Voor u beschikbaar:
Barbara, Emmelie, Jellie

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Welke astrologische invloeden spelen er voor jou in 2019?

Het is belangrijk om ook altijd de horoscoop van de sterrenbeelden te lezen waar jouw ascendant en maan in staan. Deze zijn net zo belangrijk qua invloed als jouw zonneteken. Op deze manier krijg je een beter totaalbeeld van de astrologische invloeden in jouw leven. Als je niet weet in welk sterrenbeeld jouw maan en ascendant staan, dan kun je dit gratis zelf berekenen via www.astro.com


Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Ram, maan in Ram en ascendant in Ram:


Ram

Optimistisch, Enthousiast, Moedig, Onafhankelijk, Gul

Uranus, de planeet van plotselinge veranderingen en inzichten verdwijnt uit jouw teken vanaf maart 2019. Hij keert pas weer terug in Ram over 70+ jaar. Veel Rammen zullen zeggen: Halleluja! Je leven zal de komende jaren rustiger worden nu Uranus in Stier komt te staan. Uranus staat bekend om zijn onverwachte acties en sommige gebeurtenissen kunnen ervoor gezorgd hebben dat je ineens een hele andere koers bent of moest gaan varen. De Rammen die midden april geboren zijn voelen het staartje van Uranus nu nog het meest.

Vanaf maart komt Uranus een aantal jaren in jouw geld-sector te staan. Hierdoor ga je op andere en nieuwe manieren geld verdienen. Je gaat de komende jaren ook op een andere manier met geld om. Doordat Uranus plotselinge veranderingen geeft, kun je soms financiële meevallers krijgen, maar ook onverwachte financiële tegenvallers verwachten.

Het begin van 2019 start met veel energie voor de Ram. Dit komt doordat Mars de actie planeet in jouw teken staat. Je kunt het ijzer smeden als het heet is tot midden februari. Door Mars krijg je net dat beetje meer energie, lef en enthousiasme.

Kernwoorden voor Ram in 2019:

stabilisatie, buitenlandse liefde, carrière & hoogtepunt, uithoudingsvermogen, healing, honger naar macht, loyale vrienden

Vanaf juli tot midden augustus is Mars te vinden in jouw liefdes-sector. Mars kan voor veel wederzijdse aantrekkingskracht zorgen en je durft makkelijker de stoute schoenen aan te trekken.

In de eerste helft van november loopt Mercurius retrograde (achteruit) en dit kan ervoor zorgen dat een liefde uit jouw verleden ineens weer op het toneel verschijnt.

Net als in 2018 staan zwaargewichten Pluto en Saturnus ook in 2019 in jouw carrière- en levenspad-sector. Dus je kan door blijven gaan met uitzoeken welk pad het beste bij jou past. Wat zijn jouw doelen en ambities? Pluto en Saturnus helpen jou hierbij. Saturnus zal pas over 30 jaar terugkeren in jouw werk- en carrière sector. Alles waar je de afgelopen 20 tot 24 jaar zo hard voor gewerkt hebt kan nu tot een enorm positief hoogtepunt komen.

De geluksplaneet Jupiter staat tot eind 2019 in jouw negende huis. Het negende huis staat voor jouw zoektocht naar de ware zin van het leven. Het geeft aan hoe jij de filosofie en visie van jouw leven vormgeeft. Termen als hogere opleidingen, verre reizen en filosofie horen bij het negende huis.  Buitenlandse invloeden en liefde voor het buitenland. Het is zelfs mogelijk dat je een liefdesrelatie krijgt met iemand uit het buitenland.

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Stier, maan in Stier en ascendant in Stier:


Stier

Trouw, Geduldig, Gul, Betrouwbaar, Doorzetter

Vanaf maart 2019 staat de planeet Uranus vele jaren in jouw teken. Uranus staat onder andere voor radicale veranderingen en flitsen van inzicht. Je leven zal dus gekenmerkt worden door grote veranderingen die de komende jaren plaats gaan vinden. Niet alleen in jouw persoonlijke leven maar wereldwijd. Stier is een aardeteken en houdt daarom niet zo van grote veranderingen. Uranus zorgt ervoor dat je buiten je comfortzone treedt en dat kan heel verfrissend zijn. Als Uranus vanaf 2026 in Tweelingen komt te staan en je kijkt dan terug op de jaren die nu komen, dan zal je zien dat je een ander mens bent en dat alle veranderingen nodig waren in jouw leven. Je doet dingen anders dan voorheen, je bent onafhankelijker geworden. Je gaat je los maken van alles wat niet meer bij jou past. Soms echt radicaal losbreken.

