dochter is nu fijn met school weg en het heeft haar super geholpen, en het gaat ook goed. Heel hartelijk dank voor de goede inzichten en oefeningen!! Lieve groet, Leuven.

Consulent: Charlotte
Geplaatst door: M.
Reactie:

Lieve Charlotte Ik wil je met heel mijn hart bedanken voor datgene wat je tegen me gezegd hebt; duidelijk, herkenbaar en eerlijk. Ik weet nu welke stappen ik kan gaan zetten en ga hoopvol richting de toekomst. Dank ook voor de waarschuwingen; ik neem ze zeker ter harte. Ik hoop dat veel mensen de weg naar jou kunnen vinden want je zult zeker voor velen duidelijkheid kunnen geven. Warme groeten van M.

Consulent: Gaby
Geplaatst door: Laura
Reactie:

Van de week een consult bij Gaby gehad. Het was een heel leuk en fijn gesprek. Ze staat open en het voelde heel prettig om met haar te praten. Volgende keer bel ik haar weer, dankje Gaby. Lieve groet Laura.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: T
Reactie:

Lieve Carol Ann Dank voor al de gesprekken in het afgelopen jaar. Ik bevond mij in verschillende zware processen in het leven. En iedere keer als ik je sprak wist jij mij richting en hoop te geven door de dingen die jij zag. Je vertelde mij dingen die je niet kon weten en al veel van jouw inzichten wat er zou gaan gebeuren zijn uitgekomen. Je bent top klasse!! Ik kan iedereen aanraden met jou te bellen vanwege je kwaliteit, eerlijkheid en humor. Liefs T

Consulent: Janneke
Geplaatst door: J.
Reactie:

Lieve Janneke, Dank je wel voor het gesprek net. Ik heb je al vaak gesproken en je bent van onschatbare waarde voor het pad van zelfinzicht en -ontwikkeling waar ik soms struikelend op loop. Met zoveel liefde, inzicht, humor en wijsheid laat je mij zien hoe de dingen in elkaar steken, waarom dingen gaan zoals ze gaan, ik doe wat ik doe en anderen doen wat ze doen. Altijd als ik jou gesproken heb voel ik me weer vol energie en positief. Dank je wel, liefs. J.

Consulent: Mary
Geplaatst door: Ellen
Reactie:

Ik wil zowel Mary als Noelle een groot compliment geven hoe zij mij - ieder op hun eigen manier - inzicht hebben gegeven aan de hand van mijn horoscoop. Beiden zijn ze integer, liefdevol en hebben een macht aan kennis. Zo frappant wat beiden mij konden zeggen en mij inzicht konden geven waar ik sta en waar ik heen ga, wat mijn bestemming zal zijn. Ook werden mijn handvatten gegeven om niet steeds in mijn valkuil te trappen. Mocht je concrete antwoorden willen dan zou ik beiden willen aanraden. Nogmaals, Noelle en Mary, superbedankt voor jullie hulp. Ellen

Consulent: Hansje
Geplaatst door: J
Reactie:

Lieve Hansje ik wil u echt bedanken voor uw hulp en steun. Ik vind u de beste paragnoste. Uw zuivere gave heeft mij zoveel steun gegeven in mijn situatie. U weet zoveel details zonder dat ik u informatie geef. Uw voorspellingen komen uit. Het is best grappig dat ik later achterkom dat wat u mij in het recente verleden heeft verteld in de nabije toekomst uitkomt. U komt ook meteen tot de kern en weet waar de problemen zit. Of hoe ik de dingen moet aanpakken. U heeft een zuivere gave. Voor mij bent u de beste paragnoste. Het is zeker niet vreemd dat u steeds bezet op de lijn bent. Omdat mensen weten dat als ze met u spreken dat het gewoon klopt. Niet een beetje klopt maar volledig klopt. U laat een persoon in waarde zonder te oordelen. U dwingt ook niet om keuzes te nemen maar u laat mensen zelf hun keuzes maken. Ik wil u bedanken voor alles. Ik moet nog even wachten op een stukje in mijn situatie. En ik weet dat u gelijk heeft hierin. Dat het ook gaat gebeuren. Veel liefs van J

Consulent: Mary
Geplaatst door: Ulrike
Reactie:

Hallo Mary Ik heb net de telefoon neergelegd en ik voel de energie van een goed gesprek, goede adviezen en herkenning door mijn lijf gaan. Ik wist niet dat het lezen van een horoscoop zoveel inzicht zou kunnen geven in mij als persoon, mijn verleden, heden en toekomst. Ik was echt verrast door de punten die je noemde en ik heb een handreiking gekregen om mijn kwaliteiten te gaan ontwikkelen, begrip gekregen voor mijn karakter en houding t.o.v. de mensen om mij heen en energie om me verder te ontwikkelen. Dank daarvoor ! Ik houd je op de hoogte. Groetjes Ulrike

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Marian
Reactie:

Carol is een toppertje, ik zat er op een gegeven moment helemaal doorheen, moeite om het verleden los te laten, ik wilde wel verder maar het ging niet, het was zelfs zover dat ik me afvoeg waarom ik leefde en dat vond ik verschrikkelijk daar ik toch kids heb en een kleinkind , de tranen bleven lopen en me hersenen bleven malen.. Ik kwam op deze site terecht , vraag me niet waarom maar Carol Ann sprak me aan , heb haar gebeld en werd tijdens het gesprek al wat rustiger , inmiddels zijn we zo'n beetje vriendinnen geworden, we spreken en zien elkaar regelmatig , ben blij dat ik Carol heb mogen leren kennen! Veel liefs Gr. Marian x

