Voor u beschikbaar:
Eva

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Reacties over Carol Ann
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Carol Ann

Datum: 12-12-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Nanda
Reactie:

Lieve Carol Ann, dank je wel voor je inzichten en je voorspellingen, je hebt zo vaak gelijk. Je bent iemand die precies kunt aangeven waar de pijnpunten liggen, dat is heel handig zeker wanneer ik weer eens te veel in mijn hoofd zit en niet naar mijn eigen voorgevoel luister, de momenten dat ik heel erg in de war ben. Op die momenten geef jij me weer helderheid en inzichten, zowel positief als negatief. De "negatieve" inzichten, zijn de leermomenten in het leven, die ik een plekje kan geven en waar ik persoonlijk van kan groeien. Dank je wel voor je helderheid, je voorspellingen, je inzichten, je bent iemand die een ander altijd in zijn waarde laat, je bent integer, en luistert. Je bent een mooi mens. Dank je wel mooi lief mens voor je mooie gesprekken. Dikke knuffel Nanda X

Datum: 11-12-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: E
Reactie:

Carol Ann is een bijzonder geduldige vrouw. Al stel ik 100x dezelfde vraag, ze raakt nooit geïrriteerd. Ik kan ontzettend met en om haar lachen. Ze is daarnaast heel flexibel. Ze maakt altijd tijd voor je wanneer je aangeeft dat nodig te hebben.
Ze is consequent in haar voorspellingen, geeft ook altijd aan dat tijd niet te zeggen valt. Ik heb een goed gevoel bij haar.

-E

Datum: 01-05-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Lieve Carol Ann,

Ik heb je gebeld in een hele moeilijke periode, want ze hadden baarmoederhalskanker bij mij ontdekt en ze wilden mij opereren en mijn baarmoeder eruit halen.... Jij hebt gezegd dat het niet klopte en dat er fouten waren gemaakt en dat het niet nodig was om mijn baarmoeder eruit te halen, want er zat volgens jou helemaal niks meer! Het is allemaal uitgekomen en klopte wat je had gezegd, want na de eerste operatie bleek dat er helemaal niks meer zat en uiteindelijk (na een hoop gedoe met een second opinion) bleek dus dat het inderdaad niet nodig was om mijn baarmoeder te verwijderen en dat is uiteindelijk ook niet gebeurd! Heel bijzonder en speciaal dat je vanaf het begin al zo overtuigd was dat het niet klopte en dat mijn baarmoeder er niet uit zou gaan! Je bent duidelijk en direct en niet zo zweverig... Heel erg bedankt voor alles en ik zal je snel weer contacten! Je bent een topper!

Veel liefs, Sandra

Datum: 03-03-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Jo
Reactie:

Hoi Carol-Ann,

Jou heb ik een aantal keren gesproken. Je weet, net als 2 andere op de website, goed alles aan te voelen. Je bent eerlijk en verteld zoals het is. Je weet goed ver te kijken, maar vooral ook goed of die ene persoon te vertellen. Alles wat ik al eerder heb gehoord waarvan deels is uitgekomen.
Een warm en meedenkend persoon vind ik jou. Ook jou raad ik ten zeerste aan.

Groetjes,
Jo

Datum: 23-01-2019
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Al heel wat jaren spreek ik Carol Ann.

Ze heeft me tijdens een heel traject begeleid. 

Ik kan oprecht zeggen, dat alles wat ze tot op heden heeft verteld, daadwerkelijk is uitgekomen, tot in de kleinste details!

Nu nog een heel klein stukje...en de vakantie foto's kunnen gestuurd worden ;-) 

Lieve Carol Ann,  dank voor je engelengeduld!!

