Voor u beschikbaar:
Dick, Danielle, Jesse

Momenteel in gesprek:
Iris

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Betrouwbaar en professioneel consult van helderziende mediums en paragnosten

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult. Vrijwel alle medewerkers hebben jarenlange beroepservaring en een eigen praktijk. Of het nu gaat om een gedegen Tarot of Lenormand kaartlegging, een vraag aan een paragnost of medium, vraagstukken over relaties, zakelijk advies, werk en carriëre, uw eigen spirituele groei, coaching, hoog gevoeligheid bij volwassenen en kinderen, traumaverwerking, zielsverwantschappen/tweelingzielen, astrologie, een healing of Sjamanistische healing, gidscontact, contact met overledenen...
met elke vraag kunt u bij ons terecht.

Jesse

Jesse is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult
Chat

Reacties over Jesse
Jesse
online
Tarotist, Heldervoelend, Tweelingzielen, Soulmates

Menukeuze 2 - boxnummer 77

De Tarotkaarten geven altijd een direct en duidelijk antwoord op elke vraag. Ik werk met de Rider Waite-kaarten. Tarotkaarten tonen informatie die diep in je onderbewustzijn ligt en kun je nadenken over je (vaak verborgen) diepere motieven. Dit geeft je meer duidelijkheid over jezelf en wie je bent en wat je wilt in het leven. Mijn doel is om je te helpen op je levenspad.

Ik ben alleen bereikbaar via chat.

Warme groet,

Jesse


Lees hier verder

Chat (1.00 p/m)

Jesse is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Dick

Dick is beschikbaar voor:
Foto consult
Plan consult
Dick
online
Tarotist en Heldervoelend

Menukeuze 2 - boxnummer 59

Als je vragen hebt over relaties, werk of je wilt gewoon even je hart luchten kan ik je helpen en een luisterend oor bieden. 
Met behulp van de tarot krijg ik een helder overzicht van wat er in je leeft en waar blokkades en oplossingen liggen. Alleen al inzicht in je situatie kan verhelderend werken.

Er komt zo meer ruimte komt voor het verwerken van negatieve energieën en emoties.

Ik heb daarnaast ook veel esoterische en psychologische kennis opgedaan op het gebied van oosterse filosofie, de psychologie van Jung droomanalyse en nog veel meer. Ook invoelen op dieren is mogelijk. Dus zit je vast, bel me dan gerust. Ik help je graag.


Lees hier verder
    

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:


Danielle

Danielle is beschikbaar voor:
Email consult
Plan consult
Danielle
online
Helder intuïtief gesprekspartner, Universal White Time Healer, Tweelingzielen, Soulmates, Ontwikkelingsprocessen en/of Transformatieprocessen, NLP, Coaching & counseling

Boxnummer 66
Alleen te bereiken via credits op 010-3009100 box 66. Overdag € 1,50 p/m.
Avonden en weekend € 2 p/m.
Bel via credits, klik hier

Loop je even vast ? Heb je hulp nodig om meer inzichten te krijgen ? Wil je duidelijkheid ? Of heb je, zoals iedereen weleens heeft, behoefte aan een luisterend oor en echt aandacht voor jouw verhaal of situatie ?

Voel je welkom ! Ik ben Daniëlle 

  • Helder intuïtief gesprekspartner
  • Universal White Time Healer- zie extra toelichting onderaan mijn profiel
  • Tweelingzielen, soulmates, karmic partners
  • Ontwikkelingsprocessen en/of Transformatieprocessen
  • HSP - hoog sensitiviteit
  • NLP - Neuro Linguistic Programming - o.a wegnemen angsten en blokkades, communicatie tools
  • Coaching & counseling
  • Business / management gerelateerde sparring

Alle aandacht voor jou. Niets is hierin raar of vreemd. Tijdens ons open gesprek stem ik mezelf af op jouw energie, jouw verhaal of situatie. Ik geef je graag inzichten, richtlijnen en tools voor het vervolg zodat jij je beter voelt, in je kracht staat en de leiding (weer) neemt over jezelf in jouw leven..

Liefs Danielle 

Extra toelichting :

Wat is Universal White Time Healer (UWTH) ?

De energie van UWTH past met zijn vele toepassingsmogelijkheden bij het ontwikkelingsniveau van mensen in deze eeuw. Het is een zuivere, liefdevolle energie die in een zeer hoge frequentie gebracht wordt. Het is een veilige energie die vanuit een universele bron komt.

UWTH ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens en helpt je om pijnlijke ervaringen, stress, verdriet, trauma's en blokkades op een zachte en liefdevolle manier op te lossen. Zo ontgift je je lichaam en geest en versterk je het immuunsysteem. 

UWTH is een voedende energie voor mensen, dieren, de aarde, materie, gebeurtenissen en persoonlijke situaties en werkt in op zowel het lichaam als op de geest. Niet alleen de genezing van lichamelijke kwalen wordt door UWTH gesteund, ook helpt het negatieve emoties en gedachtepatronen te verwerken en los te laten. Je hoeft niet " ziek " te zijn om voor behandeling in aanmerking te komen. Juist de onderbewuste en meestal onderdrukte psychische drempels en blokkades zijn vaak de oorzaak van lichamelijke of psychische klachten.

