Helaas is er niemand beschikbaar op dit moment

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Gratis jaarhoroscoop 2020

Lees ook de 2020 jaarhoroscoop van jouw ascendant. Deze is net zo belangrijk als je zonneteken. Weet je niet wat jouw ascendant is? Via astro.com reken je gratis je ascendant uit.

De conjunctie tussen Jupiter en Saturnus

Het jaar 2020 is erg belangrijk omdat dit jaar het begin van een nieuw tijdperk markeert: de conjunctie tussen Jupiter en Saturnus. Deze conjunctie initieert een nieuwe cyclus van 20 jaar. Deze conjunctie zal voornamelijk de Watertekens (Kreeft, Schorpioen en Vissen) beïnvloeden. Dit geldt ook als jouw ascendant of maan in een waterteken staat.

Jupiter en Saturnus zijn de grote heersers van de tijd. Ze bepalen het ritme van cultuur en geschiedenis in de wereld. Deze conjuncties gebeuren elke 20 jaar en ze vertegenwoordigen het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus.

De 2020 Jupiter-Saturnus conjunctie staat in Waterman. Volgens sommige astrologen is het een onjuist beeld in de astrologie dat Waterman een teken dat vrijheidslievend en tolerant is. Zij zeggen; dat is niet zo want Hitlerkwam aan de macht op 30 januari 1933, wat betekent dat het nazi regime zijn zon in Waterman had. Saturnus regeert over Waterman en Saturnus is een planeet die kil en koud is en ongeluk kan brengen.

Volgens diverse astrologen gaan we naar een wereld waarin er minder vrijheid is en technologie zal ons leven op nieuwe manieren beheersen. Tegelijkertijd zullen de ideologische gevechten die de afgelopen jaren zijn ontstaan, intensiever worden. De verschillende meningen zullen nog meer een wig gaan drijven en compromissen zullen moeilijk te vinden zijn.

In welke delen van de wereld zal de Jupiter-Saturnus conjunctie het meest voelbaar zijn? De 2020 conjunctie heeft Jupiter en Saturnus precies op de descendant in Londen, Parijs en Brussel. Sommige mensen zijn van mening dat de piek van de Brexit dan bereikt wordt, maar misschien is de strijd nog niet echt begonnen. Als Groot-Brittannië de EU verlaten heeft dan zullen er nog steeds grote problemen zijn. Frankrijk kan nog een aantal problemen hebben, net zoals de rest van de Europese Unie met het centrum gevestigd in Brussel.

Jaarhoroscoop 2020 Ram

De astrologische invloeden in 2020 voor Ram

Dit jaar wordt een actief jaar waarin je met succes je doelen na kunt jagen. Je reageert snel op nieuwe ideeën waarmee je nieuwe inkomsten kunt genereren. Anderen zullen soms moeite hebben om jouw tempo bij te houden. Je gaat in 2020 orde en discipline aanbrengen in je financiën.

Dit jaar krijg je de kans om een fantastische promotie te maken. De afgelopen jaren heb je heel hard gewerkt. Daar ga jij in 2020 de vruchten van plukken. Je ster is rijzende en dit kan jaloezie veroorzaken bij collega’s.

Relaties liepen niet altijd van een leien dakje de afgelopen jaren. In 2020 ga je diepgaande en vervullende relaties aan. Dit jaar ervaar je meer stabiliteit op werkgebied dan voorgaande jaren.

Kernwoorden voor Ram in 2020: droombaan, je roeping vinden, reputatie-boost, workaholic, groei op zielsniveau

Dit jaar wordt wel een uitdaging om werk en relaties in balans te houden. De kans is groot dat je dit hele jaar veel meer tijd en energie steekt in werk dan in vriendschappen, familie en liefde. Sommige mensen om je heen zullen je een workaholic noemen maar jij doet waar je plezier in hebt en dat is je werk.

Saturnus heeft de afgelopen 2,5 jaar in jouw werk en carrièrehuis gestaan. Daar komt nu in 2020 een eind aan. Je hebt de wereld laten zien hoe getalenteerd je bent. Je bent verantwoordelijk en volwassen op werk gebied. Deconjunctie van Saturnus en Pluto op 12 januari 2020 kan jouw droom-promotie brengen. De gelukplaneet Jupiter staat bijna het hele jaar (tot 20 december 2020) in jouw carrièresector. Hierdoor wordt 2020 een piekjaar qua werk voor jou.

Chiron ‘de Gewonde Genezer’ staat de komende jaren voor sterrenbeeld Ram in de sector die over heling, toekomst, spiritualiteit en opleiding/ontwikkeling gaat. Eer dit deel van je leven. Weet waar sommige oude wonden zitten zodat je ze kan helen. Denk na over waar je bang voor bent en waar je heen gaat en waarom die angst er is. Chiron belooft kracht voor je inspanningen. Kijk naar wat je aan het leren bent, jouw spiritualiteit en ontwikkeling.

In het begin van 2020 heb je veel energie. Je zult je ook goed voelen tijdens de late zomermaanden en de eerste maanden van de herfst. Gezondheid, voeding en lichaamsbeweging zullen dit jaar geen prioriteit voor jou zijn. Maar niettemin voel jij je wel stabiel qua gezondheid.

Ram eigenschappen en kwaliteiten

Je bent assertief, moedig en bereid om de concurrentie aan te gaan. Daarom druk je jezelf uit met enthousiasme en word je een pionier en initiatiefnemer.
Het leven is voor jou vaak een strijd en je moet winnen. Eerste zijn is dan het enige dat telt, winnen is alles voor jou. Ongeacht wat mensen zeggen, je bent dapper en nergens bang voor. Je bent behulpzaam of ontwrichtend. Jouw streven motiveert anderen. Dan word je een instrument voor verandering. Je wilt dat er iets nieuws gebeurt zodat je veranderingen in gang kan zetten. Als jij je verveelt dan kan je problemen en tweedracht zaaien.