Mochten de plotselinge veranderingen in jouw leven iets te heftig voor jou aanvoelen, zorg dan dat je zoveel mogelijk aard. Voor jou is dan bijvoorbeeld werken in de tuin, verblijven in de natuur een hele goede manier. Je verbonden voelen met de aarde zorgt ervoor dat je weer je oude vertrouwde Stier-stabiliteit terug vindt.

Vanaf midden februari tot en met maart komt de actieplaneet Mars ook in jouw teken te staan. Je hebt hierdoor meer energie, meer enthousiasme en lef. Je kan dan ook vrij direct uit de hoek komen. Soms te direct. Pas op voor argumenten waar je later spijt van krijgt.

Pluto en Saturnus staan -net als in 2018- ook dit jaar in het teken van jouw Hogere denken, Hoger leren. Je gaat door met leren op een serieuze en intense manier. Je gaat je opgedane kennis delen met anderen. Je leert en je groeit, voor sommige Stieren zal dit een ware transformatie teweeg brengen.

Kernwoorden voor Stier in 2019:

grote veranderingen, opwinding, mystieke aantrekkingskracht, universiteit van het leven, intens bankieren, carrière-authenticiteit

 

De geluksplaneet Jupiter verblijft bijna het hele jaar in jouw intimiteitssector waardoor de emotionele band in jouw relatie dieper en hechter wordt. Als je single bent dan gaat jouw voorkeur in 2019 uit naar iemand waarbij je een sterk emotionele en lichamelijke aantrekkingskracht voelt. Je voorkeur gaat ook uit naar iemand met een vleugje mysterie om hem of haar heen.

Wanneer Jupiter in 2020 zich aansluit bij Saturnus en Pluto, dan zal je zien dat 2019 het jaar was waarin je een enorme hoeveelheid wijsheid verwierf. Wat je in 2019 gaat leren, zal echt de basis leggen voor interactie met hooggeleerde mensen (hooggeleerd op zielsniveau), internationale klanten en connecties.

Verbindingen die je in 2019 in het buitenland aangaat, zullen tot ver in de toekomst ondersteunend blijken te zijn. Deze mensen zullen voor jou als ‘thuiskomen’ voelen.

 

 

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Tweeling, maan in Tweeling en ascendant in Tweeling:


Tweelingen

Fantasierijk, Communicatief vaardig, Flexibel, Grappig, Energiek

De geluksplaneet Jupiter verblijft bijna het hele jaar in jouw relatie-sector. Hierdoor kan je beter overweg met anderen, je ontmoet nieuwe mensen. Je wilt solide relaties bouwen in 2019. Je interesse gaat niet uit naar vluchtige ontmoetingen. Dit jaar zou het jaar kunnen zijn waarin jij jouw partner voor het leven ontmoet. Als je deze al ontmoet hebt dan ga je dit jaar serieus nadenken om samen naar het altaar te gaan.

Power house planeten Pluto en Saturnus verblijven ook dit jaar in jouw intimiteitssector. Daardoor ligt de focus qua relaties op emotionele en intieme banden. Vanaf december komt Jupiter ook in deze sector te staan waardoor intimiteit vergroot wordt in jouw leven.

De planeet Neptunus verblijft het hele jaar in jouw carrière-sector. Hierdoor kan je doelen en ambities nastreven waar jij je spiritueel door aangetrokken voelt. Je maakt meer beslissingen op je gevoel en vanuit je hart.

Kernwoorden voor Tweeling in 2019:

langdurige romance, huwelijksplannen,  levens veranderende inzichten, reizende zigeuner

De actieplaneet Mars staat vanaf april tot half mei in jouw sterrenbeeld. Hierdoor kan je assertief je doelen nastreven en elk initiatief moeiteloos oppakken. Het is een goede tijd om vanaf april tot half mei met nieuwe dingen te beginnen. Alles zet je nu makkelijker en daadkrachtiger neer. Mars staat niet vaak in jouw teken, ongeveer om de 2 jaar. Dus maak hier goed gebruik van. Je kan de eerste drie maanden van 2019 gebruiken om na te denken welke actie jij wil ondernemen in april en mei.

