Voor u beschikbaar:
Rohaa

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Barbara.
Terug naar home

Barbara.

Barbara. is beschikbaar voor:
Foto consult
Plan consult

Reacties over Barbara.
Barbara.
Offline
Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend

Menukeuze 2 - boxnummer 22

Hallo, mijn naam is Barbara, als coach help ik u graag op weg bij al uw levensvraagstukken op het gebied van liefde,(ziels) relaties en werk, met behulp van mijn helderziende, voelende en wetende gaven.
Ik ben door mijn ervaring en gevoeligheid gespecialiseerd in zielconnecties en tweelingzielrelaties en kan u hierbij veel inzichten geven.
Door middel van een Reiki-behandeling kan ik u energie geven (ook op afstand).en als u dat wenst, kan ik ook een Lenormand of Engelen kaartlegging voor u doen.
Van kleins af aan ben ik al heel sterk in contact geweest met mijn gidsen, dus ik weet als geen ander om te gaan met de gevoeligheid van Nieuwetijdskinderen.
Het was voor mij als kind niet altijd even duidelijk waar mijn inzichten vandaan kwamen, dat heb ik in de loop der jaren op mijn levenspad mogen leren en ook door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen op het spirituele gebied.
Ik wil dan ook niets liever dan anderen helpen door hen de tools aan te reiken die daarvoor nodig zijn.Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Barbara. is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Top