In het nastreven van je baanbrekende geest vind je herkenning en vervulling. Je wilt de eerste zijn, een pionier. Je drukt je uit in actie, creëert nieuwe ervaringen, ondernemingen of baanbrekende nieuwe manieren om dingen te doen. Als je dat niet doet, wordt je energie en enthousiasme ontwrichtend en destructief. Je vecht en kibbelt dan met mensen. Als je niet de eerste kan zijn dan kan je agressief en aanvallend gedrag vertonen. Het is noodzakelijk dat je de kans krijgt om avontuur en opwinding in je leven te brengen. Je bent op je best wanneer je actief bent. Geduld ontwikkelen; jezelf constructief kanaliseren en nadenken voordat je handelt, is een noodzaak.  

 

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Stier

De astrologische invloeden in 2020 voor sterrenbeeld Stier

Het jaar 2020 is een bouwjaar voor jou Stier, waar al je inspanningen solide en zichtbare effecten in je leven brengen. Hoe verder je in het jaar komt, des te meer je terug kunt kijken en precies kunt zien hoeveel je hebt gebouwd en hoe stevig dan alles op zijn plaats staat in je leven. Eind maart tot begin mei brengt veel extra energie in je directe omgeving. Gebruik deze extra dosis energie door actie te ondernemen als er bijzondere en vruchtbare kansen op je pad komen in deze periode. Het universum moedigt jou nog steeds aan om met de stroom mee te gaan, vooral op het gebied van werk en carrière.

In 2020 kan je financiële plaatje enorm verbeteren. Je voelt je daardoor stabiel en veilig op dit gebied. Je scherpt je organisatietalent aan en je werkt met meer discipline. Dit is de weg naar financiële zekerheid, stabiliteit en structuur. Mocht je langlopende schulden hebben, dan is het met deze discipline mogelijk om een groot gedeelte en misschien zelfs alles in 2020 af te lossen. Het wordt dit jaar en de komende jaren veel eenvoudiger om weer op te bouwen in plaats van alleen maar af te lossen.

Je zult merken dat je in 2020 veel energie en drive hebt en meer succes zult hebben dan in voorgaande jaren. De lente brengt verandering. Verwelkom het, want het verleden is niet bepaald constructief geweest. Omarm wat je hebt gebouwd en deel je vreugde met iedereen.

In 2020 gaan jouw relaties veranderen van de "koetjes en kalfjes" -fase naar veel diepere en intensere interacties. Je zult dit jaar veel diepgang en bevrediging in je relaties ervaren, vooral met degenen die wat ouder zijn dan jij. Je zult hierdoor een groter gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgen. Als je je soul mate nog niet hebt gevonden dan is dit misschien het jaar!

Kernwoorden voor Stier in 2020: verruiming van je horizon, levens veranderende wetten, mystieke vrienden, invloedrijke culturen, rechtszaken winnen, flexibel zijn

Reizen en zaken doen met het buitenland staat dit jaar onder een gelukkig gesternte. Net als studeren in het buitenland. Je zou heel gemakkelijk je levenspartner kunnen ontmoeten tijdens je reizen.

Jupiter staat samen met Saturnus vrijwel het hele jaar in je internationale zone (tot 20 december 2020). Deze 2 planeten zorgen voor balans, groei en welvaart.

Gebeurtenissen die zich in 2020 voordoen lijken een speciaal en voorbestemd gevoel voor jou te hebben. Er zullen meerdere dagen verspreid over het jaar zijn waar synchroniciteit de weg naar succes aangeeft.

Stier eigenschappen en kwaliteiten

Naarmate je ouder wordt zijn de woorden die vrienden gebruiken om jou te omschrijven: stabiel, praktisch, betrouwbaar, met de voeten op de grond, consistent, maar soms koppig en onbuigzaam, artistiek, sensueel en toegeeflijk. Je houdt je bezig met veiligheid en comfort.

Van jongs af aan ben je geïnteresseerd in geld, bezittingen en voedsel. Via deze onderwerpen druk je jezelf uit, krijg je erkenning en vind je vervulling. Geld en bezittingen hebben is noodzakelijk voor je zelfvertrouwen en creatieve zelfexpressie. Je bestemming is om betrokken te zijn bij zaken van fysieke aard, onroerend goed, landbouw, voedsel, kunst en ambachten.  

Je houdt ervan om dingen te bezitten, "Mijn" is een woord dat je veel gebruikt. Je wilt graag comfortabel zijn en jezelf omgeven met de goede dingen van het leven. Ja, je bent materialistisch en kapitalistisch. Wat je bezit is een verlengstuk van je persoonlijkheid en weerspiegelt je smaak en stijl. Als je je onzeker voelt word je bezitterig en jaloers. Het belangrijkste punt in je leven is om financiële en emotionele veiligheid te bereiken.

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Tweelingen

De astrologische invloeden in 2020 voor Tweelingen

Je komt in 2020 in een solide bouwperiode van je leven Tweeling, dus gebruik dit jaar om te onderzoeken wat je werkelijk wil bereiken in je leven. Jupiter biedt een aantal solide kansen en stelt jou in staat om voorwaarden te creëren die jouw groei verbeteren en ondersteunen. Het intensiveert ook jouw grote behoefte om te verkennen en te ontdekken. Ook jouw partnerschappen zijn gedurende het hele jaar dynamisch en actief. Er zijn manieren om zowel je nieuwsgierigheid als je verplichtingen tegenover anderen in je leven in balans te houden en beide gebieden kracht te geven.

De afgelopen jaren hebben jouw relaties grote veranderingen ondergaan. Echtscheiding, breuken in partnerschappen en grote omwentelingen in sociale connecties zijn de laatste jaren het thema geweest voor jou. In de tweede helft van 2020 is deze cyclus afgerond. Je hebt de laatste jaren moeite gehad om "vaarwel" te zeggen en je kunt in 2020 weer "hallo" zeggen met vertrouwen en dankbaarheid. Je gaat je huidige partner vanuit een ander niveau bekijken waardoor je meer waardering voor hem of haar gaat voelen. Deze persoon kan ouder zijn.