Mercurius is de planeet die over jouw sterrenbeeld heerst. Mercurius gaat retrograde (achteruit) lopen in de maanden maart, juli en november. Als jouw heerser retrograde loopt dan kun je losse eindjes uit het verleden opruimen. Het is een tijd waarin je meer rust moet nemen. Meer geduld met jezelf moet hebben. Alles wat je bijvoorbeeld nog een keer na wil kijken of wil reorganiseren, daar is een retrogradeperiode ook erg goed geschikt voor.

Uranus verblijft vanaf maart in de sector die over jouw onderbewustzijn gaat. Uranus verblijft hier tot 2026. De komende jaren ga je diepgaande en soms totaal onverwachte inzichten krijgen over jouw onderbewustzijn. Wat zich daar afspeelt, wat jouw diepere motivaties en verlangens zijn. Je gaat oude bagage loslaten. Je intuitie groeit de komende jaren. Je gaat jezelf op een totaal andere manier leren kennen.

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft, maan in Kreeft en ascendant in Kreeft:


Kreeft

Sympathiek, Flexibel, Loyaal, Zorgzaam, Betrouwbaar

Pluto en Saturnus verblijven het hele jaar in jouw relatie-sector. Net als in 2018. Je blijft relaties dus serieus nemen. Je bent bereid meer verantwoordelijkheid op je te nemen of aan te gaan. Je wordt hechter met mensen waarmee je een sterke connectie voelt. Je laat de mensen los die geen positieve invloed op jouw leven hebben. De relaties die deze schifting doorstaan blijven voor vele jaren in jouw leven. Jupiter komt in december ook in deze sector te staan waardoor je relaties uitbreiden. In de eerste helft van november is de kans groot dat er opeens een oude vlam weer terugkeert in je leven.

In astrologie is het sterrenbeeld Steenbok jouw tegenovergestelde sterrenbeeld. De planeten Saturnus en Pluto staan in 2019 in Steenbok. Hierdoor kun je soms het gevoel krijgen dat je te maken hebt met energie die je niet onder controle kunt houden. Wat Saturnus en Pluto van jou willen is dat je groeit en transformeert. Dit kan een uitdaging zijn en de beste manier om hiermee om te gaan is met deze energie meegaan in plaats van ertegen te vechten.

Vanaf half mei tot eind juni staat Mars in jouw sterrenbeeld. Dit gebeurt om de twee jaar. Door de invloed van Mars heb je meer energie, meer lef en enthousiasme. Dit is een goede tijd om nieuwe dingen neer te zetten.

Kernwoorden voor Kreeft in 2019:

verantwoordelijke partners, diepe betrokkenheid, spannende nieuwe vrienden, prettige routines, fit en gezond

De planeet Uranus heeft de afgelopen jaren in jouw carrière-sector gestaan. Je werk is de afgelopen jaren aan grote veranderingen onderhevig geweest. Uranus staat vanaf maart 2019 in de sector van hoop, jouw wensen en vrienden. Hier blijft hij staan tot 2026. Je krijgt een stimulerend sociaal leven en spannende nieuwe vrienden.

De geluksplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar in jouw werksector. Alles wat je nu neerzet op werkgebied kan succesvol worden. Je kunt nieuwe mogelijkheden voor jezelf creëren. Je krijgt erkenning voor wat je doet. In 2020 komt Jupiter in jouw partnerhuis te staan.

Zie het hele jaar 2019 als een training, zodat je echt kunt genieten van de gelukkige romantische invloed van Jupiter in 2020. Verwacht de bloei van relaties en zakelijke partners, maar alleen als jij nu jouw tijd erin investeert.

Je hebt de afgelopen veertien jaar aan je fundament en diepste zelf gewerkt en nu is het tijd om te testen hoe goed je jezelf houdt wanneer je geconfronteerd wordt met de behoeften van anderen. Als je een sterk zelfbeeld hebt opgebouwd, wordt dit nog sterker en ben je zeker genoeg om je fundament nog krachtiger te verankeren in jouw leven.

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Leeuw, maan in Leeuw en ascendant in Leeuw:


Leeuw

Zelfverzekerd, Gul, Loyaal, Ambitieus, Aanmoedigend

De geluksplaneet Jupiter staat vrijwel het hele jaar in jouw liefde- en creativiteitssector. Hierdoor kun je weer opnieuw op je partner verliefd worden en als je single bent dan heb je veel kans op liefde en romantiek dit jaar. Deze sector gaat ook over kinderen. Je geeft je (bonus/klein)kinderen meer aandacht. Zij krijgen nieuwe ervaringen in hun leven en jij ondersteund ze daarbij.