Behandeling

Tijdens de behandeling komt de energie altijd daar terecht waar je hem op dat moment nodig hebt. De uitwerking van de energie is daardoor bij ieder individu en bij iedere behandeling weer anders, die kan variëren van gewoonweg tot rust komen en het verlichten van pijnen, tot het losmaken en verwerken van emotionele problemen.

Voor wie/welke klachten is UWTH geschikt ?

UWTH is geschikt voor de mens die aan zijn heel wording op lichamelijk en geestelijk gebied wil werken en is vooral zeer geschikt voor mensen met bijv. de volgende problemen : Depressie - Stress - Vermoeidheid - Lusteloosheid - Slaap -, geheugen en concentratieproblemen - Emoties zoals angst, onzekerheid, woede etc - Lichamelijke klachten zoals pijn, spanning, benauwdheid etc. - Nervositeit - Het stellen van persoonlijke doelen - Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis, enz. 

Bij een UWTH worden alle klachten in verleden, heden, en toekomst tegelijk behandeld. En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling direct de ontbrekende kleur/vibratie aan. Ook bij kinderen heeft UWTH een aangenaam en krachtig helend effect op hun lichamelijke en geestelijk welzijn. 

UWTH ondersteunt degene die behandelt wordt bij wat op dat moment belangrijk is en is nooit strijdig met andere behandelwijzen. Degene die een contactbehandeling ondergaan ervaren de White Time energie als heel prettig, liefdevol en diep ontspannend.

Behandelingen zijn mogelijk op locatie of op afstand.


Lees hier verder
    

Beschikbaar via credits bellen:
Vanuit Nederland: 010 - 30 09 100
Vanuit België: 0031 10 300 9100

Bel via credits, klik hier

Danielle is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Iris

Iris is beschikbaar voor:
Plan consult
Chat

Reacties over Iris
Iris
in gesprek
Spiritueel coach, Medium, Heldervoelend, Helderwetend.

Menukeuze 2 - boxnummer 60

Spiritueel levenscoach | Professioneel astroloog | Begeleider familie-opstellingen | Relatietherapeut | Gesprekspartner voor non-dualiteit, zingeving en ontwaken.

Welkom!  Je kunt bij mij terecht voor zowel de kleine dagelijkse dillema’s als de grote levensvragen. En natuurlijk alles daar tussen in. Ik kijk graag met je mee om je inzichten te geven waarmee je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw situatie of dilemma.

 

 

Hierbij maak ik gebruik van mijn mediamieke kwaliteiten, astrologische kennis en systemische wijsheid. Het is mijn kwaliteit om snel tot de kern van de situatie te komen. Ik ben ruimdenkend en, als gevolg van mijn jarenlange ervaring, is mij nog weinig vreemd. Ik ben gericht op het doorgronden van onderliggende oorzaken en dynamieken en deze aan jou te verhelderen in het licht van bewustzijn.  Mijn levensvisie is geworteld in het bewustzijn van non-dualiteit.

Het mijn missie jou te inspireren tot zelfrealisatie. Realisatie van al het moois dat jij altijd al was, maar waarvan de volmaakte heelheid nog onvoldoende in het licht van jouw bewuste aandacht is gekomen. Zelfrealisatie is het directe gevolg van het vrijmaken van meer bewustzijn. In het licht van jouw vrij gemaakte bewustzijn kunnen angst en verdriet nog steeds opkomen en gaan, maar zich niet langer vastzetten in zwaarte en pijn. Ik begeleid je graag in het vrijmaken van het licht van de oneindige universele intelligentie in jou. 


Toekomst gerichte vragen

Mocht je met een toekomst gerichte vraag willen bellen, zoals bijvoorbeeld “Wat zal de toekomst mij brengen op het vlak van de liefde?” dan wil ik je uitnodigen om vooraf je vraag te herformuleren tot “Wat kan ik doen om mijn verlangen naar een geliefde in mijn leven te realiseren?” of  misschien nog beter: “Welke overtuiging in mijzelf, blokkeert het ontvangen van liefde?” 

Wij zijn namelijk zelf degene die, meestal volledig onbewust, de belemmering vormen voor het ontvangen van dát waar we naar verlangen. Universele intelligentie communiceert met jou, door middel van jouw verlangens. Jouw verlangen maakt je ervan bewust dat zich een nieuwe ervaring (bijvoorbeeld liefde) door jou heen wil manifesteren. 

Je huidige situatie, is de uitkomst van je creatie uit het verleden. Als je in het verleden, om welke reden dan ook, de doorstroming van liefde nog niet kon toelaten, dan zal dat in de toekomst ook niet gebeuren, tenzij je de belemmering daartoe opheft. 

Liever dan je “dom” te houden met een toekomstvoorspelling wil ik je graag van dienst zijn bij jouw zelfonderzoek naar en de bevrijding van de belemmerende overtuiging in jou. 

Alles waar wij naar verlangen, verlangt naar ons!

 


Lees hier verder

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Chat (1.00 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:


Onze medewerkers zijn alleen zichtbaar op het moment dat ze beschikbaar of in gesprek zijn.Top