Dit is een jaar waarin je misschien 'de dood' in een of andere vorm moet aanschouwen en dit zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren rond 12 januari 2020: Saturnus conjunct Pluto. Wees niet gealarmeerd! Het betekent niet dat je dood gaat. Maar de dood van iemand om je heen kan je dwingen om gevoelens over je eigen sterfelijkheid onder ogen te zien. Wat is je nalatenschap op aarde? Of misschien word je geconfronteerd met de keuze om ver van je familie te verhuizen. 'De dood' is een transformatie die vele verschillende vormen kent.

Op het gebied van werk en carrière ben je de laatste jaren best tevreden geweest en heb je een beetje achterovergeleund. Dit jaar brengt een verandering in die tevredenheid en rond de zomer zul je merken dat je meer open moet zijn en een pad wil gaan lopen die je brengt waar je in je hart naar toe wil. Tegen het einde van het jaar begin je met nieuw werk of nieuwe carrièreprojecten. Je zult betere beslissingen nemen. Een nieuwe richting van grotere dienstverlening zal een grotere financiële beloning geven naarmate elke maand van 2020 voorbijgaat. Werkgebieden die van belang kunnen zijn hebben te maken met studeren, reizen, computers, elektronica. Gebieden van kennis en informatie. Dit zal lonend blijken te zijn.

Kernwoorden voor Tweelingen in 2020: mystieke ervaringen, weerstand bieden aan verleidingen, bouwen aan je toekomst, kristalliserende dromen

Wat je in de toekomst wilt laten gebeuren moet nu worden gebouwd en dat bouwen gebeurt via letterlijke, gevestigde en enigszins traditionele routes. Je hebt de intellectuele middelen en capaciteiten in huis die je kan gebruiken om je materiële activa te versterken en te verbeteren. Bereid je voor om dit jaar aan een ​​fundament te bouwen die de komende jaren door blijft groeien.

Tweelingen eigenschappen en kwaliteiten

Je bent erg leergierig. Je praat veel, je kunt je snel aanpassen en veranderen. Je bent een "Peter Pan" of "Het Eeuwige Kind" en wordt misschien nooit volwassen, maar mensen zijn hierdoor gecharmeerd. De manier waarop je jezelf uitdrukt verandert voortdurend. Je bent op zoek naar afwisseling en mentale stimulans in alles wat je doet. Het leven moet voor jou opwindend en stimulerend zijn met tal van activiteiten om je bezig te houden. Je doet vaak twee dingen tegelijk. Je bent snel met je verstand en handen, je verveelt je vrij snel en je raakt ook vrij snel afgeleid.

Als je eenmaal iets hebt onderzocht, verlies je interesse. Daarom zien mensen je misschien als oppervlakkig en inconsistent. Je drukt je het best uit met je verstand en intellect, dat voortdurende stimulatie nodig heeft. Het is belangrijk dat je wat diepte en gevoel ontwikkelt in je zelfexpressie. Als je de zin van je leven wilt vinden vermijd dan versnippering van je energie en vele interesses.  Je zult je het best uiten op gebieden die te maken hebben met praten of schrijven, zoals journalistiek, radio, telefoon, verkoper, een reiziger, een tolk.

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Kreeft

De astrologische invloeden in 2020 voor Kreeft

Voor sterrenbeeld Kreeft komen de planetaire zwaargewichten Saturnus en Pluto in 2020 samen in jouw Huwelijkshuis. Dit betekent dat single Kreeften dit jaar uitstekende kansen hebben om een geschikte partner te vinden. Met  Saturnus in dit 7e huis is elke romantische verbintenis voor de lange termijn. Jupiter en Pluto maken in 2020 een conjunctie in jouw Huwelijkshuis. Deze conjunctie kan rijkdom en macht brengen in je relatie.

Single Kreeften zullen merken dat ze aangetrokken worden tot partners met een hoge status. Dit jaar kan je allerlei aanbiedingen krijgen om samen te werken. Ga op je eerste gevoel af en kies met je hart. Op 12 januari 2020 maakt Saturnus een conjunctie met Pluto. Het is tijd om te testen hoe goed je jezelf houdt wanneer je wordt geconfronteerd met de behoeften van anderen. Tot 20 december 2020 staat Jupiter in jouw Huwelijkshuis waardoor de serieuze toon van Saturnus in relaties afgezwakt wordt en dit zorgt voor een mooie balans.

Kernwoorden voor Kreeft in 2020: krachtige samenwerkingen, betrouwbare partners, voedende vakanties, relatie-testen, romantiek,

In 2020 word je zelfverzekerder in werk en carrière. Dit zal vooral voor jou in het midden van de zomer merkbaar zijn na een paar bijna hectische maanden in de late lente. Creativiteit en innovatie zijn de kenmerken van dit jaar qua werk en carrière. 

In 2020 ga je positieve financiële vooruitgang boeken Kreeft. Dit vereist focus en discipline maar deze eigenschappen heb jij in huis. Het zou verstandig zijn om je uitgaven onder controle te krijgen en 2020 is het moment om extern advies in te winnen in verband met investeringen en financiële verplichtingen op lange termijn. Je kunt controle over je financiën krijgen waardoor je rust en zekerheid voelt. 2020 Belooft een emotioneel en gepassioneerd jaar te worden op alle niveaus.