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Jacqueline
Reactie:

Net terug van een thuisconsult bij Hansje! Wat een ervaring, zo specifiek in het oppakken van energie! En Hansje wat ben je een heerlijk mooi mens, ik gun iedereen als cadeau voor zichzelf een (thuis)consult bij Hansje Want bij haar voel je je thuis! Liefs Jacqueline

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: J
Reactie:

Ik heb diverse keren contact gehad met Carol Ann. In ons eerste gesprek gaf ze mij een aantal inzichten waar ik echt wat mee kon en ze bracht de rust terug in mij. Daarna heb ik haar nog een aantal keren gebeld en zo werd het inzicht uitgebreid en ging ik zelf snappen waar het nu echt over ging. Dat doet ze met veel warmte, veel humor en veel kennis. Zonder te veroordelen en heel eerlijk. Carol Ann laat je kijken voorbij je eigen angst of boosheid, laat je dingen zien die je zelf niet door hebt op dat moment, waardoor je structuur gaat zien en weer verder kunt en dat voelt als een enorme verlichting. Ik ben heel blij met de gesprekken die ik met haar heb. J.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: M.
Reactie:

Carol Ann is zonder twijfel de beste paragnost die ik gesproken heb. Je merkt meteen dat zij dit werk met hart en ziel doet. Een aantal van haar voorspellingen komen momenteel uit. Naast treffende voorspellingen geeft Carol Ann bruikbare en goede tips en adviezen over hoe om te gaan met bepaalde situaties. Het contact dat Carol Ann voor mij heeft gelegd met een dierbare die overleden is was zeer bijzonder en emotioneel. Zij kreeg zaken van die overledene door die zij nooit had kunnen weten, ik wist door deze informatie echter gelijk dat het om mijn overleden oma ging. Erg mooi om op deze manier toch nog contact te hebben met mijn overleden oma. Ook is Carol Ann erg goed in het aanvoelen van bepaalde personen. Door het doorgeven van de voornaam van iemand krijgt Carol Ann zeer specifieke informatie door. Aan iedereen die op zoek is naar een zeer goede paragnost zou ik willen zeggen, niet langer twijfelen maar gelijk Carol Ann bellen. M.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anne
Reactie:

Lieve Carol Ann Ik vond het heel fijn om met je te praten. De voorspellingen die je hebt gedaan met betrekking tot het slagen van beide zoons (1 voor rijbewijs en 1 voor middelbare school diploma) zijn beiden uitgekomen dus dat was een enorme opluchting voor ons allen. Voor wat betreft mijn persoonlijk pad heb je me goede richtlijnen gegeven en het bevestigt voor mij dat ik de richting die ik aan het inslaan ben, moet blijven volgen. Dank voor je zuivere licht op deze situatie. Ik heb het gevoel dat ik hiermee weer een stap dichterbij mijn doel ben gekomen. Ik zal je zeker nog wel eens bellen want bij jou vind ik niet alleen een luisterend oor maar ook iemand die vanuit zuiverheid haar gave inzet om mensen vooruit te willen helpen. Dus voor wie dit leest...... voor een goed advies bel je Carol Ann. Anne

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Ik wil Carol Ann heel erg bedanken voor zoveel respect dat ik mocht ontvangen en voor de werkelijk heel bijzondere woorden die zij mij heeft gegeven. Ze zijn een geschenk uit de hemel en onbeschrijfelijk kostbaar. Bedankt ook voor haar warme persoonlijkheid! Veel liefs, Anoniem

Consulent: Hansje
Geplaatst door: annoniem
Reactie:

Hoi lieve Hansje, Wat ga ik onze gesprekken missen! Wat ben jij een kei van een Medium. Al je waarnemingen al het zien en het horen alles wat jij inzet. Het klopte allemaal! Je bent een een Kanjer! Liefs annoniem

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Dee Dee
Reactie:

Hoi Barbara, Erg bedankt!!! Je hebt me gelijk grip gegeven op de situatie waar ik in zit en me bevestigd dat ik de juiste richting op ga. Weet je, doordat je het heel goed begreep de situatie waar ik in zit, kon ik het beter loslaten zonder teveel erover te piekeren. Alles viel eigenlijk wel op z'n plekje en ik ben ns niet vermoeid wakker geworden.. 'Yesss' Ben weer enthousiast en weet dat ik voldoening haal op m'n werk. Bijzonder ook de namen die jij me aangaf tijdens het gesprek en dat ik die als hetzelfde ervaar. Dat is echt geen toevalligheid! maar ik zei niks, zo sterk is jou intuitie je las het exact op mij niveau. Je hebt me de boodschap(pen) doorgegeven waar ik wat mee kan en je hoort t.z.t. nog wel ns een keer hoe het loopt. Dus bedankt! Groetjes, Dee Dee

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door:
Reactie:

