Voor u beschikbaar:
Jesse

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier

Eric
Terug naar home

Eric

Eric is beschikbaar voor:
Plan consult
Eric
Offline
Aura reading, Contact met overledenen, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend

Menukeuze 2 - boxnummer 53

Hoi, ik ben Eric .

Ik ben een medium, dat houdt in dat je mij geen vragen hoeft te stellen. Ik stem me af op jouw energie en dan komt naar voren wat het belangrijkst in je leven is op dit moment. Je mag natuurlijk wel vragen stellen. Vaak krijg ik de kleuren van jouw aura door. Via helderzien weet ik dan wat ik je mag vertellen. Ook kan ik contact maken met overledenen en hun herkenbaar maken door boodschappen voor jou. Ik kan je ook spirituele tips geven voor je eigen ontwikkeling. Je kunt met elk probleem bij mij terecht. Ik kan je ook helpen met wat jij aan de situatie kan doen. We zoeken het vaak buiten ons maar het enige wat je in een situatie kan veranderen ben je zelf. Ontvang een consult op een aardse en duidelijke manier . 

Vanaf mijn geboorte zie ik al aura's en voel ik overledenen. Vanaf 2002 ben ik me meer gaan ontwikkelen en heb diverse trainingen gevolgd om me meer te verdiepen in mediumschap. Dit heb ik in binnen en buitenland gedaan. 

Dus zit je met iets ? Ik kan je ook antwoord geven zonder dat jij je vraag hoeft te stellen, waardoor je weer verder kan met je leven. Ik beantwoord geen gezondheidsvragen. 

Hartelijke groet,

Eric

 Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Eric is alleen te bereiken via credits


* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aangeschaft.

Nog geen credits? Klik dan hier

Email notificatie instellen Chat
Top