Datum: 25-05-2018
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: IR
Reactie:

Graag wil ik een ervaring delen met Carol Ann. In de eerste instantie kwam ik met een andere vraag maar zonder dat ik daarom gevraagd had kreeg zij door dat de doos met de foto's van o.a. mijn overleden dochter bij mijn exman lag. De doos had ik in een kist tijdens een verhuizing ter bewaring aan mijn ex gegeven. Eenmaal verhuisd heb ik de kist teruggevraagd. Echter de kist kreeg ik bijna leeg terug en zonder foto's. Mijn ex beweerde dat hij de foto's niet had genomen en ik weet 100% zeker dat ik ze in de kist had bewaard. Ook kon Carol Ann de naam van mijn overleden dochter en de naam van mijn exman noemen zonder dat ik dat ooit aan haar had verteld. Een jaar geleden nam ik contact met haar op in verband met een map met al mijn diploma's die ik kwijt was. Deze kon ik nergens meer vinden en dacht dat ik de map nog na mijn verhuizing had gezien. Ik was bang dat ook deze map in de kist lag en nu bij mijn ex ligt. Carol Ann vertelde mij dat de map ergens tussen mijn spullen moest liggen en niet bij mijn ex. Mijn apartement is niet zo groot en ik heb alles 2x goed nagezocht. Een paar maanden geleden sprak ik haar nogmaals en zij verzekerde mij dat de map in huis moest liggen. Ik had het zoeken opgegeven. Vorige week 1 jaar later vond ik de map tussen mijn spullen in een bewaardoos tussen mijn schildersspullen. Daar had ik al gekeken maar niet zo uitgebreid als nu en omdat ik niet meer wist hoe de map er precies eruit zag heb ik er blijkbaar overheen gekeken. Heel bijzonder!

IR

Datum: 03-05-2018
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Lea
Reactie:

Carol Ann is daadwerkelijk een zuiver medium, een zeer fijn gesprekspartner en een ontzettend mooi mens. Zonder veel te hoeven vertellen voelt ze al hoe de situatie in elkaar steekt en biedt ze helderheid van zaken, in alle eerlijkheid - en tevens tederheid. Ik ben haar ontzettend dankbaar.

Lea

Datum: 03-10-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Mieke
Reactie:

Carol Ann,

Dank voor je treffende consult! Ik heb je niets verteld, alleen een vraag gesteld. En toen kwam je met zoveel informatie dat ik echt flabbergasted was! Klopte gewoon als een bus. Daarbij geef je heel duidelijk aan wat je niet kunt vertellen en dat is ook prettig.
Helemaal bijzonder dat je toen ik net gedag wilde zeggen je met zo'n opmerkelijk en passend advies kwam van je gidsen en dat compleet ergens anders over ging dan de rest van het consult maar wel heel actuele kwestie is in mijn leven. Was ook een echt welkom advies. Dank je wel!!!

Vriendelijke groet,

Mieke

Datum: 11-09-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Jeanette
Reactie:


Lieve Carol Ann,

Iedere keer als ik je bel sta ik verbaasd van je wijsheid, je inzicht en je talenten. Feilloos voel je de situatie aan. Je geeft heel eerlijk antwoord en praat niet naar de mond. Nuchter met veel kennis en humor geef je antwoord en je weet als geen ander iemand op zijn gemak te stellen ook als het antwoord niet is waar ik eigenlijk op hoopte. Je voorspellingen zijn verbluffend goed ook al zeg je er altijd bij ga er niet naar leven toekomst staat niet vast. Het mooie was dat je precies kon vertellen hoe de situatie op mijn werk was en de rol van sommige mensen daarin. Feilloos gaf je met nine star ki een karakter analyse van de personen die ik noemde. Wat ik ook heel goed vond is toen ik aangaf dat een collega iets anders had gezegd dat je alleen maar zei dan moet je die collega bellen voor nadere info ik geef alleen maar aan wat ik voel en ervaar. Je bleef daarin voor mij heel zuiver. en bij je zelf. Ik had nog wel uren met je willen doorpraten maar ik weet je zeker weer te vinden als ik het nodig heb. Het was ook heel duidelijk dat je echt een gedegen opleiding hebt en termen gebruikt en uitlegt die ik nog nooit van een ander had gehoord. Ik belde je voor het eerst nieuwsgierig geworden door al die positieve reacties over jou. Ik kan me daarbij alleen maar aansluiten. Wat ik het meest knappe vond dat je de vraag die ik niet durfde te stellen aanvoelde en daar vanuit je zelf antwoord op gaf zonder dat ik de vraag gesteld had. Wauw.
Voor mij ben jij de topper van deze lijn. Ik bel je weer dat staat vast en voor jou ga aub zo door jij helpt echt mensen met je hart en je ziel.