Lieve Carol Ann, Wat een ongelooflijk boeiend gesprek heb ik met je gehad! Ik ben zeer onder de indruk van de punten die je benoemde over zowel mij als persoon maar ook over bepaalde situaties e.d. Echt tot in de puntjes juiste uitleg, zo in detail als het maar kan en als dat al niet genoeg was kreeg ik ook waardevolle verklaringen waar ik daadwerkelijk wat aan heb. Niet alleen mijn vragen werden op een respectvolle manier beantwoord maar ook de vragen die ik niet durfde te stellen werden beantwoordt. Hoe flexibel kun je zijn om dus ook blijkbaar gevoelens (vragen) van mensen aan te voelen. De tips en trucs die ik heb gekregen is in duidelijk taal aan mij overgebracht. Je laat me zijn wie ik ben en je bent erg goed om mensen uit hun onzekerheid te halen. Lieve Carol Ann, je bent iemand die anderen in haar of zijn waarde laat, je hebt me een boost gegeven waardoor ik nu weet dat ik op de goede weg zit en wat WEET JIJ VEEL!!! Je zegt de dingen die op dat moment nodig zijn voor de persoon in kwestie. Ik heb kracht en energie van je gekregen om verder te gaan en ben helemaal blij dat ik iemand heb gesproken die zegt waar het op staat zonder daar respectloos mee om te gaan. Je weet de juiste woorden te vinden die je gidsen je aanreiken en ik kan niet anders zeggen dan dat het de woorden zijn die me echt geraakt hebben. Dank je wel voor ons bijzondere gesprek. Heel veel liefs

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Brenda
Reactie:

Lieve Carol Ann, Heel bijzonder hoe jij een aantal maanden geleden mijn nieuwe baan voorspelde en ongelooflijk tot in detail van werkzaamheden zelfs! Het is uitgekomen wat ik zelf bijna niet eens durfde te geloven :-) Ik vind je een lieve en warme vrouw! Brenda

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: JetW
Reactie:

Lieve Carol Ann, Heel veel dank voor je mooie wijsheid! Steeds meer ga ik met hulp van jouw wijsheid me open staan voor de bijzondere kosmische momenten! We hebben fijne gesprekken. Ik leer er een hoop van. Ik krijg door je gesprekken steeds meer vertrouwen in de flow en datgene wat ik voel, denk etc. Je doet het heel goed. Blijf zo doen! Een ieder raad ik dan ook aan om advies aan je te vragen. Liefs, JetW

Consulent:
Geplaatst door: Sen
Reactie:

Hoi Barbara, Ik heb Tamara vandaag op jou lijn gesproken, ik heb met haar hele goede ervaringen met haar al een jaar lang, ze is zeker een aanwinst voor jou lijn. Zou je dit in je gastenboek willen zetten op de site. Veel liefs voor jou Tamara en Cathy, ook zij is een hele goede consulente. Sen

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Gerard
Reactie:

Dag Carol Ann, Vanavond de stoute schoenen aangetrokken en je gebeld. Het was een fijn en warm gesprek. Je gaf me even dat stukje bevestiging wat ik net nodig had! Dank je wel. We spreken elkaar zeker nog eens. Warme groet, Gerard

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: B
Reactie:

Lieve Carol Ann, Sinds dat je op de lijn bent, heb ik je al een paar keer gesproken. Jouw gevoel komt heel vaak over met mijn gevoel en dat is heel mooi. Een bevestiging van wat ik al innerlijk weet. Het voelt als thuiskomen... Je bent voor mij een waardevolle gids op mijn pad en daarnaast kan je vanwege jouw brede achtergrond inzichten geven op therapeutisch en werkgebied. Ik zou jou hierbij van harte willen aanbevelen aan mensen die op een eerlijke manier antwoorden en inzichten willen ontvangen. En je hebt naast jouw deskundigheid als mooie bijkomstigheid jouw eigen warme persoonlijkheid. Liefs! B

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Marina
Reactie:

Als medewerker van deze lijn ga ik natuurlijk ook wel eens " buurten " bij een collega, zo ook bij Carol-Ann. Ik heb een geweldig consult gehad van haar waar ik met veel dankbaarheid aan terugdenk. Zij gaf mij zeer specifieke details door die ze niet kon weten, en waar ik zeer verbaasd over was, maar ook erg emotioneel. Voor mij is zij een grote topper die ik iedereen aan kan bevelen. liefs, Marina.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anoniempje
Reactie:

De gesprekken die ik momenteel met Carol Ann heb helpen mij echt door een moeilijkere periode in mijn leven heen. Haar humor, eerlijkheid en directheid spreken mij zeer aan. Ook krijgt Carol Ann veel specifieke zaken door die in je leven spelen. Zo ben ik ervan overtuigd dat er een betere periode voor mij gaat aanbreken. Kortom een echte aanrader om een keertje een consult met Carol Ann aan te gaan. Carol Ann nogmaals bedankt voor alle goede tips, inzichten en wijze raad en ik spreek je snel weer. Anoniempje

Consulent:
Geplaatst door: Gerard
Reactie:

Bij het overgaan van Bob. Een warm en hartelijk mens is heen gegaan. Naar vertes en dimensies die voor velen van ons nog gesloten zijn. Maar waar Bob zich als paranormaal begaafde thuis voelde. Met dankbaarheid denk ik terug aan de vele gesprekken die ik met Bob mocht voeren. Het waren geen minuten gesprekken, maar soms wel een uur, twee uur achter elkaar. En dan waarschuwde Bob, goh man, zou je dan nu wel doen. Waarop ik dan zei, dank je wel Bob, maar dat zie ik dan wel weer. Onze gesprekken gingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Over intermenselijke relaties, gezondheid, de gezondheidszorg, tot en met het regelmatig van hem op mijn kop krijgen dat ik nu eens eindelijk mijn manuscript af moest gaan maken. In het begin was het wel eens verwarrend: voor mij waren Bob en zijn gids(en) – ik ben er nooit achter kunnen komen of Bob bijgestaan werd door 1 of meerdere gidsen – verschillende entiteiten. Tot Bob mij uitlegde dat het voor hem geen verschil maakte: hij voelde zich één met zijn gids(en). Bob was een mens die met beide benen op de grond stond, nuchter. Maar tegelijkertijd had hij ook wel wat 'dromerigs', kon hij je begroeten alsof hij je voor het eerst sprak. Als hij echter eenmaal de klik had gemaakt, dan ging het gesprek weer als vanouds verder. Nog steeds hoor ik hem zeggen, als ik weer eens met vragen en twijfels zat: "Komt goed man, komt helemaal goed" met zijn sappige accent. Het waren lang niet altijd 'rozengeur en maneschijn' antwoorden en inzichten die hij gaf. Integendeel, maar als het 'slecht nieuws' boodschappen waren bracht hij ze altijd op een zeer tactvolle en warme manier. Bob was een heel solidair mens, met aandacht voor collega's en bellers die hem raad vroegen. Zeer terecht heeft Noëlle in de rouwadvertentie geschreven dat Bob zijn verworven inzichten met volle overtuiging inzette voor hulp aan zijn medemens. Menigmaal mocht ik daar getuige van zijn en deelgenoot worden van wat hij had geleerd en hij in fragmenten aan mij doorgaf. Dit jaar, zo hadden wij afgesproken, zouden we elkaar voor het eerst eens in levende lijve gaan ontmoeten. Ook had Bob zich bereid verklaart mijn manuscript te lezen en van commentaar te voorzien. Het heeft niet zo mogen zijn. Bob laat een enorme leegte achter, ook al weet je, besef je dat hij in de volgende dimensies verder gaat met het terzijde staan van mensen. Bob, uit de grond van mijn hart: dank voor je bereidheid je gaven op zo'n manier in te zetten voor je medemens zoals jij bij leven hebt gedaan. Ga heen in Vrede, dragende en uitdragende de Zegen van het Al, dat ons allen met elkaar verbonden houdt. Noëlle en de kinderen wil ik van deze plaats alle kracht en sterkte toe wensen om dit verlies te kunnen dragen. Gerard

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Richard
Reactie:

Afgelopen week heb ik gebeld met Carol-Ann. Het was heel bijzonder hoe zij mij een therapeutische/Coachende sessie gaf over onverwerkte emoties ten aanzien van mijn jeugd. Ze raakte precies de kern van het probleem waardoor ik aan het eind van het gesprek weer een stukje in mijn kracht zat en nog steeds. Lief, zacht en heel professioneel heeft ze mij geholpen. Haar advies over hulpbronnen pas ik nu geregeld toe. Dank je Carol-Ann Richard

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Karin
Reactie:

Hallo Carol Ann, Ik heb je vanavond gesproken m.b.t. mijn overleden moeder. Je gaf zoveel specifieke details die je niet kon weten. Daardoor was het voor mij duidelijk dat je echt contact met haar had. Ik ben je dankbaar voor dit speciale gesprek en kan iedereen aanraden contact met je op te nemen. Je bent een heel zuiver en warm mens en zeker een aanwinst voor Barbara's lijn! Liefs, Karin

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Tonnie
Reactie:

Lieve Carol Ann Je geeft mensen weer moed en hoop, ondanks dat je soms ook geen leuke boodschappen moet doorgeven. In mijn geval zat je helemaal goed, je kon geen tijd aangeven, maar dat het niet lang zou duren en binnen een week is mijn leven veranderd en heb ik de baan. Dank je wel lieve Carol Ann, je bent een lief mens met lief en open hart naar mensen toe. een hele dikke knuffel Tonnie

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Yvonne
Reactie:

Ik heb een prachtig consult ontvangen van Carol Anne. Niet alleen wist ze huidige situaties zeer helder te benoemen, ook kon ze treffend voorzien in goede tips en raad. Ik ben weer gewapend met goede inzichten en wil haar daarom ontzettend bedanken. Aan iedereen kan ik haar consult aanraden. Met vriendelijke groet, Yvonne

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Chantal
Reactie:

Lieve Carol Ann, Ontzettend fijn en goed consult van jou gehad.. Ikzelf vind het altijd prettig om met weinig woorden een consult te starten en de dit kan Carol Ann als de beste! Ze brengt meteen in kaart wat er aan de orde is en geeft opheldering van zaken. Dankjewel voor het inzicht wat je mij gegeven hebt. Warme groet, Chantal

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Monique
Reactie:

Lieve Carol Ann, Een paar keer heb ik een gesprek gehad met jou, een heel verhelderend gesprek met tips en veel waarheden. Jij geeft mij net dat steuntje in mijn rug om door te gaan en dat ik naar mijn gevoel moet luisteren. Dat ik goed bezig ben om mijn leven weer op de rit te krijgen en niet naar anderen moet luisteren. Volgende keer bel ik je weer, je helpt mij er doorheen en luistert ook heel goed met een hele prettige stem help je mij verder. Je had contact met mijn overleden moeder, dat deed mij goed nu wetende dat het goed met haar gaat. Liefs Monique

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Lies
Reactie:

Lieve Carol Ann, Enige weken geleden had ik een telefonisch consult bij je. Het was een heel prettig gesprek en je gaf een helder en eerlijk antwoord op mijn vraag over mijn werk. Je advies heb ik opgevolgd. Inmiddels is duidelijk geworden dat alles wat je verteld hebt klopt. Ik ben gebleven bij mijn huidige werkgever en daar zijn vele nieuwe mogelijkheden op mijn pad gekomen. Ik wil je laten weten dat ik je erg dankbaar ben voor wat je voor me hebt gedaan. Je luisterend oor, wijze raad zal ik niet snel vergeten! Dank je wel! Lieve groet, Lies

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Geertje
Reactie:

Lieve Barbara Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek vandaag. Ik heb mij zo lang en vaak geschaamd voor dit deel van mij (n leven). Het is nu voor het eerst dat ik zie wie ik toen was en ons gesprek vandaag heeft voor mij laten zien dat het OK is wie ik ben, maar zeker niet zielig ben ! Ik voel mij hier heel sterk in en voel mij (in mijzelf) echt thuis gekomen. Ik heb je vandaag bedankt voor je hulp met inzichten afgelopen 6,5 jaar en ik denk echt dat je die pluim in je zak mag steken. Als beroeps eigenwijs neem ik weinig aan van anderen omdat het voor mij toch vaak te grofstoffelijk of te oordelend is. Door het uitblijven van jouw oordeel heb ik het proces aan kunnen gaan ! Dank je wel !! Geertje

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Geertje
Reactie:

Lieve Hansje, Dank je wel voor je liefdevolle, heldere gesprekken. Zonder oordeel heb je mij naar mijn eigen inzichten en angsten geleid zodat ik hiermee aan de slag kon. Angst voor afwijzing heeft plaats gemaakt voor inzichten in mijzelf en inzichten in de situaties. Wat heb ik aan de toekomst zonder inzicht en zonder diepgang naar mijn processen ? Keer op keer was deze combinatie zo waardevol zodat ik de ruimte vond om te kunnen worden wie ik al die tijd geweest was. Eindelijk ben ik thuis gekomen. Dank je wel !! Geertje

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Vandaag liefdevol en vooral vreugdevol gesproken met Carol Ann. Enige weken geleden nam ik voor de eerste keer contact met haar op. Carol Ann geeft met volle oprechtheid en helderheid haar inzichten. Zij straalt liefde en warmte uit en voelt feilloos de situatie aan . Ik meldde vandaag het nieuws dat ik iemand tegen het lijf ben gelopen en dat het precies de persoon is zoals zij in het eerste gesprek heeft aangevoeld. Kriebels in de buik en met een glimlach nam ik afscheid van Carol Ann. Dankje Carol Ann! ;) We houden zeker contact! Veel moois, Sandra

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Jenet
Reactie:

Lieve Carol Ann, Ik heb je net een poos aan de lijn gehad, het was veel meer dan bijzonder prettig! Alles wat je vertelde klopte gewoon, het was heel helder. Je hebt een lieve stem en de nodige dosis humor! Zo bijzonder om met iemand te spreken die je "gewoon" even verteld welke zaken er op het moment bij mij spelen! Het raakt me diep op wat voor bijzondere wijze jij omgaat met je gave! Je hebt een heleboel twijfel bij me weggenomen en het was geweldig om weer even contact te hebben met mn zusje en mn omaatje! Bel je snel weer! Veel liefs van Jenet

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Carolavv
Reactie:

Beste Barbara, Wat heb ik een ongelooflijk mooi gesprek met je gehad, ik had het niet eens durven dromen en wist dus ook eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Vele vragen die ik had zijn beantwoordt en een dosis empathie van jouw kant Barbara die zo puur was. Eindelijk met iemand gesproken die ik kon vertrouwen en mij gerust kon stellen. De puzzelstukjes vielen op z'n plaats en ik kan nu ook een beetje aan de verwerking beginnen. Niets was zo kloppend als de uitleg die ik kreeg. Zoveel herkenning en tegelijkertijd ook veel begrip. Dank je wel lieve Barbara, niet alleen je stem is mooi en rustgevend maar ook je humor die je er af en toe in gooide was heerlijk. Liefs Carola

Consulent: Kurt
Geplaatst door: F.
Reactie:

Dag lieve mensen, Ik heb Kurt gesproken. Wat een fijne en prettige stem heeft deze man. Ook heb ik Rebecca gesproken. Zoals altijd weer direct. Ik hoop echt dat hun voorspellingen uitkomen. Ze zeggen alletwee hetzelfde, dus..... Tot gauw. Heel veel liefs, F.