Neptunus staat het hele jaar in jouw intimiteitssector waardoor je verlangt naar spirituele connecties. Tussen de lakens verlang je naar diepe intimiteit op een spiritueel niveau.

Pluto en Saturnus staan ook het hele jaar in jouw werksector. Net als in 2018. Ook dit jaar werk je daardoor harder dan je waarschijnlijk ooit gedaan hebt. Je hebt nu discipline en focus. Je focus is vooral gericht op resultaten op de lange termijn. In december 2019 komt geluksplaneet Jupiter ook in deze sector te staan waardoor je (meer) uitbreiding en succes kunt verwachten.

Kernwoorden voor Leeuw in 2019:

kansen & verandering, boost in verbeeldingskracht, kinderlijk plezier, vakantieliefde en romantiek, passie voor moederland

Uranus komt vanaf maart 2019 tot 2026 in jouw carrière-sector te staan. Uranus gaat er de komende jaren voor zorgen dat er veel veranderingen in jouw carrière plaats gaan vinden. Sommige veranderingen zullen totaal onverwachts zijn. Door Uranus ga je ook buiten je comfort zone. Dingen die je al lange tijd niet meer bevallen in je carrière, die ga je loslaten. Alles wat jou tegenhoudt om te groeien laat je de komende jaren gaan. Uranus zorgt voor verrassende kansen. Het is niet onwaarschijnlijk dat je een workaholic gaat worden zolang deze planeet zich met jouw carrière bemoeit.

Mars zorgt ervoor dat jij in oktober tot half november nieuwe ideeën krijgt. Je geest is dan heel actief. Je kan zoveel ideeën krijgen dat je niet weet waar jij je aandacht op moet vestigen. Om niet te versnipperen moet je voor de ideeën gaan waar jij de meeste passie voor voelt.

Twee jaar geleden stond Mars voor het laatst in jouw teken. In juli tot half augustus 2019 staat Mars weer in jouw teken. Alles wat je nu begint heeft enorme potentie. Je hebt meer energie, lef en enthousiasme. Haal het meeste uit deze anderhalve maand, want alles wat je nu neerzet gaat groeien de komende twee jaar. Als Mars in 2021 weer in jouw teken staat dan kun je weer nieuwe ideeën neer gaan zetten.

 

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Maagd, maan in Maagd en ascendant in Maagd:


Maagd

Behulpzaam, Betrouwbaar, Analytisch, Oplettend, Nauwkeurig

Saturnus en Pluto verblijven -net als in 2018- het hele jaar in de sector van de liefde. Hierdoor ga je serieuzer met de liefde om. Je bent toegewijd aan de mensen waar jij van houdt. Mensen verdwijnen uit je leven waar je geen sterke connectie meer bij voelt en je wordt hechter met diegenen waarmee je wel een betrouwbare en sterke connectie hebt. Als je single bent dan sta je niet open voor vluchtige ontmoetingen. Je denkt serieus na wat een relatie voor jou betekent. Je wilt een stevig en betrouwbaar fundament bouwen.

Uranus staat tot maart 2019 in jouw intimiteitssector. Hier heeft hij de afgelopen jaren gestaan. Hierdoor heb je intimiteit op een hele andere manier leren kennen. Vanaf maart komt Uranus tot 2026 in de sector te staan die over jouw hogere denken gaat. De manier waarop je naar de wereld om je heen kijkt gaat drastisch veranderen. Je perceptie verandert en je vooruitzichten worden positiever. Je wilt nieuwe dingen leren. Je staat open voor onconventionele ideeën en methodes. Je gaat hoe dan ook buiten je comfort zone de komende jaren.

Kernwoorden voor Maagd in 2019:

serieus plezier, grenzen in liefdesaffaires, ouderlijke zorg, het kopen van onroerend goed, enorme empowerment

De actieplaneet Mars staat in april tot half mei in jouw carrière-sector. Je voelt je in deze periode extra ambitieus, gedisciplineerd en je werkt harder dan normaal. Je kunt een hoogtepunt ervaren met werk wat je van de grond af aan opgebouwd hebt, ongeveer een jaar geleden in april/mei 2018.

Mercurius is de planeet die over jouw sterrenbeeld heerst. Mercurius gaat retrograde (achteruit) lopen in de maanden maart, juli en november. Als jouw heerser retrograde loopt dan kun je losse eindjes uit het verleden opruimen. Het is een tijd waarin je meer rust moet nemen. Meer geduld met jezelf moet hebben. Alles wat je bijvoorbeeld nog een keer na wil kijken of wil reorganiseren, daar is een retrogradeperiode ook erg goed geschikt voor.

De geluksplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar in jouw huis- en familiesector. Je kan verbouwen om meer ruimte te creëren, verhuizen naar een grotere woning. Je gaat meer tijd met familie doorbrengen en het is ook mogelijk dat je nieuwe familie erbij krijgt. Door Jupiter ervaar je meer liefde en geluk in huis en traditioneel gezien is dit het jaar om onroerend goed te kopen.

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal, maan in Weegschaal en ascendant in Weegschaal:


Weegschaal

Idealistisch, Vreedzaam, Gracieus, Diplomatisch, Gastvrij

Uranus verlaat bijna de sector die over jouw relaties gaat. Hij heeft hier de afgelopen jaren gestaan. Hierdoor heb je veel veranderingen meegemaakt in vriendschappen en liefdesrelaties.  Mensen kwamen ineens in jouw leven en konden ook net zo snel ineens weer uit jouw leven verdwijnen. Het voelde voor jou vaak als een emotionele rollercoaster. Het wordt vanaf maart gelukkig een enorm stuk rustiger op dit vlak voor jou.

Vanaf maart 2019 komt Uranus tot 2026 in jouw intimiteitssector te staan. De komende jaren ga je het onderwerp intimiteit compleet anders ervaren. Er komen mensen in je leven die totaal anders zijn dan je normaal gewend bent. Hoe je intimiteit met anderen deelt gaat veranderen en ook wat je van anderen wil en verwacht. Hoe jij je emotioneel en fysiek verbindt met de mensen die het dichtst bij jou staan, gaat veranderen.

Kernwoorden voor Weegschaal in 2019:

stabiele vriendschappen, gezondheid & healing, studie, magische informatie, hongerig naar wijsheid

Saturnus en Pluto staan ook dit jaar weer in jouw huis- en familiesector. Je blijft op een serieuze manier bezig met onderwerpen die jouw gezin, je familie en je huis aangaan. Relaties met familieleden kunnen inniger worden maar je kan ook besluiten om een band te verbreken en je eigen weg te gaan. De stand van Saturnus en Pluto in deze sector kan er soms voor zorgen dat je teveel verplichtingen voelt. Dit is een buitengewoon belangrijke transit omdat Saturnus ervoor zorgt dat je de diepste wortels van jouw diepste Zijn gaat inspecteren.

Wat je in 2019 in jezelf onderzoekt en oplost, zal integraal onderdeel uitmaken van je zielenroeping over 15 jaar, dus het is heel belangrijk om jouw innerlijke fundament sterk, diep en stabiel te maken. Dit is jouw houvast voor de komende jaren.

De geluksplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar in de sector die over jouw denken gaat. Hierdoor heb je meer mentale energie. Je kan nieuwe dingen gaan leren, terug naar school gaan, lesgeven en je wijsheid delen met anderen. Schrijven en spreken gaat je makkelijker af, je ziet de details maar ook het grote plaatje.

De actieplaneet Mars staat vanaf half mei tot eind juni 2019 in jouw carrière-sector. Je voelt je in deze periode extra ambitieus, gedisciplineerd en je werkt harder dan normaal. Je kunt een hoogtepunt ervaren met iets wat je een jaar tot anderhalf jaar geleden van de grond af aan opgebouwd hebt.

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Schorpioen, maan in Schorpioen en ascendant in Schorpioen:


Schorpioen

Vindingrijk, Dynamisch, Oplettend, Loyaal, Gepassioneerd

Uranus staat vanaf maart 2019 in jouw relatiesector. Hier blijft hij staan tot 2026. Hierdoor trek je nieuwe mensen in je leven aan. Mensen die jouw onafhankelijkheid respecteren. Wat je zoekt en wat je wil in een relatie gaat de komende jaren drastisch veranderen. Als je liefdesleven de afgelopen 7 jaar glansloos is geweest, wees dan bereid om in de achtbaan te springen.

De afgelopen jaren heeft Uranus in jouw werksector gestaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat je meer onafhankelijkheid op werkgebied wilde krijgen. Je wilde stimulerend en interessant werk, geen routine en sleur. 

De planeet Neptunus staat het hele jaar in jouw liefdessector. De focus ligt daardoor op zielsconnecties en het oplossen van eventuele karmische issues op liefdesgebied in jouw leven. Je hebt meer medeleven en begrip voor de mensen waar jij van houdt. Als je kinderen hebt dan wil je ze graag helpen met hun spirituele groei. Je bent meer begripvol naar hen toe en je voelt intuïtief aan wat zij nodig hebben zonder dat ze dit zeggen.

De geluksplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar in jouw geldsector waardoor je meer inkomen kan genereren. Je krijgt ideeën en kansen om je financiële situatie te verbeteren. Je krijgt meer financiële stabiliteit en zekerheid. De traditie zegt dat Jupiter in de geldsector voor rijkdom kan zorgen.

Kernwoorden voor Schorpioen in 2019:

rollercoaster liefde, carrièrevernieuwing, meevallers en bonussen, let op je woorden, aversie tegen autoriteit

Pluto en Saturnus staan, net als in 2018, in de sector die onder andere over jouw familieleden gaat. De relatie met hen is aan het transformeren. Er kunnen met hen uitdagingen en lessen op je pad komen. Negatieve denkpatronen uit de kindertijd worden vervormd zodat ze opnieuw kunnen worden ge-reset. Herinneringen uit je kindertijd kunnen naar boven komen tijdens deze periode. Als het geen gelukkige tijd was of als er pijnlijke incidenten van rivaliteit tussen broers en zussen waren, geeft Saturnus jou hier de gelegenheid om je geest en je denken op een meer positieve en gezonde manier te her-programmeren. Dit gaat allemaal makkelijker worden zodra Jupiter vanaf december 2019 ook in deze sector komt te staan.

Mars staat in jouw teken vanaf half november tot het einde van 2019. Om de twee jaar staat Mars een bepaalde periode in jouw teken. Je hebt daardoor meer lef, meer energie. Het is een hele goede tijd om met nieuwe projecten te beginnen. Je ideeën uit te gaan voeren. Dit kan de start zijn van een twee jaar durende nieuwe reis. Probeer het meeste uit deze vruchtbare periode te halen.

 

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter, maan in Boogschutter en ascendant in Boogschutter:


Boogschutter

Onafhankelijkheid, Enthousiast, Creatief, Zorgzaam, Gul

Boogschutter zou in 2019 de gelukkigste van alle sterrenbeelden moeten zijn! Dit komt omdat je nu gezegend bent met geluksplaneet Jupiter in je eigen teken. Elk teken is blij met het vooruitzicht van het bezoek van Jupiter, maar je hebt zelfs meer geluk omdat Jupiter extra krachtig is in Boogschutter. Het is namelijk jouw heersende planeet. Profiteer optimaal van deze prachtige cyclus die eens in de 12 jaar voorkomt.

Uranus is bijna aan het eind van zijn lange cyclus in jouw liefdessector. De afgelopen jaren heb je veel veranderingen meegemaakt op liefdesgebied. Uranus is de planeet van verrassingen en vrijheid. Vanaf maart 2019 komt Uranus tot 2026 in de sector te staan die over jouw dagelijkse werk en routine gaat. Maar Uranus is allesbehalve routineus! Verwacht het onvoorspelbare voor de komende zeven jaar als het gaat om werk en je dagelijkse routine. Je kan besluiten om radicaal van werk/carrière te veranderen. Je zoekt werk/een carrière waarbij je meer vrijheid ervaart.

Kernwoorden voor Boogschutter in 2019:

het beste jaar ooit !! je huis is je heiligdom en plek om te helen, financiële uitdagingen maar goede oplossingen

Pluto en Saturnus staan dit jaar –net als in 2018- in jouw geldsector. De meeste mensen maken zich zorgen over Saturnus in hun geldsector omdat niemand zich financieel onzeker wil voelen. Het betekent echt niet dat je armoede gaat lijden of ontberingen qua geld op je pad krijgt. Saturnus wil jou de levensles leren hoe je naar geld kijkt, wat echt waardevol voor jou in je leven is. Het kan zelfs zo zijn dat je inkomen gaat vermeerderen omdat je hier al in 2018 serieus naar hebt gekeken.

Neptunus verblijft in jouw huis- en familiesector. Je gaat de spirituele band met familieleden verstevigen en verbeteren. Je hebt meer compassie, begrip en meer tijd voor je familie.

De actieplaneet Mars staat vanaf half augustus tot eind september 2019 in jouw carrière-sector. Je voelt je in deze periode extra ambitieus, gedisciplineerd en je werkt harder dan normaal. Je kan een hoogtepunt ervaren met iets wat je een jaar tot anderhalf jaar geleden van de grond af aan opgebouwd hebt.

