Voor u beschikbaar:
Rosana, Catharina, Ernst, Suze, Kristel

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Reacties over Monique.
Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Terug naar het profiel van Monique.

Datum: 28-03-2023
Consulent: Monique.
Geplaatst door: M
Reactie:

Soms komt er een engel op je pad die je onomwonden inzichten geeft. Geregeld heb ik contact met Monique en alles wat ze zegt, is doordracht, betrokken, maar vooral eerlijk. Waar ik momenten niet duidelijk heb, weet Monique dingen op scherp te stellen. Dankjewel voor steeds maar weer een luisterend oor.
Monique

Datum: 28-04-2020
Consulent: Monique.
Geplaatst door: D
Reactie:

Monique is erg waardevol voor me op dit moment door het proces waarin ik me bevind, + alles wat ze zegt komt uit:))

Groetjes, D

Datum: 31-01-2020
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Sas
Reactie:

Via deze weg wil ik Monique box 61 bedanken voor haar luisterend oor en tot heden ben je spot on met wat je mag ontvangen. Ongelooflijk dat alles wat je zegt gewoonweg uitkomt. Bedankt dat je via deze site de tijd neemt om je medemensen te helpen met hún hulpstukken dmv je gave die je van hierboven hebt gekregen.
Liefs,
Sas

Datum: 17-09-2018
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Sonja
Reactie:

Lieve Monique,

Heb vanmorgen een tijd met je gesproken zonder dat ik je heb kunnen bedanken voor het fantastische consult.
Je hebt me veel meegegeven, vragen beantwoordt en inzichten gegeven. Heel veel dank hiervoor!

Veel liefs Sonja

Datum: 23-06-2018
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Natashja
Reactie:

Ik bel Monique al jaren af en aan en zij heeft mij door vele diverse periode's heen geholpen. Ze werkt eerlijk, zonder oordeel en geeft je alle ruimte om je vragen te stellen en te uiten wat je op je hart hebt. Ze voelt voor mij als een vriendin op afstand..hahaha

Ze gaat de diepte in en weet de zaken zo goed te doorgronden en vervolgens te formuleren dat alles voor mezelf weer duidelijker word en ik hang altijd met een positief gevoel weer op.

Alles wat ze tot nu toe heeft verteld is uitgekomen en ze voelt vaak al aan wat ik wil vragen of wat ik bedoel, voordat ze alles gehoord heeft. Heel bijzonder en ik hoop dat ze dit werk nog heeeeeeeeeeeeeeeel lang blijft doen.


Dank je wel Monique!


Liefs

Natashja

Datum: 25-05-2018
Consulent: Monique.
Geplaatst door: S
Reactie:

Lieve Monique,

Ik wil je via deze recensie laten weten dat je echt super geweldig bent niet alleen vanwege onze gesprekken en jij als persoon maar ook wat je allemaal voorspelt hebt. Je bent de eerste die alles zo goed aanvoelt en wat je zegt komt ook nog tot nu toe uit, tot op de dagen zelfs toe!verbazingwekkend.
Je bent ook echt een aanrader. Bedankt dat je op deze manier voor de mensen er bent.

Liefs S

Datum: 08-03-2016
Consulent: Monique.
Geplaatst door: J
Reactie:

Monique,

Ik ben zooo blij met jou ( en niets ten nadele van ander consulenten ), voor mij een vaste consultant die alles zo goed aanvoelt zo goed alles weet te vertellen. Maar het bizarre was over het verhaal van een petitie? Ik kreeg het er warm van, eerst kon ik het niet plaatsen maar mijn hersenspinsels gingen snel switchen :-)... ik moest het gewoon er met jou over hebben werd er gek van. Er komt vast wel een oplossing voor mij hoe dit werkelijkheid mag gaan worden. En mijn relatievraag....meteen weer raak. Ik ben toch niet gek, ook mijn intuïtie volg ik daar goed in, maar fijn dat het bevestigt word door jou! Ik vertelde heel weinig en bij jou kwam er weer van alles naar boven. Happy me :-) nogmaals dank.

Groetjes, J

Datum: 17-02-2016
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Kitaya
Reactie:

Beste Monique,

Hier voor jou weer een reactie. Ik heb jou gisteren gesproken ( iets te lang dan gepland :-) ), maar het was weer een mooi en geweldig gesprek. Je kan altijd zoveel vertellen, ik krijg echt waar voor mijn geld zo voel ik dat als ik jou aan de lijn heb. Ook is het altijd gezellig om met jou te praten. Maar ik wil je eigenlijk vertellen dat ik nu weet wat je bedoelt met SEO :-) ik lag op bed en ineen kreeg ik het door....ik googlen en ja hoor het betekent ranking coach voor mijn toekomstige website! Ik zat daar al over na te denken natuurlijk daarom pikte jij dat op, maar ik wist niet dat het SEO heet. Ik ga dat dus zeker gebruiken/toevoegen. Jij hoort mij wel weer een keer, ik ben heel blij met wat je mij gisteren allemaal vertelde. Nogmaals klanten van Antwoorden en Inzichten, Monique box 61 is echt om aan te raden!

Liefs Kitaya

Datum: 28-01-2016
Consulent: Monique.
Geplaatst door: Kitaya
Reactie:

Beste Monique,

Ik heb vandaag 28-1 een heel mooi en voldaan gesprek met jou gehad. Je bent een heel zuiver en oprecht persoon. Je bent ook heel eerlijk, ga zo door! Je kreeg heel veel informatie via mij binnen en het zijn voor mij allemaal mooie bevestigingen waar ik heel blij mee ben. Je bent ook nogeens een warm persoon en ook let je op hoe je iets overbrengt zonder iemand te kwetsen. De informatie blijft bij jou binnen komen zodra ik iets ging vertellen en weer kon ik het bevestigen :-) Ik vind jou een mooi mens en ik raad een ieder jou dan ook aan. Ga zo door Monique! Je hoort mij in de toekomst weer....

Hartelijke groet,

Kitaya ( je weet wel wie :-) )

Datum: 14-10-2015
Consulent: Monique.
Geplaatst door: M
Reactie:

Lieve Monique,

Dank voor je mooie consult. Wat kon je de situatie en de personen goed omschrijven en verwoorden.
Echt super. Verhelderend! Het geeft mij weer ‘even’ rust en daarbij heb ik mijn eigen intuïtie bevestigd gekregen.
Graag tot een volgende keer. Het beste!

Harte groet,
M

Datum: 06-03-2015
Consulent: Monique.
Geplaatst door: M
Reactie:

Heel hartelijk dank voor een bijzonder gesprek Monique! Je hebt me heel erg geholpen & ik ga zeker in de toekomst nog eens contact met je opnemen. Nogmaals dank! Liefs, M

Email notificatie instellen
Top