Consulent: Barbara
Geplaatst door: S
Reactie:

De afgelopen maanden, zeg maar het afgelopen jaar, heb ik een turbulente periode meegemaakt. Erg veel verdriet gevoeld en onbegrip over de situatie waar ik in zat. Via jouw lijn 'Antwoorden en inzichten' heb ik met een paar medewerkers gesproken. Door jou en hen kreeg ik stukje bij beetje weer meer vertrouwen. Enkele van jou uitspraken Barbara, zijn inmiddels uitgekomen. De manier zoals ik te woord werd gestaan is liefdevol te noemen. Ik wil jullie bedanken voor het luisterend oor, de antwoorden, inzichten en adviezen. Zo groeit het vertrouwen in de toekomst weer. Dank jullie wel! Liefs, S

Consulent: Hansje
Geplaatst door: Hellen
Reactie:

Lieve Hansje en Margreet, Via deze gelegenheid wil ik jullie bedanken voor jullie luisterend oor en jullie goede adviezen waarbij ik soms de rillingen over mijn lijf krijg. Op dit moment ga ik door een heftigeperiode en daardoor word ik onzeker. Dankzij jullie kan ik weer de puntjes op de i zetten en mijn ongeduld proberen in te dammen, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd J! Dank daarvoor! Liefs, Hellen

Consulent: Barbara
Geplaatst door: M
Reactie:

Hi Barbara, Ik zit momenteel naar de talk radio show te luisteren en ik wil je de complimenten geven voor je eerlijkheid en passie om mensen te helpen. Er waren momenten dat ik even kippevel kreeg van een paar gesprekken die je had met bellers en er waren momenten waar ik ook even moest lachen vanwege je humor (met de pregnancy test). Groetjes M

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Sara
Reactie:

Hallo Barbara, Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik je voor de eerste keer heb gebeld. Ik zat toen behoorlijk in de put. Mijn leven leek een opeenhoping van negatieve invloeden. Het gesprek dat ik met jou had, bracht mij veel rust en duidelijkheid. Iedere vraag die ik je stelde werd beantwoord door jou. Veel daarvan is al uitgekomen. Ook de gevoelens van mijn zoon en zijn ontwikkeling zijn uitgekomen. Je bent voor mij een groot wonder. We hebben soms nog contact via sms of telefoon, daar ben ik je enorm dankbaar voor. Door jou steun en begrip heb ik mijn leven weer op de rit gekregen. Alles wat volgens jou nog gaat gebeuren, maakt het allemaal nog leuker. Ik hou je op de hoogte. Nogmaals, bedankt. Ik vind je super. Heel veel liefs, Sara.

Consulent: Hansje
Geplaatst door: LB
Reactie:

Er is op dit moment behoorlijk wat gaande in mijn leven waardoor ik het af en toe niet meer weet. Ik heb met Hansje meerdere malen gesproken en ik wil heel graag melden dat zij echt een bijzondere gave heeft. Alles, maar dan ook alles wat zij tot nu toe heeft gezegd tegen mij klopt. Dan heb ik het over stomweg praktische dingen die ze voorspeld, en die dan ook stuk voor stuk daadwerkelijk uitkomen, maar ook over diepgaande gevoelens die zij kan voelen en zien. Bij mij en bij de mensen waar ik vragen over stel. Ze heeft ook een rust over zich die ze heel goed op mij heeft overgebracht waardoor ik meer op mijn eigen intuitie kan vertrouwen. Heel erg waardevol. Ik ben ontzettend onder de indruk van haar, en dat wilde ik toch graag even melden! Groet, LB

Consulent: Kurt
Geplaatst door: S
Reactie:

Beste Margreet en Kurt, Heel erg bedankt voor fijne gespreken. Beste Kurt zoals u al zei heeft mijn vriend weer contact opgenomen en we hebben bijgelegd :-) Lieve Margreet bedankt voor u fijne maar vooral duidelijke antwoorden en uw tip over dragen van edelstenen ;-) Liefs, S

Consulent: Barbara
Geplaatst door: I
Reactie:

Dag Barbara, ik heb een tijd geleden de cursus "ontwikkel je eigen paranormale vermogens" bij je gevolgd, misschien herinner je je dat wel! In januari a.s. ga ik verder met een cursus die hier verder op inspeelt. Dankzij jou heb ik dit opstapje voor mezelf kunnen maken, dus dankjewel! Inmiddels ben ik door een hele moeilijke tijd gegaan (en nog) i.v.m. het door mijn ex-vriend verbreken van onze relatie. Omdat ik wel dingen aanvoelde maar niet wist hoe ik verder moest, heb ik vandaag een consult gehad met Margreet. Ik wilde haar laten weten dat ik nog nooit iemand heb gesproken die zo haarscherp de juiste dingen weet te zeggen. Alles wat zij tegen me heeft gezegd, klopte! Ook over mijn ex-vriend. Dit is echt uniek. Ik kreeg er kippevel van! Verder heeft ze me ook een aantal handreikingen gegeven, zodat ik weet hoe ik verder moet. Daarbij is het een hele lieve, begripvolle vrouw! Dus bij deze: Margreet, ontzettend bedankt voor wat je me hebt aangereikt. Ik hoop dat ik nu de kracht (her)vind om te doen wat ik al veel langer had moeten doen: mijn eigen weg volgen en voor mezelf kiezen/grenzen stellen. Ik laat je zeker nog weten in de toekomst hoe het me is vergaan! Nogmaals, ontzettend bedankt! En Barbara, wat heb jij een goede medewerkers op de lijn werken, super! Groeten, I

Consulent:
Geplaatst door: Lies
Reactie:

Hallo Barbara, Hier even een mailtje van mij, Lies, om u te feliciteren met een van uw medewerkers. Via de hulplijn ben ik in contact gekomen met Femke en na een boeiend gesprek ook op persoonlijk consult geweest in haar praktijk. Dit heeft mij heel erg geholpen en een aantal inzichten gegeven waardoor ik begrepen heb dat ik voor wat betreft mijn persoonlijk leven toch het juiste pad bewandel, ondanks de waarschijnlijk nodige hobbels die ik nog zal tegenkomen. Dit wou ik u gewoon even laten weten, ook al begrijp ik dat u in aanvang waarschijnlijk wel een zorgvuldige afweging maakt wie er bij u mag komen werken. In ieder geval zijn het, wat mijn ervaring betreft, mensen die uw keuze meer dan waard zijn. Vandaar dus een dikke pluim voor Femke en natuurlijk ook voor u. Met vriendelijke groeten, Lies Caers Alblasserdam

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Olifantje
Reactie:

Hallo Barbara, Ik heb net met je gesproken en wilde je even bedanken voor je tijd en je heldere antwoorden. Ik heb het gevoel dat alles echt klopt en heb nu een heel stuk duidelijkheid en rust hierdoor gekregen. Je bent ontzettend aardig en hartelijk, ik ga je zeker weer bellen. Nogmaals bedankt en tot horens! Olifantje

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Jacqueline
Reactie:

Hallo Barbara, Na ons telefoongesprek afgelopen donderdag heb ik wederom nagedacht over de essentie van de opdrachten. Ik kwam bij mezelf tot de conclusie dat het bij mij eigenlijk niet zo zeer gaat om het invoelen van dingen of personen. Dit is denk ik wel aardig ontwikkeld. Ik moet er alleen op vertrouwen. Met name opdracht 4 waar ik het minst moeite mee had heeft bij mij mijn ogen en mijn hart geopend. Mijn vader is nooit weggeweest, hij is altijd bij mij geweest. Het gevoel was er altijd wel, maar nu weet ik het ook. Het gemis van mijn vader, was het gemis van mezelf. Mijn angst voor zijn/de dood was eigenlijk mijn angst voor het leven. Ik heb mijn grootste angst hiermee overwonnen. Want ik kan oprecht vanuit mijn hart zeggen: "Mijn leven is mooi, de universum staat voor mij open." Ik ben het waard!! En dood is zeker niet het einde. Ik vind dit heel bijzonder: Ik heb in ongeveer twee maanden geleerd waar ik mijn hele leven mee bezig ben geweest. Je hebt mij enorm geholpen hiermee en nogmaals bedankt voor jouw begeleiding hierin. Ik zou je wel hemel en aarde willen schenken hiervoor. Ik zal regelmatig nog wel je hulp inschakelen want ik vind het prettig iemand te hebben die met mij mee kan voelen en mij helpt inzicht te krijgen in bepaalde situaties. NB. Je mag mijn reactie plaatsen op de site. Liefs, Jacqueline

Consulent: Kurt
Geplaatst door: Saskia en Danielle
Reactie:

Hallo Kurt, We hebben je net weer gesproken en hebben zoals altijd weer zeer tevreden opgehangen. Wat ben jij ontzettend sterk met tijd en alles wat je verteld over de kaarten. Ook de inzichten die jij geeft zijn eyeopeners.En daarnaast is het ook ontzettend prettig om met je te praten. We komen zeker een keer bij jouw praktijk langs! Heel veel liefs van Saskia en Danielle

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Jacqueline
Reactie:

Barbara: Een bijzonder persoon die ik consulteerde op een moment in mijn leven waar ik op zoek ging naar antwoorden en inzichten in mijn leven. Het had zo moeten zijn dat je mij destijds antwoorden en inzichten gaf. Je hebt mij echt les gegeven in het leven. Ik heb door jou geleerd dat alle antwoorden en alle inzichten niet van buitenaf komen maar in mezelf te vinden zijn. Je hebt mij thuis bij je ontvangen en ik dacht: "Wow" en zij is paragnoste?? Helemaal op een top een vrouw van deze tijd. Je mooiigheid van binnen straal je helemaal uit in je uiterlijk, je karakter, in je Zijn. Bedankt! Dank je wel en veel liefs, Jacqueline

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Margreet
Reactie:

Hoi Barbara & Hansje Meerdere malen heb ik gebruik mogen maken van jullie inzichten. Hansje wij hebben elkaar maar 2 keer 6 minuten gesproken maar in die 2 keer 6 minuten heb jij mij huiswerk meegegeven voor 2 keer 6 weken (bedankt daarvoor). Barbara, ik wil jou bedanken voor jouw helderheid en geduld, waardoor ik mijn pad heb kunnen bewandelen op de manier die bij mij past. Liefs, Margreet

Consulent: Kurt
Geplaatst door: Susanna
Reactie:

Bij deze mijn reactie op tarotist Kurt. Altijd een erg warm en vriendelijk persoon om mee te praten. Hij geeft altijd inzichten waarmee je weer aan de slag kunt gaan. Ben erg onder de indruk. Bedankt! Groeten, Susanna

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Naomi
Reactie:

Het afgelopen half jaar heb ik meerdere malen contact gehad met Barbara of één van haar collega's. Door deze gesprekken ben ik staat gebleven om in balans te blijven en mijn rust te bewaren. En ik heb veel over mezelf en mensen en situaties in mijn omgeving geleerd. Ik vind Antwoorden en Inzichten een hele integere lijn. Iedereen vertelde mij namelijk hetzelfde of zeiden het eerlijk wanneer ze het niet wisten. Bedankt! Vriendelijke groeten, Naomi

Consulent: Mary
Geplaatst door: Car
Reactie:

Lieve mensen, Heb net gebeld met Mary. Ik ben zo blij met haar uitleg. Wat is het toch heerlijk dat er zulke fijne mensen als jullie zijn, die wij zomaar kunnen bellen met onze vragen. Ik heb ook wel eens contact gehad met Marleen en Barbara. In een woord jullie zijn geweldig. Ik ben jullie allemaal heel dankbaar. Jullie helpen mij enorm met jullie wijze woorden en bijzondere gave. Heel veel dank, Car

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Joann
Reactie:

Lieve Barbara, Ik ben altijd zeer tevreden over jou!! En dat weet je, jij geeft me altijd een goed gevoel. Maar ook de bevestiging, die ik zelf dan wel eigenlijk weet. Met een beetje geduld komt het allemaal uit wat je aan mij verteld. Geduld is voor mij vaak wel moeilijk. Mijn complimenten ook voor Annemarie, een engel! Ik sms je vaak, ( te vaak )maar het doet mij goed om altijd weer in contact met jou te staan. Succes er mee met je lijn, and may the angels be with you. Liefs Joann xxx

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Petra
Reactie:

Beste Barbara en al jouw lieve collega’s van deze lijn. (ik heb ze niet allemaal gesproken) Wat een verademing om nu eens een keer met mensen te praten die je echt verder kunnen helpen. Jullie geduld en mooie inzichten zijn voor mij en vast ook voor alle mensen die naar jullie bellen heel waardevol. Lieve groetjes, Petra

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Anouk
Reactie:

Hi Barbara, Nog helemaal flabbergasted van wat je me gisteren allemaal vertelde over mijn Gidsen, wil ik je nog een keer bedanken voor het moois je me hebt verteld!! Woelig maar heerlijk geslapen. Fijn om de bevestiging te krijgen dat de mensen waarvan ik dacht dat ze altijd om me heen waren ook daadwerkelijk om mij heen zijn. Heel bijzonder dit op mijn pad te mogen krijgen Slaap lekker voor strakjes en nogmaals dank Lieve groetjes Anouk

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Esther
Reactie:

Goedemorgen Antwoorden en Inzichten, Ik wilde jullie vanochtend een mail sturen omdat ik altijd erg geniet van het consult met jullie. Het klikt goed. En jullie zijn heel duidelijk. Het heeft heel veel indruk op mij gemaakt ondanks het feit dat ik al vaker readings gehad heb. Jullie hebben mij een stuk rust teruggegeven die ik heel lang miste .ik was onwijs onzeker over de toekomst van mijn kind en mezelf . En nu dankzij jullie kan ik in ieder geval uitkijken naar een rooskleurige toekomst . Ik wil jullie echt uit de grond van mijn hart bedanken. Groetjes, Esther

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Yvonne
Reactie:

Allereerst wil ik u een compliment geven voor de mooie site Antwoorden en Inzichten. Ik zit in een moeilijke periode en ik vind erg veel steun bij jullie website. Ik sms soms (te veel) maar heb er wel steun aan . Het bevestigd soms mijn gevoelens en dan weet ik weer dat ik op de juiste weg ben. Hartelijk dank voor het steeds weer reageren en de hulp die jullie mij geven. Vriendelijke groeten Yvonne

Consulent: Barbara
Geplaatst door: Mar
Reactie:

Ik wil je nog bedanken voor het eerlijke consult. Jij wordt in de hemel echt gewaardeerd zeggen ze omdat jij er niet van alles bij verzint. Dat vind ik een heel mooi gezegde!! Groetjes Mar

Consulent: Janneke
Geplaatst door: Anne
Reactie:

Graag wil ik mijn voldoening uiten door middel van het schrijven van deze mail over Janneke. Ze heeft het vermogen om een telefoongesprek te voeren waarbij je nog dagen een fijn gevoel over houdt. Bedankt hiervoor. Wil je nog veel succes wensen met deze site. Lieve groetjes van Anne

Consulent: Barbara
Geplaatst door:
Reactie:

Middels deze e-mail wil ik je bedanken voor de reading van gisteren. Ik ben nog steeds heel erg onder de indruk, helemaal toen je informatie doorgaf over mijn oma. Ik heb menig paragnosten in mijn leven gesproken en ik moet zeggen dat tot nu toe eigenlijk alleen Char (2005) en jij een enorme indruk op mij hebben achtergelaten. Ik weet dat jij je cliënten maar twee keer in een jaar wilt spreken, en ergens vind ik dat jammer omdat ik het liefst vandaag weer een paar vragen had willen stellen achteraf gezien, maar vind het super dat jij je cliënten niet afhankelijk aan je inzichten probeert te maken. Nogmaals ontzettend bedankt! Het was geweldig om met je gesproken te hebben en met je gidsen. Ik zal je zeker nog een keer benaderen voor een consult, of voor een live sessie.

Top