Mars staat in jouw relatiesector vanaf april tot half mei. De invloed van de onvoorspelbare planeet Uranus is dan weg uit die sector, waardoor je meer rust en zekerheid in je relatie vindt. Je staat open om compromissen te sluiten en de band inniger en steviger te maken. Als je single bent dan kan je iemand tegenkomen die vrij snel een serieuze relatie met jou aan wil gaan. Precies zoals jij dat ook wil.

 

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Steenbok, maan in Steenbok en ascendant in Steenbok:


Steenbok

Verantwoordelijk, Ambitieus, Vindingrijk, Geduldig, Loyaal

Saturnus en Pluto staan –net als in 2018- ook dit jaar in jouw teken. Saturnus is jouw heersende planeet  waardoor jij je op je gemak voelt als hij in jouw teken staat. Saturnus zal je alle goede Saturnus-dingen brengen waar je van houdt, zoals status, veiligheid, voorzichtigheid en goed karma. Hij kan ook de dingen voor je vertragen, zodat je echt ten volle kunt genieten van het leven.

Pluto maakt nog steeds zijn lange reis door jouw teken. Pluto staat al vanaf 2008 in Steenbok tot 2023. Uiteraard is vijftien jaar lang, maar het meest intense deel was echt van 2012 tot 2015 met Uranus die Pluto volgde. Je bent daar gelukkig doorheen. Saturnus in je teken is echt een zegen. Geluksplaneet Jupiter komt in december 2019 een jaar lang in jouw teken te staan waardoor je dit jaar al de overgang kunt voelen naar veel betere, rustige en gelukkigere tijden.

Kernwoorden voor Steenbok in 2019:

status, autoriteit, volwassenheid, zelf-herstructurering, culturele trots, spirituele groei en volwassenheid

De planeet Uranus heeft de afgelopen jaren in jouw sector van huis- en familie gestaan. Vanaf maart 2019 gaat hij –tot 2026- in de sector staan die over creativiteit, kinderen en romantiek gaat. Als Steenbok zal je er de voorkeur aan geven dat Uranus uit je huis- en familiesector is vertrokken, omdat je geen teken bent dat verstoring en verandering aan de wortels van je Zijn leuk vindt. Steenbok houdt van stevige fundamenten en dat is iets dat je heel moeilijk hebt kunnen vinden terwijl Uranus door je huishoudelijke sector rolde.

Vanaf maart 2019 kun je veel veranderingen verwachten in liefdesrelaties. Wat je wil in de liefde en het type waar je op valt gaat veranderen. Je verlangt naar meer ruimte en vrijheid. Je wordt allergisch voor mensen die je proberen te onderdrukken.

De geluksplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar in de sector die over jouw onderbewustzijn gaat. Hierdoor ontwikkel je een sterkere band met je gevoel en je instinct. Je vindt het dit jaar niet erg om af en toe alleen te zijn en je geniet van die momenten. Dit jaar is heel erg geschikt om plannen te maken.

Zoals gezegd komt  geluksplaneet Jupiter vanaf december 2019 een jaar lang in jouw teken te staan. Dit gebeurt om de 12 jaar. Alle plannen die je in 2020 neerzet hebben een garantie voor succes. Je hebt een jaar om na te denken wat je graag zou willen, waar word je blij van.  Hoe wil jij je leven inrichten? Hoe beter jij je hierop voorbereidt en weet wat je echt wil, des te succesvoller zal 2020 voor jou zijn.

 

 

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Waterman, maan in Waterman en ascendant in Waterman:


Waterman

Origineel, Slim, Humanitair, Inventief, Geestig

Net als in 2018 staat jouw heersende planeet Saturnus in het teken Steenbok en geeft jou een voorproefje van wat er zal komen als Saturnus in 2020 in jouw teken komt te staan. Dit zijn de jaren waarin de zeer solide fundamenten van Saturnus worden vastgelegd. Pluto staat ook in de sector van jouw onderbewustzijn.

Tegelijkertijd kijk je in 2019 naar binnen naar je overtuigingen. Je denkt twee keer na voordat je aan iets nieuws begint en dat is heel positief want de beste periode om iets nieuws of iets ambitieus te beginnen is niet nu. Je bent aan een rust- en retraite periode toe omdat je overladen was met werk en andere verantwoordelijkheden. In 2021 staat de geluksplaneet Jupiter een jaar lang in jouw teken. Dat is de perfecte tijd om nieuwe dingen neer te zetten. Tot die tijd werk je stilletjes op de achtergrond aan je innerlijke fundament en je neemt je rust.