Kreeft eigenschappen en kwaliteiten

Je bent een emotioneel persoon, verlegen en gevoelig. Je gevoelens worden gemakkelijk geraakt en je reageert vaak emotioneel. Je wordt gemakkelijk beïnvloed door de stemmingen en emoties van andere mensen. Je bent territoriaal en erg aanhankelijk. Het is belangrijk dat je niet star vasthoudt aan negatieve herinneringen, gevoelens en mensen. Leer los te laten als bepaalde mensen, gevoelens en herinneringen je niets meer brengen. Het is belangrijk voor jou om emotionele veiligheid te creëren en dat ook aan anderen te bieden. Je bent ontvankelijk en emotioneel. Deze spreek je gemakkelijk uit als je je veilig voelt, maar zo niet, dan ben je humeurig en onbereikbaar. Leer wat gevoelens zijn en hoe je ze kunt uiten. Een eigen plek hebben, een zinvolle relatie met het gezin en emotionele veiligheid zijn je prioriteiten. Je creativiteit is je vermogen om mensen te verzorgen. Door een beschermer en ouder te zijn bereik je herkenning en vervulling. Daarom ben je "een moeder" (ook als je een man bent), die zorgt voor de mensen in je omgeving. Je zult veel gewonde dieren of vrienden mee naar huis brengen.

Je bent van nature gedomesticeerd en bouwt altijd een nest. Voedsel, de keuken en kinderen zijn kanalen waardoor je jezelf kunt uiten. Sommige Kreeften zijn jarenlang erg afhankelijk van hun moeder. Misschien ben je dat nog steeds. Je hebt veel contact met je relaties nodig omdat je erg familiegericht bent. Iedereen zou graag een vader of moeder met sterrenbeeld Kreeft willen hebben.

 

 

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Leeuw

De astrologische invloeden in 2020 voor Leeuw

Het jaar 2020 is een jaar van innerlijke kennis en het leren omgaan met verantwoordelijkheden en toewijding aan het realiseren van je diepste behoeften op elk vlak in jouw leven Leeuw. Partnerschappen blijven het hele jaar door levendig en energiek en zorgen ook voor een verbazingwekkende groei. Het universum belooft kosmische magie als je 'wat is' leert te omarmen in plaats van wat je 'denkt' dat het zou moeten zijn.

Relaties kunnen een serieuze toon hebben waar je niet aan gewend bent. Het is een les in volwassen en gelijkwaardige relaties aangaan in je leven. Het jaar 2020 is uitdagend op het gebied van management, coördinatie, regie en samenwerking. Het is een tijd van bouwen aan een solide basis.

Je bent verantwoordelijk en hebt een toenemend verantwoordelijkheidsgevoel voor werk en collega's. Dit jaar kan een radicale revolutionaire verandering op werkgebied brengen. Dit jaar staat de focus op huis, thuis, land, je roots en familie.

Het is een goede tijd voor renovatie of decoratie van je huis. Dit jaar is ook een tijd om te investeren voor de toekomst op lange termijn. Je gezondheid kan dit jaar worden getest. Het is het jaar om te investeren in een abonnement op de sportschool, gezond eten en veel rust. Dit jaar heb je al je energie en uithoudingsvermogen nodig.

Kernwoorden voor Leeuw in 2020: tijdschema's aanpassen, workaholic, dieet en detox, balans tussen prive en werk, oppassen voor burn-out

Jupiter reist praktisch het hele jaar door je 6e huis (tot 20 december 2020). Dit is het huis van werk en gezondheid. Het is heel waarschijnlijk dat Jupiter in dit huis je werktijden zal verlengen waardoor je jouw gezondheid goed in de gaten moet houden. Saturnus reist naast Jupiter in ditzelfde huis en dit zal helpen om het tempo te verlagen.

Tijdens de conjunctie van Saturnus en Pluto op 12 januari 2020 moet je oppassen om niet alles voor iedereen te moeten zijn. Want je zou je echt kunt laten meeslepen door de storm van vele activiteiten om je heen. Focus op de grond onder je voeten en plant zoveel mogelijk zaden terwijl de grond vruchtbaar is. Het zal je ook de autoriteit geven om NEE te zeggen en daadwerkelijk te delegeren, iets waar je sowieso heel goed in bent.

Leeuw eigenschappen en kwaliteiten

Je bent speels, creatief en je houdt van plezier. Je drukt je warm en grootmoedig uit en je bent sterk, vitaal en energiek. Je bent open en eerlijk en verwacht dit ook van andere mensen. Je hebt persoonlijke kracht, een sterke wil, charisma en leiderschapskwaliteiten.

Mensen zien jou vaak als een rolmodel. Je groeit en geniet van de aandacht die dit met zich meebrengt. Voor jou is de wereld een podium, vooral als je het centrale personage daarin bent. Je bent heel trots, vooral op je prestaties en creaties.

Je kunt ook overmatig trots en ijdel zijn. Je wilt graag trots zijn op de mensen waar je van houdt. Omdat je de Koning van de jungle bent, vind je dat je als royalty behandeld moet worden en dat gebeurt dan ook vaak. Mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn.

 

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Maagd

De astrologische invloeden in 2020 voor Maagd

2020 Draait vooral om je creativiteit, maar het is ook het jaar van de vruchtbaarheid als je besloten hebt om je gezin uit te breiden. Dit kan ook betrekking hebben op zwanger zijn van ideeën. Het is tijd om te investeren in vrijetijdsactiviteiten. 

Het jaar 2020 is een stimulerend jaar waarin je gaat ontdekken welk werk en vrije tijd routines jou het beste liggen. Een andere en gezondere dagindeling kan je een bevrijdend gevoel geven. Je mag in 2020 van jezelf meer van het leven genieten en niet alleen maar hard werken. Je carrière zelf kan ook aan verandering onderhevig zijn. Als je je carrière niet verandert, verander je de manier waarop je je werk doet. 

Dit jaar vindt er een revisie plaats in je relatiesector. Dit kan op sommige momenten in 2020 heel snel en zonder oorzaak gebeuren. Van sommige mensen ga je nauwelijks merken dat ze uit je leven verdwenen zijn. Nieuwe, soms excentrieke en ongewone personen komen je leven binnen.

In 2020 ga je op geldgebied meer risico's nemen. Het is een goed jaar om te handelen, te kopen en verkopen. Je zult genieten van de oogst. Je gaat een solide financiële basis creeeren. Crowd funding in het buitenland kan ook erg succesvol zijn.