Groetjes,
Jeanette

Datum: 08-05-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Astrid
Reactie:

Dank je wel lieve Carol-Ann. Wij hebben elkaar al regelmatig gesproken en dit zijn altijd fijne en eerlijke gesprekken waar ik veel steun aan heb. Je waarnemingen komen vrijwel altijd uit en je geeft goede adviezen. Daarnaast heb je veel kennis van het bedrijfsleven en geeft hierin ook veel bruikbare handvaten en inzichten waar ik echt iets mee kan. Ik hoop je nog veel vaker in de toekomst te spreken. Alle liefs, Astrid

Datum: 05-05-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anne
Reactie:

Bericht voor Carol- Ann

Je wist direct op mijn probleem in te voelen. Je had geen informatie nodig. Dat vond ik heel knap. Het was precies in de roos. Je kon de blokkade precies omschrijven. Je hebt me echt goede inzichten gegeven en vertrouwen. Ik vond het een fijn gesprek. Je hebt mij tools gegeven hoe ik verder kan. Niet op die ander gericht maar echt op mijn gedrag. Je raakte ook wat pijnpunten aan in mijn gedrag, mooie spiegel. Prachtig hoe jij je vak verstaat. Bedankt.

Anne

Datum: 30-04-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Nanda
Reactie:

Lieve Carol Ann,
Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen, je hebt me zoveel inzichten gegeven, me door een moeilijke periode heen geholpen, mede dankzij jij ben ik nu ben wie ik ben, het is fijn om tegen jezelf te kunnen zeggen, ik ben goed zoals ik ben en daar ben ik trots op.
Je vertelde dingen waarvan ik dacht ja tuurlijk, t zal allemaal wel, toch kwamen jou uitspraken later heel vaak ook uit. Er zijn weinig momenten geweest dat je waarnemingen niet uitkwamen.
Vertrouw op jou gevoel, dat in mijn ogen de leukste man ter wereld een relatie met mij gaan durft te gaan.
Dank je wel, lieve Carol Ann, je bent een liefdevol, oprecht, integer persoon.
Veel liefs, dikke knuff Nanda

Datum: 11-04-2017
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: W.
Reactie:

Ik heb zaterdag contact met je gehad via mediumlijn over dochter C. i.v.m. kleinkinderen.
Nogmaals veel dank voor de eerlijke en duidelijke antwoorden en inzichten.
Neem zeker in de toekomst nogmaals contact op.
Nogmaals dank. Grt. W.

Datum: 17-03-2016
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: D
Reactie:

Lieve Carol Ann

Wat ben jij goed in het ontrafelen van waar exact de pijn zit. Je gaf me zoveel inzicht in mijn onverwerkte issues. Daarnaast wist je heel veel te vertellen over de relatiedynamiek die tussen mij en mijn partner speelt en welke rol ik daarin heb en welke rol mijn partner. Ook gaf je tips hoe dit te veranderen. Met veel aandacht en humor maar ook met heel veel zachtheid en gehoord worden en met een feilloze weergave van de situatie zonder dat ik er iets over gezegd had heb je me heel veel gebracht. Youre simply the best. Je bent echt goed in je werk en je kunt merken dat je veel kennis en ervaring als therapeut hebt. Ik bel je zeker weer. liefs D.

