Helaas is er niemand beschikbaar op dit moment

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Noelle
Terug naar home

Noelle

Noelle is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Noelle
Noelle
Offline
Astrologe, Medium, Spirit Art, Franstalige consulten

Menukeuze 2 - boxnummer 48

De unieke mogelijkheid bestaat nu ook om mij en Irma (box 46) samen te spreken via onze duobox. Zie 'Plan een consult' box 19.

Ik werk voornamelijk op afspraak via het formulier ' Plan een consult ' 

Mijn naam is Noelle en ik ben astrologe, mijn specialisatie is de uurhoekastrologie, waarmee ik heel concreet antwoorden kan geven op allerlei vragen. De uurhoek specialisatie, een zeer boeiend onderdeel van de astrologie, kan er voor zorgen dat je een antwoord krijgt op vragen als: welke keuze moet ik maken in een bepaalde ontwikkeling, of welke optie is voor mij de beste? 

Uurhoekastrologie kan gebruikt worden voor een concrete duiding bij vermissing van personen, dieren of voorwerpen. Daarnaast heb ik mijn mediamieke kwaliteiten ontwikkeld en uitgebouwd tijdens mijn opleiding aan het Arthur Findley College in Engeland. 

Tijdens mijn opleiding aan het AFC kwam de focus te liggen op het tekenen en schilderen van personen en dieren. 

Mijn overleden man werd in de loop van de jaren een zeer waardevolle raadsman en toen me de mogelijkheid werd geboden om door middel van tekeningen en schilderijen, troost te bieden aan iedereen die een dierbaar persoon of dier heeft verloren, heeft hij me steeds begeleid. Door met name zijn steun kan ik mensen laten zien dat hun dierbaren niet weg zijn, maar alom en altijd aanwezig blijven. 

Sinds drie jaar volg ik een Personal Mentorship bij een van de beste leraren aan het Arthur Findley College, dit helpt me het beste uit me te halen, me te blijven ontwikkelen, vooral gedreven te blijven en wat heel belangrijk is, scherp te zijn op waar mijn grenzen liggen. 

Al jaren werk ik ook samen met Irma (box 46), de opleiding aan het AFC hebben we grotendeels samen gedaan. 

We hebben gezamenlijk een praktijk, Irma zet haar intuïtieve kwaliteiten in en daarom vullen we elkaar perfect aan, zoals in het verleden vaak is gebleken.Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Noelle is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top