In 2019 staat geluksplaneet Jupiter in jouw vriendschapssector. Hierdoor kan jouw sociale cirkel gaan groeien. Je kunt beter overweg met anderen en je voelt je aangetrokken tot mensen die origineel zijn en anders dan doorsnee. Je voelt je ook goed in groepen.

Kernwoorden voor Waterman in 2019:

sereniteit, realisme, inspirerende vriendschappen, productief netwerken, licht aan het einde van de tunnel, veranderingen in huis

De afgelopen 7 jaar stond Uranus in de sector van jouw denken. Hierdoor denk je nu op een nieuwe, andere wijze. Je hebt flitsen van inzicht gekregen. Jouw denken is buiten je normale comfort zone getreden.

Vanaf maart 2019 komt Uranus –tot 2026- in je huis- en familiesector te staan. Je kunt besluiten om te gaan verhuizen of samen te gaan wonen. Familieleden kunnen uit huis gaan of juist weer bij jou komen wonen. Deze stand van Uranus brengt de komende zeven jaar een verfrissende wind in je huiselijke leven. Je deur staat open voor veel nieuwe en ongewone bezoekers.

De actieplaneet Mars staat vanaf half mei tot eind juni in jouw werksector. Je bent daardoor in deze periode productiever, je focus is sterker en je hebt meer energie. Je kan nieuwe werkprojecten aannemen en meer aandacht aan details besteden.

Vanaf april tot half mei staat Mars in jouw liefdessector. Je mag in deze periode veel aandacht verwachten. Je bent zelf ook assertiever en stapt makkelijker op iemand af. Als je in een relatie zit dan wil je de passie weer laten herleven.

 

 

 

Jaarhoroscoop 2019 voor het sterrenbeeld Vissen, maan in Vissen en ascendant in Vissen:


Vissen

Toegewijd, Fantasierijk, Accepterend, Barmhartig, Betrouwbaar

De geluksplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar in jouw carrière-sector. Je kan met succes je wensen en doelen neerzetten. Iets wat je ongeveer 5 a 6 jaar geleden vanaf de grond bent gaan opbouwen, kan nu een succesvol hoogtepunt bereiken. Je kan erkenning voor je werk verwachten.  Meer in de spotlight komen te staan. Je kan dingen voor jezelf laten gebeuren met Jupiter aan je zijde.

Neptunus staat dit jaar in jouw teken, Vissen. Hierdoor voel jij je thuis met spirituele groei en je intuitie. Je blijft werken aan dieper contact met je onderbewustzijn. Je hebt meer compassie, charisma en je doet graag veel voor anderen. Het is wel belangrijk dat je jouw energie in de gaten houdt en dat je voldoende tijd voor jezelf neemt.

Uranus heeft de afgelopen jaren in jouw geldsector gestaan. Vanaf maart 2019 verlaat hij deze sector, wat meer stabiliteit in je cashflow zou moeten brengen. De afgelopen zeven jaar was het erg moeilijk voor je om te voorspellen waar de volgende euro vandaan zou komen. Zelfs als je een vaste baan hebt gehad, zijn er allerlei onverwachte uitgaven opgedoken maar dat is bijna voorbij gelukkig!

Kernwoorden voor Vissen in 2019:

kristallisatie, verbeeldingskracht, helende handen, stabiele cashflow, statusverhoging, carrière.

Vanaf maart 2019 tot 2026 staat Uranus in de sector die over jouw denken gaat.  Dit is een geweldige tijd voor inspiratie en uitvindingen, dus zorg ervoor dat je de kans krijgt om je gedachten in de wereld te zetten en waar ze gewaardeerd zullen worden. Je krijgt interesse in ongewone onderwerpen en je krijgt ongewone ideeën. Je gaat buiten je comfort zone denken. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf, hoe je denkt en hoe je de buitenwereld ziet.

Saturnus staat ook dit jaar in de sector die over vriendschappen gaat. Deze periode van je leven biedt vele kansen om samen te komen met gelijkgestemde mensen en om als een team samen te werken. Je hebt als individu leren glanzen, dus nu is het tijd om je expertise in groepssituaties te brengen.

De meest magische tijden gaan plaatsvinden wanneer Jupiter vierkant Neptunus komt te staan op 6 januari, 16 juni en 21 september. Vissenmuzikanten, mystici, healers, kunstenaars, dichters, fotografen en filmmakers zullen het meest profiteren van dit vierkant. Je kunt nu je visies kristalliseren.

Email notificatie instellen Chat
Top