Momenteel in gesprek:
Kristel

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bellen via credits, klik hier

Mariann
Terug naar home

Mariann

Mariann is beschikbaar voor:
Foto consult
Email consult
Plan consult
Mariann
Offline
Medium, Healer, Helderwetend –voelend –horend, Akashic reader, Chakra healer, Dierenhealer en communicator, Automatisch schrift, Spiritueel coaching

Menukeuze 2 - boxnummer 43

Dag lief mens. Mijn naam is Mariann.

Het is mijn wens je te kunnen helpen met dat wat speelt in jouw leven. Samen met mijn gidsen en de jouwe ga ik kijken hoe een oplossing te vinden. Ik werk samen met de Engelen en de Lichtmeesters en vanuit mijn hart. Met liefde en soms humor geef ik door wat ik te horen mag krijgen. Dat kan soms anders zijn dan je had verwacht maar jouw gidsen houden onvoorwaardelijk van je en oordelen niet. Je hebt natuurlijk ten alle tijden een vrije keus of je een advies wilt volgen.

Misschien hebt je een healing nodig zodat de energieen weer vrij stromen. Misschien kan ik in jouw Akashic Records (Levensboek) kijken. Vraag je jezelf af wat je hier op aarde komt doen? Zielenmissie bijv? Vaak heb je ‘maar’ inzicht nodig om zelf verder te komen. Alle vragen zijn zeer welkom of het over jezelf gaat, werk, familie, relatie, kind/eren, dier, wel of niet verhuizen bijv of misschien is het voor nu belangrijk dat er een luisterend oor voor je is. De levensvragen kunnen zo omvattend zijn dat we vastlopen en geen oplossing kunnen vinden.  

Email consult is mogelijk via automatisch schrift en fotolezen kan ook aangevraagd worden. Zodra de vraag over een 3de persoon gaat is diens toestemming wel nodig.

Spreekt bovenstaande je aan neem dan contact met mij op. Ik wens je zo te helpen dat de zon weer volop schijnt in jouw leven en de harmonie wederkeert.

Van hart tot hart
MariannVanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits
Bel via credits, klik hier

Welk nummer wenst u te bellen?


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier


Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer:

Email notificatie instellen
Top