Datum: 07-10-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: N.
Reactie:

Lieve Carol Ann,
Dank je wel voor al je inzichten, je bent eerlijk en voelt precies wat er speelt op dat moment.
Jouw inzichten hebben me geholpen om dingen op een rijtje te zetten. Daarnaast is veel van wat je doorkreeg uitgekomen.
Ik vertrouw erop dat je voorspellingen uit mogen komen en dat mijn grote liefde zijn commitment angst overwint.
Liefs N.

Datum: 07-10-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Marianne
Reactie:

Dankzij Carol Ann heb ik in therapie en via het bellen naar de lijn geleerd hoe meer je je bewust bent van jezelf, van je doen en laten, hoe meer je van jezelf houdt & in je kunnen, normen & waarden - des temeer je van een ander kan houden en des te minder een ander je kan kwetsen ... De beste relatie die je kunt hebben .. is de relatie met jezelf ! Omring jezelf met positieve/waardige mensen het is een verrijking in je leven! Mijn liefde en dank gaat uit naar haar. Zij is een aanrader om te bellen via de lijn en helemaal om -als je niet goed in je vel zit- je door haar te laten coachen in haar praktijk.

Liefs, Marianne

Datum: 05-10-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Deb
Reactie:

Van de week Carol Ann gesproken. Zij wist zo nauwkeurig in te voelen op de situatie en dingen te zeggen die zij niet kon weten. Ook wist ze me rustig te krijgen en gaf ze een oefening mee die ik thuis nu doe en waar ik rustiger van wordt. Met veel respect en humor wist ze exact de juiste dingen te zeggen. Echt een aanrader om te bellen. Groetjes Deb

Datum: 22-07-2015
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: C.
Reactie:

Beste Carol Ann,

Ik heb altijd baat bij onze gesprekken en consulten, je voelt de situatie heel goed aan en het klopt tot nu wat jij hierover doorkrijgt.
Ik volg je advies graag op en je geeft mij vaak goede inzichten over hoe ik nu verder ga of beslis ...uiteindelijk bepaalt men zelf welke weg men inslaat, maar met jou als gids gaat het soms wat makkelijker.
Dank je wel !! dat jij er bent
Liefs C.

Datum: 22-11-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Carol Ann

Nogmaals wil ik je heel hartelijk bedanken voor het consult dat wij samen hebben gehad.
Het was heel erg mooi hoe alle energie stroomde en hoe mijn overleden dierbare alles heel duidelijk kon overbrengen.
Het geeft me weer veel energie en moed om door te gaan met de toekomst en mijn ingeslagen weg.
Dank je wel voor alles.

Met alle liefde, M

Datum: 04-09-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: C
Reactie:

Hi Carol Ann,

Dank je voor het verhelderende gesprek. Voor mij was het een bevestiging van mijn gevoel en intuïtie. Daar moet ik op vertrouwen. Veel dingen die je mij vertelde kloppen, zo bijzonder. Voor mij belangrijk om te horen dat ik moet doen wat mijn hart mij ingeeft, daar ben ik aan voorbij gegaan maar maak ik uiteindelijk niemand, inclusief mijzelf, gelukkig mee.
Ik heb nog een hele weg te gaan maar vertrouw er op dat het goed komt.
Nogmaals bedankt, ik kom zeker bij je terug!

Liefs,
C

Datum: 03-09-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: K-J
Reactie:

Zoekend naar antwoorden waar je even of nog niet helemaal bij kunt......
Carol Ann helpt je een vertaalslag te maken in het proces waar je in zit, d.m.v. haar heldere maar vooral zuivere gaven.

Carol Ann je bent een prachtig zuiver medium

K-J

Datum: 23-04-2014
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: G
Reactie:

Ik wil je hierbij bedanken voor het telefonisch consult. Je wist mijn situatie zo duidelijk te beschrijven dat het gesprek heel vertrouwd voelde.

