Helaas is er niemand beschikbaar op dit moment

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Reacties over Barbara.
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Barbara.

Datum: 14-06-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: V
Reactie:

Lieve Barbara,

Ik heb gisteren een consult gehad met jou en wil graag melden hoe fijn ik dit heb gevonden. Je wist snel op mijn energie in te voelen en kon direct goed meekijken op alle problematiek die er op dit moment om mij heen is.

Ik heb het tot nu toe heel lastig gevonden om begrip en het werkelijke snappen van mijn issues met de narcist(en) in mijn leven te krijgen als ik erover sprak. Mensen om mij heen begrijpen totaal niet het moeilijke proces dat niet snel is af te breken omdat het zo langzaam is ingeworteld. Ik krijg daarentegen veel veroordelingen en onbegrip.

Zo blij nu bij jou dat begrip wel te vinden, je snapt en voelt het echt en hebt me weer vertrouwen gegeven. Heel dankbaar ook voor de tips. Ik weet je nu te vinden.

V

Datum: 13-06-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: Brigitte
Reactie:

Lieve Barbara,

Dank voor je verhelderende gesprek. Je weet zaken perfect aan te stippen en je bent duidelijk en transparant. Je weet dingen haarfijn te benoemen. Door jouw inzichten heb je inzichten in jezelf. Energie en motivatie blijven over na een gesprek met jou.

Ontzettend bedankt.

Brigitte

Datum: 27-02-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: Petra
Reactie:

Lieve Barbara,

Allereerst nog bedankt voor je enorm fijne en warme gesprek. Het klikte direct en wat was het fijn om bevestiging te krijgen op mijn vragen. Je voelt alles goed aan met daarbij nuchter en beide benen op de grond te blijven staan.
Barbara ik zal je binnenkort zeker weer eens bellen om te vertellen hoe het met ons gaat.

Veel liefs Petra.

Datum: 13-02-2018
Consulent: Barbara.
Geplaatst door: LP
Reactie:

Lieve Barbara,
Enorm dankjewel voor je superscherpe blik op wat er op dit moment in mijn proces en in het proces van mij en mijn 'vlam' gebeurt. Soms lijk ik wel gek te worden, maar jij kon werkelijk heel helder verwoorden wat mijn uitdagingen zijn en hoe wij in processen en energie met elkaar verweven zijn.
Ik dank je vol vanuit mijn hart en ga met vertrouwen het proces verder aan. Je bent een nuchter maar heel gevoelig en empathisch mens die vanuit zuiverheid haar 'werk' doet.
Alle liefs, LPTop