Kernwoorden voor Maagd in 2020: plezier met kinderen, vruchtbaarheid, gepassioneerde liefdesaffaires, veranderende partnerschappen

Plezier maken met je geliefde en vakantie met de kinderen zal dit jaar ook erg leuk zijn. Neem alle tijd voor plezier en verwen jezelf. Het zal je zo inspireren dat wanneer je terug naar je werk gaat, je des te productiever zult zijn. Je ideeën kunnen goudmijnen zijn. Er zijn tijden in 2020 dat je echt minder kunt werken om meer te verdienen en dit zal dit jaar heel vaak het geval zijn.

De serieuze conjunctie van Saturnus conjunct Pluto op 12 januari 2020 kan een beetje als een feestdemper werken in deze leuke sector. Wat er bijvoorbeeld kan gebeuren, is dat je jouw partner onder druk zet om een toezegging te doen, of jouw partner eist dit van jou.

Jupiter reist praktisch het hele jaar door je 5e huis (tot 20 december 2020). Iemand uit jouw verleden kan op je pad komen, het kan zijn dat je karma uit te werken hebt met hem of haar. Je kansen staan heel goed om in 2020 als single Maagd een permanente partner aan te trekken.

Maagd eigenschappen en kwaliteiten

Je bent een net en nauwgezet persoon die in alles orde en perfectie zoekt. Wil je op een praktische manier dienstbaar zijn, dan ben je geschikt om assistent te zijn in plaats van de persoon op de voorgrond. Door je kritische vaardigheden en oog voor detail vind je herkenning en vervulling. Je kunt soms verdwaald raken in onnodige details en verlamming door over analyseren. Je doel is om te helpen en van dienst te zijn.

Je bent op je best waar methode en routine vereist zijn. Je bent een uitstekende onderzoeker, analist of technicus. Omdat je zo gehecht bent aan gewoonte en routine, ben je voorspelbaar. Als je dagelijkse routine verstoord wordt kun je knorrig worden. Je wilt dat mensen dingen op tijd doen en routine hebben. Omdat je zo'n perfectionist bent, is het belangrijk dat jij je realiseert dat anderen niet voldoen aan jouw normen van perfectie en hygiëne.

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Weegschaal

De astrologische invloeden in 2020 voor Weegschaal

Voor Weegschaal staat de meeste focus in 2020 op huis en wonen. Dit is een goed jaar om te verhuizen, te renoveren, te verkopen en te kopen. Relaties met het gezin worden van groot belang en je wil veel tijd met hen doorbrengen. Zelfs als je geen interesse hebt in een woning of geen deel uitmaakt van een traditioneel gezin, dan ga je op zoek naar waar jij je echt thuis voelt. Misschien is dit het jaar waarin jij je spirituele familie vindt.

In 2020 bouw je aan de basis van je leven en veranderingen die zijn aangebracht zullen je loopbaan, relaties en fysieke verschijning beïnvloeden. Saturnus conjunct Pluto in januari 2020 zorgt ervoor dat je serieus na gaat denken over je woon- en thuis situatie. Soms kun je deze conjunctie als beklemmend ervaren en soms heb je het gevoel dat het veilig en beschermend is.

Kernwoorden voor Weegschaal in 2020: verbeteringen aan het huis, het kopen van onroerend goed, gezellig thuisfront, vakantieromantiek

In 2020 kunnen relaties waar je dacht op te kunnen bouwen teleurstelling geven. Dit jaar is een uitstekend jaar om eerst voor jezelf te zorgen en duidelijk jouw grenzen aan te geven in relaties. Dit geldt voor alle soorten relaties in jouw leven. Tegen het eind van het jaar merk je dat de relaties die de tand des tijds hebben doorstaan aan diepgang hebben gewonnen en hechter zijn gegroeid.

In 2020 krijg je allerlei kansen om op nieuwe, creatieve en innovatieve manieren geld te verdienen. De afgelopen jaren hebben een genezende werking in je leven gebracht, vooral op het gebied van werk en je professionele leven. Je plukt de vruchten van de extra inspanningen die je de afgelopen jaren hebt geïnvesteerd. Het is oogsttijd. Het is ook een tijd van ambitie, die je imago verbetert en waardoor je ook efficiënter wordt. Je zult je bekwaamheid en productiviteit op een hoger niveau brengen en je zult alle doelen bereiken.

Qua geld en financiën kun je nieuwe ongebruikelijke bronnen aanboren. Je lijkt als vanzelf kansen en geld aan te trekken. Geld komt uit vele (onverwachte) bronnen. Je hebt jarenlang hard op de achtergrond gewerkt en je zult nu in de schijnwerpers worden gezet.  Zoek naar goede adviseurs en manieren om in balans te blijven. 

Weegschaal eigenschappen en kwaliteiten

Je begrijpt echt wat schoonheid betekent. Je houdt van mooie dingen en toen je opgegroeide heb je misschien het gevoel gehad dat je de enige persoon met smaak was en oog voor schoonheid had. Je bent erg sympathiek en aangenaam. Je hebt veel charme, gratie en stijl. Je kunt mensen echt op hun gemak stellen. Je bent een natuurlijke bemiddelaar.

Je wilt dat je leven en relaties soepel en harmonieus zijn. Soms maak je teveel compromissen in je leven om de harmonie te bewaren. Ruzie en meningsverschillen maken je van streek. Je houdt van schoonheid en balans en hebt een hekel aan lelijkheid. Je leven draait om andere mensen en je zorgt ervoor dat ze gelukkig zijn. Daarom zullen relaties en de meningen van andere mensen je richting bepalen in het leven.

Het is door relaties dat je je creativiteit uitdrukt en voldoening vindt. Daarom zul je waarschijnlijk al op jonge leeftijd een metgezel hebben. Omdat je sociaal bent kun je overweg met de meeste mensen. Je vindt jezelf door deze metgezellen. Want eerst compromitteer je jezelf voor de lieve vrede, maar uiteindelijk besef je dat je geen eigen mening of waarden hebt. Het zou helpen als je jouw eigen mening leert uiten. Leer om eerst voor je eigen behoeften te zorgen en daar ook voor op te komen, voordat je anderen helpt.