Datum: 20-11-2013
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Astrid
Reactie:

Ik heb een paar jaar geleden op een beurs een kort consult gehad van Carol Ann en de dingen die ze me vertelde zijn me altijd bijgebleven, er zijn zelfs al dingen uitgekomen.
Vandaag heb ik haar via 'antwoorden en inzichten' weer gesproken, dit keer wat langer, en het blijft bijzonder hoe ze dingen aanvoelt. Ik vind haar een ontzettend fijne gesprekspartner, hoef weinig uit te leggen en ze voelt haarfijn aan in welk proces ik zit en wat me bezig houdt. Het voelde als een warm bad, dank je Carol Ann voor je lieve en oprechte woorden!
Astrid

Datum: 27-07-2013
Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: D
Reactie:

Hallo carol ann,ik wilde je bedanken voor de fijne gesprekken,die wij altijd hebben.als ik de hoop een beetje op gaf,wist jij mij altijd weer op te peppen.ongelofelijk, dat alles wat je zei,ook zo was en nu uitgekomen is.nogmaals bedankt, je bent een warme en lieve vrouw.we houden zeker contact.
groetjes D

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Vrouw uit het zuiden
Reactie:

Lieve Carol Ann, Jij bent zonder twijfel iemand die deze wereld een stukje mooier maakt. Jouw betrokkenheid, eerlijkheid, humor en inlevingsvermogen zijn hartverwarmend en een echte steun. Het is heerlijk om met jou diepgaande gesprekken te voeren, aangezien je zoveel weet en je dus veel bruikbare tips en adviezen geeft. Jij begeleidt bij de moeilijkere processen in het leven en helpt om er doorheen te komen. Kortom je bent een echte aanrader voor iedereen! Vrouw uit het zuiden

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: T
Reactie:

Lieve Carol Ann Dank voor al de gesprekken in het afgelopen jaar. Ik bevond mij in verschillende zware processen in het leven. En iedere keer als ik je sprak wist jij mij richting en hoop te geven door de dingen die jij zag. Je vertelde mij dingen die je niet kon weten en al veel van jouw inzichten wat er zou gaan gebeuren zijn uitgekomen. Je bent top klasse!! Ik kan iedereen aanraden met jou te bellen vanwege je kwaliteit, eerlijkheid en humor. Liefs T

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Marian
Reactie:

Carol is een toppertje, ik zat er op een gegeven moment helemaal doorheen, moeite om het verleden los te laten, ik wilde wel verder maar het ging niet, het was zelfs zover dat ik me afvoeg waarom ik leefde en dat vond ik verschrikkelijk daar ik toch kids heb en een kleinkind , de tranen bleven lopen en me hersenen bleven malen.. Ik kwam op deze site terecht , vraag me niet waarom maar Carol Ann sprak me aan , heb haar gebeld en werd tijdens het gesprek al wat rustiger , inmiddels zijn we zo'n beetje vriendinnen geworden, we spreken en zien elkaar regelmatig , ben blij dat ik Carol heb mogen leren kennen! Veel liefs Gr. Marian x

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: J
Reactie:

Ik heb diverse keren contact gehad met Carol Ann. In ons eerste gesprek gaf ze mij een aantal inzichten waar ik echt wat mee kon en ze bracht de rust terug in mij. Daarna heb ik haar nog een aantal keren gebeld en zo werd het inzicht uitgebreid en ging ik zelf snappen waar het nu echt over ging. Dat doet ze met veel warmte, veel humor en veel kennis. Zonder te veroordelen en heel eerlijk. Carol Ann laat je kijken voorbij je eigen angst of boosheid, laat je dingen zien die je zelf niet door hebt op dat moment, waardoor je structuur gaat zien en weer verder kunt en dat voelt als een enorme verlichting. Ik ben heel blij met de gesprekken die ik met haar heb. J.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: M.
Reactie:

Carol Ann is zonder twijfel de beste paragnost die ik gesproken heb. Je merkt meteen dat zij dit werk met hart en ziel doet. Een aantal van haar voorspellingen komen momenteel uit. Naast treffende voorspellingen geeft Carol Ann bruikbare en goede tips en adviezen over hoe om te gaan met bepaalde situaties. Het contact dat Carol Ann voor mij heeft gelegd met een dierbare die overleden is was zeer bijzonder en emotioneel. Zij kreeg zaken van die overledene door die zij nooit had kunnen weten, ik wist door deze informatie echter gelijk dat het om mijn overleden oma ging. Erg mooi om op deze manier toch nog contact te hebben met mijn overleden oma. Ook is Carol Ann erg goed in het aanvoelen van bepaalde personen. Door het doorgeven van de voornaam van iemand krijgt Carol Ann zeer specifieke informatie door. Aan iedereen die op zoek is naar een zeer goede paragnost zou ik willen zeggen, niet langer twijfelen maar gelijk Carol Ann bellen. M.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anne
Reactie:

Lieve Carol Ann Ik vond het heel fijn om met je te praten. De voorspellingen die je hebt gedaan met betrekking tot het slagen van beide zoons (1 voor rijbewijs en 1 voor middelbare school diploma) zijn beiden uitgekomen dus dat was een enorme opluchting voor ons allen. Voor wat betreft mijn persoonlijk pad heb je me goede richtlijnen gegeven en het bevestigt voor mij dat ik de richting die ik aan het inslaan ben, moet blijven volgen. Dank voor je zuivere licht op deze situatie. Ik heb het gevoel dat ik hiermee weer een stap dichterbij mijn doel ben gekomen. Ik zal je zeker nog wel eens bellen want bij jou vind ik niet alleen een luisterend oor maar ook iemand die vanuit zuiverheid haar gave inzet om mensen vooruit te willen helpen. Dus voor wie dit leest...... voor een goed advies bel je Carol Ann. Anne

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anoniem
Reactie:

Ik wil Carol Ann heel erg bedanken voor zoveel respect dat ik mocht ontvangen en voor de werkelijk heel bijzondere woorden die zij mij heeft gegeven. Ze zijn een geschenk uit de hemel en onbeschrijfelijk kostbaar. Bedankt ook voor haar warme persoonlijkheid! Veel liefs, Anoniem

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door:
Reactie:

Lieve Carol Ann, Wat een ongelooflijk boeiend gesprek heb ik met je gehad! Ik ben zeer onder de indruk van de punten die je benoemde over zowel mij als persoon maar ook over bepaalde situaties e.d. Echt tot in de puntjes juiste uitleg, zo in detail als het maar kan en als dat al niet genoeg was kreeg ik ook waardevolle verklaringen waar ik daadwerkelijk wat aan heb. Niet alleen mijn vragen werden op een respectvolle manier beantwoord maar ook de vragen die ik niet durfde te stellen werden beantwoordt. Hoe flexibel kun je zijn om dus ook blijkbaar gevoelens (vragen) van mensen aan te voelen. De tips en trucs die ik heb gekregen is in duidelijk taal aan mij overgebracht. Je laat me zijn wie ik ben en je bent erg goed om mensen uit hun onzekerheid te halen. Lieve Carol Ann, je bent iemand die anderen in haar of zijn waarde laat, je hebt me een boost gegeven waardoor ik nu weet dat ik op de goede weg zit en wat WEET JIJ VEEL!!! Je zegt de dingen die op dat moment nodig zijn voor de persoon in kwestie. Ik heb kracht en energie van je gekregen om verder te gaan en ben helemaal blij dat ik iemand heb gesproken die zegt waar het op staat zonder daar respectloos mee om te gaan. Je weet de juiste woorden te vinden die je gidsen je aanreiken en ik kan niet anders zeggen dan dat het de woorden zijn die me echt geraakt hebben. Dank je wel voor ons bijzondere gesprek. Heel veel liefs

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Brenda
Reactie:

Lieve Carol Ann, Heel bijzonder hoe jij een aantal maanden geleden mijn nieuwe baan voorspelde en ongelooflijk tot in detail van werkzaamheden zelfs! Het is uitgekomen wat ik zelf bijna niet eens durfde te geloven :-) Ik vind je een lieve en warme vrouw! Brenda

