Voor u beschikbaar:
Eric

Momenteel in gesprek:
Mary

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Betrouwbaar en professioneel consult van helderziende mediums en paragnosten

Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult. Vrijwel alle medewerkers hebben jarenlange beroepservaring en een eigen praktijk. Of het nu gaat om een gedegen Tarot of Lenormand kaartlegging, een vraag aan een paragnost of medium, vraagstukken over relaties, zakelijk advies, werk en carriëre, uw eigen spirituele groei, coaching, hoog gevoeligheid bij volwassenen en kinderen, traumaverwerking, zielsverwantschappen/tweelingzielen, astrologie, een healing of Sjamanistische healing, gidscontact, contact met overledenen...
met elke vraag kunt u bij ons terecht.

Eric

Eric is beschikbaar voor:
Plan consult
Eric
online
Aura reading, Contact met overledenen, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend

Boxnummer 53
Alleen te bereiken via credits op 010-3009100 box 53.
Overdag, avonden en weekend € 1,40
Bel via credits, klik hier

Hoi, ik ben Eric .

Ik ben een medium, dat houdt in dat je mij geen vragen hoeft te stellen. Ik stem me af op jouw energie en dan komt naar voren wat het belangrijkst in je leven is op dit moment. Je mag natuurlijk wel vragen stellen. Vaak krijg ik de kleuren van jouw aura door. Via helderzien weet ik dan wat ik je mag vertellen. Ook kan ik contact maken met overledenen en hun herkenbaar maken door boodschappen voor jou.

 

Ik kan je ook spirituele tips geven voor je eigen ontwikkeling. Je kunt met elk probleem bij mij terecht. Ik kan je ook helpen met wat jij aan de situatie kan doen. We zoeken het vaak buiten ons maar het enige wat je in een situatie kan veranderen ben je zelf. Ontvang een consult op een aardse en duidelijke manier . 

Vanaf mijn geboorte zie ik al aura's en voel ik overledenen. Vanaf 2002 ben ik me meer gaan ontwikkelen en heb diverse trainingen gevolgd om me meer te verdiepen in mediumschap. Dit heb ik in binnen en buitenland gedaan. 

Dus zit je met iets ? Ik kan je ook antwoord geven zonder dat jij je vraag hoeft te stellen, waardoor je weer verder kan met je leven. Ik beantwoord geen gezondheidsvragen. 

Hartelijke groet,

Eric


Lees hier verder
    

Beschikbaar via credits bellen:
Vanuit Nederland: 010 - 30 09 100
Vanuit België: 0031 10 300 9100

Bel via credits, klik hier

Eric is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Mary

Mary is beschikbaar voor:
Plan consult

Reacties over Mary
Mary
in gesprek
Astrologe, Spiritueel coach, Loopbaancoach, Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Magnetiseur

Menukeuze 2 - boxnummer 26

Ik werk met horoscopen, met behulp van je geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd kan ik je verder op weg helpen om de antwoorden te vinden op je vragen. 

Vanuit je geboortehoroscoop en vanuit mijn intuïtie, heldervoelendheid reik ik je graag mijn inzichten aan. Je kunt mij alles vragen over zeer diverse onderwerpen. 

Over werk, talenten, loopbaan, relaties, liefde, zielskwaliteiten,

 

veranderingsprocessen, persoonlijke ontwikkeling, je missie in dit leven, het realiseren van je dromen, (ziels)-relaties en over spiritualiteit, hooggevoeligheid en persoonlijke ontwikkeling. 


Ik heb meer dan 12 jaar ervaring met astrologie- en coaching. Ik help je graag verder op je levenspad, je kunt mij bellen voor een open en eerlijk gesprek. Mary verscheen eerder in tijdschrift Flow-magazine met een artikel waarin Marloes in een gesprek met de Astrologische coach Mary verrassende inzichten kreeg op haar vraag ‘Welke kant wil ik nou op met mijn leven’? Door mijn geboortehoroscoop vielen een hoop dingen op hun plaats. Eerder gaf Mary de Elegance astrologie workshop in Sofitel Legend the grand hotel in Amsterdam.


Lees hier verder

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:


Of vanuit België:


Onze medewerkers zijn alleen zichtbaar op het moment dat ze beschikbaar of in gesprek zijn.

Email notificatie instellen
Top