 

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Schorpioen

De astrologische invloeden in 2020 voor Schorpioen

Dit is het jaar waarin je vrienden maakt met je buren. Je wordt dit jaar geholpen vanuit het Universum om nieuwe verbindingen aan te gaan met mensen in je directe omgeving. De Saturnus conjunct Pluto aan het begin van het jaar geeft aan dat je een studie op kan pakken. In het begin kan deze studie overweldigend voelend maar Saturnus en Pluto geven jou uithoudingsvermogen en de wilskracht om door te zetten.

Je zult meer vertrouwen hebben in je medemens in 2020. Je hebt minder kans om criminaliteit of ergernis te ervaren van mensen in jouw buurt. 2020 Is een belangrijk groei-jaar voor jou Schorpioen, je gaat de vruchten plukken van inspanningen uit je verleden.

Je carrière heeft het afgelopen jaar een boost gehad, en 2020 zal tot het midden van het jaar hetzelfde blijven. Je hebt de vrijheid om jezelf professioneel uit te drukken. Dit kan resulteren in een promotie, een stap omhoog, een hogere productiviteit.

Dit jaar zie je de resultaten van je harde werken en focus, het accepteren van persoonlijke en professionele verantwoordelijkheid.

Je kunt de neiging hebben om te veel aandacht aan je werk te besteden, dus wees voorzichtig met je energie. Alles wat je nu neerzet blijft vruchten afwerpen op de lange termijn.

Kernwoorden voor Schorpioen in 2020: lokale connecties, veilige omgeving, gelukzalige houding, heftige relaties, donkere verleidingen

Op gebied van financien zul je het hele jaar overvloed blijven zien en tegen het einde van 2020 kan je een hoogtepunt bereiken. Het is een goede tijd om eind van het jaar geld apart te zetten voor de toekomst.

Persoonlijke kracht, visie en duidelijkheid zijn dit jaar allemaal sleutelwoorden voor je financiën. Je gaat veiligheid en tevredenheid op financieel gebied ervaren.

Schorpioen eigenschappen en kwaliteiten

Je bent een intens persoon, je bent geheimzinnig en soms manipulatief. Mensen weten niet vaak wat je voelt. Omdat je geheimzinnig bent kunnen er misverstanden ontstaan. Het is het beste als je deelt wat je wilt, wees open in plaats van geheimzinnig. Vanwege je intensiteit en scherpe inzicht reageren mensen sterk op jou. Voor jou is een aanval de beste verdediging.

In jouw leven is het alles of niets. Mensen houden van je of niet. Je beïnvloedt mensen diep en drastisch in hun leven. Je probeert altijd de bodem van de dingen te doorgronden en je voelt je aangetrokken tot de verborgen en mysterieuze aspecten van het leven. De dood schrikt jou niet af omdat je volkomen onbevreesd bent. Dit maakt je een goede detective of onderzoeker. Je vindt occulte onderwerpen erg interessant.

Je bent een persoon met gevoel en vertolkt deze door middel van relaties. Dit is waar je schittert. Je leven draait om intimiteit. Je intense gevoelens zijn seksueel en relaties staan ​​prominent in je leven. Emoties zijn krachtig voor jou. Je voelt je diep en hartstochtelijk over mensen. Je bent krachtig en oefent een sterke invloed uit op je omgeving. Je creatieve energie leidt je naar zaken, management en transformatie - andere mensen emotioneel of materieel veranderen. Dit is waar je vervulling en erkenning vindt. Geschikt voor consultancy in menselijke emoties, relaties, financiën en bankzaken.  

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Boogschutter

De astrologische invloeden in 2020 voor Boogschutter

Het jaar 2020 is een erg goed jaar om te investeren want de combinatie van een voorzichtige Saturnus en een gelukkige Jupiter betekent dat je veel verstandige beslissingen moet kunnen nemen als het om je geld gaat. Je zou dit jaar genoeg geld moeten hebben om jezelf te trakteren op luxe vakanties en mooie dingen. De conjunctie van Saturnus en Pluto aan het begin van 2020 kan een tijdelijke beperking op financieel gebied geven waardoor je even je hand op de knip moet houden. Dit kan echter goed uitpakken op de lange termijn omdat dit jou dwingt om fantasierijk te worden hoe je op andere manieren geld kan verdienen.

Kernwoorden voor Boogschutter in 2020: ontspannen, opwindende nieuwe routines, tweede huwelijksreis, miljonairsaspect, voorzichtige investeringen

Wat liefde en relaties betreft ga je vervangen wat de afgelopen jaren verloren is gegaan. Niet door dezelfde personen, maar door degenen die beter passen bij jouw onafhankelijke en vrijgevige genereuze karakter.

Op het gebied van werk geeft 2020 geen grote veranderingen. Je zult de neiging hebben om naar binnen te keren, in plaats van naar buiten toe. Je bent de afgelopen jaren in je carrière gegroeid en je verhoogde productiviteit zal je beloning zijn. Je bent dit jaar erg toegewijd. Je kunt wel uitbreiding verwachten in je baan of eigen bedrijf. Als je dit jaar meer verantwoordelijkheid of werklast op je schouders krijgt dan je ga daar vol zelfvertrouwen mee om.

Er komt waarschijnlijk een verbintenis met iemand die jou op de een of andere manier verder kan helpen om je financiële en materiële veiligheid te sterken. Een aanbod dat op de een of andere manier een link heeft met jouw verleden kan in de tweede helft van 2020 op jouw pad komen. Onderzoek of jij je opnieuw op deze manier met je verleden wil verbinden.

