Helaas is er niemand beschikbaar op dit moment

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Alexandra
Terug naar home

Alexandra

Alexandra is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult

Reacties over Alexandra
Alexandra
Offline
Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading & Healing

Menukeuze 2 - boxnummer 71

Mijn naam is Alexandra en werk als Spiritual Life Coach, Intuitive Advisor, Shamanic Healer, Breathwork facilitator, Numeroloog en Human Design embodiment Coach expert.

Met mijn sterk ontwikkelde gaven en skills geef ik snel en eerlijk, antwoord op jouw vragen. Geen langdradig gedoe. Nergens omheen draaien. Ik communiceer exact hetgeen wat je moet weten in het moment en adviseer je in het bewandelen van het hoogst haalbare en waar je ZELF naartoe wenst te gaan.

GESPECIALISEERD IN ALLE VORMEN VAN RELATIES
Ik zie meteen in wat de relatie voor een ander betekent en hoe hij/zij er op dit moment in staat en waar het naartoe gaat.

Met mijn extreem sterke empathisch vermogen tune ik in op de gevoelens, gedachten en de zintuigen van jou en/of een ander en breng ik deze over in duidelijke taal zodat je precies weet wat er speelt.

Ik zie door leugens heen en reageer sterk op de waarheid, zo halen we samen de onderste steen boven water en zorgen we voor duidelijkheid in een situatie.

THE BLIND SPOT READING!
“Alles geprobeerd en weet je niet wat het is dat jou blokkeert of in de weg zit? Dan kan de ''Blind Spot Reading'' een uitkomst zijn! Vraag naar de Blind Spot Reading als je klaar bent voor de absolute (soms harde) waarheid ! Tijdens the ''Blind Spot Reading'' ga ik op zoek naar de ''Blinde'' vlek in jouw (onder)bewustzijn. Deze reading doe ik alleen op aanvraag en het duurt ongeveer 2-3 minuten voor ik bij je terug ben, hou hier rekening mee. TRIGGER WARNING: Alleen voor degene die klaar zijn voor de harde waarheid.Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Alexandra is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen
Top