Helaas is er niemand beschikbaar op dit moment

Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bellen via credits, klik hier
Mercedes
Terug naar home

Mercedes
Mercedes
Offline
Spiritueel astrologe

Menukeuze 2 - boxnummer 53

Weet wie je bent! Spirituele astrologie. Ik geef diepe informatie over je levensloop.
Mijn naam staat voor 'Merced', 'Uwe genade', in dienst staan voor.
Iets wat ik graag doe. Anderen helpen met hun zieleroerselen en bevindingen op deze aardbol alwaar we samen komen.

Het leven heeft mij, tot zo ver, langs vele dalen en hoge pieken geleid. Van intense rouw tot euforie en intense verliefdheden, niets is mij vreemd. Totdat ik in aanmerking kwam met de eeuwenoude filosofie Feng Shui en de daarbij behorende Chinese astrologie Nine Star Ki, er ging een wereld voor mij open. Veel werd mij duidelijk(er) doordat ik mijzelf beter ben gaan leren begrijpen. Kennis geeft rust.

Om dit te duiden gebruik ik graag het volgende:
'Als je voor jezelf de elementen accepteert die bij jou horen, alszijnde jouw blauwdruk, kun je starten met de elementen die je mist. Hierdoor zal je eigen cyclus gaan stromen.
Waak ervoor om dingen die je dwarszitten onder het tapijt te schuiven. Je leven wordt dan een onoverzichtelijk geheel die op een gegeven moment uit elkaar zal springen.
Om dit te voorkomen wil ik jou graag met liefde bijstaan. In combinatie met mijn achtergrond en tevens Feng Shui en Nine Star Ki Master en jarenlange ervaringsdeskundige op het gebied van liefde, werkomstandigheden en geldzaken.

Tijdens ons gesprek zal ik als eerste naar je geboortedatum en -tijd (indien je daarover beschikt) vragen, naar aanleiding daarvan reken ik jouw intrinsieke, eigen elementen uit waardoor ik inzicht krijg in jouw persoonlijkheid, je innerlijk kind en tevens emotiewereld en de wijze waarop je het leven betreed. De elementen geven heel veel informatie weer zoals je passies, mogelijke beroepskeuzes en zienswijzes. Ook schuilt daar de informatie naar dat waar jij zo naarstig naar op zoek bent. Daarnaast geeft het de elementen weer die je mist om in 'flow' te geraken. Hierover reik ik je de bijbehorende inzichten aan om deze in je leven toe te passen. Tevens geeft een Chinese astrologie analyse je valkuilen en blinde vlekken weer.

Stel voor ons gesprek een lijst op met al jouw vragen zodat we samen tot een mooi en inspirerend gesprek komen.

Graag kijk ik met je mee om ook jouw leven kleur en zinswijze te geven.

Bel me gerust voor een luisterend oor.

Hartegroet,
Mercedes

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België 0904 - 23009 (1.75 p/m)
Bel via credits, klik hier

Stel je vraag per sms aan Mercedes:
Sms Para (spatie) mercedes (spatie) je vraag naar 7373.
Maximaal 2 sms retour a 1,50 euro met een maximum van 3 euro.Top