Voor u beschikbaar:
Monica, Ernst, Jeannette

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Mary.
Terug naar home

Mary.

Mary. is beschikbaar voor:
Plan consult
Mary.
Offline
Reiki master, Tarotist, Astroloog.

Menukeuze 2 - boxnummer 27

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, die van baan willen wisselen of mensen die weet niet weten wat hun kwaliteiten zijn.  Ik vind het begeleiden van mensen fijn om te doen ,  dat is één van mijn kwaliteiten. Daarnaast blijf ik leren en blijf ik nieuwsgierig!

Heb je vragen over je huidige situatie, of over je verlangens, angsten, pijn dan kun je mij bellen, ik luister naar je en samen kunnen we kijken wat je nodig hebt om verder te komen. 

Als mens zijn we vanaf de geboorte gebonden en verbonden met grotere gehelen en cyclische bewegingen. Er zijn tijden en momenten dat we ons kunnen ontplooien en groeien en vrij kunnen kiezen, maar er zijn ook momenten en fasen, dat we niets anders kunnen doen dan ons aanpassen aan wat de tijd en de situatie van ons verlangt. “Als je geschoren wordt, moet je stil zitten”. En je te verhouden tot wat er is. Dat wil zeggen dat je minder mooie kanten van jezelf  in het leven erkent voor wat ze zijn.

Groeien gaat gepaard met pijn en crisis: als we dat kunnen aanvaarden, dan kunnen we leren om hier zinvol mee om te gaan. En… als we dat kunnen toelaten leren we  misschien ook de waarde kennen van onze gevoelens en fysieke signalen. Het is belangrijk om jezelf in de diepte te leren kennen: wat is je grootste verlangen, je grootste angst, je beste idee?Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Mary. is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen Chat
Top