Boogschutter eigenschappen en kwaliteiten

Je bent open, eerlijk, zelfverzekerd, optimistisch en enthousiast en je ziet er altijd goed uit. Je bent sociaal en sportief en uit jezelf op een vriendelijke manier. Je wil leren en genieten van mensen, vooral als ze een andere cultuur hebben. Je hebt veel ruimte nodig om je vrij te voelen en de wereld te verkennen.

Als je het gevoel hebt dat je opgesloten zit word je somber. Frisse lucht en nieuwe horizonten stimuleren jou. Je hele leven lang ben je geïnteresseerd in studie en reizen. Je bent een student of reiziger voor het leven, andere culturen en landen fascineren je.

Creativiteit betekent voor jou studeren of verkennen. Het doel van je leven is om ver te reizen en te leren hoe andere culturen werken. Deze reis is fysiek of in gedachten. Daarom ben je een avonturier. Je enthousiasme zorgt ervoor dat je alles en iedereen met een open geest tegemoet treedt.

Je staat bekend om je (soms pijnlijke) eerlijkheid. Je houdt ook van een eerlijk debat waarin alle kanten van een onderwerp aan bod kan komen. Je kleed je goed en je ontwikkelt in de loop der jaren je eigen unieke stijl.

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Steenbok

De astrologische invloeden in 2020 voor Steenbok

Je kunt in 2020 grote veranderingen in je fysieke uiterlijk aanbrengen, je lichaam zal door een evolutie gaan zoals een rups een vlinder wordt. De Saturnus Pluto conjunctie heeft je leven behoorlijk intens gemaakt, om het zachtjes uit te drukken, maar dit jaar komt het hoogtepunt van deze energie.

Dit jaar gaat over het ontgiften van mensen of plaatsen waarbij je het gevoel hebt dat je gevangen zit. Het moment is aangebroken om die karmische banden eens en voor altijd te doorbreken. Deze zuiverende energie is al heel lang aan het werk in jou en je hebt misschien al veel werk verricht door jezelf te bevrijden van het meeste ‘onkruid’.

Kernwoorden voor Steenbok in 2020: intense zielsgroei, levens veranderende gebeurtenissen, ontgiften en zuiveren, het doorsnijden van karmische koorden.

Saturnus komt aan het einde van zijn 2,5 jaar durende reis door Steenbok. Het kan soms zwaar aanvoelen, maar nu zou je de ondersteunende en beschermende kant ervan moeten voelen. In 2020 kan het een uitdaging voor je zijn om liefde, je gezin en werk in balans te houden.

Je kunt je zelfs onbemind en ondergewaardeerd voelen tot ongeveer halverwege de lente, wanneer de communicatie uiteindelijk verbetert en je veel meer kan gaan genieten van aangenamere en vervullende relaties. Het zou dit jaar kunnen leiden tot een langdurige relatie waar je zo naar verlangde.

In 2020 wordt er geen verandering verwacht in je carrière, maar je zult ook geen tegenslagen hebben. Je beste tijd zal aan het einde van het jaar zijn wanneer de energie gunstig is voor verandering.

Je gebruikelijke verantwoordelijke werkgedrag, vaardigheid in management en orde, organisatie en autoriteit komen volop tot uiting in de relaties met anderen in 2020.

Steenbok eigenschappen en kwaliteiten

Of je nu een man of vrouw bent; jij bent het hoofd in je familie. Het doel van je leven is om een ​​autoriteit, een expert en een leider te zijn. Je bent ambitieus en slim en je creativiteit ligt in het management. Vanwege je sterke ambitie wil je niet als zwak worden gezien en daarom sta je terughoudend tegenover risico's nemen of experimenteren. Je reputatie hoog houden is erg belangrijk voor je.

Je bent een serieus, voorzichtige en hardwerkend persoon. Je vindt het niet erg om routine te voelen. Je bent goed in zelfdiscipline wat succes kan garanderen in je leven. Je bent snel volwassen voor je leeftijd geworden en je neemt je taken serieus en bent verantwoordelijk. Omdat je streng bent tegen jezelf, kun je jezelf vaak verwijten maken. 

Je wilt altijd beter doen en een betere versie van jezelf worden. Richt jezelf op activiteiten waar je een leider en een kapitein van je schip wordt. Of dit nu thuis is, als werknemer of binnen je eigen onderneming.

 

 

Jaarhoroscoop 2020 Waterman

De astrologische invloeden in 2020 voor Waterman

Saturnus komt in 2020 aan het einde van zijn 2,5 jaar durende reis door Steenbok. Maar Saturnus zal dit jaar ook een paar maanden in Waterman verblijven. Sommige tekens fronsen direct hun wenkbrauwen bij de gedachte aan Saturnus in hun teken maar voor jou is het helemaal geen slechte zaak omdat Saturnus jouw heerser is. Net als Steenbok, zul je Saturnus echt leuk vinden omdat het hier op de meest positieve en sterkste manier werkt. Jupiter reist praktisch het hele jaar door je 12e huis tot 20 december 2020. Het kan lijken alsof je je in de laatste fase bevindt van het veranderen van een rups in een vlinder.

De voorspelbaarheid, stabiliteit, veiligheid en tevredenheid van liefde, huwelijk en langdurige relaties zijn dit jaar niet jouw sterkste punten. Je hebt het gevoel dat niet veel mensen jou begrijpen en andersom. Zelfs zakelijke relaties kunnen worden belemmerd. Je hebt enkele lessen te leren in relaties en die lessen zullen in 2020 niet afnemen.

Kernwoorden voor Waterman in 2020: je wortels vinden, verhuizen, vruchtbare verbeeldingskracht, creatieve kluizenaar, van rups tot vlinder

Persoonlijke kracht vind je in 2020 op werkgebied.  Ongetwijfeld heb je ook dit jaar baanbrekende ideeën en nieuwe manieren om dingen te doen. Dit zijn de onderliggende redenen voor je succes in je carrière. Je zult veel zelfvertrouwen uitstralen. Het is geen goed moment om een ​​nieuw bedrijf te beginnen. Het is echter wel een tijd om te oogsten van wat je hebt gedaan in een nieuwe richting of op een nieuwe manier. Je hunkert naar respect en je zult het uiteindelijk tegen het einde van het jaar krijgen.