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: JetW
Reactie:

Lieve Carol Ann, Heel veel dank voor je mooie wijsheid! Steeds meer ga ik met hulp van jouw wijsheid me open staan voor de bijzondere kosmische momenten! We hebben fijne gesprekken. Ik leer er een hoop van. Ik krijg door je gesprekken steeds meer vertrouwen in de flow en datgene wat ik voel, denk etc. Je doet het heel goed. Blijf zo doen! Een ieder raad ik dan ook aan om advies aan je te vragen. Liefs, JetW

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Gerard
Reactie:

Dag Carol Ann, Vanavond de stoute schoenen aangetrokken en je gebeld. Het was een fijn en warm gesprek. Je gaf me even dat stukje bevestiging wat ik net nodig had! Dank je wel. We spreken elkaar zeker nog eens. Warme groet, Gerard

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: B
Reactie:

Lieve Carol Ann, Sinds dat je op de lijn bent, heb ik je al een paar keer gesproken. Jouw gevoel komt heel vaak over met mijn gevoel en dat is heel mooi. Een bevestiging van wat ik al innerlijk weet. Het voelt als thuiskomen... Je bent voor mij een waardevolle gids op mijn pad en daarnaast kan je vanwege jouw brede achtergrond inzichten geven op therapeutisch en werkgebied. Ik zou jou hierbij van harte willen aanbevelen aan mensen die op een eerlijke manier antwoorden en inzichten willen ontvangen. En je hebt naast jouw deskundigheid als mooie bijkomstigheid jouw eigen warme persoonlijkheid. Liefs! B

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Marina
Reactie:

Als medewerker van deze lijn ga ik natuurlijk ook wel eens " buurten " bij een collega, zo ook bij Carol-Ann. Ik heb een geweldig consult gehad van haar waar ik met veel dankbaarheid aan terugdenk. Zij gaf mij zeer specifieke details door die ze niet kon weten, en waar ik zeer verbaasd over was, maar ook erg emotioneel. Voor mij is zij een grote topper die ik iedereen aan kan bevelen. liefs, Marina.

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Anoniempje
Reactie:

De gesprekken die ik momenteel met Carol Ann heb helpen mij echt door een moeilijkere periode in mijn leven heen. Haar humor, eerlijkheid en directheid spreken mij zeer aan. Ook krijgt Carol Ann veel specifieke zaken door die in je leven spelen. Zo ben ik ervan overtuigd dat er een betere periode voor mij gaat aanbreken. Kortom een echte aanrader om een keertje een consult met Carol Ann aan te gaan. Carol Ann nogmaals bedankt voor alle goede tips, inzichten en wijze raad en ik spreek je snel weer. Anoniempje

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Richard
Reactie:

Afgelopen week heb ik gebeld met Carol-Ann. Het was heel bijzonder hoe zij mij een therapeutische/Coachende sessie gaf over onverwerkte emoties ten aanzien van mijn jeugd. Ze raakte precies de kern van het probleem waardoor ik aan het eind van het gesprek weer een stukje in mijn kracht zat en nog steeds. Lief, zacht en heel professioneel heeft ze mij geholpen. Haar advies over hulpbronnen pas ik nu geregeld toe. Dank je Carol-Ann Richard

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Karin
Reactie:

Hallo Carol Ann, Ik heb je vanavond gesproken m.b.t. mijn overleden moeder. Je gaf zoveel specifieke details die je niet kon weten. Daardoor was het voor mij duidelijk dat je echt contact met haar had. Ik ben je dankbaar voor dit speciale gesprek en kan iedereen aanraden contact met je op te nemen. Je bent een heel zuiver en warm mens en zeker een aanwinst voor Barbara's lijn! Liefs, Karin

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Tonnie
Reactie:

Lieve Carol Ann Je geeft mensen weer moed en hoop, ondanks dat je soms ook geen leuke boodschappen moet doorgeven. In mijn geval zat je helemaal goed, je kon geen tijd aangeven, maar dat het niet lang zou duren en binnen een week is mijn leven veranderd en heb ik de baan. Dank je wel lieve Carol Ann, je bent een lief mens met lief en open hart naar mensen toe. een hele dikke knuffel Tonnie

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Yvonne
Reactie:

Ik heb een prachtig consult ontvangen van Carol Anne. Niet alleen wist ze huidige situaties zeer helder te benoemen, ook kon ze treffend voorzien in goede tips en raad. Ik ben weer gewapend met goede inzichten en wil haar daarom ontzettend bedanken. Aan iedereen kan ik haar consult aanraden. Met vriendelijke groet, Yvonne

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Chantal
Reactie:

Lieve Carol Ann, Ontzettend fijn en goed consult van jou gehad.. Ikzelf vind het altijd prettig om met weinig woorden een consult te starten en de dit kan Carol Ann als de beste! Ze brengt meteen in kaart wat er aan de orde is en geeft opheldering van zaken. Dankjewel voor het inzicht wat je mij gegeven hebt. Warme groet, Chantal

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Monique
Reactie:

Lieve Carol Ann, Een paar keer heb ik een gesprek gehad met jou, een heel verhelderend gesprek met tips en veel waarheden. Jij geeft mij net dat steuntje in mijn rug om door te gaan en dat ik naar mijn gevoel moet luisteren. Dat ik goed bezig ben om mijn leven weer op de rit te krijgen en niet naar anderen moet luisteren. Volgende keer bel ik je weer, je helpt mij er doorheen en luistert ook heel goed met een hele prettige stem help je mij verder. Je had contact met mijn overleden moeder, dat deed mij goed nu wetende dat het goed met haar gaat. Liefs Monique

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Lies
Reactie:

Lieve Carol Ann, Enige weken geleden had ik een telefonisch consult bij je. Het was een heel prettig gesprek en je gaf een helder en eerlijk antwoord op mijn vraag over mijn werk. Je advies heb ik opgevolgd. Inmiddels is duidelijk geworden dat alles wat je verteld hebt klopt. Ik ben gebleven bij mijn huidige werkgever en daar zijn vele nieuwe mogelijkheden op mijn pad gekomen. Ik wil je laten weten dat ik je erg dankbaar ben voor wat je voor me hebt gedaan. Je luisterend oor, wijze raad zal ik niet snel vergeten! Dank je wel! Lieve groet, Lies

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Sandra
Reactie:

Vandaag liefdevol en vooral vreugdevol gesproken met Carol Ann. Enige weken geleden nam ik voor de eerste keer contact met haar op. Carol Ann geeft met volle oprechtheid en helderheid haar inzichten. Zij straalt liefde en warmte uit en voelt feilloos de situatie aan . Ik meldde vandaag het nieuws dat ik iemand tegen het lijf ben gelopen en dat het precies de persoon is zoals zij in het eerste gesprek heeft aangevoeld. Kriebels in de buik en met een glimlach nam ik afscheid van Carol Ann. Dankje Carol Ann! ;) We houden zeker contact! Veel moois, Sandra

Consulent: Carol Ann
Geplaatst door: Jenet
Reactie:

Lieve Carol Ann, Ik heb je net een poos aan de lijn gehad, het was veel meer dan bijzonder prettig! Alles wat je vertelde klopte gewoon, het was heel helder. Je hebt een lieve stem en de nodige dosis humor! Zo bijzonder om met iemand te spreken die je "gewoon" even verteld welke zaken er op het moment bij mij spelen! Het raakt me diep op wat voor bijzondere wijze jij omgaat met je gave! Je hebt een heleboel twijfel bij me weggenomen en het was geweldig om weer even contact te hebben met mn zusje en mn omaatje! Bel je snel weer! Veel liefs van Jenet

Email notificatie instellen Chat
Top