Geld vindt zijn weg naar jou in 2020. Je hebt dit jaar alles groter en beter: betere verkopen, promoties, onderscheidingen, erkenningen, inkomsten. Het is een goed jaar. De enige belemmering in je inkomen zijn de relaties die jouw inkomensproductie ondersteunen. Het zou goed zijn om de relaties te versterken als je inkomen of financiën afhankelijk zijn van deze relaties. De lente is een goed moment om advies van buitenaf en hulp bij financiën te zoeken. Tegen het eind van 2020 zul je terugkijken en dit jaar zien als een jaar van sterke, gestage groei en vooruitgang.

Waterman eigenschappen en kwaliteiten

Je bent een uniek en onafhankelijk individu. Je wil origineel zijn en alles doen om onconventioneel te zijn. Je wil vrij zijn om je eigen pad te volgen. Dit maakt je onvoorspelbaar. Daarom reageer je altijd tegen conventies of verwachtingen. Je bent zeer coöperatief en loyaal.

Je bent intelligent en een intellectueel met sterke idealen en socialistische opvattingen. Een humanitair wezen, je bent voorstander van gelijkheid en vrijheid. Je kunt een uitvinder en een radicaal zijn. Wetenschap, wiskunde en het occulte zijn gebieden waarin je jezelf uit kan drukken. 

Groepen spelen een grote rol in je leven, zij geven je richting en doel. Je bent heel sociaal en hebt veel kennissen. Je leven draait om het kennen van de waarheid. Het is noodzakelijk dat je vrijheid hebt en dat mensen je ruimte respecteren. Je moet je vrij voelen om jezelf te bewegen en uit te drukken.

Je bent meestal zo ver vooruit dat je oplossingen ziet voordat anderen ze kunnen zien. Geef mensen de tijd om daar te komen waar jij nu al bent. Voor jou gaat het leven niet om populair zijn, maar over het helpen van andere mensen en het creëren van verandering en innovatie in de samenleving.

  

 

Jaarhoroscoop 2020 Vissen

De astrologische invloeden in 2020 voor Vissen

Voor jou staat de focus in 2020 op je vrienden en hoop voor de toekomst. 2020 Zou het jaar moeten zijn waarin alles in je leven uitkristalliseert, want zoveel planeten bevinden zich in deze vriendensector en hoop voor de toekomst. Je kan dit jaar meemaken dat je een aantal vrienden verliest, maar maak je geen zorgen want ze zullen volledig worden vervangen door nieuwe vrienden en een nieuw bijbehorend sociaal leven.

De afgelopen jaren ben je intern getransformeerd en nu begint dat in je buitenwereld om je heen zichtbaar te worden; eerst binnen, dan buiten. De conjunctie van Saturnus en Pluto in deze vriendschapszone zou het punt kunnen zijn dat je afscheid neemt van een van je oudste vrienden. De reden kan zijn dat je uit elkaar bent gegroeid en in dat geval kan de verbinding op een natuurlijke wijze verdwijnen, maar niet te dramatisch. Saturnus en Pluto zijn samen echter behoorlijk intens, dus de mogelijkheid is aanwezig dat het einde van deze vriendschap te wijten is aan verraad.

Kernwoorden voor Vissen in 2020: nieuwe sociale netwerken en vriendschappen, financiele winst, voeding door de zee, vakanties aan het water

Relaties hebben dit jaar geen hoge prioriteit voor jou. Je zult leren om die relaties te vermijden die je niets brengen. Je bent bereid om degenen los te laten die destructief zijn. Dit jaar gaat meer over jezelf dan over je intieme relaties. 

Je hebt naar vrijheid en nieuwe zaken verlangd in je werk en carrière. Dit is het jaar waarin je dat krijgt. In 2020 ben je bereid om risico's te nemen. De afgelopen drie jaar waren niet zo aangenaam. Je zult genieten van 2020, vooral na de lente, wanneer de nieuwe ondernemingen of herwonnen vrijheid een geheel andere vorm aanneemt dan je gewend bent. Je zult buiten je comfortzone gaan op een voor jou comfortabele manier.

Aan het begin van 2020 voel je extra invloed op werk en carrièregebied en waarschijnlijk zullen er veranderingen komen in de manier waarop je werkt. Ga mee met de stroom en wees klaar om routines te veranderen en de toekomst te omarmen. Nieuwe mensen, nieuwe dromen en nieuwe creativiteit.

Vissen eigenschappen en kwaliteiten

Je bent creatief en je helpt graag anderen. Je bent een gevoelig, emotioneel en meelevend persoon. Je geeft vaak meer om anderen dan om jezelf. Je drukt je uit via je gevoelens, empathie en het onbewuste. Je bent een idealist en een visionair. Je hebt een subtiele en positieve invloed op je omgeving. Vaak neem je de gevoelens van anderen over en raak je verward over wat je voelt. Je bent als een spons die ieders gevoelens absorbeert.

Door je hoog gevoeligheid zijn alcohol en drugs gevaarlijk voor je omdat je er gemakkelijk door wordt beïnvloed en je de weg kwijtraakt. Je bent misschien een begenadigd kunstenaar of artiest. De gevoeligheid die je hebt en je vermogen om bij mensen te zijn, duidt op helend, paranormaal en artistiek talent. Dans en beweging zijn uitstekende vormen van zelfexpressie voor jou, inclusief poëzie en fotografie.

Je contact met het onbewuste geeft je een visionaire en dromerige eigenschap die gebruikt moet worden. Het is noodzakelijk dat je je wijdt aan je dromen. Je hebt de steun nodig van gelijkgestemde mensen om je idealen te vervullen.   Water heeft een helende en kalmerende werking op je.

Email notificatie instellen Chat
Top